Page 12

SIDE 12

Vodskov Avis

Ugens film i KINO HJALLERUP CREED II TIRSDAG 22. OG ONSDAG 23. KL. 19.30 LØRDAG 26. KL. 16.15 Den unge, afroamerikanske bokser Adonis Creed bliver stadig trænet af den aldrende Rocky Balboa. Under forberedelserne til Creeds næste kamp går det op for dem, at modstanderen er søn af den russiske bokser Ivan Drago, der i 1980’erne tog livet af Adonis’ far og Rockys ven, Apollo Creed, i bokseringen.

SPIDERMAN – INTO THE SPIDER-VERSE TORSDAG 24. TIL SØNDAG 27. – IKKE 26. (LØRDAG) Filmen fokuserer på den unge afro-amerikaner Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen i Brooklyn, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter. Det nye, store ansvar hviler tungt på den unge Spider-Mans skuldre. Da en superskurk står til at ville udslette den virkelighed, vi kender, får Miles hjælp af en aldrende Peter Parker og alternative versioner af superhelten fra nye dimension.

THE MULE TORSDAG 24. TIL SØNDAG 27. JANUAR Filmen handler om krigsveteranen Earl Stone, som i en alder af 90 kaster sig ud i at smugle narko. Jobbet er farligt, men det går godt for alle parter, lige indtil Earl kommer under overvågning af den kompromisløse DEA agent Colin Bates. Snart begynder den gamle mands samvittighed at nage ham, og han må nu prøve at vaske tavlen ren, før politiet eller kartellets bødler når at stille ham til regnskab for sine handlinger. Clint Eastwood i en glansrolle.

HONNING MARGRETHE LØRDAG OG SØNDAG KL. 14.00 I kongeriget Eventyrhaven ånder alt fred, indtil biernes elskede Honning Margrethe bliver bortført. Den nytilkomne fårekylling Apollo bliver anklaget for kidnapningen, men det er i virkeligheden et komplot udtænkt af den skinsyge hveps Wendy, der vil overtage tronen. Apollo og hans nye venner drager ud på en farefuld mission for at redde dronningen.

SHOPLIFTERS KAN SES FRA MANDAG 28. JANUAR Østvendsyssel Filmklub Dramaet ’Shoplifters’ handler om en familie småsvindlere, der på kærlig vis hustler sig igennem hverdagen. En aften er faren og moren ude, da de finder en lille forsømt pige, der altid synes at være alene hjemme. De beslutter sig for at tage det sultne barn til sig, og inden længe er pigen en del af familien. Men boblen må desværre briste på et eller anden tidspunkt. Først og fremmest fordi deres ulovlige livsstil altid er i fare for at blive opdaget, dernæst fordi den lille piges forældre begynder at lede efter hende.

22. JANUAR 2019

Vodskov Dyreklinik udvider med afdeling i Nibe VESTER HASSING: Vodskov Dyreklinik, der trods sit navn ligger i Vester Hassing, har med virkning fra årsskiftet overtaget Nibe Dyreklinik. Anja Søndergaard, der oprindeligt var ansat i Vodskov Dyreklinik, åbnede sin klinik i Nibe i 2015. Hun har nu valgt at fortsætte sit virke som dyrlæge i udlandet. Derfor faldt det hende naturligt at tilbyde sin klinik til sin tidligere arbejdsgiver Thorsteinn Arnason, Vodskov Dyreklik. - Vi er fem dyrlæger, syv fuldtidsansatte og to på deltid til at bemande de tre klinikker i henholdsvis Vester Hassing, Nibe og Aalborg Centrum, fortæller

Thorsteinn Arnason. - Lige siden jeg startede som selvstændig dyrlæge i 2011 med klinikken i Vester Hassing har vi ligget lige på nippet til at blive udnævnt som Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen. I 2018 kom vi over stregen, hvor vi modtog den fornemme Gazellepris som et resultat af, at vi de seneste fire regnskabsår har haft positiv vækst – og samlet set har fordoblet omsætningen. Det er vi stolte af, fortsætter chefdyrlæge Thorsteinn Arnason. - Vi tager os af alle slags dyr, lige med undtagelse af mink. Dermed foregår vort arbejde både på klinikkerne og ude i staldene. I vor nu tre klinikker fort-

sætter vi med at sælge foder og udstyr til dyrene, slutter Thorsteinn Arnason, der oprindelig kommer fra Færøerne.

​Chefdyrlæge​ Thorsteinn Arnason.

Navnlig navne

Ny præst i Nørresundby –Vodskov Baptistkirke VODSKOV-NØRRESUNDBY: NørresundbyVodskov Baptistkirke har ansat Allan Ibsen som ny præst. Allan Ibsen, der er tiltræder ved gudstjenesten søndag den 3. februar, er 58 år - og er gift med Majbrit. Parret har 3 børn, Henriette på 24, Jonathan på 22 og Rasmus på 13. Allan Ibsen kommer fra en stilling som præst i Tølløse, hvor han har været siden 1992. Allan har tidligere været med til at arrangere Danske Kirkedage, ligesom han har været en del af ledelsen i Baptistkirken i Danmark, formand for Udvalget for International Mission og en flittig skribent, der har udgivet flere bøger bl.a. på Kirkefondet. I sin tid var Allan Ibsen også næstformand i Dansk Ungdoms Fællesråd. Allan har desuden undervist på Baptisternes Skoler / Tølløse Privat- og Efterskole i denne periode. De senere år har Allan Ibsen sammen med sine to præstekolleger Ole Lundegaard og Lasse Åbom udarbejdet og udgivet bøger

Allan Ibsen tiltræder som ny præst i Nørresundby-Vodskov Baptistkirke.

med forskelligt materiale, der kan styrke menigheders undervisning. I de kommende år vil præsterne i deres samarbejde have fokus på børnefamilier. - Jeg har været glad for at være i Tølløse, fortæller Allan Ibsen, men har lyst til at prøve kræfter med en

bymenighed. - Mine interesseområder som præst er forkyndelse, sjælesorg og undervisning, og jeg ser frem til at kunne koncentrere mig om mine interesseområder og have mere fokus på engagementet i den menighed, jeg skal tjene.

LÆS OGSÅ DE LOKALE NYHEDER OG ANNONCER ON-LINE 24 TIMER I DØGNET KLIK IND PÅ:

WWW.VODSKOVAVIS.DK

Profile for Vodskov Avis

Vodskov Avis nr. 4 - 2019  

Vodskov Avis nr. 4 - 2019  

Advertisement