Page 1

Mystery Shopping 2014 France-Germany-Hungary

2014 MYSTERY SHOPPYNG Általános tájékoztató

Érdeklődjön, vásároljon, és mi fizetünk azért, hogy elmondja: milyen volt? Tudta-e Ön, hogy próbavásárlóként pénzt kereshet azzal, hogy az általunk kijelölt boltokban és az általunk megadott instrukció szerint inkognitóban vásárol, igénybe veszi egyes cégek szolgáltatásait? Ha az általunk átadott Értékelőlapot vásárlói tapasztalatai alapján kitölti, mi ezért fizetünk Önnek. Ily módon közölt vélemények értékesek Megbízóink számára, hiszen ezek alapján fejleszthetik termékeiket és szolgáltatásaikat. Legyen Ön is próbavásárlónk! Töltse ki jelentkezési lapunkat, és mi rögzítjük adatbázisunkba. Amennyiben Önnek megfelelő megbízást adunk, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait bizalmasan kezeljük, és nem bocsátjuk harmadik személy rendelkezésére. Adatainak törléséről bármikor rendelkezhet.

Ideális próbavásárlónk • • • • • • • • •

18 év feletti jogosítvánnyal rendelkezik saját személygépjárművel rendelkezik internet elérhetőséggel rendelkezik precíz, jó megfigyelő,alapos, megbízható, igényes pozitív gondolkodású egyszerű technikai ismeretekkel rendelkezik (számítógép) odafigyel az apró részletekre tapasztalatát írásban pontosan, és jól fogalmazza meg


Gyakori kérdések Mi a próbavásárlás, és mi a célja? Az erősödő piaci versenyben a vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal a vásárlóik (ügyfeleik) elégedettek legyenek, és vásárlási döntéseiknél ismételten az ő termékeiket és szolgáltatásaikat válasszák. Ilyenek pl. élelmiszeripari- ruházati és más termékeket árusító üzletláncok, drogériák, bankok, éttermek, csomagküldő szolgálatok, benzinkutak, kölcsönzők, hotelek, stb. A próbavásárlás lehet egy szolgáltatás igénybe vétele is (pl. pizza rendelés, bankszámlanyitás, szervízszolgáltatás stb.) vagy érdeklődés személyesen, telefonon vagy interneten. A vállalkozások, annak érdekében, hogy ügyfélkapcsolataikat fejlesszék, az ügyfélkezelésük során esetlegesen felmerülő hiányosságaikat kiküszöböljék, próbavásárlói teszteket végeztetnek, melynek célja a vállalkozás tényleges működésének feltérképezése a vásárló szemszögéből. Ön, nem hatóság részére végez próbavásárlást, hanem vállalkozások illetve egyéb, nem hatósági szervezetek megbízásából és azok részére. A próbavásárlással Ön hozzájárul ahhoz, hogy hétköznapi vásárlásaink, ügyintézésünk során kellemesebb, jobb kiszolgálásban legyen részünk, miközben az adott vállalkozás vevőorientált tevékenysége fejlődik.

Hogyan lehet próbavásárlónk? Jelentkezzen próbavásárlónak a Próbavásárlói jelentkezési lap kitöltésével, majd járjon el az ezt követő e-mailben kapott instrukció szerint. A Próbavásárlói jelentkezési lap segíti, hogy az egyes tesztekre történő kiválasztásnál minden potenciális próbavásárlónkat elérjük. A Jelentkezési lap kizárólag a próbavásárlói munkára történő kiválasztására készült, azt semmilyen más cégnek, semmilyen célból nem adjuk át. Írásbeli kérésére adatait töröljük a rendszerünkből.

2014 MYSTERY SHOPPYNG

Hogyan kérjük fel Önt a feladatra?

3

Felkérjük önt, hogy vegyen részt a próbavásárlói programban. A részvétel önkéntes. Tájékoztatjuk a feladatról, és biztosítjuk a megfelelő felkészítést az Ön számára.

Mekkora egy teszt díjazása? A feladat a megadott instrukcióknak megfelelő elvégzéséért, és a precízen kitöltött Értékelőlap


határidőre történő továbbításáért díjazást fizetünk Önnek. Ennek mértéke függ a feladattól, a megbízó által megfogalmazott követelményektől, a látogatás hosszától. A próbavásárlói munka érdekes, változatos és tanulságos. Ön megismerheti több nagy vállalkozás ügyfél-kiszolgálási kultúráját, hozzájárulhat annak javításához, és közben számtalan, a magánéletben felhasználható információhoz juthat.

Miért végezzük inkognitóban a próbavásárlást? A próbavásárlást (angol neve: mystery shopping) nem azért kell titokban elvégezni, mert szabályvagy törvényellenes, hanem mert a megrendelők azt szeretnék megtudni, hogyan szolgálják ki cégük munkatársai a tényleges vásárlókat, ügyfeleket, érdeklődőket. A próbavásárlások időpontját az érintett részleg munkatársai előzetesen nem tudják, és Önről sem fogják gondolni, hogy próbavásárló.

Kell-e személyes próbavásárlás

adatait

megadnia a során?

Röviden és tömören , jelenlegi próbavásárlásnál NEM szükséges megadnia személyes adatait próbavásárlás közben. Cégünk az adott helyszínen dolgozó munkatársaknak (ahol a teszt történt) nem adja meg az Ön személyes adatait, ezért a későbbiekben, mint tényleges érdeklődő vagy vásárló visszatérhet oda.

Fel kell-e fednie magát a próbavásárlás után a teszt helyszínén? Jelenlegi teszt folyamán nem kell felfednie hogy ön próbavásárlást hajtott végre.

Bízunk benne, hogy sikerült néhány jellemző kérdésre válaszolnunk. Amennyiben maradt még Önben nyitott kérdés, ezekre is szívesen válaszolunk kérdezzen email-ben!

2014 MYSTERY SHOPPYNG

Sok sikert !

3

Izgalmas,

és érdekes próbavásárlást kívánunk!

2014 Mystery Shopping Fra-Ger-Hun  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you