Page 1

Poroke v Thermani Lasko


Zgodba porocnega dne … Poročni dan je zagotovo eden tistih, ko si želimo in upamo živeti sanje. Dan, ki ga ne želimo prepustiti naključju. Dan, sestavljen iz množice dragocenih trenutkov. Dan, ko je le najboljše dovolj dobro. Takšen poročni dan lahko doživite prav v Laškem, ki ga že leta mnogo mladoporočencev izbere za svojo zgodbo poročnega dne.

Porocni obredi v Thermani Laško V Thermani Laško se zavedamo, da je to prav poseben dan. Za nas je vsaka poroka edinstvena in vsak par najdragocenejši. Z izurjeno ekipo smo tukaj, da vama in vajinim svatom v prijetnem okolju Laškega in dovršene Thermanine hotelsko-gostinske ponudbe pripravimo nepozaben poročni dan. Dan, ki se lahko nadaljuje tudi v romantični medeni oddih v dvoje ...

Skozi leta smo oblikovali zelo dodelano in prefinjeno ponudbo organizacije poročnega slavja, a vsaka poroka je kljub temu zgodba zase. Naj vam predstavimo našo osnovno ponudbo, skupaj z vami pa bomo poskrbeli, da bo zgodba vajinega poročnega dne povsem vaša. Takšna, kot ste si jo zamislili. Naša prednost je zagotovo tudi v tem, da imamo v okviru treh hiš dobrega počutja Thermane Laško (hoteli Wellness Park Laško, Zdravilišče Laško in Hum) celostno hotelsko-gostinsko ponudbo, poleg tega pa lahko poročni obred in slavje opravite na enem mestu. S tem se izognete napornemu organiziranju in prevozu svatov, ki je lahko še posebno neugodno ob slabem vremenu. Prav tako ni potrebno, da vas skrbi, če vas preseneti slabo vreme, vi pa imate rezerviran poročni obred zunaj – saj vam že

ob rezervaciji poročnega obreda ponudimo alternativno lokacijo v notranjih prostorih. V Thermani Laško vam za poročni obred nudimo različne in edinstvene lokacije tako na prostem kot tudi v notranjih prostorih naše družbe. Usodni da lahko izrečete v Zlati dvorani s čarobnimi poslikavami v Zdravilišču Laško, v idiličnem okolju Zdraviliškega parka, pod fascinantnim lestencem v avli hotela Wellness Park Laško, gala dvorani kongresnega centra ali pa na mostu želja v hotelu Wellness Park Laško. In to vse dni v letu. Privlačnih možnosti je veliko, prav vsem pa lahko vtisnete tudi svoj pečat.


Kaj vkljucuje porocni obred? • • • • • • • • • • • •

Priprava poročne mize. Osnovna dekoracija mize in prostora. Priprava ozvočenja. Postavitev stolov za mladoporočenca in priči (4 stole). Postavitev stolov za svate (20 stolov). Sprejem zaročencev in svatov. Spremstvo mladoporočencev in svatov na kraj dogodka. Uradni del poroke. Najava prihoda neveste. Predvajanje poročne koračnice in glasbe v ozadju iz DVD predvajalnika. Predaja poročne listine. Izročitev darila za mladoporočenca (kopel poezija ljubezni). Za datum in uro poročnega obreda se je potrebno predhodno dogovoriti na matičnem uradu Laško na telefonu: +386 (0)3 733 88 23

Izbirate lahko med razlicnimi lokacijami in ambienti Poročni obred v Zlati dvorani Zdravilišča Laško

Poročni obred v idiličnem okolju Zdraviliškega parka

V hotelu Zdravilišča Laško se nahaja Zlata dvorana, katere pozlačene stenske poslikave in dnevna svetloba ustvarjajo izvrstno sproščeno vzdušje. Naše osebje vam pri fontani želja pripravi sprejem, od tod pa vas pospremimo v Zlato dvorano, kjer poteka obred.

V naravnem ambientu Zdraviliškega parka, pod zavetjem zelenih krošenj in medovitih rastlin vam pripravimo nepozaben romantičen dogodek. Naj vam na beli gugalnici zaigra zvok violine. Naše osebje vas po sprejemu, ki vam ga pripravimo ob fontani želja, pospremi na kraj velikega dogodka.


Izbirate lahko med razlicnimi lokacijami in ambienti Poročni obred v elegantnem ambientu avle hotela Wellness Park Laško pod prečudovitim lestencem ali v gala dvorani Kongresnega Centra Sodoben slog hotela Wellness park Laško vas sprejme z elegantno noto prestižnosti. Prepustite nam, da poskrbimo za vaše svate in jih pogostimo v avli hotela, vaju, draga mladoporočenca, pa pospremimo v poročni apartma, kjer se lahko pripravita na velik dogodek. Naj se iskrice v očeh vaših najdražjih zasvetijo, ko se pojavita vsak na svoji strani stopnišča, ki mu posebno noto daje pravljični lestenec, in se spustita proti poročni mizi. S svetlobo obsijana in dizajnersko oblikovana Gala dvorana v Kongresnem Centru Wellness Park Laško vam bo pričarala visoko mero drugačnosti. Naj bo vajin trenutek poseben in samo vajin.

Poročni obred na mostu želja V zelenem okolju Savinje in hotela Wellness Park Laško se nahaja most želja. Naj vas pogled na vodo in prelepo naravo očara, simbolika mostu pa poskrbi za popoln prvi korak na vajino skupno pot.

Oblikujte poglavja porocne zgodbe povsem po svojem okusu – dodatne storitve Poleg protokolarnega poročnega obreda z bogato dodatno ponudbo bomo poskrbeli, da bodo vajini prvi koraki na skupni poti lahkotni, skrbno načrtovana poglavja vajine poročne zgodbe pa bodo pričarala pravljično vzdušje, ki se bo razvilo v nepozabno doživetje.

V pomoč smo pripravili nekaj dodatnih storitev, ki poskrbijo za nepozabno zgodbo poročnega dne: • Sprejem in pogostitev s penino (postrežba penine s cvetom divjega hibiskusa) ali vinom (posebna ponudba − medeno vino). • Prigrizki (kanapeji, polnozrnati kruhki z domačimi zeliščnimi namazi, grisini s pršutom, prsjačka, sadno sirova nabodala, domači rogljički, narezano sveže sadje, mignoni, sadno-kremne fantazije v kozarčkih, srčki-keksi, drobno pecivo, medenjaki, svatovsko pecivo, mini potičke …). • Zdravica s penečim vinom in glasbo. • Posip z vrtničnimi listi. • Fotografiranje v idiličnem okolju. • Pisna vabila na poroko. • Konfeti. • Spuščanje balonov (»napolnjenih z vajinimi željami«). • Dekoracija prostora in omizja. • Poročna torta po vajinem okusu (cena torte je vključena v poročni meni).

• Razrez torte s penino ali koktejli ob bazenu ter ob soju sveč in bakel. • Najem prevlek za stol. • Za izvedbo poročne koračnice in glasbeno ozadje nastop citrarke, violinistke, pianista, dvo glasno ali troglasno petje, fanfare… • Ansambel. • Prevoz s kočijo skozi Zdraviliški park. • Poročni apartma ali soba za mladoporočenca (nočitev z zajtrkom, ki vama ga postrežemo v sobo). • Odpiranje penine s sabljo. • Možnost nočitve ali prevoza svatov. • Celostna lepotna sprostitvena priprava na poročni dan v Wellness Spa Centru ali Centru zdravja in lepote (ličenje, manikura, frizer, masaža). • Varstvo otrok.


Kateri ambient za svecano slavje boste izbrali? Za svečano kosilo ali večerjo lahko v gostinskih prostorih Thermane izberete ambient po svoji meri. Na voljo vam je hotel Wellness Park Laško**** superior z á la carte restavracijo (do 100 svatov) in veliko dvorano Kongresnega Centra (do 300 svatov), Zdravilišče Laško z bidermajerskim salonom (do 80 svatov), banketnim salonom (do 30 svatov) ali restavracijo Vrelec (do 180 svatov) ter hotel Hum*** s hotelsko restavracijo (do 120 svatov). Za poročna slavja, ki vsebujejo gostinske storitve ne zaračunavamo najema prostorov, razen v veliki dvorani Kongresnega Centra v primeru, da je manj kot 120 svatov. Vsem mladoporočencem, ki imajo poročno slavje v naši družbi PODARIMO poročni apartma ali sobo (nočitev z zajtrkom, ki vama ga po želji postrežemo v sobo).

Knjiga zelja mladoporocencev Razvajajva se … Po prijetno napornem poročnem dnevu lahko izbereta poročni apartma ali sobo za mladoporočenca. Naj se ta poseben dan še nadaljuje – tudi za vajine svate ali zgolj za vaju. Laško že dolgo slovi po romantičnih kopelih in uživanjih v dvoje. Prefinjen ambient tematskih kopeli ob soju sveč, svežina penečega vina, sproščujoča masaža v dvoje, zajtrk v postelji, dan, poln lenobnega ali pa bolj aktivnega uživanja … Še ideja ob koncu za knjigo želja mladoporočencev – darilo v obliki sprostitve, razvajanja, razvedrila in nabiranja novih moči v Thermani Laško. To so darila, ki so namenjena le vama – za vajine romantične pobege iz vsakdana. Poskrbita, da bodo vajino skupno pot spremljala tudi najlepša darila za vaju.


Porocni menuji

Porocni menuji

Dovolite, da vaju in vajine svate na prefinjen način zapeljemo s kulinaričnimi dobrotami naših kuharskih mojstrov. Izbirate lahko med bogato izbiro poročnih menijev. Poročni meni bomo seveda oblikovali skupaj, da pa bo odločitev lažja, smo pripravili vrsto predlogov. Naši poročni meniji že vključujejo poročno torto, katere okus in obliko izberete sami.

POROČNI MENU I.

POROČNI MENU II.

POROČNI MENU III.

POROČNI MENU IV.

Svatovska juha z domačimi rezanci ali gobova kremna juha

Rezina kuhanega pršuta s skutino strjenko na solatnih rezancih in balzamično omako

Terina iz dimljenega zajčka, avokada in ingverja s svežimi zelišči

Kuhani rostbif Svinjska pečenka v mrežici Pražen krompir Skutini štruklji Zdrobov kroket Fina kuhana zelenjava Jajčni hren Sestavljena solata

Dvojno močna perutninska juha ali cvetačna kremna juha z makovim ponvičnikom

Narezek naših dobrot Z Vrha (dimljena svinjska ribica v poprovem ovoju, rezina zašinka, domača suha salama z aromatiziranim mladim sirom)

Orehova in smetanova potica Svatovsko pecivo Ocvrt piščanec Mesna ruladica z muslin nadevom Puranji steak s praženimi mandeljni Pečen krompirček Dušen riž Zelenjava iz pečice Osvežilni solatni krožnik Poročna torta Štajerska kisla juha

Marinirana telečja rulada z vinsko omako Ocvrti piščančji file nadevan s sirom Pečeni krompirjevi cekinčki Korenčkov štrukelj Zelenjavna priloga Sezonska solata Drobno pecivo Mini potičke Poročna torta

Goveja juha z mesnimi cmočki in zelenjavo Čebulna juha s popečenim kruhom Lososov file s smetanovo omako Njoki iz blitve Pljučni medaljon z zelenim poprom in svežo papriko Gratiniran puranji steak Hrustavci iz prosene kaše Sirovi štruklji Cvet brokolija Sestavljena solata

Fina krepka kokošja juha z zdrobovimi poljubčki ali juha iz mladih kopriv s cvetličnim ponvičnikom Zvitki smuča na pečenem krompirju z zelenjavnim šopkom Fino svatovsko pecivo Mini potičke, gibanica

Nevestino pecivo

Mesni medaljončki (svinjski, piščančji in telečji) v družbi zdrobovih hrušk Zelenjavni mošnjiček Sestavljena solata

Poročna torta

Sadna košarica Poročna torta


Porocni menuji POROČNI MENU V. Pršutova vrtnica z melono in olivami v družbi mesnega galantina v poprovem ovoju Goveja juha po svatovsko ali kremna porova juha s kruhovimi kockami Polnjena svinjska ribica s suhimi slivami, ovita v slanino in mrežico v bordojski omaki Piščančji medaljon v sezamovi srajčki Skutini cmočki s pistacijo Mladi krompirček z mandlji Sotirana sveža zelenjava Sestavljena solata

Šunkina pena obložena z govejim jezikom na rukoli z brusničnim hrenom Domača goveja juha s fritati ali bučkina juha z bučnimi semeni Telečji file z jurčki Piščančji medaljonček ocvrt v zeliščni skorjici Zapečena krompirjeva zloženka Sirovi štruklji z drobnjakom Izbrana zelenjava Sestavljena solata Svatovsko pecivo Potica, medena pita s sadjem

HLADNI BIFE Prekajena postrv s kalčki in gorčično omako Hladni piščanec v solati Rostbif s francosko solato Puranji galantin na rukoli Mešani siri z zeliščnimi namazi Prekajena vratovina s sadnim hrenom Pisana zelenjava v česnovi marinadi Sadni vrt

HLADNO TOPLI BIFE Simfonija kraških okusov (pršut, suha salama, budjola) Sirova plošča s suhim sadjem in orehi Gamberi s koruzo v solati Ocvrte piščančje krače Pečena svinjska ribica Mesne kroglice Ocvrta cvetača Zelenjavni riž solatni bife (paradižnik z mozzarello, ješprenova kaša, šopska solata, testeninska solata) Sadni vrt

Poročna torta

Poročna torta

Kisla juha

Telečja obara z vodnimi žličniki

Drobno pecivo, potice

Porocni menuji

POROČNI MENU VI.

MENU VII.

MENU VIII.

Zvitki iz prekajenega lososa z Waldorfsko solato

Ananas s skuto in medom

Svatovska juha z domačimi rezanci ali kremna zelenjavna juha Njoki z jurčki in sirom Morski file v sezamovi skorjici Pečeni file brancina z lešniki Nadevani lignji Klapavice Krompir s peteršiljem Zelenjava Sestavljena Solata Orehova in smetanova potica Svatovsko pecivo Poročna torta

Gobova ali zelenjavna juha Fuži z istrskimi tartufi Nadevane bučke z rižem ali kašo Skutin štrukelj Pisana zelenjava Sestavljena solata Svatovsko pecivo Sveže sadje Poročna torta


Ponudba namestitve v hotelih Thermane Laško za svate

Ponudba namestitve v hotelih Thermane Laško za svate

Izbirate lahko med našimi tremi hoteli: Sodoben Hotel Wellness Park Laško****

z moderno opremljenimi sobami, primernimi za romantični oddih v dvoje, za družine, športnike, poslovneže… (tuš ali kad, WC, LCD TV, internet, telefon, mini bar, klima, sef, kopalni plašč, po želji z balkonom). V hotelu so na voljo tudi: izjemen Wellness Spa Center, kjer se lahko uživate ob tajskih, ayurveda, shiatsu masažah,...; Termalni center z veličastno stekleno kupolo in različnimi vodnimi atrakcijami; Savna center; Samopostrežna in á la carte restavracija, Kavarna, Fitnes, frizerski salon, otroški kotiček

Hotel ZDRAVILIŠČE LAŠKO****

Hotel Hum***

v katerem smo ponosni na bogato zgodovino in še bogatejšo tradicijo, iz katere smo se razvili v sodoben in kakovosten center zdravstvenega in wellness turizma s programi in storitvami za zdravje in dobro počutje. V bogati ponudbi naj poudarimo še: bazenski kompleks; savna center; Center zdravja in lepote s prostori za masaže in nego; Sodoben fitnes center; Salon; restavracijo; banketni salon; kavarno; Poslovno konferenčni center; fizioterapijo in frizerski salon.

se nahaja v neposredni bližini term (500 m). Ima prenovljene, sodobno opremljene sobe, ki nudijo gostom vso potrebno udobje (TWC, sušilec za lase, mini bar, telefon, TV, klimo), Hotel nudi še restavracijo; pivnico, namenjeno raznim tematskim večerom; kavarno ter teraso

Hotel Wellness Park Laško Zdraviliška cesta 6 3270 Laško Tel.: +386 (0)3 423 21 00

Hotel Zdravilišče Laško Zdraviliška cesta 4 3270 Laško Tel.: +386 (0)3 423 21 00

Hotel Hum Trg Svobode 1 3270 Laško Tel.: +386 (0)3 734 88 00

Thermana d.d. Zdraviliška cesta 6 3270 Laško Tel.: +386 (0)3 423 20 00


REZERVACIJA TERMINA Rezervacija termina je potrjena ob plačilu akontacije v višini 500,00 €. Akontacijo lahko poravnate na recepciji hotela Wellness Park Laško, Zdravilišča Laško in hotela Hum ali na TRR: BANKA CELJE SI 56 0600 0000 3712 586 Pri plačilu obvezno navedite Vaše ime in priimek ter datum poroke.

ODPOVED REZERVACIJE • • • •

100 % akontacije se vrne 60 dni pred poroko ali v primeru smrti najožjih družinskih članov. 50 % akontacije se vrne 40 dni pred poroko. 10 % akontacije se vrne 30 dni pred poroko. Akontacija se ne vrne če je odpoved krajša od 15 dni.

Za vse informacije in oblikovanje povsem vaše poročne zgodbe smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu: bostjan.humski@thermana.si Tel.: 03 734 89 88 | 041 550 733 | 03 423 20 00

Poroke v Thermani Laško - Prepustita se razvajanju!  
Poroke v Thermani Laško - Prepustita se razvajanju!  

Usodni DA lahko izrečete v Zdravilišču Laško v Zlati dvorani s čarobnimi stenskimi poslikavami, v idiličnem okolju Zdraviliškega parka, na m...

Advertisement