Page 1

PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2021

PROGRAM • DM-FINALER NYHAVN NYHAVN, KBH K 13.-15. AUGUST

MUSIK KONKURRENCER BEACHVOLLEYBALL LÆKRE DRIKKE CHILL


VELKOMMEN Velkommen til Danmarksmesterskaberne i beachvolleyball i Nyhavn

Efter mange år med DM-finaler på Amager Strand, har vi glædet os til i år at rykke fra stranden og ind i hjertet af København til en enestående kulisse i Nyhavn, hvor I kan opleve Danmarks absolut bedste beachvolleyball-spillere og deres jagt efter hæder, DM-medaljer og en Danmarksmestertitel. Strandstemningen har vi naturligvis taget med os, for den ligger i sportens DNA, så mens de dygtige spillere viser sporten i højeste kvalitet, kan tilskuere nyde godt af musik, lounge områder, lækre drikke, snacks og produkter fra vores sponsorer – og forhåbentligt stride mængder sol og sommer! Pepsi MAX Beachvolley Tour 2021 har endnu engang sat deltagerrekord, og der har – traditionen tro – været hård konkurrence om de eftertragtede pladser til denne weekends DMfinaler.

Fra Hvidbjerg til Hornbæk har de 16 makkerpar, som vi får lov til at følge i denne weekend, kæmpet i sol, regn, hedebølge og blæst, så de kunne stå her i dag. DM-finalerne er kulminationen på sommerens anstrengelser, og det er først NU, at det bliver rigtigt spændende!

Mens spillerne giver den gas på banerne, er der mange, der arbejder hårdt i kulissen for at få Pepsi MAX Beachvolley Tour til at køre på skinner weekend efter weekend. Vi har haft Grand Slams, Masters, Opens, Challengers og to fantastiske semifinalestævner. Vi har været på beachvolleyballanlæg, på strande og sågar i Middelfart centrum, og nu står vi her i billedskønne Nyhavn med et fantastisk setup, der viser sporten frem på bedste vis. Alt dette kunne ikke lade sig gøre uden vores fantastiske sponsorer, lokalarrangører og frivillige, der i fællesskab har stablet det ene stævne efter det andet på benene. Tak til Pepsi MAX, Hello Sunshine og Fisherman’s Friend for at sørge for en ekstra god oplevelse for både spillere og tilskuere. En kæmpe tak til alle lokalarrangørerne, de frivillige og dommerne, der er med til at skabe de bedste rammer for spillerne på banen. Jeres indsats er uvurderlig og en væsentlig grund til, at Pepsi MAX Beachvolley Tour fortsat kan give landets beachvolleyball-spillere noget at se frem til sommer efter sommer. Nu vender vi blikket mod banerne igen, hvor vi kan se frem til en række spændende opgør i kampen om podiepladserne og titlen som Danmarksmestre i beachvolleyball 2021. Held og lykke til alle og god fornøjelse på tilskuerrækkerne. Jesper Jørgensen Administrerende Direktør Volleyball Danmark


STÆVNE VINDERE 2021 STÆVNE

DAMER

HERRER

Middelfart City Grand Slam 25.-27. juni

Berglind Jonsdottir Elisabet Einarsdottir

Kristoffer Abell Nicolai Houmann

Hvidbjerg Pepsi MAX Grand Slam 10.-11. juli

Simone Okholm Anneka Hastings

Jacob Stein Brinck Daniel Thomsen

Marielyst Pepsi MAX Grand Slam Cecilie Køllner Olsen 17.-18. juli Line Trans Hansen

Oliver Kaszas Sebastian Kaszas

Hornbæk Semifinalestævne 24.-25. juli

Clara Windeleff Sofia Bisgaard

Nicolai Houmann Peter Jensen

Kerteminde Semifinalestævne 31.-juli-1. august

Asta Kjærgaard Simone Okholm

Nicolai Houmann Kristoffer Abell

MASTER-STÆVNE VINDERE 2021 STÆVNE

DAMER

HERRER

Copenhagen MASTER 22.-23. maj

Berglind Jonsdottir Elisabet Einarsdottir

Kristoffer Abell Nicolai Houmann

Odense MASTER 29.-30. maj

Berglind Jonsdottir Elisabet Einarsdottir

Kristoffer Abell Nicolai Houmann

Aarhus MASTER 19.-20. juni

Clara Windeleff Sofia Bisgaard

Kristoffer Abell Nicolai Houmann

Kolding MASTER 3.-4. juli

Berglind Jonsdottir Elisabet Einarsdottir

Jacob Stein Brinck Nicolai Jørgensen


DAMEHOLD

SEED #1 - KØLLNER/TRANS

2

1

Cecilie KØLLNER Olsen

4

1

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: World Tour i Bulgarien 2021 (9. plads) 1. plads Marielyst Grand Slam 2. plads Hornbæk semifinalestævne

Sofia Nørager Bisgaard Line TRANS Hansen

17 år år 28 188 cm 168 cm

31 år 179 cm DM-medaljer

OM HOLDET: Vi har hver især været en del af toppen af beachvolley i Danmark det seneste årti. Vi debuterede første gang sammen i 2010, da vi spillede U23 EM i Grækenland. Der skulle derefter gå 11 år og utallige finaler MOD hinanden, før vi igen stod på samme side i juni 2021. Nu spiller vi DM sammen for første gang.

4

Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer

3

2

2

MÅLSÆTNING FOR DM: Vores mål er at vise, hvordan man spiller, når man er det mest erfarne hold i turneringen, og det indebærer mange bolde på højt niveau men også en masse tricks og leg. Vores fokus er på den store glæde, vi har for sporten, og som vi nu endelig får lov at dele sammen.

SEED #2 - WINDELEFF/BISGAARD OM HOLDET: Vi er et makkerskab, som tog form for ca. en måned siden. Selvom vi er i et relativt nydannet hold, kender vi hinanden godt fra vores ungdomsår sammen.

2

1

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Bronzemedalje til U20 EM. 1. plads Hornbæk semifinalestævne MÅLSÆTNING FOR DM: GULD

Sofia Nørager

Clara Bernberg WINDELEFF

Bisgaard Sofia Nørager BISGAARD

19 år 186 cm

17 år 19 år 188cm cm 188

DM-medaljer

Foto: Kim Leerskov, Anders Riishede og Flemming Patulski Nielsen

1

Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer

1

1


DAMEHOLD

SEED #3 - KJÆRGAARD/OKHOLM

2

1

OM HOLDET: I tidernes morgen spillede vi indendørs sammen i Frederiksberg, men har nu spillet sammen i sandet siden sidste sommer. Simone er en garvet beachspiller med mange års international erfaring, hvor Asta er mere ny på stranden men med blod på tanden efter international debut.

Sofia Nørager Bisgaard Simone Marie

Asta KJÆRGAARD

OKHOLM Hansen

27 år 182 cm

17 år 30 år 188 cm 177 cm

DM-medaljer

1

Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer

1

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Vores bedste resultater sammen er vores DM-bronzemedalje fra sidste år og vores førsteplads til dette års semifinalestævne i Kerteminde. MÅLSÆTNING FOR DM: Vi har høje ambitioner og ved, hvis vi rammer vores topniveau kan vi være med mod alle. Vi håber på at kunne hive en medalje med hjem igen i år.

1

SEED #4 - MELMØLLE/BRINCK OM HOLDET: Vi er et nyt makkerpar på beachvolleybanen. Udenfor banen har vi til gengæld brugt rigtig mange timer i hinandens selskab. Udover at spille beachvolley sammen, så nyder vi at bade og spille fodtennis. Yderligere er vi begge tidligere makker med Clara Windeleff, så hendes spil regner vi med at have godt styr på.

2

1

1

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: At kvalificere sig til DM MÅLSÆTNING FOR DM: Vi vil gøre alt for at vinde

Sofia Nørager

Astrid Elisabeth MELLMØLLE

Bisgaard Kathrine Stein BRINCK

20 år 175 cm

17 år år 20 188cm cm 185

DM-medaljer

Foto: Kim Leerskov, Anders Riishede og Flemming Patulski Nielsen

1

Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer


DAMEHOLD

SEED #5 - DONSLUND/STEFFENS

2

1

Tenna Skyum DONSLUND

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: 2. plads til Kerteminde semifinalestævne 2021

Sofia Nørager Bisgaard Cecilie STEFFENS

MÅLSÆTNING FOR DM: Vi vil gerne leve op til vores seed. Vi forventer egentlig kamp til stregen i alle kampe. Det er fedt, når der er så mange kampe uden klare favoritter, så alt kan ske.

17 år år 23 188cm cm 176

26 år 176 cm DM-medaljer

OM HOLDET: Vi spiller sammen for første gang i denne sæson. Det startede bare med et par enkelte stævner, men er blevet mere fast hen over sommeren. Vi har tidligere spillet indendørsvolley sammen i ASV Elite, hvor vi har vundet bronze i VolleyLigaen. Nu spiller vi sammen i skønne ABC (Aarhus Beachvolley Club).

Blokade

DM-medaljer Ingen DM-medaljer

SEED #6 - HASTINGS/ZIBRANDTSEN OM HOLDET: Vi spiller vores tredje sæson sammen. BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Sølvmedalje i 2020

2

1

MÅLSÆTNING FOR DM: Vores ambition for DM er at levere en stabil præstation i alle kampe, spille aggressivt og se hvor langt, det kan føre os i konkurrencen.

Anneka HASTINGS 35 år 181 cm DM-medaljer

2

Foto: Kim Leerskov, Anders Riishede og Flemming Patulski Nielsen

Sofia Nørager SigneBisgaard ZIBRANDTSEN Haaning

17 år år 27 188 cm 175 cm Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer

1

1


DAMEHOLD

SEED #7 - TYNDESKOV/SCHADE

2

1

OM HOLDET: Vi er et nydannet makkerpar, og dette er vores første sæson sammen. Vi spiller begge i CPH Beach og har indtil videre vundet to Challengers og fået en 3. plads til Marielyst og første Semifinalestævne på Hornbæk strand. BEDSTE RESULTATER SAMMEN: 3. plads til Hornbæk Semifinalestævne

Maria Boelt TYNDESKOV 30 år 189 cm DM-medaljer

3

Sofia Nørager Bisgaard Frederikke SCHADE Jensen

17 år år 24 188cm cm 175

MÅLSÆTNING FOR DM: Der er nogle gode hold repræsenteret i år, men vi håber og tror på, at hvis vi finder vores bedste spil frem, så kan vi nå til en semifinale!

Blokade

DM-medaljer Ingen DM-medaljer

SEED #8 - KROGH/BARKLER OM HOLDET: Vi er en spritny makker-konstellation, grundet at Frejas oprindelige makker er ude med en skade. Det bliver Carolines første senior DM, så det glæder vi os meget til!

2

1

Caroline går i gymnasiet i Århus, hvor hun også spiller på ungdomslandsholdet i indendørs-volley. Freja bor i København hvor hun studerer ved siden af beachvolley.

1

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Vores eneste og bedste fælles resultat er en top 4 placering til semifinale-stævnet i Kerteminde, som kvalificerede os til DM. MÅLSÆTNING FOR DM: Vi er årets joker - Så vi har alt at vinde, og kan derfor spille frit.

Caroline Stenholt KROGH 17 år 180 cm DM-medaljer

Vores mål er at drille de andre hold, og hive en sejr hjem! Foto: Kim Leerskov, Anders Riishede og Flemming Patulski Nielsen

Sofia Nørager Bisgaard Freja Holme BARKLER

17 år år 22 188 cm 173 cm Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer


FREDAG TID

KAMP

HOLD #1

HOLD #2

13:00

D1 - Seed 1 vs 8

Olsen/Trans

Krogh/Barkler

13:50

D2 - Seed 4 vs 5

Mellmølle/Brinck

Donslund/Steffens

14:40

H1 - Seed 1 vs 8

Abell/Houmann

Lundby/Stenmann

15:30

H2 - Seed 4 vs 5

Kaszas/Hjorth

Mayland/Secher

16:20

D3 - Seed 2 vs 7

Windeleff/Bisgaard

Tyndeskov/Schade

17:10

D4 - Seed 3 vs 6

Kjærgaard/Okholm

Hastings/Zibrandtsen

18:00

H3 - Seed 2 vs 7

Stormly/Møllgaard

Marsi/Højlund

18:50

H4 - Seed 3 vs 6

Brinck/Thomsen

Hartmann/Olesen

LØRDAG TID

TID

KAMP KAMP

RUNDE

BANE

HOLD #1 HOLD #1

HOLD #2

HOLD #2

Olsen/Trans

Mellmølle/Brinck

9:00

D5 - Kvartfinale 1

9:50

D6 - 1/8 finale 1

10:40

H5 - Kvartfinale 1

Abell/Houmann

Mayland/Secher

11:30

H6 - 1/8 finale 1

Hartmann/Olesen

Marsi/Højlund

12:20

D7 - Kvartfinale 2

Windeleff/Bisgaard Hastings/Zibrandtsen

13:10

D8 - 1/8 finale 2

Steffens/Donslund

Krogh/Barkler

14:00

H7 - Kvartfinale 2

Stormly/Møllgaard

Brinck/Thomsen

14:50

H8 - 1/8 finale 2

Kaszas/Hjorth

Lundby/Stenmann

Kjærgaard/Okholm Tyndeskov/Schade

>> fortsættes


LØRDAG << fortsat

TID

TID

KAMP KAMP

RUNDE

BANE

HOLD #1 HOLD #1

HOLD #2

HOLD #2

15:40

D9 - Kvartfinale 3

Tyndeskov/Schade

Mellmølle/Brinck

16:30

D10 - Kvartfinale 4

Steffens/Donslund

Hastings/Zibrandtsen

17:20

H9 - Kvartfinale 3

Hartmann/Olesen

Mayland/Secher

18:10

H10 - Kvartfinale 4

Kaszas/Hjorth

Stormly/Møllgaard

SØNDAG TID

TID

KAMP KAMP

RUNDE

BANE

HOLD #1 HOLD #1

HOLD #2

HOLD #2

10:00

D11 - Semifinale 1

Olsen/Trans

Hastings/Zibrandtsen

10:50

D12 - Semifinale 2

Windeleff/Bisgaard

Mellmølle/Brinck

11:40

H11 - Semifinale 1

Abell/Houmann

Stormly/Møllgaard

12:30

H12 - Semifinale 2

Brinck/Thomsen

Mayland/Secher

13:20

D13 - Bronzekamp

Taber D11

Taber D12

14:10

H13 - Bronzekamp

Taber H11

Taber H12

15:00

D14 - Finale

Vinder D11

Vinder D12

16:00

H14 - Finale

Vinder H11

Vinder H12

DOMMERE TIL DM-FINALERNE Arne Jensen - Ayhan Soleil - Coung Nguyen - Peter Valsgaard Sten Storgaard - Kristian Lund - Rasa Sklizmantaite


HERREHOLD

SEED #1 - HOUMANN/ABELL

2

1

OM HOLDET: Nyetableret makkerskab der har spillet sammen et år. Vi har spillet på world touren med en 5. plads til 2 stjernet og maindraw til 4 stjernet som bedste resultater. Vi har en styrke i et stærkt transitionsspil, hvor vi altid er i stand til at stjæle point fra modstanderen.

Kristoffer ABELL

HOUMANN

26 år 200 cm DM-medaljer

3

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: At kvalificere os til maindraw i Gstaad.

Sofia Nørager Bisgaard Nicolai

1

MÅLSÆTNING FOR DM: Alt kan ske til DM. Det er noget helt andet end at spille de øvrige stævner, og med et langt større pres. Vi har ambitioner om at ende på medaljeskamlen, og en drøm om at kunne vinde guldmedaljen.

17 år år 27 188 cm 203 cm Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer

2

SEED #2 - STORMLY/MØLLGAARD OM HOLDET: Vi er et nyetableret hold, som spiller vores første sæson sammen. Stormly er forsvarende Danmarksmester i beachvolleyball, mens Møllgaard er det i indendørs volleyball.

2

1

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Det må vi se, når sæsonen er slut. MÅLSÆTNING FOR DM: Den første målsætning er en semifinaleplads til DM og derfra spiller vi vores chance for at vinde.

Sofia Nørager Bisgaard Mads

Jacob Cordua STORMLY

MØLLGAARD

31 år 190 cm

17 år år 26 188cm cm 197

DM-medaljer

2

Foto: Kim Leerskov, Anders Riishede og Flemming Patulski Nielsen

Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer


HERREHOLD

SEED #3 - BRINCK/THOMSEN

2

1

OM HOLDET: Vi har spillet sammen siden efteråret sidste år, og har blandt andet spillet fem internationale turneringer i Mexico, Østrig og Rwanda. Vi træner til dagligt i OBVK i Odense. BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Vores bedste resultater er en 5’er i Rwanda og sejren til Hvidbjerg Grand Slam.

Jacob Stein BRINCK

THOMSEN

22 år 193 cm DM-medaljer

1

MÅLSÆTNING FOR DM: Vi kommer til DM for at spille med om medaljerne, og håber selvfølgelig på at kunne tilkæmpe os den fineste af slagsen.

Sofia Nørager Bisgaard Daniel

1

17 år 36 år 188 cm 201 cm Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer

3

5

SEED #4 - KASZAS/HJORTH OM HOLDET: Vi er et helt nyt hold, der kun har spillet en turnering sammen.

1

2

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Vi fik en 5 plads til Kerteminde Semifinalestævne, hvilket sikrede kvalifikationen til DM-finalerne.

1

MÅLSÆTNING FOR DM: Vi er nye men når vores spil kører, forventer vi at kunne spille med om medaljer.

Sebastian Venndt KASZAS

2

1

Foto: Kim Leerskov, Anders Riishede og Flemming Patulski Nielsen

HJORTH

17 år år 23 188cm cm 189

28 år 195 cm DM-medaljer

Sofia Nørager Bisgaard Nicolaj

2

Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer


HERREHOLD

SEED #5 - MAYLAND/SECHER

2

1

OM HOLDET: Holdet har spillet fem sæsoner sammen (2014-2018), men ikke deltaget i stævner de seneste to år pga. skade. Det er kun holdets tredje turnering sammen i denne sæson. BEDSTE RESULTATER SAMMEN: DM-guld i 2016 og 2017.

Lars MAYLAND

SECHER

45 år 188 cm DM-medaljer

5

8

MÅLSÆTNING FOR DM: Vi har et mål om at komme på podiet.

Sofia Nørager Bisgaard Christopher

3

17 år år 32 188 cm 195 cm Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer

2

2

1

SEED #6 - HARTMANN/OLESEN OM HOLDET: Vi har kun spillet sammen siden maj i år, så det er et forholdsvis nyt makkerpar. Formålet og ambitionerne har hele tiden været at spille på den danske tour og ikke mere. Vi har derfor ikke spillet noget internationalt sammen.

2

1

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Vores bedste resultat i år er en 2. plads til Marielyst Grand Slam. MÅLSÆTNING FOR DM: Målet for sæsonen startede med at være kvalifikation til DM, men det har undervejs ændret sig til en top 5 placering. Vores kompetencer er tydeligt demonstreret i vores meget klare rollefordeling. MO (Martin) er hjernen på holdet, og han tager alle store beslutninger både før, under og efter kampene. Heidi (Anders) er muskelbundtet på holdet, og han er den fysiske drivkraft før, under og efter kampene.

Anders Lammert HARTMANN 25 år 193 cm DM-medaljer

1

Foto: Kim Leerskov, Anders Riishede og Flemming Patulski Nielsen

Sofia Nørager Bisgaard Martin OLESEN

17 år år 33 188cm cm 194

Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer

1


HERREHOLD

SEED #7 - MARSI/HØJLUND

2

1

Daniel MARSI Jensen 26 år 187 cm DM-medaljer

OM HOLDET: Vi spiller begge på elite-tour holdet i ABC (Aarhus Beachvolley Club) og har spillet sammen i snart 3 sæsoner nu. Vi har ikke spillet internationalt. Nævneværdige resultater fra i år må være en 7. Plads i eliten til Kerteminde Semifinalestævne og en delt 3. plads i eliten til Aalborg, Aarhus og Kolding Challenger.

Sofia Nørager Bisgaard Sebastian Andsager HØJLUND

17 år år 25 188 cm 195 cm Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Kvalifikation til DM (7. Plads til Kerteminde Semifinalestævne) MÅLSÆTNING FOR DM: Vi vil sørge for at give alle hold kamp til stregen og håber på at gå fra DM med én sejr (gerne flere)!

SEED #8 - LUNDBY/STENMANN OM HOLDET: Vi er et ungt makkerpar som spiller vores anden sæson sammen i år, og regner med at spille sammen i mange år endnu. Vi træner til dagligt i OBVK. Vi glæder os meget til at spille endnu flere internationale turneringer, ungdoms EM og forhåbentlig også Word tour om nogle år.

2

1

1

BEDSTE RESULTATER SAMMEN: Komme i 1/16-finalerne til U22 EM i Baden. Guld til U16 DM 2020 og U18 DM i 2021 MÅLSÆTNING FOR DM: Vores forventning til denne sæson, var at komme med til Danmarksmesterskaberne på Nyhavn. Så vores ambitioner til stævnet er at få spillet nogle gode kampe, og måske overraske.

Sofia Nørager

Christian LUNDBY Andersen

Bisgaard Marius STENMANN Hansen

16 år 193 cm

17 år 17 år 188cm cm 195

DM-medaljer

Foto: Kim Leerskov, Anders Riishede og Flemming Patulski Nielsen

Blokade DM-medaljer Ingen DM-medaljer


DANMARKSMESTRE DE SIDSTE 10 ÅR ÅR

DAMER

HERRER

2020:

Cecilie Køllner Olsen Sofia Nørager Bisgaard

Nicolai Houmann Jacob Cordua Stormly

2019:

Line Trans Hansen Maria Boelt Tyndeskov

Nicolai Houmann Jacob Cordua Stormly

2018:

Line Trans Hansen Maria Boelt Tyndeskov

Mads Rosager Jacob Stein Brinck

2017:

Line Trans Hansen Maria Boelt Tyndeskov

Lars Mayland Christopher Secher

2016:

Eva Mielskov Bang Cecilie Køllner Olsen

Lars Mayland Christopher Secher

2015:

Eva Mielskov Bang Cecilie Køllner Olsen

Oliver Kaszas Sebastian Kaszas

2014:

Charlotte Krøyer Pia Hove

Oliver Kaszas Sebastian Kaszas

2013:

Karin Iversen Line Anker Nielsen

Peter Kildegaard Bo Søderberg

2012:

Charlotte Krøyer Cecilie Køllner Olsen

Lars Mayland Teis Corneliussen

2011:

Pia Hove Mette Flügge

Bo Søderberg Anders Lund Hoyer


LØRDAG D. 14. AUGUST KL. 16-20


PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2021

TOURKALENDER MAJ

JULI

08. MAJ

KOLDING CHALLENGER

3. JUL

ISHØJ OPEN

08.-09. MAJ

HAFNIA CHALLENGER

3.-4. JUL

KOLDING MASTER

13. MAJ

VESTSJÆLLAND UNGDOM

4. JULI

ISHØJ UNGDOM 2

14. MAJ

AARHUS CHALLENGER

10. JUL

IKAST CHALLENGER 3

15. MAJ

VESTSJÆLLAND OPEN

10.-11. JUL

HVIDBJERG PEPSI MAX GRAND SLAM

16. MAJ

VESTSJÆLLAND CHALLENGER

17. JULI

ODENSE UNGDOM

22.-23. MAJ

COPENHAGEN MASTER

17-18. JUL

MARIELYST PEPSI MAX GRAND SLAM

29.-30. MAJ

ODENSE MASTER

18. JUL

ODENSE CHALLENGER

24.-25. JUL

HORNBÆK SEMIFINALESTÆVNE

31. JUL-1. AUG

KERTEMINDE SEMIFINALESTÆVNE

JUNI 05. JUNI

ISHØJ CHALLENGER 1

05. JUNI

AALBORG CHALLENGER

05. JUNI

KOLDING UNGDOM

06. JUNI

ISHØJ UNGDOM

12. JUNI

COPENHAGEN CHALLENGER

12.-13. JUNI

SILKEBORG OPEN

13. JUNI

IKAST UNGDOM

19. JUNI

VESTSJÆLLAND UNGDOM

19.-20. JUNI

AARHUS MASTER

20. JUNI

IKAST UNGDOM 2

20. JUNI

VESTSJÆLLAND OPEN 2

25.-27. JUNI

MIDDELFART CITY GRAND SLAM

26. JUNI

AMAGER CHALLENGER

27. JUNI

AMAGER UNGDOM

27. JUNI

IKAST CHALLENGER 2

AUGUST & SEPTEMBER 7. AUGUST

DM 40+/50+ VEDBÆK STRAND

7.-8. AUGUST

DM-FINALER UNGDOM

7.-8. AUGUST

AMAGER CHALLENGER 2

13.-15. AUGUST

DM-FINALER NYHAVN

21. AUGUST

ISHØJ CHALLENGER 2

22. AUGUST

ISHØJ BREDDTURNERING

27.-29. AUGUST

AALBORG CITY GRAND SLAM

28. AUGUST

SØNDERBORG CHALLENGER

28. AUGUST

AMAGER CHALLENGER 3

4. SEPTEMBER

COPENHAGEN CHALLENGER 2

SE MERE PÅ BEACHVOLLEY.DK

Profile for VolleyballDanmark

DM i beachvolleyball - Nyhavn  

Landets allerbedste beachvolleyball-spillere tørner sammen i sandet på en nyanlagt bane i hjertet af København til den helt store dyst om hæ...

DM i beachvolleyball - Nyhavn  

Landets allerbedste beachvolleyball-spillere tørner sammen i sandet på en nyanlagt bane i hjertet af København til den helt store dyst om hæ...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded