Page 41

ADVERTORIALS

BRONS ALS SIEROBJECT VOOR HUIS EN TUIN

Laat de bronstijd herleven in uw eigen woonkamer of tuin. Het bekende eremetaal, een samenvoeging van koper en tin, wordt door veel kunstenaars gebruikt. In de lage landen werd brons gebruikt ter vervanging van steen, aangezien het corrosiebestendig en taai is. Behalve een praktische functie heeft het materiaal ook een esthetische meerwaarde. Dieren, planten, goden of mensen. Je kunt het zo gek niet bedenken of een creatieveling maakt van brons een levensecht beeld. Niet voor niets sieren veel mensen hun tuin of leefruimte op met imposante bronswerken. Het kan voorkomen dat bronzen oppervlakken na tientallen jaren een groene kleur krijgen, denk bijvoorbeeld aan het Vrijheidsbeeld in New York. Dit proces kan worden versneld door een oxidatielaag aan te brengen.

collectie brons te bewonderen. In restaurant Freya’s Mangerie en in de tegenoverliggende bloemenzaak staan diverse (middel)grote en kleine bronswerken voor iedere beurs.

In het dorpje Vaesrade is een veelzijdige

‘Brons, een geschenk voor het leven’

NATUURLIJK JONG BIJ

Freya’s Mangerie: Hommert 24, Vaesrade (Nuth). Bloemenhof Hommert: Hommerterweg 1, Vaesrade (Nuth) www.bloemenhofdehommert.nl Greetje & Johan Schmidt.

BEAUTY HOME KIKAI

Beauty Home Kikai, uw vertrouwde adres voor optimale schoonheid verjongt uw huid op bijzondere wijze. Wie voor een snel resultaat kiest kan in de salon van Malika Riane kiezen voor een botoxbehandeling, Aquamid of een blijvende filler.

Voor al deze behandelingen geldt dat deze op zeer deskundige wijze door een plastisch chirurg worden uitgevoerd. Voor u als klant betekent dit dat u niet naar een kliniek hoeft maar in de vertrouwde omgeving van Beauty Home Kikai wordt behandeld. Malika Riane vertelt u graag over de mogelijkheden en geeft eerlijk advies over de resultaten die zij kan bereiken met alle mogelijke technieken. Een aantal mogelijkheden op rij: SR BEHANDELING OF LICHTTHERAPIE Deze behandeling geeft de huid volop energie en reduceert rimpel. Hierdoor krijgt u weer een jeugdige en frisse uitstraling. Het resultaat is tien dagen na de behandeling zichtbaar. Ook voor couperose, pigmentvlekken en littekens. HR LASER BEHANDELING Deze methode zorgt voor definitieve ontharing van uw huid. Werkt snel en is geschikt voor alle huidtypen. Micro dermabrasie Deze behandeling is zeer geschikt voor acne, vette huid en een rokershuid. Informeer naar de mogelijkheden. AQUAMID Aquamid is een innovatief middel in de plastisch chirurgie en bestemd voor esthetische correcties in het gezicht. Aquamid wordt met een heel dunne naald onder de huid van het gezicht als een zachte vulling aangebracht. Het injecteren gaat snel en geeft nauwelijks ongemakken. De huid heeft geen herstelperiode nodig.

Na de behandeling kunt u meteen weer naar huis of aan het werk. RF-METHODE Kiest u voor verjonging op natuurlijke wijze dan heeft Malika Riane een wel heel bijzondere behandelmethode in huis. Met de RF-methode oftewel Radiofrequentie, de allernieuwste warmtetechniek op het gebied van huidverjonging, gaat uw huid een ware oppepper tegemoet. Behandelingen volgens de RF-methode leiden tot huiden volumeverbetering en, niet te vergeten, een strakkere huid. Uw huid wordt niet alleen merkbaar zachter en strakker maar straalt dientengevolge meer vitaliteit uit. RF-behandelingen zijn niet pijnlijk en kennen geen bijwerkingen. Door regelmatig onderhoud kunt u het verouderingsproces afremmen en de huid op een bepaald niveau behouden. Dit alles voor een levendige en gezonde uitstraling. De RF-methode is ook geschikt voor behandeling van cellulitis. Voor handen, gezicht, hals en decolleté. Verder kunt u bij Kikai ook terecht voor massages (waaronder hotstone), onderooglidcorrectie, liposuctie, mesotherapie en miniface liften. Behandeling volgens afspraak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Beauty Home Kikai Watergraaf 24 | 6374 NP Landgraaf 045-5312907 | 06-23917555 www.beautykikai.com

41

Limburg Plus december 2011  

Maandblad Limburg Plus, uitgave december 2011

Advertisement