__MAIN_TEXT__

Page 13

Vodskov Avis

26. APRIL 2016

SIDE 13

MEDborgermøde skal skabe ny fremdrift i Tylstrup TYLSTRUP: Det har vist sig, at aktive og engagerede borgere kan gøre en stor forskel i den by de bor i. Det er bl.a. set i GrindstedUggerhalne, hvor Aalborg Kommune nu investerer et tocifrede millionbeløb i renoveringen og udvidelsen af skolen – og anlæggelsen af en længe ønsket cykelsti mellem Grindsted og Vodskov. Tylstrup er en aktiv by, der ligger centralt ”midt i – og tæt på det hele” med en motorvej mod vest og en hovedlandevej mod øst. Tylstrup har dagligvare-

og specialbutikker, skole, børnehave og pasningsmuligheder, et frodigt og alsidigt foreningsliv. Byen har dermed de bedste udviklingsmuligheder. Og det skal der nu sættes ekstra fut i. En borger i Tylstrup skal ikke længere bare være en borger. Han og hun skal være MEDborger – og efter bedste evne og formåen være med til at gøre Tylstrup til et endnu bedre sted at bo og få nye Medborgere til at bosætte sig i. Det skal ikke længere kun være de berømte Torden-

skjolds Soldater, der skal trække læsset. Derfor inviterer Tylstrup Samråd og Tylstrup Borgerforening torsdag aften til Medborgermøde på Tylstrup Skole, hvor gode medbragte ideer skal omsættes til handling. Budskabet fra samrådet og borgerforeningen lyder: - I Tylstrup har vi før vist, at sammenhold giver resultater. Det gør vi selvfølgelig igen. Medborgermøde starter kl. 19.00 og forventes at vare et par timer.

Erling Larsen fra Vodskov Samråd fordelte indsamlernes ruter - og uddelte affaldsposer fra Danmarks Naturfredningsforening.

Vodskov blev en lidt renere by VODSKOV: Forrige søndag indsamlede 12 frivillige vodskovnitter 25 poser med skrald. De bidrog dermed til at gøre affaldsindsamlingen den største, som Danmarks Naturfredningsforening har koordineret. Vodskovs indsamlere lunede sig efter en regnfyldt og blæsende formiddag med hjemmebagte boller fra Kriminalforsorgens udslusningsenhed ”Pension Hammer Bakker”.

Bestyrelsen i Tylstrup Borgerforening havde et travlt 2015. Der bliver næppe mindre travlt i indeværende år.

Tylstrup Borgerforening havde ”fuld skrue” i 2015 TYLSTRUP: Tylstrup Borgerforening står hvert år bag en lang række arrangementer, hvor det største uden sammenligning er Tylstrup Marked.

resultaterne har været til stor ærgrelse for markedsudvalget, der har brugt adskillige timer på både planlægning, forberedelse og afvikling af markedet.

- Markedet er den helt store folkefest. Det er imponerende, at en by med kun 1.300 borgere år efter år kan stable et så stort arrangement på benene. Det skyldes ikke mindst den store indsat af frivillige fra byen og foreningerne.

- Vi håber derfor, at 2016 bringer masser af godt vejr og besøgende med penge på lommen. Markedsudvalget arbejder heldigvis ufortrødent videre, fortsatte Lisbeth Pilgaard.

- Tylstrup Marked er et underudvalg under Borgerforeningen. Derfor er vi meget afhængige af markedets overskud, når vi skal lave arrangementer og støtte små og store projekter, sagde formanden for Tylstrup Borgerforening, Lisbeth Pilgaard på årets generalforsamling. - Desværre har bundlinjen på markedets regnskab de seneste par år desværre haft røde tal. Vi ved, at

Tylstrup Revyen Formanden roste Tylstrup Revyen, der genopstod i 2014 og nu er gået over Tylstrup Hallens skrå brædder to år i træk. - Revyen er til stor glæde for byens borgere. Vi frem til, at der sker noget sjovt i Tylstrup, der til efteråret kan ende på revyens skrå brædder. Fastelavn og Sankt Hans Tylstrup Borgerforening står hvert år bag en lang række arrangementer.

Det er bl.a. de årlige juletræstændinger på Trekanten, Sankt Hans-fester i Anlægget og fastelavnsfesterne i Tylstrup Hallen. - Årets fastelavnsfest satte tilmed rekord med 250 festklædte børn og voksne. Vi måtte endda opsætte ekstra bord og stole, sagde Lisbeth Pilgaard. Arbejdsdag Tylstrup Borgerforening har også en årlig arbejdsdag, hvor byens anlæg med tilhørende legeplads bliver shinet op. Der sluttes af med en gang grillpølser, en øl og en vand. Borgerforeningen har fået en ny opgave. Sammen med Tylstrup Skole skal den hjælpe med at feje og fjerne ukrudt ved og omkring Tylstrups nye multibane.

Vodskov Samråd kunne konstatere, at nogle borgere på egen hånd var begyndt at samle ind i ugen op til søndag den 17. april. Ligeledes samlede Skovholdet i Hammer Bak-

BRUGTE & NYE

Vodskov Samråd takker på byens vegne hver enkelt frivillig for indsatsen for at gøre Vodskov og omegn til ”Ren By” En enkelt af de frivillige samlede blandt andet 34 dåser og 14 plastspande. Det vækker undren hos én af arrangørerne fra samrådet, Jytte Laden Nielsen: - Det er mig virkelig en gåde, at nogle kan få sig til at smide affald i naturen, som kan være et par hundrede år om at nedbrydes. Den familie, der samlede

over tre sække ind på Rærupvej fra mellem landevejen til Hals og fjorden, fortæller, at miljøsynderne i det område åbenbart elsker fastfood. - Jeg kan ikke forestille mig, at de store fastfood kæder og pizzeriaerne synes, at det er særligt flatterende. Derfor kunne det være en ide at henvende sig til virksomheder, der producerer fastfood måltider og producenter af drikkevarer i dåser, med et forslag om en fælles kampagne for en ren natur. Den ide vil jeg bringe på bane på vores næste møde i Vodskov Samråd, lover Jytte Laden Nielsen.

CAMPINGVOGNE TIL

FORÅRSPRISER N ENESTE VOG S MED 12 ÅR RANTI TÆTHEDSGA Lav egenvægt og priser fra kun kr. 89.900,-

- se de nye 2016-modeller opstillet i vores udstilling Commodore Seed og Insignia, Penta 30, Prisma, Pacific Grey og Villa.

»VILLA«

- et unikt og meget luksuriøst helårstelt.

SE DET OPSTILLET – OG FÅ ET GODT TILBUD.

KØB DIT CAMPINGUDSTYR HOS OS – VI MATCHER ALTID WEBSHOPS! BUTIKKEN ER NETOP NU FYLDT MED NYE VARER OG GODE TILBUD. GSTELT OPBEVARIN0 CM 240 X 16

5,-

KR. 1.49

HUSK! VI SÆLGER OGSÅ - Vi håber selvfølgelig, at DE BERØMTE LUFTTELTE FRA flere aktive Tylstrupperne vil give en hjælpende hånd STORT UDVALG I med. Ellers ender det med, BRUGTE VOGNE: at medlemmerne af besty• Enkeltsenge relsen bliver lidt trætte i ar-v presenning lusi • Dobbeltsenge Ink mene, lyder opfordringen og næsehjul. • Køjer fra Lisbeth Pilgaard.

• Centralvarme

Generalforsamlingen genvalgte formanden Lisbeth Pilgaard. Theresa Vede ønskede ikke genvag. I stedet valgtes Rakel Poulsen.

ker flere sække affald ind i “Gennem Bakkerne” i ugen op til indsamlingsdagen.

• Movere

HUSK!

Vi ta’r se lvfølgeli g din brug te vogn i bytte...

Vores flotte værksted på 800 m2 står altid klar til at tage imod dig og din campingvogn eller trailer. ✔ Günther, Jens og Henrik tilbyder: ✔ Gastest ✔ Stort eftersyn ✔ Mover montering ✔ Reparation af alle vognmærker ✔ Reparation af forsikringsskader ✔ for ALLE forsikringsselskaber ✔ Montering af udstyr på alle vognmærker

PÅ LAGER TIL OMG. LEVERING

KØB DANSK KVALITETS-TRAILER VI HAR GODE TILBUDSPRISER NETOP NU!

756 A

13” boogie Total 750 kg Mål: 260 x 150 cm

TILBUD Alt til den kræsne campist - og til den rigtige pris

205 S1

DK’s mest solgte trailer Total 500 kg eller 750 kg Mål: 205 x 122 cm

TILBUD ØJ

FRITIDST

% SPAR 50

EVENTYRVEJ 18-22 · 9700 BRØNDERSLEV · TLF. 98 82 28 75 · WWW.BCTC.DK · ÅBENT MANDAG-FREDAG KL. 10-17 · LØRDAG KL. 10-13 · SØNDAG KL. 11-16

Profile for Vodskov Avis

Vodskov Avis nr. 17 2016  

Vodskov Avis nr. 17 2016  

Advertisement