Page 1


BOULDEROINTI

Boulderointi tarkoittaa kiipeilyä ilman köysivarmistuksia korkeintaan 5 metriä korkeilla seinillä. Turvallisuuden takaa puolenmetrin paksuiset patjat. Boulderoinnissa kiteytyy kiipeilyn hienous. Pääset keskittymään heti itse kiipeilyyn eikä sinun tarvitse huolehtia köysistä, valjaista ja erinäisistä metallikilkuttimista. Saat tehdä hienoja liikkeitä eli muuveja hienoilla otteilla. Boulderointi on myös erittäin sosiaalinen laji. Reittejä eli boulderongelmia on hauska ratkoa yhdessä ja kokeilla eri tavoilla. Usein reitti on kiivettävissä monilla eri tyyleillä ja jokainen voi hyödyntää omia vahvuuksiaan. Vahva kiipeää voimalla, notkea hyödyntää liikkuvuuttaan, pieni ketteryyttään ja iso ulottuvuuttaan. Kiipeily on hyvin erityinen laji juuri tässä mielessä, että kovaksi kiipeilijäksi voi kehittyä hyvinkin eri ominaisuuksilla!


KÖYSIKIIPEILY

Boulderseinien lisäksi VOEMAlta löytyy myös kahdeksan metriä korkeat köysiseinät. Aloittelijoille ja ryhmille suunnatut yläköysiseinät ovat pystysuoria, kun taas sporttikiipeilyn treenaajille tarjolla on 20-asteen negatiivinen liidiseinä. Köysiseinille pääset kiipeilemään suoritettuasi näyttökokeen, jolla osoitat pystyväsi kiipeämään ja varmistamaan turvallises ei ti. Kokeen ottaa vastaan VOEMAn henkilökunta. Jos sinulla kiiköysi me ttelem ole paljoa kokemusta köysikiipeilystä, suosi peilyn alkeiskurssin käymistä (katso KIIPEILYKURSSIT). Kurssilta saat valmiudet toimia turvallisesti köysiseinällä ja voit tämän jälkeen suorittaa näyttökokeen.


RYHMÄT Yritysryhmät

VOEMA järjestää yritysryhmille räätälöityjä kiipeilypaketteja,kursseja, TYKY-päivän ohjelmaa tai vaikkapa vakiovuoroja. Voit varata myös ruokatarjoilut kauttamme. Ota yhteyttä ja mietitään kokonaisuus tarpeittenne mukaan!

Kouluryhmät

Kouluryhmät ovat tervetulleita VOEMAlle vaikkapa liikuntatuntien merkeissä arkisin klo 8-15 välisenä aikana. Varaukset on tehtävä ennakkoon. Boulderointi on kätevä tapa saada koko ryhmä liikkumaan kerralla. VOEMAlta löytyy sopivia boulderseiniä kaikille ja onnistumisen kokemuksia syntyy varmasti!

Polttariryhmät

VOEMAlla vietät unohtumattomat polttarit! Hikoilemaan pääsee sankarin lisäksi myös koko polttariryhmä. Kisailuja boulderseinillä sekä kutkuttavia haasteita ja elämyksiä, joita sinun on mahdoton tavoittaa muualla Kuopiossa!

Synttärijuhlat

VOEMA on loistava paikka viettää synttäreitä! Kiipeilyä, kisailuja ja muuta hauskaa! Halutessasi voit tilata myös synttäritarjoilut kauttamme. Kysy lisää!


KIIPEILYKURSSIT

laajentaa osaamistasi Haluatko kehittyä kiipeilyssä nopeammin tai stetään erilaisia järje la kiipeilyn muille osa-alueille? VOEMAl ejä näistä: kiipeilykursseja tasaisin väliajoin. Alla esimerkk Boulderoinnin peruskurssi: eilyn perusteisiin ja Boulderoinnin peruskurssilla keskitytään kiip hyödyntää jalkoja otetaan tuntumaa kiipeilytekniikkaan. Kuinka an muuviin? Nämä paremmin ja löytää oikea painopiste seuraavaauksia. ovat kysymyksiä, joihin kurssilta saadaan vast Köysikiipeilyn alkeiskurssi: eilyn alkeet ja kurssin Köysikiipeilyn alkeiskurssilla opit yläköysikiip iseiniä. Kurssilla opijälkeen voit käyttää itsenäisesti VOEMAn köyseen yläköysikiipeilyyn. taan perussolmut ja käydään läpi tie turvallis Liidikurssi: iipeilyyn Liidikurssilla hankit eväät turvalliseen urheiluknlukua, klippaamista, reiti mm. liidikurssilta. Kurssilla käydään läpi eitä asioita. Kurssin liidaajan varmistamista sekä monia muita tärkseinällä. liidi MAn jälkeen voit liidata turvallisesti VOE


VOEMASHOP


eilykauppa. Kiipeilykeskuksen yhteydessä toimii myös VOEMASHOP-kiip päänkin. enem n paljo aika Hyllyiltä löytyy valikoimaa perustarpeisiin ja , Rock Pillars, Edustamme mm. seuraavia merkkejä: Moon, Beastmaker, Ocún On, jne. Climb try, Coun Wild La Sportiva, Black Diamond, Fiveten, Petzl,


VOEMA - Kuopion kiipeilykeskus  
VOEMA - Kuopion kiipeilykeskus  

Esite 2013

Advertisement