Page 1

KATALOG

ZA LJUBITELJKE

2012

FAZONISTA Promeni stil!


Jednoga dana u životu Merliah Summers, šampionke u surfingu, odigrava se neočekivan preokret. Ona doznaje da nije obična tinejdžerka, već izdanak kraljevske loze. Sa svojim drugovima otiskuje se na opasan put u kraljevstvo Okeaniju da ga spase od okrutne tetke Eris.Medjutim, to nije kraj pustolovine neobične sirene... Pripremi se za film „Barbi i tajna morskih dubina 2“! Merliah muči nedoumica, jer se u isto vreme odigravaju prvenstvo sveta u surfingu i obred povodom smene plime i oseke. Naša junakinja mora da izabere šta je za nju važnije: učešće u tom obredu ili želja za pobedom i ljubav prema surfingu.

2

Zmiana koloru


SIRENE PRIJATELJICE BARBI W2904 3+

Zmiana koloru

SMENJIVANJE BOJA

Wzory na płetwie zmieniają kolory w lodowatej wodzie, a następnie wracają do oryginalnych kolorów w temperaturze pokojowej. Nie wystawiaj na działanie intensywnego ciepła lub promieni słonecznych.

U filmu „Barbi i tajna morskih dubina 2“ kraljevske sirene pomažu Merliah da spase okean. Ah, kako divno svetlucaju njhovi prefinjeni korseti i kako bajno izgleda njhovo vito peraje. Uživaj u sirenama u vodi i pusti da te očarava smenjivanje boja. Šare na peraju u ledenoj vodi menjaju boje, a zatim na sobnoj temperaturi vraćaju prvobitni izgled. Da biste se što duže radovali promenama boja ne izlažite lutke suncu i ne držite ih u blizini izvora toplote, recimo, grejalica.

3


Merliah, junakinja filma „Barbi i tajna morskih dubina 2“, je tinejdžerska šampionka u surfingu koja će se u tvojim rukama od surferke preobraziti u prelepu princezu-sirenu. Daska za surfing postaće sirenin čarobni štapić. Gle čuda! Zbog hladne vode u lutkinoj kosi se pojavljuju pramenovi različitih boja, a na njenom telu oslikavaju fantastične šare. Doživi ponovo scene iz filma i uživaj u čaroliji pretvaranja. Pod wpływem wody na włosach lalki się hladne U lutkinoj kosipojawiają pod uticajem kolorowe pasemka, vode pojavljuju se pramenovi a na jej ciele malowane wzory.

različitih boja, a na njenom telu oslikavaju fantastične šare.

mieniają kolory w lodowatej wodzie, Pod wpływem wody acają do oryginalnych kolorów na włosach lalki pojawiają się ojowej. Nie wystawiaj na działanie kolorowe pasemka, epła lub promieni a nasłonecznych. jej ciele malowane wzory.

SMENJIVANJE BOJA 4

Zmiana koloru

Wzory na płetwie zmieniają kolory w lodowatej wodz a następnie wracają do oryginalnych kolorów w temperaturze pokojowej. Nie wystawiaj na działani intensywnego ciepła lub promieni słonecznych.

Zmiana koloru

Wzory na płetwie zmien a następnie wracaj w temperaturze pokojo intensywnego ciepł


BRZO PRETVARANJE

Barbi Merliah podvodna sirena W2883

3+

2u1

niają kolory w lodowatej wodzie, ją do oryginalnych kolorów owej. Nie wystawiaj na działanie ła lub promieni słonecznych.

5


Barbi Merliah W2855

3+

KEN NA PLAŽI x0097

3+

Zabavljaj se sa prijateljima lutke Barbi iz filma „Tajna morskih dubina 2“! Ken, filmski partner Barbi, izgleda supermoderno u svojim plavim kratkim pantalonama i modernim naočarima na glavi. Spreman je za avanturu!

Oseti se kao Barbi u filmu „Barbi i tajna morskih dubina 2“. Merlijah, tinejdžerska šampionka u surfingu, sada je prekrasna sirena i uz to još princeza.

6


Sirene Barbi svetlećE sirenE V7046

Sirene imaju prelepe repove koji svetlucaju ispod vode!

1

Pritisni dugmence na ogrlici da bi se uključila predivna svetla

2

U vodi će izgledati još lepše

Kako svetle pod vodom!

7


Vi le

BAR BI – CVETNA VILA W2969

8

3+

dve vile Odleti u čudesni svet na krilima ove dok se ke, ljup tako su Vile okićene cvećem! ... losti svet aja odsj od iskre krila njihova glavi na a icam tako ljupko izgledaju sa krun a Svak a. ovim cvet m šeni i u suknjicama ukra ova. cvet 8 i ić štap bni čaro po ima vila za tebe Zakiti krila cvetovima i leti poput vila.


I magična svetlost vila je tu oko njih. k tebi? Da li su to zaista Barbi vile doletele kaju bljes a Na njihovim kitnjastim krilim ke odsjaji svetlosti. Ove velike vile viso , etiće kors ivne pred u 28 cm imaj kratke suknjice u obliku latica cveća, krunice na glavi i čarobne štapiće.

VILE ŠARENIH KRI LA W2965

3+

9


BARBI OSNOVNI MODEL T7439 3+

Romantični Stil uvek je u modi! Barbi božanstveno izgleda u mladalačkim i ljupkim letnjim haljinama.

To se zove stil!

Svaka lutka ima ogrlicu sortiranu prema boji i cipele na visokoj štikli.

BARBI SA ATRAKTIVNOM KOSOM V9516

10

Tri Barbi lutke sa veoma dugom kosom u najoriginalnijim bojama. Svaka lutka ima izuzetno dugu i elegantnu kosu sa pramenovima u boji (crvenim ili ljubičastim) kao i sopstvenu, specijalnu, originalnu četku za kosu.


BARBI U SVETLUCAVOJ HALJINI T7580 3+

Tvoja Barbi kolekcija zasijaće ružičastim, ljubičastim i plavim sjajem. Lutke imaju naglašeno svetlucave haljinice i puno blistavih, čarobno lepih dodataka: ogrlica, minđuša, tašnica i ostalih drangulija.

Razne vrste lutki

11


Barbi Fazonista X9136 3+ W9353 3+

Teresa

Barbi Nikki

KOJA SI OD NJIH DANAS? 12

Dodaj Barbi fazonisti društvo najmodernijih drugarica koje se zahvaljujući Barbi stilu odevanja ističu neponoljivošću svoje personalnosti! Barbie Summer, Teresa, Nikki, Raquelle vole modu kao i ti!


Barbi

Raquelle

FAZONISTA Promeni stil!

Zahvaljujući pokretljivim zglobovima i pregibima, lutke možeš da postaviš u gotovo svaki položaj!

Svaka lutka u kompletu ima tašnicu.

Summer

13


Barbi garderoba N4875

3+

FAZONISTA Promeni stil!

Sakupi celu kolekciju elegantnih, luckastih stilskih haljina koje ćeš prilagoditi karakteru svake lutke! Igra preoblačenja i mode biće ti zanimljivija. U kompletu se nalaze odelca i dodaci koji odgovaraju većini Barbi lutaka.

Barbi oprema N4811

3+

Vreme je za vrhunsku modu! Ove luckaste cipelice, tašnice i ostali pribor sa stilom upotpuniće i obogatiti garderobu tvoje Barbi koja će izgledati neponovljio!

KOJA SI OD NJIH DANAS? 14

U svakom kompletu naći ćeš modnu odeću za svaku dnevnu priliku – bilo da Barbi ide u školu ili na sastanak sa drugaricama. Proveri da li je tvoja Barbi šik svakog dana.


Ken Fazonista T4893

I Ken spada u modni paket Barbi fazoniste. Upoznaj Kena u stilu Sport i zabava. Postavi ga u pozu koju ti odabereš! 3+ Devet pokretnih zglobova omogućuju da se modeluju njegove poze onako kako ti tvoja mašta došapne.

FAZONISTA Promeni stil!

Odela za Kena N8329

3+

U novim kreacijama Ken može da se zabavlja na plaži, da se bavi sportom i čak da ode na sastanak ili otmeni prijem. Sakupi celu kolekciju da sa stilom odeneš Kena za svaku priliku.

NEVEROVATNO: ISTI MOMCI, A TOLIKO RAZLIČITI!

15


Budi ko god želiš... Barbi sportistkinja W3765

Važno je baviti se sportom! Poistoveti se sa Barbi u ulozi teniserke, gimnastičarke i atletičarke. Svaka lutka nosi odgovarajuću odeću (kostim za tenis, kostim za gimnastiku, kostim za trčanje, šorc i patike) i ima rekvizite za upražnjavanje svoje discipline – reket sa teniskom lopticom, traku, preponu i štafetnu palicu. Svaka ima i trofej, jer su sve šampionke u svojim sportovima. Vreme je za takmičenja – sakupi celu kolekciju Barbi sportistkinja!

Barbi I CAN BE… Teniserka

Sigurno i ti maštaš šta želiš da budeš kada porasteš veterinarka, rok zvezda, lekar, vozač na autotrkama i o mnogim drugim zanimanjima.

Zajedno sa Barbi maštaj! 16


Barbi I CAN BE… Gimnastičarka

Barbi I CAN BE… Atletičarka

17


! M O L I T S A S E C I OB

RUG

nejdžerke i t e n r e d o m vično Upoznaj stra obaraju stilom koje aju se

le vrać High ško esna mešavina r te s n o učenice M rugarima! Urneb ma i ljubavnim rugobice e n lovina ovim d ič lom. b o e N cijama i n iznenađivati pusto o originalnim sti a z li ti s im n v e e ć o tv n e v is č a o s n e ja ub ju svojim obina još e i otkrijte jezivih os a i privlačiti pažn klonili školi strav h škole! pri am Hig zavrzlam čenike koji su se naka iz Monster u ju e ih jt a n n Upoz ih omilje štine vaš dogodov

18


19


aju Lutke im ruke pokretne možeš i noge – aviš da ih post za u više po

SPEKTRA VONDERGEIST Ćerka vampirova X4636

Godine: 16 Zavodnički stil:

Svila, svila i samo svila fino naglašena primesom metala. To mi omogućuje da polagano plivam i umilno zveckam metalom. Zar to nije nesvakidašnji izgled?

Čudna slabost:

Pa... tome nikada ne posvećujem preterenu pažnju. Mislim da je nezdravo usredsređivati se na to šta ko čini loše, naročito ako uporedimo koliko dobrih stvari čini kao mrtvac. I uprkos onome što govore tračevi, ja nisam spletkarka. Naprotiv.

Omiljena boja: Ljubičasta

Omiljeno jelo:

Puslice. Isto su tako lagane i slatke kao ja.

Šta te najviše ljuti:

To što učenici Monster High škole sumnjaju u moju obaveštenost o tome da se u Monster High školi čini nepravda. Biti jedina obaveštena osoba može biti jako neprijatno.

Omiljeno zanimanje:

Prikupljanje proverenih informacija koje su uglavnom nedostupne učenicima Monster High škole.

20

U svakom kompletu: lutka sa podlogom, omiljena životinjica, dnevnik sa opisom nekoliko dana iz života junakinje, četka za kosu ili neki drugi pribor. Lutke ne stoje samostalno.


Pripremi se za urnebesnu školsku godinu! U školskoj 2012. godini u školu strave Monster High primljene su nove rugobice. Proširi krug drugarica iz Monster High škole novim curama! Evo njih!

OPERETTA

Ćerka vampira iz opere X4636

Godine: 16 računajući u vampirskim godinama Zavodnički stil:

Od moje drečavo crvene kose do luckastih potpetica – samo mi u njih ne dirajte! – vampirski sam visokooktanski zaluđenik rokenrola. Imam divnu belegu koja mi počinje na licu, a završava straobalnom tetovažom za sva vremena.

Čudna slabost:

Malčice sam zvezda i cepidlaka... okej, možda malo više od malčice. Uglavnom, zbog moje muzike. Ako je slušaju uživo, rugobice na tri dana ostaju bez glave. Moj glas nema takav efekat kada se sluša sa snimka.

Omiljena boja:

Bordo u tonu crnog vina.

Omiljeno jelo:

Uprženo orahovo ulje i sendviči sa bananom.

Šta te najviše ljuti:

Ne volim da mi neko govori šta da radim. Ja sam, izgleda, prosto svojeglava.

Omiljeno zanimanje:

Svirka i pevanje. Šta više možeš da radiš, a da nisi živ?

21


aju Lutke im ruke pokretne možeš i noge – aviš da ih post za u više po

TORALEI

Strava roditelj: Ris X4636

Godine: 15, ali to su tek prve od mojih 9 života. Zavodnički stil

Prednost dajem modi koja naglašava moj urodjeni mačji šarm. Predatorski akcenti na mojoj odeći izražavaju pogled: „Ne odazivam se na staro ime“.

Čudna slabost:

Verovatno bi mogli da me optuže za moju opsesiju po tački korišćenja noktiju. Medjutim, sve zavisi od toga da li si ti ta zver na čijoj koži sam ih upotrebila.

Omiljena boja: Narandžasta.

Omiljeno jelo:

Milk šejk i inčuni, zasebno, ne pomešano

Šta te najviše ljuti?

Ne volim da me glade niz dlaku.

Omiljeno zanimanje:

Dremka ili budjenje iz dremke, pa opet dremka.

22

U svakom kompletu: lutka sa podlogom, omiljena životinjica, dnevnik sa opisom nekoliko dana iz života junakinje, četka za kosu ili neki drugi pribor. Lutke ne stoje samostalno.


Pripremi se za urnebesnu školsku godinu! NEFERA DE NILE Mumijina ćerka X4636

Godine: Očigledno sam vanvremenska, a za one koji to baš zanima starija sam tri godine od moje mlađe sestre Cleo. Zavodnički stil:

Prednost dajem odeći i priboru koji naglašavaju moju vanvremensku lepotu. Poput plavetnila Nila ili zlata, a naročito zlata koje ne propada niti rđa. Skoro kao ja.

Čudna slabost:

Slabost? Ko je to rekao da imam slabosti? Hoću da čujem kako se zove i molim ogledalo - odmah!

Omiljena boja: Plavetnilo Nila.

Omiljeno jelo:

Kavijar i bele trufle.

Šta te ljuti:

Ako me neko ili nešto sekira kadra sam da se sa tim uhvatim u koštac. Smesta.

Omiljeno zanimanje:

Uveravanje sebe da li moja mlađa sestra zna svoje mesto u redu za presto. Valjda posle mene.

23


aju Lutke im ruke pokretne možeš i noge – aviš da ih post za u više po

ABBEY BOMINABLE Roditelji: Jeti X4636

Godine: 15 Zavodnički stil:

Krzno. Praktično je kada želiš da se pomešaš sa masom ili da se pokažeš. Nosim i specijalni kristal leda koji moje telo održava na temperaturi koja vlada u mom domu.

Čudna slabost:

Malo mi nedostaje takta. U planinama gde je vazduh redak pričanje je traćenje kiseonika – razgovori su direktni i o temi. Često sam toliko direktna da to vređa osećanja ostalih đaka Monster High škole. Pričinjavam im neprijatnost, mada to uopšte ne želim. S obzirom na moje poreklo hladna sam i onda kada nekog dodirujem i onda kada me dodiruju.

Omiljena boja: Ledeno-plava.

Omiljeno jelo:

Sir od mleka jaka i palačinke.

Šta te ljuti:

Ne razumem zašto momci postavljaju zamke, koristeći flert kao mamac... To nije fer ponašanje.

Omiljeno zanimanje:

Mislim da je jezivo koliko je snoubord fantastičan.

24

U svakom kompletu: lutka sa podlogom, omiljena životinjica, dnevnik sa opisom nekoliko dana iz života junakinje, četka za kosu ili neki drugi pribor. Lutke ne stoje samostalno.


Pripremi se za urnebesnu školsku godinu! Nove vampirske stilizacije! KLAWDIN WOLF Vukodlakova ćerka

Clawdin Volf, vukodlakova ćerka, jedna je od najoriginalnijih devojaka Monster Hihg škole. To je „grabljiva vučica“ u modnim krpicama. Obožava da se oblači po modi, a najviše vremena oduzima joj – depilacija. Smela, odvažna i grabljiva deluje nekako zbunjujuće, ali niko nije vernija drugarica od nje. Privrženost drugovima njeno je drugo ime. Obožava krvavi biftek i mačke – njen ljubimac je mače Crescent. Takođe voli šoping i fletovanje sa dečacima. Druži se sa Frankie Steinom i Drakularom.

CLEO DE NILE Mumijina ćerka

Cleo de Nile je Mumijina ćerka. Ima 5842 godine (ili otprilike toliko). Ljubimac Cleo De Nile (prepoznaješ je po zlatnoj tanšni) je kobra Hissette. Cleo odlikuje stil zasnivan na originalnim odelima od vrpci i zlatnim dodacima. Vođa je zastrašujuće grupe navijačica i devojka Deuce-a Gorgona. Cleo je najpopularnija vampirka Škole strave.

25


FRANKIE STEIN LUTKA ZA PETAK TRINAESTOG X0593 6+

a Izuzetna lutk irana re k Frankie Stein za petak o ln a ij je spec dan trinaestog – kole! š Monster High

U petak trinaestog učenici Škole strave odlaze na ostrvo na kome doživljavaju naredne zgode. I Frenki Stein odlazi tamo i na sebi ima stravično moderan kupaći kostim.

RUGOBICE ZA PLAŽU W9180 6+

U fantastičnoj školi strave Monster High došlo je vreme raspusta koji cela grupa drugova provodi na ostrvu rugobica. Tamo će preživeti neobične dogodovštine i zabavljati se na plaži.

26


RUGOBICE NA PIDŽAMA ZABAVI V7972 6+

Horor devojčice najbolje se zabavljaju noću! Zbog toga se tokom cele nedelje rugobice iz Monster High škole dogovaraju o pidžama zabavi. U svakom kompletu naći ćeš jednu lutku, masku za spavanje, specijalno odelo i dodatke.

Lutke ne stoje samostalno.

ODEĆA ZA RUGOBICE X4279 3+

Skupljaj i odela za tvoje omiljene rugobice iz Monster High škole. Najmodernije stvari naći ćeš u kompletima odela i pribora Škole strave. Pobrini se da svakog dana budu odeveni po HOROR MODI!

27


Pozovi princeze na veliki bal! Blistave Diznijeve princeze G7932

3+

Ariela 28

Sne탑ana


Sakupi kolekciju bajkovitih princeza iz Diznijevih filmova u balskim haljinama! Svaka lutka ima neponovljivu haljinu u omiljenoj boji ukrašenu vezom.

Trnova Ružica

Pepeljuga

Bela

Tvoje omiljene princeze iz Diznijevih bajki ponovo će te opčiniti – imaju tako svetlucave haljine i kostime! Lutke ne stoje samostalno.

29


Sakupi kolekciju omiljenih princeza iz Diznijevih bajki u najlepšim kreacijama iz filmova. Izvedi scene iz bajki – igra sa ovim princezama biće nezaboravna!

Diznijeve princeze X2792 3+

30

Lutke ne stoje samostalno.


Plivajuća Ariela V9457 3+

Sa ovom čudesnom Arielom doživećeš izvanredne avanture! Okreni školjkicu na sireninom pojasiću pa će njeno peraje početi da se pokreće, a lutka da pliva u vodi isto kao na filmu.

Diznijeve mini princeze W5578 3+

Sakupi svoje omiljene princeze za kadu – svaka od njih ima svoj plivajući „kraljevski presto“ koji ne potanja! U kolekciji su princeze Ariela, Tiana, Pepeljuga i Snežana.

31


Budi ko god želiš... Drage devojčice, ljubiteljke Barbi lutke! Kao i svake godine i ove godine, imamo nagradni zadatak za vas! Svaka devojčica voli da mašta šta će biti kada poraste! Podeli svoja maštanja sa nama! Nacrtaj šta bi želela da budeš kada porasteš učiteljica, veterinarka, rok zvezda, lekar, paleontolog, arhitekta kao Barbi ili neko drugo zanimanje. Nacrtaj crtež flomasterima, voštanim bojama ili vodenim bojama ili napravi kolaž: ono što je bitno jeste da pustiš maštu na volju.

Jednostavno ucestvuj! Crtež pošalji sa popunjenim kuponom. Rezultate konkursa ćemo objaviti na proleće 2013. godine, kada ćemo kao i obično napravit Barbi žurku. Očekuju te vredne Barbi nagrade.

Radove možeš slati na adresu: Orbico d.o.o. Konstantina Kavafija 5 - Altina 11080 ZEMUN Sve radove slati do 28.02.2013.

Nacrtala sam sebe kao... Moje ime i prezime rođena sam

.

.

. godine i živim u

Ulici gradu Moj broj telefona je

broj

u

. .

BARBIE 2012  
BARBIE 2012  

BARBIE 2012

Advertisement