Page 1

Talentvol, ondernemend, ambitieus, positief kritisch en met de blik op de toekomst. #Vonken2028 - Succesvol onderweg naar OS2028!

1. POSITIONERING - wat is de centrale gedachte? Binnen De Vonken wordt talent en talentontwikkeling belangrijk gevonden. Een primaire focus hierop ligt dan ook voor de hand, en daarmee onderscheiden De Vonken zich gelijk ook van andere partijen. Bijkomend voordeel voor elke Vonk: iedere organisatie is geïnteresseerd in jong talent! De Vonken geloven in de Spelen, dus richten zich op de bijdrage in het grote plan en gaan nu al bezig met hun Spelen van 2028. Het hogere doel daarbij: “Het mobiliseren en ontwikkelen van jong talent om de Olympische Spelen naar Nederland te halen”

2. DE VERENIGING - wat kenmerkt het gevoel? De Vonken willen inzetten op, en bijdragen aan het daadwerkelijk naar Nederland halen van de Spelen. Zonder politiek en bestuurlijk getouwtrek; anderen zo nu en dan wakker schudden mag best. En dit met een frisse en onafhankelijke blik. Centrale waarden daarbij zijn:  onafhankelijk  positief kritisch  zaken in beweging brengen / mobiliseren De cultuur binnen de vereniging is informeel en laagdrempelig, maar wel professioneel.

3. DE VONKEN - wie zijn dat eigenlijk? Vonken zijn jonge professionals met inhoudelijke kennis, passie voor sport en veel enthousiasme. Gericht op de toekomst. Belangrijke eigenschappen van een Vonk zijn:  jong en talentvol  ondernemend (doen!)  ambitieus (durf te dromen)


4. DOELGROEPEN - waar ligt de focus? De primaire focus van de vereniging ligt op het mobiliseren en ontwikkelen van jonge professionals; zij vormen dan ook de primaire doelgroep. Secundaire doelgroepen zijn studenten (Vonkjes) en jonge talentvolle sporters (de kampioenen van 2028). Als laatste doelgroep, meer in de brede context, kan de Nederlandse bevolking genoemd worden.

5. ONDERSCHEIDEND - hoe dan? De Vonken zijn onafhankelijk, positief kritisch en hebben geen politieke agenda. De rol van de Vonken is: jonge talenten naar voren schuiven! Vanuit tal van disciplines staan er Vonken klaar te worden ingevlogen om mee te praten en mee te doen.

6. DE KRACHT - wat is de motor? De Vonken activeren jonge enthousiaste mensen om de Olympische Spelen naar Nederland te krijgen. Hoe vindt deze activatie plaats? Door media aandacht, evenementen, netwerkactiviteiten en lobby. Dit alles door kennis te delen vanuit de brede expertise van de Vonken, door te ondernemen en door een kritisch positieve blik tonen. Kortom: De Vonken krijgen dingen voor elkaar!

Positonering De Vonken van 2028  

Talentvol, ondernemend, ambitieus, positief kritisch en met de blik op de toekomst. #Vonken2028 - Succesvol onderweg naar OS2028!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you