Page 1

voilà

JUNI 2012

Look de COCO

&

ga voor tijdloos

Mooi, Mooier , Mooist? lang leve photoshop

‘Jij, jij en nog eens jij’


C

voilĂ

Hoofdredacteur Yvonne Spiero Tekstredactie Marieke Jager Yvonne Spiero

Beeldredactie Frank Malipaard Eindredactie Saskia Spiero

Vormgeving Yvonne Spiero

Uitgever KICK te Eindhoven

Redactie assistenten Jos Crusio Myriam de Bot Benny Leijdsman

Aan dit nummer werkten mee Marina Saes, Tijn Hoyng, Bert van Oorschot, Jan Heijers, Hanneke Sloots, Imke Saes, Sabine Vekemans, Saskia van Erven, Thijs van Gerwen, Sybrand Maathuis Onderdeel van

K CK juni 2012

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieĂŤn, opnamen, of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Hierbij zijn uitgezonderd de gevallen van korte quoten ten behoeve van recensies en artikelen. Over uitslagen van prijsvragen en/of speciale acties kan niet worden gecorrespondeerd.


C

COLUMN

Lieve jij, Ja, het is weer zover, het is zomer! De zon schijnt en het is lekker lang licht. Je zit weer lachend op de fiets, ’s avonds rondom de bbq en ijsblokjes in je drankje zijn weer de normaalste zaak van de wereld. De gemiddelde temperatuur is aangenaam, het leven voelt perfect! De zomer maakt je soms ook onzeker, de etalages hangen vol met badpakken en bikini’s. Bloot is hip! Dat het veel vrouwen ook onzeker maakt, vertellen ZE er lekker niet bij. Iets waar ik me jaren door heb laten beïnvloeden en eigenlijk nog steeds een beetje druk om maak. ‘Ach welke vrouw niet?’, troost ik mezelf. Maar waarom streef ik nog steeds naar iets wat ik niet ben? Hoe kom ik aan dat beeld en die onzekerheid? Perfectionisme! Je wilt altijd meer en net anders dan dat je hebt. Gelukkig weet ik tegenwoordig eerlijk te zijn tegen over mezelf. Ik weet dat ik trots mag zijn op wie ik ben ook al zie ik dat media uitingen dat vaak niet zijn. Vanaf vandaag weet ik het zeker, ik blijf mezelf! Geloof in jezelf, geniet van het leven, lees de voilà en ga samen met K CK zelfverzekerd de zomer in! Waarom? Omdat je altijd jezelf blijft!

voilà

02


INHOUD

voilà

mode & beauty

07 IK HOU ER ZO VAN hebbedingetjes 23 LOOK DE COCO luxe voor iedereen 42 TRENDS ANNO 2012 pink & white

32

16

reportages

elke editie

01 COLOFON helpende handjes 02 COLUMN lieve jij 05 BESTE KICK vraag maar raak 30 FEEL GOOD omdat je altijd jezelf blijft 49 PRIJSVRAGEN win mooie beauty prijzen

KICK het brein achter KICK

MOOI, MOOIER, MOOIST? lang leve photoshop

38 JEZELF ZIJN

lekker belangrijk

extra 48 50

DOEN! excuses om het juist wel te doen

GET YOUR OWN KICK voor jezelf of iemand anders

voilà

04


Hoe weet ik welke producten ik moet kiezen in een make-up winkel? Is duurder ook altijd beter? - Paula de Bronk Om te weten of je het juiste product koopt dat jij zoekt, moet je het altijd testen. Sommige producten bevatten meer pigmenten en zijn daardoor veel intenser van kleur dan andere. Ga nooit zomaar af op een visual die er mooi uitziet. Laat je adviseren, probeer en vraag gerust eens in een winkel of ze het kunnen aanbrengen.

Ik heb last van puistjes, wat kan ik wel en niet doen om mijn huid te verbeteren. - Madelon van ZandvoortGebruik een geschikte verzorgingslijn die past bij jouw huidtype. Elk merk heeft een speciale lijn voor de gecombineerde huid. Als je make-up (foundation) wilt gebruiken zorg dan voor een olie-vrije variant en werk altijd hygiënisch. En laat je gewoon eens lekker verwennen bij een schoonheidsspecialiste!

05 voilà

FUN

MYSTERIEUS

SPARKLING

P

Wat zijn de geuren die ik ruik in het parfum Pour Toi? - Saskia Loncke-

Een geur bestaat uit meerdere lagen. De topnoot van Pour Toi is granaatappel, dit is het meest vluchtige deel van het parfum, het verdampt in enkele secondes en blijf zo’n twintig minuten van kracht. De hartnoot is zwarte orchidee, deze verbindt zich met de topnoot en geeft het een extra dimensie. Het heeft enige tijd nodig om zich te ontwikkelen en houdt twee à drie uur zijn geur vast. De basisnoot bestaat uit amber, deze houdt voor zes uur en is de basis van het parfum. GRANAATAPPEL - verjongend, fun en vrouwelijk ZWARTE ORCHIDEE - uniek, sexy en mysterieus AMBER - sparkling, warm en liefdevol

Ik heb binnenkort een feest en wil er graag op mijn best uitzien. Wat zijn goede tips om extra te stralen? - Fleur van het HofGebruik van te voren een ampul, deze kun je gewoon kopen in een parfumerie en geeft een boost aan je huid conditie. Kies een verstevigende voor een liftend effect of een hydraterende voor een gezonde uitstraling. Gebruik voor een mooie open oogopslag eens nepwimpers.


BESTE K CK Waarom gebruik je een dag- en een nachtcrème? - Lieke van Oss Dagcrèmes beschermen de huid tegen allerlei invloeden van buitenaf. Omdat de huid ‘s nachts in rust is, kan deze veel beter herstellen dan overdag als ze wordt blootgesteld aan schadelijke zaken. Nachtcrèmes bevatten stoffen die de huid stimuleren en herstellen. Kies een geschikte dag- en nachtcrème afgestemd op de behoefte van je huid. Probeer de crème altijd op de huid zodat je weet hoe deze voelt.

Als je een brildraagster bent, wat kun je dan het beste voor oogmake-up aanbrengen? - Dimphy van LeukenEr zijn verschillende tips voor brildraagster en oogmake-up, ook hier geldt weer gebruik hetgeen dat je aanspreekt. Wat is het verschil tussen eau de parfum en eau de toilette?

• •

- Liedewei JanssenVaak heb je binnen een bepaalde geur verschillende opties die iets vertellen over de concentratie van de geur bestanddelen. Je hebt parfum dit is de puurste vorm en bevat 15 tot 30% geurbestanddelen. Daarnaast heb je eau de parfum, deze heeft een minder hoog concentraat aan geurbestanddelen, tussen de 10 tot 15%. Tot slot heb je eau de toilette, deze heeft een concentraat van 5 tot 10% geurbestanddelen.

• • •

• •

Gebruik een vergrootspiegel wanneer je oogmakeup aan gaat brengen. Houd bij de kleurkeuze rekening met het kleurschema in het beautyboek C’est Moi, maar kijk ook naar de kleur van je montuur. Gebruik een wimperkruller, zo komen je wimpers niet zo snel tegen je brilglazen en lijkt je blik direct opener. Bijziend? Dan verkleint je bril je ogen. Werk met lichte oogschaduw tinten om je ogen te vergoten. Verziend? Dan vergroot je bril je ogen. Nu worden foutjes ook vergroot dus werk subtiel en netjes. Gebruik een mascara die de haartjes separeert voor een net resultaat. Zorg ook altijd voor nette wenkbrauwen zodat deze niet de aandacht van de ogen wegtrekken. Controleer je make-up met bril op. Je zult merken dat je over het algemeen wat meer oogmake-up kan gebruiken omdat de bril veel aandacht trekt.


IK HOU ER ZO VAN

snel geluk we kunnen niet zonder hebbedingetjes..


BLOEMTJES BUITEN ZETTEN Vol frisheid, geur en leven..

voilà

08


MMMM..

Jammie chocolade... onweerstaandbaar en je wordt er nog gelukkig van ook (schijnt)!


DIAMONDS

.... deze heeft geen onderschrift nodig ....

voilĂ

10


ZINGEN

11 voilà

Door te zingen wordt je adem gestimuleerd en dus ook je bloedsomloop en dat werkt reinigend en stressverlagend dus: ‘lalalalala..!’


VROUWELIJKE TOOLS

Ja ook wij hebben gereedschap voor de mooiste krulling

voilĂ

12


TOM TOM

Jouw navigatie door make-up land

13 voilĂ


KNUFFEL

En af en toe willen we gewoon weer even een knuffeltje

voilĂ

14


Bent u een startende ondernemer en op zoek naar iemand die u financieel advies kan geven?

ADMINISTRATIEKANTOOR

JAN HEIJERS B.V. ‘t Laar 2 6081 CW Haelen Beconnummer: 029-333293 Telefoonnummer: 0475-785407 / 06-39864205 Emailadres: heijersjan@gmail.com

Administratiekantoor JAN HEIJERS helpt u graag op weg en kan uw financiĂŤle administratie verzorgen. Ook de loonadministratie en het verzorgen van de belastingaangifte behoren tot de mogelijkheden.


het BREIN achter KICK


Ruimdenkend

Verantwoordelijk

Zorgzaam

Harde werker Roze Creatief Sociaal Marieke Jager

Ambitie

Romantisch

Zelfstandig

Eigenwijs

Perfectionistich

Volwassen

Gevoelsmens

“Mijn doel is om mijn hart te volgen, hierdoor heb ik me ontwikkeld tot een verantwoordelijke en zelfstandige jonge vrouw. Ik geniet van hard werken en heb veel ambitie, dromen en plannen. Momenteel sta ik nog maar aan begin van mijn levenswandel en zie ik erg uit naar een ondernemende toekomst.�


MISSIE

Elke dag zit vol nieuwe kansen!

VISIE

Door ambitie en wilskracht heb ik bewezen dat er veel uit het leven te halen is. Geef niet zo maar op en neem niet zomaar genoegen met het antwoord ‘nee’. Ik volg mijn hart bij alle stappen die ik zet op mijn levenspad.

UNIQUE POINT

Ik ben niet snel tevreden en heb mijn eigen lat hoog liggen. Hierdoor ben ik soms te perfectionistisch en draaf ik door in mijn eigen creativiteit. Ik kom wel elke keer op nieuwe ideeën en is mijn leven elke dag weer een verrassing.

‘ Altijd mijn hart volgen’ voilà

18


Wantrouwen

Stress

Streng

Puntje op de i

Precies

Vergelijken

Schoonheid

Eigenwijs

Op zoek naar..

Yvonne Spiero

Nooit goed genoeg

Doelgericht

Goed willen doen

“Ik ben eerlijk zowel naar mezelf als naar de ander. Hierbij verwacht ik veel en zijn mijn eisen hoog. Hierdoor kan ik mezelf en andere stimuleren en veel bereiken. Dit alles zie je terug in mijn passie en plezier in de dingen die ik kies te doen.�

Gevoelig

Omgevingsbewust

Doorzetter


MISSIE

Gelukkig te zijn in het leven.

VISIE

Mijn visie waarmee ik mijn missie ga halen is door voor alles te gaan wat ik in het leven wil. Hierbij positief te blijven denken en te geloven in mezelf en de mensen om heen. Tot slot liefde geven aan de mensen die me dierbaar zijn maar ook liefde durven te ontvangen.

UNIQUE POINT

Ik vraag veel van mezelf en ben heel erg bewust van de verwachtingen van mijn omgeving. Hierdoor ben ik snel onzeker, maar kan ik ook goed anticiperen. Door vallen en opstaan kom ik uiteindelijk er achter wat ik wil. Hierdoor ben ik in het dagelijkse leven een doorzetter, positief en eigenwijs.

‘Dingen die ik kies te doen’ voilà

20


look de COCO


Uitleg look: Een krachtige look, waarbij de nadruk ligt op zowel de ogen als de lippen. Neem absoluut de tijd voor deze look, want een rommelige uitvoering kan de luxe uitstraling laten verdwijnen. Het gaat hier om perfectie. Vooral de vuurrode lippen vergen enige tijd, maar deze geven ook de tijdloze uitstraling aan de look. Vind je het geheel iets te heftig dan kun je ook bepaalde delen uit de look gebruiken en andere delen rustiger laten. Wees creatief! Uitleg voorbereiding: Zorg voor de juiste producten. Deze look komt snel slordig over als je geen kwalitatief goede producten in huis hebt. Deze look is voor ‘s avonds bedoeld, breng hem dus ook niet aan onder een TL-lamp, maar dim het licht al een beetje. Hierdoor zie je dat heel veel van de makeup al wegvalt door het beperkte licht en je dus royaal kan werken. Benodigdheden: • Dagcrème • Concealer • Foundation • Losse poeder • Poederblusher • Schaduwkleur poeder • Highlighter • Wenkbrauwpoeder • Wenkbrauwgel • Poeder oogschaduw (zwart) • Crème oogschaduw (zwart) • Lengte mascara • Lippenpotlood (rood) • Lippenstift (rood) Optionele Benodigdheden: • Nepwimpers • Porieverfijnend serum verpoetspenseel crème oogschaduwpenseel

foundationpenseel

wenkbrauwborstel

shapepenseel

concealerpenseel

blushpenseel

25 voilà

wenkbrauwpenseel poederpenseel

blendpenseel


look


Het gezicht: Reinig het gezicht van te voren met een mild product. Breng daarna eventueel een porieverfijnend serum aan. Deze maakt de huid glad, egaal en laat de foundation nog mooier uitkomen. Nadat het serum is ingetrokken breng je een geschikte dagcrème aan. Gebruik nooit te veel, hierdoor kan de make-up namelijk niet netjes op de huid gaan liggen. Na de verzorging van het gezicht begin je met het aanbrengen van concealer. Breng een dekkende concealer aan bij oneffenheden en gebruik een lichtreflecterende concealer bij vermoeidheidstekenen rond de ogen. Je kunt deze producten aanbrengen met een speciaal penseel voor concealer, dit is een zuinige en hygiënisch methode. Ook kun je dit gewoon met je vingers doen, was dan wel altijd je handen van te voren! Vervolgens breng je de foundation vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe aan, dus begin rond de neus en werk uit naar de haargrens en kin. Dit doen we omdat de meeste roodheid in het midden van het gezicht zit en naar buiten toe de huid vaak egaler is. Ook vervaag je zo de make-up naar buiten toe en heb je minder kans op een scheidingslijn bij de kaak. Zorg bij deze look voor een foundation met een natuurlijke dekking en een natuurlijke glans. Gebruik een losse poeder om de foundation te fixeren, zonder deze volledig te matteren. De glans van de foundation is mooi in het avondlicht en laat de huid natuurlijk stralen. Pak een matte bronzer of schaduwkleur poeder om het gezicht te shapen. Doordat je minder fel licht hebt kun je de poeder mooi aanbrengen zonder dat het te opvallend is. Kijk goed naar de vorm van je gezicht en welke delen je wat wilt verkleinen, of naar de achtergrond wilt brengen. In het boek C’est Moi worden de gezichtvormen en passende shape methodes uitgebreid toegelicht. Pak een blusher die niet te zacht van kleur is en breng deze vanuit het midden van je oor naar je wang toe aan. Werk met meerdere dunne laagjes totdat je de blusher goed vindt. Zet nooit in een keer een dikke streep. Zet net boven de blusher, vanuit de haargrens, de highlighter om zo het gezicht nog iets te shapen.


De ogen: De wenkbrauwen moeten strak en goed van vorm zijn om niet af te leiden van de oogmake-up. Breng een mooie opwaartse boog aan indien mogelijk. Zorg in ieder geval voor een volle werkbrauw. Bepaal de vorm en geef ze meer volume met het wenkbrauwpoeder. Fixeer ze vervolgens met de gel. We gaan nu een smokey eyes aanbrengen waarbij de oogschaduw dus “rokerig“ van donker naar licht wordt vervaagd. Begin met de crème oogschaduw tegen de wimperrand aan te brengen en vervaag deze naar boven. Doe dit meerdere malen, steeds iets hoger. Zo worden de ogen dus bij de wimperrand intens zwart en hoe meer naar boven, hoe lichter. Vervaag en werk bij tot je het gewenste resultaat hebt. Fixeer deze crème oogschaduw door de poeder oogschaduw er licht over heen te brengen. Breng aan de onderkant van het oog ook de creme oogschaduw aan en vervaag deze iets met de poeder oogschaduw. Tot slot breng je wat witte poeder oogschaduw aan bij de ooghoeken, zowel boven als onder. Natuurlijk daarna flink wat mascara of gebruik nepwimpers om het geheel af te maken en fixeer deze met mascara. De lippen: Pak het lippotlood en teken de contouren van de lippen. Corrigeer waar nodig, een goede symmetrische vorm is erg belangrijk voor deze look. Neem hier vooral de tijd voor! Kleur daarna de lippen in met het potlood en vervolgens met de lipstick.

Tip: Zet een lijntje met de highlighter poeder boven je lipcontouren. Hierdoor lijken de lippen voller, sexier en komen ze meer op de voorgrond.

voilà

28


Mooi zijn is je mooi voelen en dat straal je uit. Echte schoonheid is stralen. Iedereen kan mooi zijn. Het gaat er om dat je leert kijken naar jezelf, ziet waar jouw krachten liggen en hoe je deze het beste kunt accentueren. Wat heel belangrijk is dat je probeert te kijken naar wat je ‘wel’ hebt in plaats van wat je ‘niet’ hebt. Dat is de kunst van schoonheid. Make-up is persoonlijk, kunst, trendgevoelig en absoluut geen wetenschap. Het gaat erom wat jij mooi vindt. Weet je, vanaf de dag dat je geboren bent, word je al mooi gevonden. Dat maakt dat jij onze koningin bent!

K CK omdat je altijd jezelf blijft.

voilà

30


‘Opgeruimd en zo’ helpt je op weg naar meer ruimte en rust Opruimcoach Sabine Vekemans van ‘Opgeruimd en zo - professional organizing’ begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in ruimte en tijd. Het resultaat: een opgeruimd huis, een bureau zonder stapels papier, een goed werkende agenda, een overzichtelijk archief en een vlotte afhandeling van de post of e-mail. Het belangrijkste is echter dat het rust, overzicht, energie en tijdwinst oplevert. Zo leef en werk je met meer plezier.

De ruimte om je heen weer kunnen zien en voelen? • • • •

Moet je altijd zoeken naar de papieren die je nodig hebt? Komen er steeds meer spullen bij, maar gaat er niets uit? Zwerven allerlei dingen rond? Weet je niet waar je moet beginnen met opruimen?

Zomeraanbieding: 50% korting op de kosten van een intake! Ruimte om je heen, rust in je hoofd en meer grip op je dagelijks leven? Wanneer je in juni, juli of augustus contact opneemt met Opgeruimd en zo voor een intakegesprek, dan ontvang je daarop 50% korting. Dit aanbod geldt ook wanneer de afspraak zelf later gepland wordt.

Nieuwsgierig? Bezoek www.opgeruimdenzo.nl voor nadere informatie.

Eigenaar Sabine Vekemans: ‘De drempel om een opruimcoach in te huren is dat je een vreemde tot je privé- of werkdomein moet toelaten. Bovendien moet je erkennen dat je huis of werkplek dichtgroeit met spullen of je agenda dichtslibt met taken die allemaal even belangrijk lijken. Ik merk echter dat mijn klanten na afloop zo blij en opgelucht zijn dat ze de stap hebben gezet. Met het opruimen van hun spullen en het ordenen van hun taken en agenda, valt er letterlijk een last van hun schouders. Ze krijgen weer ruimte om te ontspannen in hun leven en zien hoe ze dat voortaan zo kunnen houden. De adviezen en tips zijn praktisch zodat de meeste mensen na 1 of 2 afspraken prima zelf verder kunnen.

Sabine Vekemans, Opgeruimd en zo - professional organizing www.opgeruimdenzo.nl 06 - 41 50 56 20 info@opgeruimdenzo.nl


mooi mooier mooist? Dagelijks komen er heel wat reclames op ons netvlies. We willen er allemaal in geloven dat, dat ene product ons echt gelukkig maakt. Maar hoe geloofwaardig is dat tegenwoordig nog in een wereld waar alle minpuntjes worden weggesmugd in photoshop?

voilĂ

32


E

en beetje smokkelen doet bijna elke vrouw. Een beetje geloven in alle wonder middeltjes doet ook bijna elke vrouw en ons spiegelen aan alles wat photoshop heeft gecreĂŤerd doen we misschien nog wel het meest.

Foto 1 is gemaakt van een meisje in de twintig zonder make-up. Mooi, onopvallend en puur natuur.

Foto 2 is gemaakt na het aanbrengen van wat subtiele cosmetica. De foundation haalt de roodheid uit het gezicht en de mascara legt de nadruk op de ogen. Dit oogt allemaal nog heel natuurlijk.


“Ik kom elke dag in contact met cosmetica en met mensen die iets verwachten en hopen van cosmetica. Ik zal je laten zien dat heel veel kan met cosmetica en zelfs alles kan met photoshop. Dit zorgt er ook voor dat we vervolgens alles willen, wat in de werkelijke wereld onmogelijk is.�

Foto 3 is gemaakt na het aanbrengen van een volledige make-up. Je ziet duidelijk verschillen met de vorige foto’s, toch is dit nog te naturel om in een reclame te verschijnen.

Foto 4 is aangepast met licht en al een veel betere foto voor reclame doeleinden. We kiezen een foto uit deze serie en zullen deze bewerken in photoshop om je de wereld van tegenwoordig te laten zien.


In een wereld vol smudgen, spot healing en shapen

wat is dan nog “ECHT” mooi?


BLOND

cosmetics

Natuurlijke huidverzorgingsproducten geven de jonge huid een goede basis voor de toekomst. Daarom voert Blond Cosmetics de lijn Gaaf, speciaal voor jongeren. Gaaf beschermt de jonge huid tegen dagelijkse vervuiling.

www.blondcosmetics.nl


JEZELFZIJN omdat je niet anders wilt of kan


Vaak staan we er helemaal niet bij stil, of voelen we ons letterlijk anders maar feit is dat je altijd jezelf blijft. Of je nou wilt of niet, jij bent en blijft jij. Dat maakt ook dat jij kan bepalen wie jou jij is. Snap je het nog? KICK geeft een spoedcursus jezelf zijn en de krachten die dan kunnen onstaan.

“Ik ben mezelf niet. Of al die jaren nooit geweest” - Acda en de Munnik -

Vanuit deze gedachte is ook de onderneming KICK ontstaan. Na moeilijke tijden ontstond er tijd voor verandering. We waren niet meer blij en besloten tijd te maken om te zoeken naar ons eigen IK. Pas als je ontevreden wordt over een bepaalde situatie wordt je eigen verlangen opeens heel duidelijk. Zo ook bij KICK. We wilden vrouwelijk, roze, uniek, eerlijkheid, fun en stralen! Vanuit daar kwam een concept voor jonge vrouwen. Nu nog heel breed maar de basis en onze passie was zeker ontwikkeld.

Voorheen sloten consumenten zich vaak aan bij een merk om hun persoonlijkheid te onderstrepen tegenwoordig zien we meer en meer personal branding. Jij bent zelf het merk en kiest wat daarbij past. Hierdoor komt je eigen persoonlijkheid steeds meer op de voorgrond te staan. Het is steeds belangrijker om je zelf te kennen, te onderscheiden en te kunnen presenteren.

KICK had niet kunnen bestaan als er geen brein achter KICK was dat dichtbij zichzelf was gebleven. Je moet achter jezelf blijven staan om ergens in te kunnen geloven en er echt voor te gaan. Iets zo maar doen heeft geen zin! Bepaal wie je bent, wie je zou willen zijn en welke doelen daarbij horen. Met passie, vertrouwen en heel veel energie kun je het bereiken.

Echter dit is nog niet zo makkelijk. Vaak vinden we het eng om echt open kaart te spelen en eerlijk naar ons zelf te zijn. Want wat is eerlijkheid als dit persoonlijk is? Ook veranderen we in ons leven, we zijn nog steeds dezelfde persoon, maar we passen ons aan, aan alles om ons heen. Probeer af en toe tijd te maken om na te denken of je blij bent met de persoon die je nu bent. Misschien moet je jezelf wel eerst tegenkomen voordat je weet wie je bent.

“Het maakt niet uit wie je bent je kan alles zijn Het maakt niet uit wat je doet je kan alles doen Zolang je jezelf was, jezelf bent, jezelf blijft voor altijd.” - Gers Pardoel -

Ken je die dagen, je voelt je anders of je wilt het liefst anders zijn. Maar waarom? Wat maakt dat wie je bent, je niet gelukkig maakt? Een stil verlangen, een nodige verandering of onrust. Weet dat iedereen die dagen heeft. Een grotere troost is dat wat je ook doet je altijd jezelf blijft, welke keuzes goed of fout je ook maakt het is een onderdeel van jou.

39 voilà

Misschien moet je jezelf wel eerst tegenkomen voordat je weet wie je bent.


Een stukje eigenwijsheid is hiervoor helemaal nog niet zo slecht. Met deze gedachten zet KICK ook haar producten voor de klanten neer. Jij bent onze koningin, wat heb jij nodig? Wie wil jij zijn? KICK bepaalt niet wie haar klanten zijn, dat bepalen ze zelf. Wij laten onze passie zien en als mensen daar in geloven dan geloven ze in de producten van KICK. Hierbij spelen we niet in op vraag maar creëren we vraag bij de consumenten zelf. Hiervoor is het belangrijk dat je vrijheid hebt om je eigen gang te kunnen gaan. Pas dan kunnen mensen ook daadwerkelijk geloven in jou omdat ze weten wie jij bent. Een stukje eigenwijsheid is hiervoor helemaal nog niet zo slecht. Want als we allemaal toch precies deden wat er gevraagd werd.. wat gebeurt er dan? Wees jezelf er zijn al zoveel anderen! “Laat me,
Laat me m’n eigen gang maar gaan” - Ramses Shaffy Wie je bent is ook nog eens fexibel en daarmee aan te passen in een bepaalde situatie. Toch is het belangrijk om een bepaald authentiek beeld neer te zetten, om geloofwaardig over te komen. Je kompas hierbij is het luisteren naar je eigen ik en de omgeving. Als je weet en accepteert wie jij bent kun je je openstellen voor de mensen om je heen.

Hierdoor kun je ook feedback ontvangen, waar je jezelf beter door leert kennen en jezelf door kunt ontwikkelen. Hiervoor moet je wel zeker zijn van je eigen ik en de mogelijkheid en wil om hierin te groeien. Dat jij belangrijk bent is een, maar er is meer. Het gaat niet alleen om jij maar ook om wij. Als je kijkt naar KICK er wat er gerealiseerd is was dit nooit mogelijk met een tweetal jij-tjes. Het inzetten van je netwerk, het creëren van connecties dat maakt dat wij meer kunnen bereiken. Als je dus weet wie jij bent en wat jij wilt ga je door naar het kijken hoe wij nog meer kunnen bereiken. Ook hiervoor is weer passie, vertrouwen en heel veel energie nodig om tot een goed resultaat te komen. “Ik zou zo graag twee armen vinden Die me lang en lief omhelzen zouden” - Jurk Het samen zijn kan je helpen je eigen jij te vinden en te accepteren. Want eerlijk is eerlijk ook al weet je wie je bent dat maakt het niet altijd makkelijker. Want als je net als ik onzeker bent, dan weet je vaak niet of wie je bent ook degene is die je wilt zijn! Kortom wat we je willen meegeven is dat je jezelf mag zijn, omdat je dat toch altijd blijft!

voilà

40


Remedica is een dynamisch en landelijk georiënteerd communicatiebureau gericht op gezondheid en leefstijl. De educatieve communicatieprojecten die wij ontwikkelen, leveren jaarlijks bij duizenden consumenten & patiënten een substantiële bijdrage aan de kwaliteit van leven. Remedica is niet bang voor de uitdaging. Wij zijn altijd op zoek naar de meest effectieve vorm van communiceren. Innovatie en creativiteit zijn daarbij het uitgangspunt; kwaliteit en rendement het beoogde resultaat.

+31 (0)40 2621555 / 2621188 Boschdijk 740 5624 CL Eindhoven info@remedica.nl http://www.remedica.nl

Bent u op zoek naar een betaalbare freelance fotograaf? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Laat het mooiste van jezelf vastleggen! FM Fotografie De Plaetse 170 5708 ZJ Helmond E-mail: info@fm-fotografie.nl www.fm-fotografie.nl

t


t

rends

pink & white


trendPINK voilà

44


trendWHITE


voilà

46


Younica is een in Nederland en Peru gevestigd mode- en sieradenlabel. De naam Younica is een mix van betekenissen uit het Spaans, Engels en Nederlands en staat voor de gedachte dat ieder individu en product uniek is. “Be you, be unique, be Younica”. Het label toont met haar Jewels & Knitwear collecties dat authentieke materialen en werkwijzen perfect kunnen samensmelten tot een modern design. Door ambacht en grondstoffen uit Latijns-Amerika te combineren met trendy design, heeft Younica samen met lokale ‘artesanos’ kunstenaars haar unieke collecties op de markt gebracht. Younica kenmerkt zich door pure, tijdloze, stoere maar ook elegante ontwerpen, waarbij kwaliteit en zuivere materialen zoals zilver, edelstenen en alpaca-wol de boventoon voeren. Be Younica. Het speciale karakter van Younica is gebaseerd op hoge kwaliteit grondstoffen, origineel ontwerp en lokaal vakmanschap. Elk item is handgemaakt met veel zorg. Younica werkt direct samen met Peruaanse kunstenaars. Ze zijn persoonlijk geselecteerd en getraind zodat zij producten kunnen maken die aan de hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Younica biedt hen de persoonlijke aandacht en de professionele connecties die zij verdienen. Change by Design Younica gelooft in Change by Design, waarbij zij een duurzaamheidmodel hanteren dat gebaseerd is op capaciteitstraining, eerlijke prijzen en markttoetreding. Op die manier leveren zij een bijdrage aan empowerment van haar samenwerkingspartners in Peru. De productieketen is kort, Younica heeft direct contact met de producenten en kent elk van hen persoonlijk. Samen met de producenten sluit Younica een overeenkomst over de werkomstandigheden. De producenten krijgen betaald volgens de Fair Trade prijzen in Peru. Daarnaast gaat 10% van de winst die Younica maakt naar een fonds waar de producenten gebruik van kunnen maken zodat zij hun eigen business kunnen beginnen of laten groeien.

Jewels Younica sieraden zijn uniek en handgemaakt. Voor alle collecties geldt dat Latijns-Amerikaanse materialen gecombineerd worden met originele designs. De sieradencollecties zijn geïnspireerd op rijke natuurlijke materialen; puur stralend Peruaans zilver, stoere gematteerde edelstenen en kleurrijke tropische zaden. Knits Elk individueel product in de knitwear collectie is volgens de Peruaanse handwerktraditie gebreid door lokale kunstenaars van de beste kwaliteit 100% alpacawol. Alpacawol prikt niet en wordt ook wel het nieuwe cashmere genoemd. Younica blijft dicht bij de bron; natuurlijke tinten als crème, zand, bruin, grijs en zwart laten de prachtige breipatronen op haar mooist uitkomen.


Niet doen?uhh...

TSJA twijfel ja maar.. JA! WEL DOEN!

Chocolade eten, word je namelijk vrolijk van

Eigenwijs zijn.. beter dan anderwijs toch?

MAANDELIJKS MAKE-UP KOPEN... NIEUWE TRENDS!

Nieuwe schoenen kopen.. om de crisis tegen te gaan

IENEMIENE MUTTEN OM TE KIEZEN.. HOE ANDERS?

LEKKER TAARTJES ETEN MAAR WEL MET COLA LIGHT Danoontjes ijsjes eten.. omdat die gewoon het lekkerste zijn

DAGJE LEKKER TUTTEN!

Al die reclame folders doorlezen..

BONNETJES WEGGOOIEN VOOR HET THUISFRONT

Verras jezelf met een nieuwe beautylook!

Kinderseries kijken om je jong te voelen!

voilà

48


p voilĂ

rijsvragen

?

Kies jij ons nieuwe thema voor de volgende editie van de Voila? Stuur je idee in voor 17 juni 2012 naar yvonne@cestmoi-bykick.nl Maak kans op een persoonlijke make-up advies en een eervolle vermelding in de volgende Voila!

VRAGENLIJST Kies de juiste antwoorden, verzamel de letters deze vormen samen een woord. Stuur dit woord voor 17 juni 2012 naar yvonne@cestmoi-bykick.nl Onder alle goede inzendingen verloten wij een zomers beautyproduct! 1. Wat zijn de ingredienten van het parfum Pour Toi? b. Amber, passievrucht & rozen v. Amber, zwarte orchidee & granaatappel g. Cederhout, rozen & aarbeien 2. Waarom gebruik je een porieverfijnend serum onder je foundation? o. Deze maakt de huid glad en egaal en laat de foundation mooier uitkomen l. Deze maakt de huid glad en zorgt dat foundation langer blijft zitten e. Deze maakt de huid zacht en beschermd tegen make-up. 3. Hoe heet de bruidslook in het boek C’est Moi? r. Bridal beauty n. Miss bride i. Sparkling bride 4. Hoe hoog is de concentratie van de geurbestanddelen in eau de parfum? e. Tussen de 16% en 30% l. Tussen de 10% en 15% p. Tussen de 5% en 9% 5. Wie is het brein achter KICK? n. Marieke de Jager & Yvon Spiero a. Marieke Jager & Yvonne Spiero r. Marlies de Jager & Yvette Spiero


GET YOUR OWN K CK

Maak de KICK beleving compleet met dit unieke parfum vol fun, mysterie en sparkling! Bestel Pour Toi via de website voor € 9,95

Iedereen kan mooi zijn! Met dit boekje in handen zul je zien hoe makkelijk het eigenlijk is om het mooiste uit jezelf naar boven te halen. Bestel C’est Moi via de website voor € 19,95

voilà

Blijf op de hoogte van de laatste trends!

JUNI 2012

Look de COCO

&

ga voor tijdloos

Mooi, Mooier , Mooist?

Gun jezelf eens even me-time en lees de Voila gratis online.

Beleef jouw K CK op

www.cestmoi-bykick.nl Twitter:

@CestMoi_byKick

lang leve photoshop

‘Jij, jij en nog eens jij’

voilà

50


Voila by KICK  

De eerste editie van de gratis online glossy van KICK.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you