Page 1

Mystery Shopping 2014 France-Germany-Hungary

Hogyan válj próbavásárlóvá Próbavásárlás során az ügynökségek megbízóik számára gyűjtenek információkat az eladószemélyzetük munka végzéséről, az üzleteik fizikai állapotáról, az eladáshelyi ösztönzők állapotáról. Gyakran ezeket az információkat a konkurenciáról is meg kívánják kapni,hogy így versenyelőnyre tegyenek szert. Természetesen nemcsak az üzlettulajdonosok,hanem a forgalmazó cégek is kíváncsiak lehetnek, arra miként értékesítik a termékeiket,miket mondanak róluk, milyen eladási érveket tesznek a termék mellé, hogyan kezelik az ügyfeleket.

Mire van szükség? Először is egy számítógépre internet csatlakozással.

Mekkora díjazás jár az elvégzett munkáért ? (Mystery Shopping 2014 France-Germany-Hungary) Jelen esetben egy egyedi megbízás alapján Európa több országára kiterjedően nagyobb értékű és összetettebb vásárlást egyedi díjazás alapján térítjük. Részletesebb tájékoztatás szerződéskötés után , az 5db próbavásárláson való részvételt 40.000.Ft értékben térítjük. 2014 Június 20-21-22. 2014 Június 20 - péntek 15óra és 22 óra között 1db próbavásárlás , Budapest területén belül 2014 Június 21– szombat 8óra és 18 óra között 2db próbavásárlás , Budapest területén belül 2014 Június 22– vasárnap 8óra és 18 óra között 2db próbavásárlás , Budapest területén belül A próbavásárlás ideje a feladattól függően változik. Egy próbavásárlás 1-1,5 óra, és még ott van a megfigyelési jegyzőkönyvkitöltése. Így napi néhány órát vesz igénybe. Esetünkben 5db próbavásárlás van 3 nap alatt.

Milyen cégek vannak még? Szórakoztató munkát kínálunk Önnek, amely során kiegészítő jövedelemhez juthat, miközben izgalmas tesztvásárlásokban vehet részt. Az egyes tesztek díjazását a ráfordított idő, a feladatbonyolultsága, az elvárt magatartás, a próbavásárló személye és a piaci trendek határozzák meg. A projektekre a megbízást ügyfeleinktől kapjuk. Az Ön feladata, hogy előre egyeztetett helyszínen látogatást tegyen és ott átlagos érdeklődőként, ügyfélként, vevőként viselkedve megfigyelje a történéseket, a kiszolgálás folyamatát, majd erről egy internetes felületen részletes kérdőívet töltsön ki.


Elvárások: •Számítógépes alapismeretek (MS Word, Excel, Internet) •Pozitív beállítottság •Precíz megfigyelőképesség •Rugalmasság •Határidők pontos betartása •Jó helyesírás és fogalmazás •Saját autó és jogosítvány Preferált régiók: Budapest

Mire figyeljen egy próbavásárló? A próbavásárlásnak vannak bizonyos alapszabályai, amik minden munkára érvényesek. (Néha a tesztelés során ezektől el kell térni, ha a szituációs leírásban bármelyiktől eltérően rendelkeznek.)

1. 2. 3. 4.

Viselkedjen átlagos vásárlóként! Ne kérdezzen túl sokat !(Nem a vizsgáztatása a cél!) Soha ne feddje fel a kilétét! Ne hasonlítson össze! (Mindig csak az aktuális kiszolgálással

foglalkozzon, ne hasonlítson össze.)

5. Ne legyenek előítéletei! 6. Legyen érdeklődő, minden megoldásra nyitottan viselkedjen !(Az alkalmazottaknak lehetőséget kell adni a munkavégzésre.) 7. Legyen udvarias! 8. A szituációs leírástól tilos eltérni! 9. A megadott időpontban végezze el a tesztelést! 10. Legyen pontos és tárgyilagos!

2014 MYSTERY SHOPPYNG

A próbavásárlás során nem élünk vissza az eladók bizalmával, türelmével, valós helyzetekben végezzük, és az esetleges negatív vagy pozitív tapasztalatokat kizárólag a kutatás céljaira használjuk fel.

2

2014 Mystery Shopping  
2014 Mystery Shopping  
Advertisement