Page 10

Vodskov Avis

SIDE 10

5. APRIL 2016

Festligt første spadestik til den nye cykelsti fra Grindsted til Vodskov UGGERHALNE: Der var nærmest folkefest i Uggerhalne lørdag formiddag, hvor det første spadestik til den nye cykelsti mellem

Grindsted og Vodskov blev taget. De lokale borgere kom i stort tal cyklende til begi-

Byrådsmedlem og medlem af By-og Landskabsudvalget Rose Sloth Hansen glædede sig over, at der nu kan anlægges en cykelsti mellem Grindsted og Vodskov. Grindsted-Uggerhalnes Boy Band med Ole Faaborg i front sang for på en gammelkendt sang med ny lokal tekst.

Første Spadestik til cykelstien 2016 Mel.: Smuk som et stjerneskud, Brdr. Olsen. Tekst Ole Faaborg 2016 På en skolevej går det som en leg hvis man har sin egen; vi har søgt og søgt, tanken den har spøgt småting kom i vejen; cyklen er vor store kærlighed! nu skal stien bruges, vi bliver ved! Smuk som en cykelsti! Som tiden går her kører fler og fler år efter år; I den grønne skov får vi også lov til at nyde duften af en smuk natur , det er det der dur sikkerhed og sundhed; tag nu blot det første spadestik klar til start - det tager et øjeblik! Smuk som en cykelsti! Som tiden går her kører fler og fler år efter år; Det giver god fysik, det er ren logik og det renser luften; sammen i en flok er vi mange nok ekstra læ og styrke, vejen frem er klar til vores færd holder kæden stram i al slags vejr! Smuk som en cykelsti! Som tiden går her kører fler og fler år efter år!

venheden, hvor der både var sang, kaffe og rundstykker. Etableringen af cykelstien er kronen på værket over mere end 80 års arbejde, på at højne trafiksikkerheden mellem Grindsted, Uggerhalne og Vodskov Det var rådmand for by og landskab Hans Henrik Henriksen, der skulle have taget det første spadestik. Han måtte dog melde afbud på grund af sygdom. I stedet overlod han det ærefulde hverv til sin byrådskollega Rose Sloth Hansen (A), ligeledes medlem af byrådets landskabsudvalg. Det første spadestik blev taget i fællesskab af Rose Sloth Hansen, formanden for cykelstiudvalget Bendt Grønborg og skolebestyrelsesformændene Jane Gam-

En 13 år gammel lokal gravhund kom det officielle første spadestik i forkøbet. Der er også modvind til den nye cykelsti, som lodsejere på Kinnerupvej har en helt forkert linjeføring. Det er farligt, at cykelstien kommer til at krydse vejen flere gange.

Kino Hjallerup

Billetbestilling: www.hjallerup-kino.dk eller 98 28 20 22

Tirsdag 5. kl. 16.15 Biografklub Danmark og Østv. Filmklub: Halv pris. Billetpris: 80 kr.

Tirs. 5. - ons. 6. kl. 19.30 Søndag 10. kl. 16.15 Østvendsyssel Filmklub Billetpris: 70 kr.

Skolebestyrelsesformændende Jane Gamborg og Peter Lindholdt tager sammen med formanden for cykelstiudvalget Bent Grønborg og byrådsmedlem det første spadestik til den nye cykelsti. Der blev dog ikke gravet nye danske kartofler op i den aledning.

borg og Peter Lindholt fra henholdsvis Grindsted og Vodskov Skoler.

Brug venligst P-pladsen ved Centret!

Lør. 9. - søn. 10. kl. 14.00 Søndag 17. kl. 14.00

Tors. 7. - søn. 10. kl. 19.30 Forlænget spilletid

Man. 11. - ons. 13. kl. 19.30 Søndag 17. kl. 16.15

Billetpris: 60 kr.

Billetpris: 85 kr.

Billetpris: 70 kr.

Det skete med en meget speciel og vist aldrig tidligere set anordning, som vist efterfølgende kan sælges til molboerne. Den nye skolesti ventes at være klar til brug ved det nye skoleårs start. I forbindelse med ”Første spadestik” havde Grindsted-Uggerhalnes lokale troubadour Ole Faaborg skrevet en ny tekst til Brødrene Olsens ”Smuk som et stjerneskud”.

Vodskov Avis · 98 29 33 22


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.