Page 1

GAVEKATALOG


GAVER MED MENING Vöru fremmer gaver med vakkert skandinavisk design, tidsriktig elektronikk, kule og funksjonelle sportsprodukter, spiselige gaver for enhver smak, hvor miljøperspektivet er viktig.

Å gi bort en gave til samarbeidspartnere, ansatte og kunder skal gjerne assosieres med din bedrift/organisasjon, og vi i Vöru ønsker å hjelpe med å finne den perfekte gaven for nettopp din bedrift/organisasjon. Våre gaver er basert på verdier som funksjonalitet og estetikk – gjerne sammen med spennende smaker. La oss sammen finne den beste gaven.


100,-

500,-

200,-

800,-


GAVEPAKKE 1

NORSK DESIGN Halvor Bakke har designet den lekre serien Rocks sammen med Magnor Glassverk

EN VAKKER GAVE TIL EN MEGET GOD PRIS

Vöru tilbyr to lykter (12cm + 22 cm) med to håndlagede lys fra Magnor Lys (tidligere Eidskog Lys) til en svært gunstig pakkepris.

PRIS 699 NOK (butikkpris 1049 NOK) (se priser bakerst for elegant gavepapir, gavebånd og lekre til/fra-lapper)


GAVEPAKKE 2

DANSK DESIGNPLEDD Stilig og moderne designpledd i alpakkaull fra danske Elvang Elvang Denmark er en pioner av en dansk designbedrift som har spesialisert seg på eksklusive tekstiler i alpakkaull.

Pleddet leveres i en miljøvennlig og elegant gaveeske.

PRIS 499 NOK (butikkpris 1299 NOK) (se priser bakerst for elegant gavepapir, gaveeske, gavebånd og lekre til/fra-lapper)


GAVEPAKKE 3

HÅNDSTEAMER DEN PERFEKTE GAVEN TIL FOLK PÅ FARTEN

Fjern skrukker fra klær på under 30 sekunder. Ergonomisk håndsteamer med to dampinnstillinger og en vannbeholder på 80 ml. (1000 watt).

PRIS 375 NOK (butikkpris 749 NOK) (se priser bakerst for elegant gavepapir, gaveeske, gavebånd og lekre til/fra-lapper)


GAVEPAKKE 4

APEROL TIL FIRE Tidens superpopulære cocktail, en forførende Aperol Spritz, fortjener det aller beste – en lekker og iskald servering. Gavepakken består av fire ALKEMIST Aperolglass fra Lyngby Glas (53 cl) en BITZ isbitform i silikon som gir fire runde isbiter (4,5 cm), samt fire elegante Zone sugerør til gjenbruk, i sort rustfritt stål (15 cm).

PRIS FRA 499 NOK (butikkpris fra 766 NOK) (se priser bakerst for elegant gavepapir, gaveeske, gavebånd og lekre til/fra-lapper)


GAVEPAKKE 5

REIS MED STIL Vöru tilbyr lekre og praktiske kofferter fra de mest innovative leverandørene i bransjen, inkludert American Tourister, Samsonite, Travel by Scandinavia m.fl.

Denne julen har vi spesialtilbud på denne Business hardcase kabinkofferten med smart laptop-lomme. Kofferten har fire hjul, to håndtak og integrert uttrekkshåndtak av lett aluminium. Målene er: 40 x 56 x 20 cm.

PRIS 600 NOK (butikkpris 1099 NOK) (se priser bakerst for elegant gavepapir, gaveeske, gavebånd og lekre til/fra-lapper)


GAVE 6

ORIGINAL THERMOS Vöru tilbyr den originale termosen fra Thermos, og leverer den sammen med valgfri kakao eller kaffe. THERMOS Everyday med utvendig softtouch belegg i svart. Holder 74 grader varmt i 6 timer.

0,5 liter - PRIS 135 NOK (butikkpris 199 NOK) 1,0 liter - PRIS 200 NOK (butikkpris 299 NOK)

THERMOS Light & Compact rustfri ståltermos med 10 års garanti. Holder varmt i 12 timer og kaldt i 24 timer. Den har en trykknappkork, som er enkel å rengjøre. Modellene er slanke og passer perfekt i sidelommen på tursekken. En suveren test-vinner i lettvektsklassen.

0,50 liter blå – PRIS 200 NOK (butikkpris 379 NOK) 0,50 liter stål – PRIS 200 NOK (butikkpris 379 NOK) 0,75 liter stål – PRIS 250 NOK (butikkpris 399 NOK) 1,0 liter blå – PRIS 275 NOK (butikkpris 449 NOK) 1,0 liter stål – PRIS 275 NOK (butikkpris 449 NOK)

(se priser bakerst for elegant gavepapir, gaveeske, gavebånd og lekre til/fra-lapper)

BEST I TEST 12 timer varmt 24 timer kaldt


EN GAVE TIL HELE FAMILIEN TIL EN MEGET GOD PRIS

GAVEPAKKE 7

MODERNE KONTAKTGRILL Multifunksjonell kontaktgrill fra Funktion, perfekt når du skal varme/grille store biter av grønnsaker eller lage deg en sandwich med masse digg fyll. Grillplatene har nonstick-belegg, og lokket har hengsler som sørger for at det ligger vannrett, selv på høye råvarer. Kontaktgrillen har termostat og indikatorlys som viser når den er klar til bruk. Fettsamler i plast. Grillstørrelse 43 x 22 cm. (2000 watt).

PRIS 500 NOK (butikkpris 879 NOK) (se priser bakerst for elegant gavepapir, gavebånd og lekre til/fra-lapper)


GAVEPAKKE 8

GAVER SOM SKAPER FORANDRING KUSINTHA betyr forandring på Malawisk. Christian Bitz har sammen med Røde Kors startet et prosjekt for rent drikkevann i Malawi. Og som et ledd i dette har han lansert en resirkulert serie av vannglass, vannflaske i serien Bitz. Gavepakken består av en1,2 l vannflaske med patentkork i glasert keramikk og seks rustikke vannglass (30 cl) av resirkulert glass, der det rå glasset fremstår som grønt. Kusintha-glassene ligger godt i hånden, de skaper liv på bordet, og viktigst av alt: 65 kroner går uavkortet til Christian Bitz’ støtteprosjekt via Dansk Røde Kors. I gavepakken ligger en takk fra Christian Bitz.

PRIS 350 NOK (butikkpris 562 NOK)

ET BIDRAG TIL RØDE KORS


GAVEPAKKE 9 OG 10

SMAKSFEST DEILIGE SMAKER HOS VÖRU

Vi kan skreddersy gaveesker med de lekreste smaker for deg. Her følger to av de mest solgte smaksgavene fra Cemo Gourmet. Gavepakke 8 består av Kaffe, B&W mix, Lakriskuler gull, Lakriskuler sølv, Lakriskuler kobber. Fiskekrydder og Flaksalt.

PRIS 449 NOK Gaveeske i tre bestående av Bruschetta, Tapenade, Grønn pesto, Olivenolje 250 ml, Cream basilikum, Chili jam og Spekepølse rødvin.

PRIS 499 NOK

(se priser bakerst for elegant gavepapir, gaveeske, gavebånd og lekre til/fra-lapper)


GAVEPAKKE 11

HOLM SAUTÉR

Den perfekte gaven for den matglade som liker å ha gode produkter på kjøkkenet. Sautèpanne med lokk 26 cm 4 skåler i stentøy (10 x 6 cm) Serveringsbrett 32 x 20 cm Saltkar (8 x 7 cm) i akasie tre Øse 30 cm Alt levert i en lekker gaveeske i miljøvennlig papp.

PRIS 600 NOK (butikkpris 1142NOK) (se priser bakerst for elegant gavepapir, gaveeske, gavebånd og lekre til/fra-lapper)

MYE FOR PENGENE


GAVE 12

SPORTY OG KUL GAVE

Heldre Skalljakke En elegant allværsjakke til en suveren pris! Kraftig og god 3-lags skalljakke med vannsøyle på 15.000 mm. Kan brukes både på ski og på tur i regnet. Lufting under armene. Str. 36-44/S-XXL. Unisex

PRIS 599 NOK (butikkpris 1499 NOK)

MEGET GODT KJØP!


FLOTTE GAVER TIL 100 KRONER

Velg mellom disse flaskene med doble vegger som holder drikken kald eller varm.

Praktisk toalettmappe med opphengskrok.

Luksuskakao m/deilig marshmallows.

Resirkulert vannflaske hvor deler av beløpet går til å støtte vannprosjektet til Dansk Røde Kors i Malawi.

Lekker julekule med deilig sjokolade.

Elegant kortholder i skinn fra James Harvest med 5 spor (10,5 x 7,5 cm).


FLOTTE GAVER TIL 200 KRONER

Praktisk og urban sekk med mange lommer, inkl. plass til laptop, vannflasker m.m.

Ventilerende og lett lue med ypperlig fukttransport for intense treninger (thermal warming).

Temapose Ost, inkl. Rosmarin crisp, Honning med nøttemiks og Chili jam.

Temapose Taco, inkl. Tacokrydder, Olivenolje chili, Guacamolekrydder og oppskrift.

Romslig og moderne toalettmappe fra Sagaform i grå eller beige (5,5 l).

Meget praktisk sekk som er perfekt til småturer i skog og mark, håndbagasje e.l.


FLOTTE GAVER TIL 300 KRONER

Pizzasett, inkl. pizzakrydder x 2, Tapenade, Balsamico krem og Olivenolje pizza/pasta.

Romslig og vanntett duffelbag i moderne farger (50 liter).

Lekkert Snackssett med tre skåler (12 cm) fra Bitz levert på et praktisk brett i eik.

Øl/bruskasse fra Holm med opptrekker. Vöru fyller den gjerne med ønsket innhold.

Salatskål i stentøy, med blank glasur på innsiden. Perfekt til store salater og anretninger. Leveres i flere farger ø 30 cm.

Vanntett Craft Raw toalettmappe med sveisede sømmer og utvendig lomme.


Pris for gaveesker – 50 NOK (egne priser for spesiallagde esker) Pris for gavepapir og innpakking – 25 NOK Pris for silkebånd – 10 NOK Alle priser er eks. mva. og eks. frakt.

LILLESTRØM/BERGEN post@voru.no +47 95 06 16 68 www.voru.no


Profile for vöru

Vöru julekatalog 2019  

Vi er stolte av å presentere den mest inspirerende og interessante julekatalogen for 2019. Vi synes i hvert fall det. Vårt mål er at en firm...

Vöru julekatalog 2019  

Vi er stolte av å presentere den mest inspirerende og interessante julekatalogen for 2019. Vi synes i hvert fall det. Vårt mål er at en firm...

Profile for voru_2019
Advertisement