Page 1

VORIA.GR


this is VORIA.GR

Η VORIA.GR αποτελεί μια σύγχρονη ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα που στοχεύει πρωτίστως στην κάλυψη των ειδικών αναγκών πληροφόρησης των πολιτών και επιχειρηματιών που δρουν και δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα. Η VORIA.GR μένει πιστή στη νέα τεχνολογία και την επανάσταση που αυτή φέρνει στην καθημερινή ενημέρωση. Επενδύει στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών, χρηστικών αφιερωμάτων, στην παραγωγή εξειδικευμένων υποενοτήτων, στην παραγωγή ηλεκτρονικού ραδιοφωνικού προγράμματος αλλά και στην πρωτοποριακή για την ελλάδα παροχή ειδικών ενθέτων για τη γυναίκα, το αυτοκίνητο και τα ταξίδια με τη μορφή e-books. Με την οργάνωση σύγχρονου News Room και ειδησεογραφική κάλυψη 24/7, η VORIA.GR στοχεύει στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου εργαλείου κάθε κατοίκου της Βόρειας Ελλάδας που απευθύνεται στις πραγματικές του ανάγκες και του προσφέρει εκτός της καθημερινής του ενημέρωσης τοπικές πληροφορίες για τον τόπο του. Ο συνδυασμός της διάθεσης, της σύγχρονης οργάνωσης και της εκμετάλλευσης των τεχνολογιών της εποχής μας εγγυάται την ανάπτυξη του πιο δυναμικού μέσου μαζικής ενημέρωσης για την Βόρεια Ελλάδα.


VORIΑ.GR Καθημερινή κατηγοριοποιημένη ειδησεογραφία από την έμπειρη συντακτική ομάδα και το οργανωμένο News Room. Καθημερινό ρεπορτάζ για την οικονομία και τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας αλλά και πλήρη κάλυψη όλης της Ελληνικής και Διεθνούς ειδησεογραφίας.

VORIA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Η VORIA.GR παρέχει εντελώς δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες της αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις μετοχές που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών αλλά και τους παγκόσμιους οικονομικούς δείκτες. Χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας ο επισκέπτης μπορεί να δει εύκολα και διαδραστικά συγκριτικά στοιχεία και ιστορικά δεδομένα για κάθε μετοχή.

VORIA RADIO Ακολουθώντας τις επιταγές της νέας εποχής η VORIA.GR έχει αναπτύξει ένα σύγχρονο διαδικτυακό ραδιόφωνο με ειδήσεις και ενημερωτικό magazine κάθε μέρα αλλά και με καλή ελληνική μουσική. Το VORIA RADIO αποτελεί σύντροφο στην εργασία αλλά και εργαλείο ενημέρωσης. Στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή χρήση της τεχνολογίας το VORIA RADIΟ πρωτοπορεί παρέχοντας ποιότητα ήχου 152 Kbps στα 44KHz και ποιότητα stereo.

VORIA MAGAZINES Η VORIA.GR θέλοντας να προσφέρει στους επισκέπτες της μια πλήρη εμπειρία ενημέρωσης προχώρησε στην ανάπτυξη εβδομαδιαίων ένθετων ηλεκτρονικών περιοδικών σε μορφή e-books. Το e-mage είναι ένα γυναικείο περιοδικό για τη νυχτερινή ζωή της Βόρειας Ελλάδας αλλά και το lifestyle, τη μόδα και τη διακόσμηση. Το Wide Wild World είναι ένα περιοδικό για τα ταξίδια με προτάσεις και νέα της τουριστικής αγοράς και το Automag ένα πλήρες εβδομαδιαίο περιοδικό για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ VORIA.GR Η VORIA.GR στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης προσφέρει μια διαφημιστική πλατφόρμα που καλύπτει τις ανάγκες της διαφημιστικής αγοράς. Το site έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δέχεται όλα τα καθιερωμένα μεγέθη banners αλλά επιπλέον μπορεί να δεχτεί χορηγίες, web overs, «ντυσίματα», text links κ.λπ. σε όλες τις σελίδες και όλες τις κατηγορίες. Επιπλέον τα περιοδικά της VORIA.GR δέχονται διαφημίσεις με τους όρους των έντυπων μέσων ενημέρωσης. Σαλόνια, ολοσέλιδες, φάσες και βινιέτες, όπως και Advertorials μπορούν να αυξήσουν την ποσότητα αλλά και την ποιότητα της διαφημιστικής προβολής του πελάτη. Τέλος το VORIA RADIO δέχεται ραδιοφωνικές διαφημίσεις, οργάνωση ζωντανών διαγωνισμών και χορηγίες εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Έτσι η VORIA.GR μπορεί να προσφέρει στον διαφημιζόμενο μοναδική δυνατότητα προβολής σε όλο το φάσμα της διαφήμισης


COMPANY PROFILE VORIA.GR  

Company Profile της Voria.gr

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you