__MAIN_TEXT__

Page 14

SIDE 14

+ Værd at vide LÆGEVAGTEN: 70 150 300

Aalborg Sygehus, Hobrovej 18, 9000 Aalborg Hverdage kl. 16.00-08.00 Weekend kl. 00.00-24.00 (Adgang via hovedindgangen) Al kontakt til lægevagten skal være telefonisk. Du vil komme til at tale med en læge. - Hav altid dit sygesikringskort klar når du ringer.

DØGNÅBENT APOTEK

Budolfi Apotek, Algade 60, Aalborg – Tlf. 98 12 06 77

Her finder du en

HJERTESTARTER Skal du yde førstehjælp og har brug for en hjertestarter..? Ring 112 Alarmcentralen og hent hjertestarteren på nærmeste adresse:

Vodskov Avis

Landsbyklyngen Hammer Bakker vil styrke samarbejdet

De seks samråd rundt om Hammer Bakker jubler over at få del i midler fra udviklingskampagnen ”Landsbyklynger”. Målet er at styrke byernes samarbejde om fælles interesser, udfordringer og projekter. De første idéer er allerede ved at spire. HAMMER BAKKER: Aalborg Kommune og samrådene har i fællesskab søgt og fået bevilliget midler fra udviklingskampagnen ”Landsbyklynger”, som er etableret af Real-

dania, Lokale- og Anlægsfonden og DGI. Landsbyklyngen Hammer Bakker er dermed med helt fra start som en af de første af de op til 25 landsbyklynger, som vil blive etableret rundt omkring i landet den kommende tid. - Vi er rigtigt glade for, at vi får den her mulighed. Ideen med projekt Landsbyklynger er, at vi skal se udvikling i en større sammenhæng end kun en enkelt by. Vi skal se på, hvordan vi kan bruge hinanden på tværs af byerne i Hammer Bakker. Om der er opgaver og projekter vi løfter bedre i flok. Og om der er emner og interesser, hvor et helt område kan tale med en stærkere stemme end bare en enkelt by eller en enkelt forening, forklarer Lisbeth Machholm, landdistriktskonsulent i Aalborg Kommune.

VODSKOV:

Vodskov Kultur & Idrætscenter (udvendig v. hovedindgangen) Vodskov Skole (udvendig v. hovedindgangen) Vodskov Sognegård (inde i hovedgangen) Vodskov Stationspark (fælleshuset Smedepladsen 23) Bananen - Bodil Hjorths Vej 10 (på hjørnet af facaden) Ungdomshjemmet Enterne - Bodil Hjorths Vej 16 (i forhallen ved hovedbygningen)

Store Tingbakke 72 - fælleshuset

(Udenfor, ved indgang til kontor/vaskeri)

Egebakken - skole - gennem bakkerne 5

(Indenfor hoveddøren i trappeopgang vest)

Kastanjebo - Gennem Bakkerne 23A

(Fælleshuset, ind til venstre. Ring på - døgnvagt)

Polar Seafood Greenland (Udvendig mod Smørblomstvej) Kjærsgaard & Simonsen - Følfodvej 22 (Ved medarb.indgang) Ravndalen 22 - fælleshuset (Udvendig - Andelsboligfor.) Vodskov Byvej 77-137 (Ved postkasserne - Lejerbos afd.) Frugthaven 13 (Ved carporten) VESTBJERG: Vestbjerghallen (i hovedindgangen til højre)

Toyota - Vang Mark 24 (indenfor) Vestbjerg Fitnessenter (udendørs v. indgang) UGGERHALNE: Vandværket Grindstedvej - midt i byen (udvendig) GRINDSTED: Grindstedhallen (udvendig ved hovedindgangen)

Hammer kirke (i kirketårnet lige indenfor døren til højre) Hammer Sognegård (v. hovedindgangen på bagsiden af bygn.) SULSTED: Sulstedhallen (i indgangspartiet)

13. DECEMBER 2016

Flere spændende idéer De seks samråd som er med i landsbyklyngen er Grindsted-Uggerhalne,

Formand for Sulsted Samråd Frederik Frederiksen: Vi glæder os til at komme igang.

Motormarked

Toftegårdscentret (udvendig v. indgangen) AJSTRUP

Ajstrup Kirke Indgangspartiet til graverboligen, Ajstrupvej 13. TYLSTRUP:

DRIVE IN

Bilsyn uden tidsbestilling

Tylstruphallen (i indgangspartiet) LANGHOLT: Langholthallen (Udenfor, ved indgangen) VESTER HASSING:

Følfodvej 3 · Tlf. 70 70 78 70 · bilsynvodskov.dk

Super Brugsen i Vester Hassing

(til højre for indgangen til butikken)

Vester Hassing hallen (inde i hovedhallen - lige indenfor til højre) PM Træ Industrivej 5 (udvendig) Fysioform Halsvej 220 (udvendig) Plejehjemmet Hassinghave - højre side af indgangen til aktiviteten (Følg pilene ved indgangen) NØRRESUNDBY:

F24 Benzintank - Hjørringvej 59

(ophængt på facaden af F24 stationen)

Aalborg Kaserner - Gl. Høvej 34 (på muren til højre for indkørslen)

Sundby Hvorup Sejlklub - Sundsholmen 2 b (ved hoveddøren i klubhuset)

BOUET/NØRRE UTTRUP: Kvickly Bouet (I kiosken)

Løvenborgparken/Fælleshuset

(på muren til højre umiddelbart før køkkendøren)

NUBIs klubhus · Hjørringvej 83

(lige til højre for døren ind til køkkenet)

RÆRUP

I/S Reno Nord Rærup deponi, Halsvej 70

(I administrationsbygningen ved vægten)

STAE

Stae Forsamlingshus Rønnevej 19

Vi passer godt på din bil Nu er vi også aut.

Hos os får du • Dæk og alufælge • Alt i autoreparationer • Klargøring til syn • Forsikringsskader • Gratis lånebil v. større reparationer • Aircon Service • Vaskehal

Netværk på landsplan Projekt Landsbyklynger vil køre i halvandet år, og der følger penge med til at ansætte en koordinator til at hjælpe med at sætte samarbejdet på skinner. Ud over arbejdet i Landsbyklyngen Hammer Bakker, vil der være netværk og erfaringsudveksling med de øvrige landsbyklynger rundt om i landet. På hjemmesiden www. landsbyklynger.dk kan du

Sundheds- og kulturrådmand Mads Duedahl (V): - Vi skal skabe udvikling i alle dele af Aalborg Kommune.

møde fire pilotprojekter, hvor nogle af de konkrete målsætninger blandt andet har været fælles markedsføring, større samarbejde mellem byernes samråd og foreningsliv. - Jeg er rigtig glad for, at vi får en landsbyklynge i Aalborg Kommune. Vi har et stort landdistrikt i kommunen, og har i mange år arbejdet målrettet med at skabe udvikling i alle egne af kommunen. Vi er selvfølgelig altid interesserede i at deltage i projekter, som kan give os ny inspiration. Og der er ingen tvivl om, at vi også vil kunne lære af det her projekt. Jeg glæder mig meget til at se, hvilke resultater byerne i Landsbyklyngen kan nå i fællesskab, siger Mads Duedahl, rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.

Motormarked Grindsted Autoværksted Uggerhalnevej 43 9310 Vodskov Tlf. 98 28 61 45 grindstedauto@mail.dk

Kai Guldborg

Kør trygt - kom ind til

guldborg biler

Sulsted, Tylstrup, Langholt, Vestbjerg og Vodskov. Samarbejde er slet ikke uvant for de seks samråd, som allerede i længere tid har arbejdet sammen i Projekt Hammer Bakker. Med landsbyklynger skal samarbejdet ikke bare styrkes, men også bredes ud til flere. - Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet, og håber vi kan få lavet noget til gavn for alle i området. I Sulsted Samråd har vi allerede flere ideer, bl.a. kunne vi tænke os at arbejde for en handicapvenlig sti, så rollatorbrugere, kørestolsbrugere og dårligt gående, kan få mulighed for at nyde en tur i Hammer Bakker. Det er dog vigtigt, vi får mange flere ideer på bordet, inden vi lægger os fast på noget. Derfor vil der i det nye år blive inviteret til møder for alle interesserede, forklarer formand for Sulsted Samråd Frederik Frederiksen.

Irene Holms Vej 2, 9380 Vestbjerg Rasmus Tlf. 28 28 58 37 Henriksen Salg af brugte biler: guldborg-biler.dk

· Køb og salg af biler · Servicering og reparation af alle bilmærker (speciale VW-AUDI-SKODA-SEAT). · Service på nye biler uden garantien bortfalder. · Autoreparationer og service til den rigtige pris. · Hurtig levering af reservedele. · Fabriksgaranti opretholdes.

· Klima/Air-con service og reparation. · Reparation/renovering af gearkasser · Testudstyr til fejlfinding. · Tjek og klargøring til syn. · 4-hjulsudmåling. · Opgørelse og reparation af forsikringsskader. · Kundebiler holder dig kørende. Op til 3 års garanti på reservedele!

Profile for Vodskov Avis

Vodskov Avis nr. 50 - 2016  

Vodskov Avis nr. 50 - 2016  

Advertisement