Page 1

©2016 Home Box Office, Inc. Tots els drets reservats. HBO® i els seus canals i serveis associats a la seva marca són propietat de Home Box Office, Inc.

Vodafone One TV et porta totes les temporades completes de les sèries d’HBO Espanya

ESPAÑA

Westworld


Obre la porta a les sèries que fan història Prepara’t per gaudir d’HBO Espanya, the Home of Series, la plataforma de vídeo sota demanda amb més de 3.000 continguts exclusius i de qualitat, que podràs veure a través de Vodafone One TV i dels teus dispositius mòbils. A partir d’ara gaudeix de... Les temporades completes de les sèries més populars d’HBO, com Juego de Tronos®, True DetectiveSM o GirlsSM. Les estrenes de les noves i esperades sèries d’HBO, com Westworld, DivorceSM o The Night OfSM, o l’esperada temporada 7 de Juego de Tronos®. I totes les temporades dels clàssics moderns d’HBO, com Los SopranoSM. Sigues el primer a gaudir de totes les sèries d’HBO Espanya amb Vodafone One TV.

Vodafone One. Power to you.

04 06 13 14 19 22 23 24

Llar Paquets Vodafone One ‘+ Líneas’ Vodafone TV HBO Fibra Ono ‘Vodafone Fijo’ Spotify

25

Tarifes Mòbil

26 30 32 38 39

Tarifes de Contracte ‘Internet Móvil’ Serveis Vodafone Passa’t a Contracte Re-estrena i ‘Seguro Móvil’

46 50 52

Vodafone yu Vodafone Internacional ‘Recárgate de Regalos’

Condicions generals d’aquesta revista: vigència de la revista del 28/11/2016 al 09/01/2017. Tots els preus per a particulars inclouen IVA. Preus de terminals recomanats per Vodafone. Android i altres marques són marques registrades de Google Inc. El robot d’Android es reprodueix i modifica a partir del treball que Google crea i comparteix, i s’usa d’acord amb les condicions descrites en la llicència

02


Juego de Tronos®

ESPAÑA

42

Accessoris per al teu mòbil

61

Resum de Tablets

53

Resum de Tarifes

62

Resum d’Smartphones

54 57 58

Vodafone One, Fibra, Internet i Fix TV, Futbol, Netflix i Spotify Tarifes Mòbil

Segueix-nos, participa i col·labora a:

foro.vodafone.es

vodafoneteayuda.es

d’atribució 3.0 de Creative Commons. Els preus dels terminals que apareixen en aquesta revista són els recomanats per Vodafone. Consulteu les condicions i preus de l’oferta en el seu punt de venda. ©2016 Home Box Office, Inc. Tots els drets reservats. HBO® i els seus canals i serveis associats a la seva marca són propietat de Home Box Office, Inc.

03


Ara amb el tot-en-un de Vodafone, més del doble de velocitat amb la fibra dels experts. Emporta’t Fibra Ono amb velocitat de 300Mb a preu de 120Mb i connecta més de 10 dispositius amb la millor qualitat de connexió.

Fibra

04

Mòbil

TV

Fix


Sense compromís

Tria Vodafone One • Sempre amb la millor connexió dins i fora de casa. Gaudeix dins de casa de la màxima velocitat en tots els dispositius, sense talls ni interrupcions, i fora de casa de la millor Xarxa de Veu i Dades 4G+.

• Fes-te un paquet a la teva mida. Tria la teva velocitat de fibra i els gigues per al teu mòbil, i pots afegir fins a 5 línies mòbils per a tu i els teus. I a més, si vols pots emportar-te la teva connexió amb tu amb ‘+ Líneas Vacaciones’.

• Gaudeix del millor entreteniment. Si t’agraden les sèries i el cinema, o si prefereixes tot el futbol, tens tot l’últim amb Vodafone One TV, HBO Espanya i Netflix. I si prefereixes la música, tindràs tot el millor amb Spotify Premium. I a més, el millor joc online amb PlayStation Plus.

05


Vodafone One

Ho vols tot? Ho tens tot

Gratis 1 any de PlayStation Plus

Per a les famílies que ho volen tot i busquen gaudir de la màxima connexió amb totes les sèries, pel·lícules, tot el futbol, continguts infantils, música i jocs online... I viure sense preocupacions.

Vodafone One Família Fibra

Mòbil

Fix

Ara 300Mb durant 9 mesos! Després 120Mb

2 línies de mòbil amb 4GB | Trucades il·limitades I a més, una altra línia més gratis amb 500Mb i trucades a 0 cènt./min

Trucades il·limitades a fixos i mòbils

Connecta més de 10 dispositius alhora amb la millor experiència de navegació

Roaming inclòs a Europa i EUA

Trucades gratis entre la Família, entre tots els números mòbils i el fix del teu Paquet Vodafone One

De regal emporta’t 3 mesos d’Spotify Premium inclòs al teu Paquet Vodafone One

Oferta vàlida fins al 08/01/2017 i subjecta a disponibilitat geogràfica de cobertura de Fibra. Fibra: velocitat de 300Mb a preu de 120Mb 9 mesos, després passarà a 120Mb de velocitat al mateix preu. Sense compromís. Fix: inclou trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i trucades il·limitades entre totes les línies mòbils i fixes d’un mateix compte contractades a Vodafone o a Vodafone Ono (no aplicable a clients amb serveis mòbils en una d’aquestes companyies i fixos en l’altra). Mòbil: 2 línies mòbils amb la Tarifa M, que inclou trucades i SMS il·limitats, i 4GB de dades a velocitat 4G+, la segona línia inclou un descompte de 13€/mes sobre la ‘+ Línea’ M. Roaming amb origen i destinació a la UE i EUA. Andorra no inclòs. Consumides les dades, s’aplica el ‘Servicio +Megas’ per 2€/200Mb fins a 2GB. No inclou trucades a serveis de tarifació addicional. Inclou 3 mesos gratis dels Serveis Backup+ Premium amb RealTimes i 25GB a Dropbox per a clients que associïn el servei a un compte nou o existent, després 3€/mes, i Secure Net, per a mòbil i PC, després 1€/mes. Per aconseguir la teva llicència de PC accedeix al portal de gestió de Secure Net: https://securenet.vodafone.es/. El Paquet Vodafone One Família té accés a 3 mesos gratis de Vodafone TV Total amb HBO Espanya inclòs sense cost addicional sempre que mantengui Vodafone TV Total; durant

06


Et recomanem els següents Smartphones: Samsung Galaxy S7 edge

Sony Xperia XZ

Huawei Mate 9 Silver

PVP lliure: 797€

PVP lliure: 699€

PVP lliure: 631€

amb aquest Paquet

amb aquest Paquet

amb aquest Paquet

0€

0€

‘Seguro Móvil’ 12€

‘Seguro Móvil’ 12€

Després 24 quotes de 26€/mes (Estalvi 173€)

TV Vodafone TV Total gratis 3 mesos amb HBO inclòs

Amb més de 120 canals i contingut sota demanda amb Videoclub. Treu partit al millor entreteniment amb les Funcionalitats Avançades. (Pàgs. 16-17)

Després 24 quotes de 24€/mes (Estalvi 123€)

Futbol

0€ Ex cl us iu

Ex cl us iu

+ Targeta de memòria 32GB

Després 24 quotes de 24€/mes (Estalvi 55€)

‘Seguro Móvil’ 12€

Tot per:

‘LaLiga’, la UEFA Champions League, La Copa del Rei i ‘LaLiga’ 1|2|3

102 € al mes

(3 mesos)

Sense compromís de permanència Després 120€ al mes

‘El Partidazo’

aquests 3 mesos el preu del paquet serà 102€/mes, després 120€/mes fins al 31/05/2016, i a partir d’aquesta data 127€/mes (penalització per no devolució de l’equip de 180€). Inclou el Paquet Futbol (beIN Sports, beIN ‘LaLiga’, ‘LaLiga’ 1|2|3 TV, ‘Movistar Partidazo’). Permanència mínima d’1 mes des de la data d’instal·lació. En cas de baixa del Paquet Futbol abans del mes, s’hauran d’abonar fins a 25€ en concepte de baixa anticipada. 3 mesos de regal d’Spotify Premium, després 8,99€/mes amb renovació automàtica excepte petició prèvia de baixa (vàlida des del 04/07/2016 fins l’01/02/2017). El preu final del Paquet Vodafone One Família es mantindrà sempre que el client mantingui tots els serveis d’aquest paquet. Vàlid per a noves altes de Fibra, altes de mòbil, portabilitats, clients de cartera mòbil o migracions d’ADSL a Fibra. Una tercera línia mòbil amb 500Mb i trucades a 0 cènt./min + 20 cènt. d’establiment, gratis durant 12 mesos només si es contracta juntament amb un Paquet Vodafone One (preu després de promoció 8€/mes); vàlida per a noves altes de mòbil, portabilitats origen contracte, prepagament o migració de prepagament a contracte. Més informació a vodafone.es

07


Vodafone One

Tu decideixes el que vols i quan ho vols Tu i els teus voleu estar connectats en qualsevol moment sense preocupacions. Però no us conformeu només amb això. També voleu tenir la possibilitat d’accedir als millors continguts que més us agraden.

Vodafone One 50 Mb M Fibra

Mòbil

Fix

Ara 120Mb durant 9 mesos! Després 50Mb

Una línia mòbil amb 4GB | Trucades il·limitades I a més, una altra línia més gratis amb 500Mb i trucades a 0 cènt./min

Trucades il·limitades a fixos i mòbils

Connecta fins a 10 dispositius alhora amb la millor experiència de navegació

Roaming inclòs a Europa i EUA

Trucades gratis entre la Família, entre tots els números mòbils i el fix del teu Paquet Vodafone One

De regal emporta’t 3 mesos d’Spotify Premium inclòs al teu Paquet Vodafone One

Oferta vàlida fins al 08/01/2017 i subjecta a disponibilitat geogràfica de cobertura de Fibra: es gaudirà d’una velocitat de 120Mb a preu de 50Mb 9 mesos, després passarà a 50Mb de velocitat al mateix preu. Sense compromís. Fix: inclou trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i trucades il·limitades entre totes les línies mòbils i fixes d’un mateix compte contractades a Vodafone o a Vodafone Ono (no aplicable a clients amb serveis mòbils en una d’aquestes companyies i fixos en l’altra). No inclou roaming. Mòbil: inclou trucades i SMS il·limitats i 4GB de dades a velocitat 4G+ de fins a 300Mbps. Inclou roaming amb origen i destinació a la UE i EUA. Andorra no inclòs. Consumides les dades, s’aplica el ‘Servicio +Megas’ per 2€/200MB fins a 2GB. No inclou trucades a serveis de tarifació addicional. Inclou 3 mesos gratis dels Serveis Backup+ Premium, amb RealTimes i amb 25GB a Dropbox per a clients que associïn el servei a un compte nou o existent, després 3€/mes, i Secure Net, per a mòbil i PC, després 1€/mes. Per aconseguir la teva llicència de PC accedeix al portal de gestió de Secure Net: https://securenet.vodafone.es/. Accés a 3 mesos gratis

08


Et recomanem els següents Smartphones: Oferta!

Sony Sony XperiaXA XA Xperia

Huawei Huawei P9 P9

PVP lliure: 417€ amb aquest Paquet

PVP PVPlliure: lliure:295€ 295€ amb aquest amb aquestPaquet Paquet

PVP PVPlliure: lliure:506€ 506€ amb aquest amb aquestPaquet Paquet

Després 24 quotes de 16€/mes (Estalvi 33€)

Després2424quotes quotesdede Després 7€/mes 7€/mes (Estalvi127€) 127€) (Estalvi

Després2424quotes quotesdede Després 16€/mes 16€/mes (Estalvi122€) 122€) (Estalvi

+ Go Watch

TV Vodafone TV Total gratis 3 mesos amb HBO inclòs

Amb més de 120 canals i contingut sota demanda amb Videoclub. Treu partit al millor entreteniment amb les Funcionalitats Avançades. (Pàgs. 16-17)

‘Seguro ‘SeguroMóvil’ Móvil’9,50€ 9,50€

0€ 0€

Un .L im ita de s

‘Seguro Móvil’ 9,50€

0€ 0€

Un .L im ita de s

0€ Ex cl us iu

Oferta!

Vodafone Smart Platinum 7

‘Seguro ‘SeguroMóvil’ Móvil’9,50€ 9,50€

I si afegeixes una altra línia mòbil amb...

Tot per:

4GB / Trucades il·limitades Roaming inclòs a Europa i EUA

61 € al mes

(3 mesos)

Sense compromís de permanència Després 79€ al mes

89 € al mes

(3 mesos)

Sense compromís de permanència Després 107€ al mes

de Vodafone TV Total amb HBO Espanya inclòs sense cost addicional siempre que mantenga Vodafone TV Total, després 18€/mes amb el Paquet One M (penalització per no devolució de l’equip de 180€). 3 mesos de regal d’Spotify Premium, després 8,99€/mes amb renovació automàtica excepte petició prèvia de baixa (vàlida des del 04/07/2016 fins a l’01/02/2017). Paquet vàlid per a noves altes de Fibra, altes de mòbil, portabilitats, clients de cartera mòbil o migracions d’ADSL a Fibra. Una tercera línia mòbil amb 500Mb i trucades a 0 cènt./min + 20 cènt. d’establiment, gratis durant 12 mesos només si es contracta juntament amb un Paquet Vodafone One (preu després de promoció 8€/mes); vàlida per a noves altes de mòbil, portabilitats origen contracte, prepagament o migració de prepagament a contracte. ‘+ Líneas’ M 28€/mes, inclou trucades i SMS il·limitats i 4GB de dades a velocitat 4G+ de fins a 300Mbps. Inclou roaming amb origen i destinació a la UE i EUA. Andorra no inclòs. Més informació a vodafone.es

09


Vodafone One

Connecta’t sense preocupacions Tens molt clar el que vols. Busques una connexió que s’adapti a les teves necessitats, sense complicacions i que et permeti gaudir del dia a dia.

Vodafone One 50 Mb S Fibra

Mòbil

Fix

Ara 120Mb durant 9 mesos! Després 50Mb

Una línia mòbil amb 2GB | 200 minuts I a més, una altra línia més gratis amb 500Mb i trucades a 0 cènt./min

Trucades il·limitades a fixos i mòbils

Connecta fins a 10 dispositius alhora amb la millor experiència de navegació

Roaming inclòs a Europa i EUA

Trucades gratis entre la Família, entre tots els números mòbils i el fix del teu Paquet Vodafone One

Oferta vàlida fins al 08/01/2017 i subjecta a disponibilitat geogràfica de cobertura de Fibra. Fibra: es gaudirà d’una velocitat de 300Mb a preu de 120Mb, o d’una velocitat de 120Mb a preu de 50Mb durant 9 mesos, després passarà a la velocitat baixa ja sigui 120Mb o 50Mb, al mateix preu. Sense compromís. Fix: inclou trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i trucades il·limitades entre totes les línies mòbils i fixes d’un mateix compte contractades a Vodafone o a Vodafone Ono (no aplicable a clients amb serveis mòbils en una d’aquestes companyies i fixos en l’altra). No inclou roaming. Mòbil: 200 min, després 25 cènt./min + 20 cènt./ establiment i 12 cènt./SMS a qualsevol operador nacional; 2GB de dades a velocitat 4G+ de fins a 300Mbps; roaming amb origen i destinació a la UE i EUA. Andorra no inclòs. Consumides les dades, s’aplica el ‘Servicio +Megas’ per 2€/200Mb fins a 1GB. No inclou trucades a serveis de tarifació addicional. Inclou 3 mesos gratis dels Serveis Backup+ Premium amb RealTimes i amb 25GB a Dropbox per a clients que associïn el servei a

10


Et recomanem els següents Smartphones: BQ Aquaris U

Vodafone Smart Prime 7

Alcatel Pixi 4 6” 4G

+ Smartband

PVP lliure: 165€

PVP lliure: 145€

PVP lliure: 145€

amb aquest Paquet

amb aquest Paquet

amb aquest Paquet

Després 24 quotes de 6€/mes (Estalvi 21€)

Després 24 quotes de 5€/mes (Estalvi 25€)

Després 24 quotes de 5€/mes (Estalvi 25€)

‘Seguro Móvil’ 3€

‘Seguro Móvil’ 3€

‘Seguro Móvil’ 5€

TV Vodafone TV Total gratis 3 mesos amb HBO inclòs

Amb més de 120 canals i contingut sota demanda amb Videoclub. Treu partit al millor entreteniment amb les Funcionalitats Avançades. (Pàgs. 16-17)

0€

Ex cl us iu

0€

0€

Si t’emportes la màxima velocitat amb...

Tot per:

Fibra Ono 300Mb a preu de 120Mb durant 9 mesos

50 € al mes

(3 mesos)

Sense compromís de permanència Després 74€ al mes

58 € al mes

(3 mesos)

Sense compromís de permanència Després 82€ al mes

un compte nou o existent, després 3€/mes, i Secure Net, per a mòbil i PC, després 1€/mes. Per aconseguir la teva llicència de PC accedeix al portal de gestió de Secure Net: https://securenet.vodafone.es/. Accés a 3 mesos gratis de Vodafone TV Total amb HBO Espanya inclòs sense cost addicional siempre que mantenga Vodafone TV Total, després 24€/mes amb paquet One S (penalització per no devolució de l’equip de 180€). Paquet vàlid per a noves altes de Fibra, altes de mòbil, portabilitats, clients de cartera mòbil o migracions d’ADSL a Fibra. Una segona línia mòbil amb 500Mb i trucades a 0 cènt./min + 20 cènt. d’establiment, gratis durant 12 mesos només si es contracta juntament amb un Paquet Vodafone One (preu després de promoció 8€/mes); vàlida per a nous clients de mòbil, portabilitats origen contracte, prepagament o migració de prepagament a contracte. Més informació a vodafone.es

11


Vodafone One

Aquest Nadal connecta la teva família també fora de casa ‘+ Líneas Vacaciones’ et permet, per ser client Vodafone One, seguir connectat quan siguis fora de casa, de vacances o a la teva segona residència. Sense quotes mensuals, pagues només quan ho necessites.

Tria el bo que més s’adapti a les teves necessitats i, un cop consumit, podràs escollir-ne un altre quan ho tornis a necessitar:

5GB

Bo ‘Finde’ 3 dies

5€

10GB

Bo Setmana 7 dies

10€

50GB

Bo Mes

30 dies

20€

I si ho necessites, emporta’t un d’aquests dispositius:

Vodafone R216Z

Router Huawei B310

Més informació a vodafone.es Bons ‘Finde’, Setmana i Mes per navegar per 5€/5GB/3 dies, 10€/10GB/7 dies i 20€/50GB/30 dies, respectivament. Permeten al client de Vodafone One navegar a màxima velocitat sense pagar una quota fixa mensual. Un cop superada la capacitat del bo o finalitzat el temps de gaudi, el client podrà renovar el bo o comprar-ne un altre. No es renoven de forma automàtica i no podran ser contractats per clients que no siguin Vodafone One. Si el client deixa de ser Vodafone One, haurà d’abonar una quota d’1€/mes i els preus dels bons ‘Finde’, Setmana i Mes seran de 10€/5GB, 20€/10GB i 40€/50GB, respectivament. Sense perjudici del tipus de bo adquirit, el client tindrà 30 dies per començar a gaudir del primer bo que contracti. Els successius bons començaran just en el moment de la compra. Compra de segons bons i successius a ‘Mi Vodafone’ o trucant al 22123. El client ha de tenir contractat sempre un bo per navegar; en cas que no el tingui contractat, no podrà navegar. Vodafone es reserva el dret al cobrament en el cas que no hi hagi bo contractat. El servei es donarà de baixa de manera automàtica si el client no compra cap bo durant els 12 mesos següents des que es va consumir l’últim bo.

12


Vodafone One

‘+ Líneas’: per a tu i per als teus Si ets client de Vodafone One o Tarifes Red, estalvia afegint fins a 4 línies mòbils o compartint les teves dades.

‘+ Líneas’ Contracta ‘+ Líneas’ addicionals per a la teva família o ‘+ Líneas’ yu per als més joves de la casa. Quota mensual Dades Trucades i SMS

‘+ Líneas’ M

‘+ Líneas’ S

28€

16€

15€

4GB

2GB

2GB

Il·limitats

200 min 12 cènt./SMS

Gratis de yu a yu i 100 min a tots

‘+ Líneas’ yu

Roaming

TV Online Inicial

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

Inclòs a Europa i EUA

Inclosa

3 mesos

3 mesos

‘+ Líneas Datos’ Connecta’t amb la teva Tablet o Mòdem WiFi en qualsevol lloc d’una manera senzilla i immediata gràcies a la xarxa 4G+ de Vodafone.

Quota mensual Dades

‘+ Líneas Datos’ L

‘+ Líneas Datos’ S

‘+ Líneas Datos’

25€

12€

4€

15GB

2GB

Tria quantes dades de la teva tarifa de mòbil principal vols compartir

Gaudeix de millors preus a les teves segones línies de dades amb els mateixos beneficis

Roaming

TV Online Inicial

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

Inclòs a Europa i EUA

Inclosa

3 mesos

3 mesos

‘Servicio + Líneas’ vàlid per a clients de plans Vodafone One o Tarifes Red: Tarifa ‘+ Líneas’ M inclou trucades i SMS nacionals il·limitats i 4GB de navegació, Tarifa ‘+ Líneas’ S inclou 200 min a qualsevol operador nacional les 24 hores i després 25 cènt./min + 20 cènt./establiment de trucada i 2GB de navegació. Tarifa ‘+ Líneas’ yu inclou trucades i SMS/MMS il·limitats a altres clients de Vodafone yu i 100 min/mes a qualsevol operador nacional les 24 hores (després 25 cènt./min + 20 cènt./establiment de trucada), 2GB de navegació mensuals . Tarifa ‘+ Líneas Datos’ L inclou 15GB de navegació. Tarifa ‘+ Líneas Datos’ S inclou 2GB de navegació. Tarifa ‘+ Líneas Datos’ permet compartir les dades de la tarifa principal des de 500Mb fins a totes les dades de la tarifa. Totes les tarifes inclouen navegació 4G+ fins aconseguir la capacitat del pla. Després, ‘Servicio +Megas’ activat, 200Mb per 2€ fins a un màxim de 2GB, després es reduirà la velocitat de navegació a 16Kbps; el client pot desactivar el servei a través de Mi Vodafone. Les Tarifes ‘+ Líneas’ inclouen ‘Voz HD’ a Vodafone. Queden excloses les trucades a numeracions especials de tarifació addicional com els 700, 901 o 902. Fins a un màxim de 4 línies per compte. Aquestes tarifes tenen activat el servei de factura electrònica. Quotes mensuals prorratejables en l’alta i en la baixa. Per a noves altes, migracions de prepagament a contracte i portabilitats sense Smartphone, PVP recomanat de 20€ en concepte de despesa de gestió de SIM. Més informació a vodafone.es. Aquestes tarifes inclouen a més: roaming a UE i EUA prèvia activació sense cost marcant *143# i tecla de trucada. Les trucades en roaming realitzades i rebudes, SMS enviats i GB consumits en UE i EUA es comptabilitzen en la tarifa nacional sense cost addicional. Incloses les trucades realitzades amb origen i destinació a qualsevol país de la UE, EUA, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa, Albània i Turquia. Roaming a Andorra no inclòs. Amb accés a Vodafone TV Online Inicial sense cost addicional. Per activar, anar a ‘Mi Vodafone’ a vodafone.es o Àrea de Client a ono.es. 3 mesos gratis de Vodafone Backup+ Premium amb 25GB a Dropbox per a clients amb les Tarifes ‘+ Líneas’ M, S, ‘+ Líneas’ yu, ‘+ Líneas Datos’ L, ‘+ Líneas Datos’ S i ‘+ Líneas Datos’, que associïn el servei a un compte nou o existent , després el preu serà de 3€/mes. Secure Net amb 3 mesos gratis per ‘+ Líneas’ M, ‘+ Líneas’ S, ‘+ Líneas’ yu, ‘+ Líneas Datos’ L, ‘+ Líneas Datos’ S i ‘+ Líneas Datos’, després 1€/mes.

13


Vodafone One

Vodafone One TV La TV Intel·ligent Aquest Nadal treu partit al millor entreteniment amb les funcionalitats avançades de Vodafone TV.

MULTIDISPOSITIU

DivorceSM

ESPAÑA

Nosaltres a la tele i els nens veient “Juego de Tronos®” a la tablet. Oblida les discussions pel comandament gràcies al servei multidispositiu.

RECOMANADOR

Juego de Tronos

La televisió que aprèn dels teus gustos i et fa recomanacions personalitzades, per assabentar-te de les últimes estrenes del teu gènere favorit.

CERCADOR INTEL·LIGENT “Peter”, “Cazafantasmas”… escriu la teva paraula clau per veure o gravar automàticament tot el contingut relacionat.

Divorce Los SopranoSM

Salts d’esquí

ESPAÑA

Los Soprano

Savage Kingdom

Top Ten temazos 2016

REC REC

Funcionalitats de Gravació i Recomanacions, únicament disponibles a cobertura de Fibra. Els canals disponibles a Vodafone TV varien segons cobertura d’ADSL o de Fibra.

14


REC

Peter y el dragón

Videoclub

Crea la teva pròpia programació. Grava fins a 3 canals alhora i no et perdis cap episodi de “The Walking Dead”. O si ho prefereixes, grava tota la temporada completa i gaudeix-la al teu ritme.

CONTROL DIRECTE

Futbol

Cazafantasmas Cocina en Familia Especial Navidad

Star Wars. La aventura de los Freemakers

GRAVACIÓ

Videoclub

Pren el control del directe, para, rebobina, passa a càmera lenta i gaudeix al màxim dels gols del teu equip. El futbol com no l’havies vist abans!

ÚLTIMS 7 DIES* The Walking Dead. T7

No et preocupis si arribes tard a casa perquè tindràs sempre disponible la programació dels últims set dies. Mai tornaràs a dir m’ho vaig perdre.

*Disponible amb Vodafone TV Total

15


Vodafone One

Vodafone One TV et porta HBO Espanya Sense compromís de permanència

Ara 3 mesos gratis per gaudir de Vodafone TV Total amb tot l’entreteniment i HBO Espanya inclòs: Vodafone TV Total

One M

One L

L’oferta més completa de canals per als qui ho volen tot...

+120 canals Qualitat HD

Vodafone TV ‘Esencial’ Les millors sèries, programació infantil i molt més...

+70 canals Qualitat HD

HBO Espanya

3 mesos gratis Després 12€ al mes

One S

3 mesos gratis 3 mesos gratis Després 18€ al mes Després 24€ al mes

One L

One M

One S

Inclosa en la tarifa

6€ al mes

12€ al mes

Vodafone TV Total Vodafone TV ‘Esencial’

Servei Premium de subscripció de vídeo sota demanda

Inclòs en la tarifa

One L 2 anys de regal

One M One S 3 mesos 7,99€/mes de regal

1er mes gratis

I amb qualsevol paquet de TV tindràs sempre:

Videoclub

TV Intel·ligent

Multidispositiu

Accés al millor futbol

Milers de continguts disponibles: estrenes de cine, temporades completes de sèries, continguts infantils, documentals...

Treu el màxim profit al millor entreteniment amb el descodificador avançat. HD, gravació, recomanador, cercador intel·ligent, control del directe...

Amb Vodafone TV Online tindràs sempre els teus continguts favorits quan, com i on vulguis.

Aquesta temporada, amb Vodafone One TV, ‘LaLiga’ Santander, ‘LaLiga’ 1|2|3, la Copa del Rei, la UEFA Champions League... i molt més futbol.

Oferta subjecta a disponibilitat geogràfica de Fibra/ADSL i TV. Vodafone TV Total sense compromís de permanència per 0€/mes amb One S, M i L durant 3 mesos; després 24€/mes amb One S, 18€/ mes amb One M i 12€/mes amb One L. Penalització per no devolució de l’equip de 180€. Els canals disponibles a Vodafone TV varien segons cobertura d’ADSL o de Fibra. Funcionalitats de Gravació i Recomanacions únicament disponibles a cobertura de fibra. Servei HBO Espanya disponible per a clients Vodafone de contracte particulars. TV amb Fibra o ADSL: Amb Paquet Vodafone TV Total inclòs sense cost addicional. Amb Paquet Vodafone TV ‘Esencial’ i Extra primer mes gratis i després 7,99€/mes amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Mòbil: Promoció vàlida des del 28/11/2016 fins a l’01/02/2017 que inclou 3 mesos sense cost per a clients amb Tarifes Vodafone Red M o One M i 2 anys sense cost per a clients amb Tarifes Vodafone Red L, Red XL, One L, One XL o ‘Internet Móvil’ L. Resta de tarifes, primer mes sense cost. Després de promoció o primer mes sense cost, 7,99€/mes amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Aquesta promoció és incompatible amb les promocions d’Spotify Premium i TV Online Premium. Més informació a vodafone.es/hbo

16


El Clàssic, també a Vodafone One TV Paquet Futbol

18 € al mes

Per als més futbolers

Paquet Lliga Per als apassionats del millor futbol nacional

6€

al mes

‘El Partidazo’

‘El Partidazo’

No et perdis el Clàssic el proper 3 de desembre

No et perdis el 3 de desembre el partit que tothom vol veure: el Clàssic. Viu-lo des de 6€ al mes amb el Paquet Lliga i tindràs a més inclòs sempre ‘El Partidazo’ de la jornada. Amb Vodafone One TV, gaudeix del millor futbol com no l’havies vist abans. ‘El Partidazo’ La UEFA Champions League La UEFA Europa League I les millors competicions internacionals.

8 partits de ‘LaLiga’ Santander per jornada. Inclòs el Clàssic de l‘anada. Tots els partits de la Copa del Rei**.

Tota ‘LaLiga’ 1|2|3 (10 partits en directe i 1 en diferit).

El millor partit de ‘LaLiga’ Santander I el millor partit de ‘LaLiga’ 1|2|3.

Paquet Futbol (beIN Sport, beIN ‘LaLiga’, ‘LaLiga’ 1|2|3 TV, ‘Movistar Partidazo’) 18€/mes fins al 31/05/17, només per a contractacions fins al 31/12/16, després de període promocional 25€/mes. Paquet Futbol contractable sobre el servei Vodafone TV per a tots els paquets Vodafone One. Permanència mínima d’1 mes des de la data d’instal·lació. En cas de baixa del Paquet Futbol abans del mes, s’hauran de pagar fins a 25€ en concepte de baixa anticipada. Paquet Lliga (beIN ‘LaLiga’, ‘Movistar Partidazo’) 6€/mes fins al 31/05/17, només per a contractacions fins al 31/12/16, després de període promocional 10€/mes. Paquet Lliga contractable sobre el servei Vodafone TV per a tots els Paquets Vodafone One. Permanència mínima d’1 mes des de la data d’instal·lació. En cas de baixa del Paquet Lliga abans del mes, s’hauran de pagar fins a 10€ en concepte de baixa anticipada.

17


Vodafone One

Vodafone One TV et porta les sèries que fan història HBO Espanya

Vodafone TV Total

Multidispositiu: TV i 2 dispositius simultàniament

Vodafone TV ‘Esencial’ One L 2 anys de regal

Inclòs en la tarifa

Westworld

ESPAÑA

One M 3 mesos de regal

Tarifas Mòbil | ‘Internet Móvil’ Red XL | L ‘Internet Móvil’ L Red M 2 anys 3 mesos de regal de regal

Divorce SM

Juego de Tronos®

ESPAÑA

ESPAÑA

HBO Espanya arriba a Vodafone, el servei de subscripció de vídeo sota demanda amb què podràs accedir a un extens catàleg de continguts exclusius i de qualitat, a través de Vodafone One TV i dels teus dispositius mòbils. Les temporades completes

Les últimes estrenes

I a més…

Les temporades completes de les sèries més populars d’HBO, com Juego de Tronos®, True detectiveSM o GirlsSM, i dels clàssics com Los SopranoSM o Sexo en Nueva YorkSM.

Estrenes de noves sèries com Westworld, DivorceSM o The Night Of SM i estrenes de forma simultània amb EUA de les noves temporades de VeepSM, Silicon ValleySM, o la setena temporada de Juego de Tronos®.

Cinema de les sagues com Crepúsculo, Ocean’s Eleven, Matrix o El señor de los anillos; continguts per a tota la família com Peppa Pig, La patrulla canina o Ben y Holly, i documentals.

ESPAÑA

Integrat a Vodafone One TV, amb funcionalitats avançades i amb la millor qualitat HD.

HBO Espanya està inclòs sense cost addicional en el paquet Vodafone One amb Vodafone TV Total.

Multidispositiu per gaudir de tots els continguts quan, com i on vulguis.

Pots reproduir de forma simultània en 2 dispositius mòbils i a Vodafone One TV.

Servei HBO Espanya disponible per a clients Vodafone de contracte particulars. TV amb Fibra o ADSL: Amb Paquet Vodafone TV Total inclòs sense cost addicional. Amb Paquet Vodafone TV ‘Esencial’ i Extra primer mes gratis i després 7,99€/mes amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Mòbil: Promoció vàlida des del 28/11/2016 fins a l’01/02/2017 que inclou 3 mesos sense cost per a clients amb Tarifes Vodafone Red M o One M i 2 anys sense cost per a clients amb Tarifes Vodafone Red L, Red XL, One L, One XL o ‘Internet Móvil’ L. Resta de tarifes, primer mes sense cost. Després de promoció o primer mes sense cost, 7,99€/mes amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Aquesta promoció és incompatible amb les promocions d’Spotify Premium i TV Online Premium. Més informació a vodafone.es/hbo

19


Wow! Ho podràs fotografiar amb total nitidesa. Sensor de captura d’imatges Prediu el moviment perquè l’objecte sempre estigui enfocat i sigui capturat amb total nitidesa

Sensor d’enfocament automàtic làser Súper ràpid en baixa lluminositat

Sensor RGBC-IR

Colors intensos amb naturalitat

23 MP amb tecnologia de triple sensor i càmera frontal de 13 MP Últim processador Qualcomm® Snapdragon™ 820 a 64 bits Pantalla amb tecnologia Bravia de 5,2” i vidre corbat Bateria de 2900mAh amb càrrega ràpida intel·ligent de Qnovo

Limitat a les 1.000 primeres unitats.

NOVETAT Si ets dels primers en comprar el teu nou Xperia XZ, t'emportes uns auriculars SBH60 de regal.


La millor ficció es fa realitat amb Vodafone One TV Netflix Multidispositiu: portàtil, TV, telèfon i tablet

Contingut en HD

Bàsic

Estàndard

Premium

7,99€ al mes

9,99€ al mes

11,99€ al mes

Primer mes gratis

Aquest Nadal gaudeix d’aquests títols a Netflix, la plataforma amb les últimes sèries, pel·lícules i documentals a la que pots accedir des del teu Smartphone, TV, PC o tablet. • Continguts originals de Netflix: The Crown, Luke Cage, Marco Polo 2, Narcos, Stranger Things, The Get Down, Orange is the new Black, House of Cards. • Pel·lícules i sèries: 7 años, Breaking Bad, Diamantes de Sangre, The Do-Over, Homeland, Modern Family, The Fundamentals of Caring, Friends...

• Documentals com Virunga, Chef’s Table. • Contingut infantil per a infants com Trollhunters (disponible a partir del 23 de desembre), Caillou, Madagascar 3, Shrek.

Contracta qualsevol dels paquets Netflix i paga a través de la teva factura Vodafone o amb el teu saldo si ets prepagament a vodafone.es/entretenimiento. Qualsevol client Vodafone pot donar d’alta Netflix i pagar-lo a través de la seva factura Vodafone o el seu saldo Prepagament. Els paquets de Netflix que es podran contractar són els següents: 1) Bàsic 7,99€/mes, 2) Estàndard 9,99€/mes i 3) Premium: 11,99€/mes (tots els paquets inclouen el primer mes gratis). Per a això, s’haurà d’activar el servei a través del web: vodafone.es/entretenimiento. El servei es renovarà de manera automàtica i amb caràcter mensual excepte comunicació prèvia abans de la següent renovació del servei. La contractació es realitza amb Netflix International B.V. Es podrà cursar la baixa de Netflix o consultar més informació al web: vodafone.es/entretenimiento

21


Fibra Ono

Alta velocitat per a la teva llar Fibra Ono 50Mb Internet

Ara Fibra 120Mb durant 9 mesos!

Fix

Trucades il·limitades

a mòbils i fixos

22 ,90€ al mes

(12 mesos) + quota de línia (18,15€) sense compromís

Després 50Mb

Gratis 3 mesos Vodafone TV Total

Si només necessites Internet a casa, gaudeix de la millor experiència de connexió amb Fibra Ono, amb trucades il·limitades a fixos, i ara també a mòbils. Amb la Fibra Ono, la fibra dels experts, tens: La millor connexió sense talls ni interrupcions

Fins a 10 dispositius alhora amb la mateixa qualitat de connexió

Alta, instal·lació personalitzada i router WiFi gratis

Oferta vàlida fins al 08/01/2017 i subjecta a disponibilitat geogràfica de cobertura de Fibra. Fibra: Es gaudirà d’una velocitat de 120Mb a preu de 50Mb (22,90€/mes + 18,15€ de quota de línia) durant 9 mesos, després passarà a 50Mb al mateix preu, i després de 12 mesos el preu serà 31,85€/mes + 18,15 de quota de línia. Fix: inclou trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i no inclou trucades a serveis de tarifació addicional. Sense compromisos. Vàlid per a noves altes i portabilitats de Fibra. Més informació a vodafone.es

22


‘Vodafone Fijo’

Truca sense sorpreses amb el fix ‘Vodafone Fijo’

15 € al mes

Fix

Trucades il·limitades

Quota de línia inclosa

a mòbils i fixos

Aquest telèfon sense fil gratis

CoComm DT150

Si només necessites fix, ara pots trucar tot el que vulguis ja sigui a fixos o a mòbils. Amb ‘Vodafone Fijo’ tens: Amb mobilitat inclosa, no perdis ni una trucada i emporta’t el fix amb tu

Tarifa Plana a fixos tots els dies

Compatible amb teleassistència per a gent gran

‘Vodafone Fijo’ amb mobilitat: per 15€/mes. Fix: inclou totes les trucades a fixos i mòbils nacionals. Trucades il·limitades subjectes a política d’ús responsable. Excloses trucades de tarifació addicional. Compromís a Vodafone de 12 mesos. Cal disposar de la caixa de veu ETS1160, ETS1161 o ETS1162 perquè el servei sigui compatible amb teleassistència, i només funcionarà en el domicili contractat. Servei d’Identificació de trucades per 1€/mes inclòs.

23


Spotify Premium

Les millors ‘playlists’ per a cada moment Spotify Premium

One L

Multidispositiu: Gaudeix-lo fins en 3 dispositius

Red XL | L ‘Internet Móvil’ L One M Red M 6 mesos Spotify Premium

3 mesos Spotify Premium

Ara podràs disposar d’Spotify Premium amb la teva tarifa, en qualsevol moment i lloc, i gaudir de 30 milions de cançons. Amb Spotify Premium escolta la teva música favorita i els últims èxits sense interrupcions i:

Amb o sense connexió: Gaudeix de la teva música siguis on siguis.

Sense publicitat: Tota la teva música sense talls.

Escolta la teva música en alta qualitat (320kbps).

Gaudeix-lo amb aquest altaveu Fresh ‘n Rebel

Cost Spotify Premium fora de les tarifes: 8,99€ al mes. Consulta la resta de condicions a la pàgina 57. Promoció “Spotify Premium” vàlida des del 04/07/2016 fins a l’01/02/2017 per a clients de contracte particulars, professionals i petites empreses que tinguin contractada una Tarifa Vodafone Red, One o ‘Internet Móvil’ L. La promoció ofereix 3 mesos de regal (amb un valor de 29,97€) per a clients amb Tarifes Vodafone Red M o One M i 6 mesos de regal (amb un valor de 59,94€) per a clients amb Tarifes Vodafone Red L, Red XL, One L, One XL, One l TV, One XL TV o ‘Internet Móvil’ L. Després, el preu serà de 8,99€/mes, amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Per activar la promoció, s’haurà de rebre un SMS de Vodafone on s’inclourà un enllaç des del qual es podrà completar l’alta a la mateixa. El client que no tingui una tarifa compatible amb la promoció també podrà gaudir del servei “Spotify Premium” a un preu de 8,99€/mes (primer mes gratis) i pagar-lo a través de la seva factura Vodafone o del seu saldo prepagament. Per a això, haurà d’activar el servei a través del web: http://offers.vodafone.com/es. El servei es renovarà de manera automàtica i amb caràcter mensual excepte comunicació prèvia abans de la següent renovació del servei. Es podrà cursar la baixa d’Spotify o consultar més informació al web: vodafone.es/entretenimiento

24


Tarifes Mòbil Tarifes de Contracte ‘Internet Móvil’ Serveis Vodafone Passa’t a Contracte Re-estrena i ‘Seguro Móvil’ Vodafone yu Vodafone Internacional ‘Recárgate de Regalos’

26 30 32 38 39 46 50 52


Tarifes de Contracte

Tarifes Red Parla sense límits i navega al màxim Les Tarifes Red inclouen Roaming a Europa i EUA perquè aquest Nadal gaudeixis del teu mòbil en els teus viatges com a casa. A més, inclouen HBO Espanya amb les últimes sèries i les millors pel·lícules.

Red | XL

Red | L

Pels qui gaudeixen sense limitacions del seu mòbil.

Per escoltar música online, xatejar, usar xarxes socials, descarregar vídeos i navegar.

• Roaming inclòs a Europa i EUA • Trucades i SMS il·limitats • 10GB

• Roaming inclòs a Europa i EUA • Trucades i SMS il·limitats • 6GB

65€/mes

45€/mes

I aquests serveis:

I aquests serveis:

ESPAÑA

TV Online Inicial

Inclosa

HBO o Spotify Premium o TV Online Premium

2 anys | 6 mesos | 2 anys

ESPAÑA

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

TV Online Inicial

2 anys

2 anys

Inclosa

HBO o Spotify Premium o TV Online Premium

2 anys | 6 mesos | 2 anys

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

2 anys

2 anys

Red M, Red L i Red XL inclouen trucades i SMS nacionals il·limitats. Red M, 4GB; Red L, 6GB, i Red XL, 10GB, després ‘Servicio +Megas’ activat amb el qual es manté velocitat per 2€/200MB amb un màxim de 2GB; després, es reduirà la velocitat de navegació a 16Kbps. El client pot desactivar el servei a través de ‘Mi Vodafone’. Queden excloses les trucades a numeracions especials de tarifació addicional com els 700, 901 o 902. Roaming a UE i EUA prèvia activació sense cost marcant *143# i tecla de trucada. Les trucades en roaming realitzades i rebudes, SMS enviats i GB consumits en UE i EUA es comptabilitzen en la tarifa nacional sense cost addicional. Incloses les trucades realitzades amb origen i destinació a qualsevol país de la UE, EUA, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa, Albània i Turquia. Roaming a Andorra no inclòs. Vodafone TV Online Inicial inclòs sense cost addicional, un únic compte per client. Per activar, anar a ‘Mi Vodafone’ a vodafone.es o Àrea de Client en ono.es. Red XL i Red L inclouen a triar 2 anys d’HBO o 6 mesos d’Spotify Premium o 2 anys de TV Online Premium, i la Tarifa Red M, 3 mesos d’HBO o Spotify Premium o TV Online Premium. Inclouen Backup+ Premium 3 mesos per a Tarifa Red M i 2 anys amb Red L i XL, amb 25GB a Dropbox per a clients que associïn el servei a un compte nou o existent, després 3€/mes La Tarifa Red M inclou 3 mesos de Secure Net , i les Tarifes Red L i Red XL inclouen 2 anys de Secure Net, després 1€/mes. Tarifa Red L i Red XL inclouen assessorament telefònic personalitzat. Tarifa Red XL inclou 100 minuts de trucades internacionals a 32 països. Aquestes tarifes tenen activat el servei de factura electrònica. Quotes mensuals prorratejables en l’alta i en la baixa. Per a noves altes, migracions de Prepagament a Contracte i portabilitats sense Smartphone, PVP recomanat

26


Tarifes de Contracte

Vodafone, la millor Xarxa de Veu i Dades a Espanya

Roaming Usa el teu mòbil a Europa i EUA com a Espanya.

Vodafone TV Online Inicial La millor selecció de canals TDT.

HBO Espanya ESPAÑA

Novetat!

Les temporades completes de les sèries més premiades i un ampli catàleg de sèries d’estrena i cinema al teu mòbil.

Spotify Premium La teva música favorita sense publicitat i en qualsevol lloc.

Netflix

Red | M

Les teves sèries i pel·lícules favorites on i quan vulguis des de 7,99€ al mes.

Vodafone TV Online Premium

Per xatejar diàriament, usar xarxes socials, consultar correu, navegar i veure vídeos. • Roaming inclòs a Europa i EUA • Trucades i SMS il·limitats • 4GB

8 partits de ‘LaLiga’ Santander per jornada (beIN ‘LaLiga’) i fins a 32 canals de TV.

MB

‘+ Megas’ Navega sempre a màxima velocitat.

‘+ Líneas’

35€/mes

Estalvia connectant la teva família amb línies addicionals.

Backup+ Premium Guarda el contingut del teu Smartphone a Dropbox i crea videomuntatges per compartir.

I aquests serveis: ESPAÑA

TV Online Inicial

HBO o Spotify Premium o TV Online Premium

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

Inclosa

3 mesos | 3 mesos | 3 mesos

3 mesos

3 mesos

Secure Net Navega sense riscos a Internet.

de 20€ en concepte de despesa de gestió de SIM. Servei HBO Espanya disponible per a clients Vodafone de contracte particulars. Promoció HBO vàlida des del 28/11/2016 fins a l’01/02/2017 que inclou 3 mesos sense cost per a clients amb Tarifes Vodafone Red M i 2 anys sense cost per a clients amb Tarifes Vodafone Red L i Red XL. Després de promoció, 7,99€/mes amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Aquesta promoció és incompatible amb les promocions d’Spotify Premium i TV Online Premium. Més informació a vodafone. es/entretenimiento. Promoció “Spotify Premium” vàlida des del 04/07/2016 fins a l’01/12/2017 inclou 3 mesos de regal (amb un valor de 29,97€) per a clients amb Tarifes Vodafone Red M i fins a 6 mesos de regal (amb un valor de 59,94€) per a clients amb Tarifes Vodafone Red L i Red XL. Després, 8,99€/mes, amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de la següent factura. Per activar la promoció, s’haurà de rebre un SMS de Vodafone on s’inclourà un enllaç des del qual es podrà completar l’alta. Vodafone TV Online Premium per gaudir de TV en mòbils i tablets, segons compatibilitat, i PC a través de vodafonetvonline.es. Oferta de 3 mesos sense cost addicional amb plans Red M i 24 mesos sense cost addicional amb plans Red L, XL, XL/‘Internet Móvil’ L; després 20€/ mes. Oferta incompatible amb “Spotify Premium” 3 o 6 mesos de regal. Només un servei per compte de client i sense compromís de permanència. Incompatible amb el servei Vodafone TV. Per activar, anar a ‘Mi Vodafone’ a vodafone.es o Àrea de client en ono.es. Més informació a vodafone.es

27


Tarifes de Contracte

Tarifes Mini i Smart Munta-t’ho per molt poc

Vodafone, la millor Xarxa de Veu i Dades a Espanya

Les Tarifes Smart i Mini inclouen Roaming a Europa i EUA, perquè puguis usar la teva tarifa com si fossis a Espanya.

Smart | S

Mini | S

Mini | ‘Voz’

Per trucar, navegar, revisar correu i xatejar.

Pels qui fan trucades i naveguen de tant en tant.

Pels qui utilitzen el mòbil només per parlar.

• Roaming inclòs (Europa i EUA) • 200 minuts • 2GB

• Roaming inclòs (Europa i EUA) • Trucades a 0 cènt./min • 1,5GB

• Roaming inclòs (Europa i EUA) • Trucades a 0 cènt./min • 100MB (a velocitat reduïda de 64Kbps)

I aquests serveis inclosos:

I aquests serveis inclosos:

25€/mes

14€/mes

TV Online Inicial

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

TV Online Inicial

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

Inclosa

3 mesos

3 mesos

Inclosa

3 mesos

3 mesos

10€/mes

Tarifa Smart S inclou 200 min per a trucades a qualsevol operador nacional les 24 hores. Després, 25 cènt./min + 20 cènt./establiment de trucada. Excloses les trucades a numeracions especials de tarifació addicional com els 700, 901 o 902. Inclou 2GB de navegació 4G+ fins a aconseguir la capacitat del pla; després, ‘Servicio +Megas’ activat, amb el qual navegues 200Mb per 2€ fins a un màxim de 2GB, i després es reduirà la velocitat de navegació a 16Kbps. El client pot desactivar el servei a través de ‘Mi Vodafone’. Cost SMS, 12 cènt. Tarifa Mini S inclou trucades a 0 cènt./min a qualsevol operador nacional les 24 hores + 20 cènt./establiment de trucada. Cost SMS, 12 cènt. 1,5GB de navegació 4G+ fins a arribar límit de descàrrega, i després ‘Servicio +Megas’ activat amb el qual navegues 200Mb per 2€ fins a un màxim de 2GB. Després, es reduirà la velocitat de navegació a 16Kbps. El client pot desactivar el servei a través de Mi Vodafone. Vodafone TV Online Inicial inclòs a Tarifa Smart S i Mini S sense cost addicional, un únic compte per client. Per activar, anar a ‘Mi Vodafone’, a vodafone.es o Àrea de Client a ono.es. Quotes mensuals prorratejables en l’alta i en la baixa. Per a noves altes, migracions de Prepagament a contracte i portabilitats sense Smartphone, PVP recomanat de 20€ en concepte de despesa de gestió de SIM. Més informació a vodafone.es. Les Tarifes Smart S i Mini S inclouen 3 mesos gratis de Vodafone Backup+ Premium, amb RealTimes i amb 25GB a Dropbox per a clients que associïn el servei a un compte nou o existent. Després 3€/mes. Inclouen 3 mesos de Secure Net gratis, després 1€/mes. Tarifa Mini ‘Voz’ inclou trucades a 0 cènt./min a qualsevol operador nacional les 24 hores + 20 cènt./establiment de trucada. 100Mb de navegació a velocitat de 64Kbps. Superat el límit, la velocitat es redueix a 8Kbps. Cost SMS, 12 cènt. Inclòs Vodafone Backup+ Premium amb RealTimes i amb 25GB d’espai 3 mesos gratis a Dropbox per a clients que es donin d’alta en el servei associant-lo a un compte de Dropbox. Després 3€/mes. Roaming inclòs per a Tarifa Smart S, Mini S i Mini ‘Voz’ a UE i EUA prèvia activació sense cost marcant *143# i tecla de trucada. Les trucades en roaming realitzades i rebudes, SMS enviats i GB consumits en UE i EUA es comptabilitzen en la tarifa nacional sense cost addicional. Incloses les trucades realitzades amb origen i destinació a qualsevol país de la UE, EUA, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa, Albània i Turquia. Roaming a Andorra no inclòs.

28


Roaming

Eliminem el Roaming a Europa i EUA per a tothom Aquest Nadal parla i navega amb la teva tarifa nacional a Europa i EUA com si fossis a Espanya, sense pagar més.

Ara amb la teva tarifa podràs: • Navegar amb els GB de la teva tarifa com si fossis a Espanya.

• Utilitzar els minuts i SMS de la teva tarifa com si fossis a Espanya.

• Tot de forma senzilla, sense haver de contractar una altra tarifa quan viatgis a aquestes destinacions.

Si encara no gaudeixes de la teva tarifa a Europa i EUA, activa-la o consulta el seu estat marcant

143

o a ‘Mi Vodafone’

Roaming a UE i EUA prèvia activació sense cost marcant *143# i tecla de trucada. Les trucades en roaming realitzades i rebudes, SMS enviats i GB consumits en UE i EUA es comptabilitzen en la tarifa nacional sense cost addicional. Incloses les trucades realitzades amb origen i destinació a qualsevol país de la UE, EUA, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa, Albània i Turquia. Roaming a Andorra no inclòs.

29


‘Internet Móvil’

Regala’t una tablet o mòdem WiFi 4G+ aquest Nadal Sempre al millor preu, amb la millor xarxa 4G+ i una àmplia oferta de dispositius. Perquè amb aquestes tarifes ‘Internet Móvil’ podràs estar connectat on vulguis per navegar a màxima velocitat.

‘Internet Móvil’ L

15GB 45€/mes

Roaming inclòs a Europa i EUA ESPAÑA

HBO o Spotify Premium o TV Online Premium

2 anys | 6 mesos | 2 anys

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

3 mesos

3 mesos

Emporta’t la teva tablet o mòdem WiFi al millor preu amb la tarifa que més s’adapti a tu:

Vodafone Smart Tab Prime 7

Ex cl us iu

Amb Tarifa ‘Internet Móvil’ L

0€

Després 24 quotes de 8€/mes ‘Seguro Móvil’: 12€

Vodafone R216Z WiFi Amb Tarifa ‘Internet Móvil’ L

Gratis

Tarifa ‘Internet Móvil’ S: 14€/mes. Velocitat màxima de fins a 300Mbps per a consums inferiors a 2GB/mes. ‘Internet Móvil’ M: 27€/mes. Velocitat màxima de fins a 300Mbps per a consums inferiors a 6GB/mes. ‘Internet Móvil’ L: 45€/mes. Velocitat màxima de fins a 300Mbps per a consums inferiors a 15GB/mes, inclou a triar 2 anys d’HBO o 6 mesos d’Spotify Premium o 2 anys de TV Online Premium (veure condicions en pàgines 26-27). Per a totes les Tarifes ‘Internet Móvil’ Contracte S, M i L, servei 4G+ condicionat a disponibilitat de cobertura, USIM compatible i terminal 4G+. Aquestes tarifes permeten l’ús de veu sobre IP. No permeten accedir a Internet en un telèfon mòbil. Roaming inclòs en UE i EUA a partir del 17/06/2016. Els GB consumits en UE (incloses Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa, Albània i Turquia) i EUA es comptabilitzen en la tarifa nacional sense cost addicional. Roaming a Andorra no inclòs. No inclouen SMS. Tarifes no lligades a compromís a Vodafone si es contracta sense dispositiu associat. Tarifes lligades a compromís a Vodafone de 12 o 24 mesos en funció del dispositiu. ‘Servicio +Megas’

30


‘Internet Móvil’

Vodafone, la millor Xarxa de Veu i Dades a Espanya

6GB 27€/mes

‘Internet Móvil’ M

2GB 14€/mes

‘Internet Móvil’ S

Roaming inclòs a Europa i EUA

Roaming inclòs a Europa i EUA

TV Online Inicial

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

TV Online Inicial

Backup + Premium

Secure Net (Mòbil i PC)

Inclosa

3 mesos

3 mesos

Inclosa

3 mesos

3 mesos

Ara amb aquesta Samsung Galaxy Tab A 2016 t’emportes 6 mesos de ‘Seguro Móvil’ gratis

Ex cl us

iu

Bl

an c

Gaudeix de Protecció Total a la teva tablet i estalvia 72€ en ‘Seguro Móvil’ amb aquesta exclusiva oferta.

Samsung Galaxy Tab A 2016 PVP lliure: 349€

Amb Tarifa ‘Internet Móvil’ L

0€

Després 24 quotes de 12€/mes

Per contractar el ‘Seguro Móvil’ cal que el client contracti o sigui ja client de mòbil amb qualsevol tarifa de contracte Vodafone. Transcorregut el període gratuït d’assegurança de 6 mesos, es procedirà al cobrament de la prima corresponent pel mitjà de pagament que vostè hagi designat en el moment de la contractació de l’assegurança. Promoció vàlida del 28 de novembre de 2016 al 08 de gener de 2017 limitada a 500 unitats. Assegurança oferta per ACE European Group Limited, Sucursal a Espanya.

inclòs que permet seguir navegant a màxima velocitat 4G+ en blocs de 200Mb per 2€, que es renoven automàticament fins a 2GB, i després la velocitat es redueix a 16Kbps. Pot desactivar-se a ‘Mi Vodafone’. Inclouen Vodafone Televisió Online Inicial per gaudir de tots els canals de la TDT a la teva tablet prèvia activació a ‘Mi Vodafone’, a vodafone.es o Àrea de Client a ono.es. Més informació a vodafone.es. Per a clients Vodafone amb Tarifa ‘Internet Móvil’ Contracte S, M i L, inclou 3 mesos gratis de Vodafone Backup+ Premium, amb RealTimes i amb 25GB a Dropbox per a clients que associïn el servei a un compte nou o existent. Després 3€/mes. Més informació a vodafone.es/ backup+. Inclòs també Vodafone Secure Net amb 3 mesos de servei gratis. Després tindrà un cost d’1€/mes IVA inclòs. Més informació a vodafone.es/tycsecurenet. Promoció HBO vàlida des del 28/11/2016 fins a l’01/02/2017 que inclou 2 anys sense cost per a clients amb la Tarifa ‘Internet Móvil’ L. Després de promoció, 7,99€/mes amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Aquesta promoció és incompatible amb les promocions d’Spotify Premium i TV Online Premium. Més informació a vodafone.es/entretenimiento

31


Serveis Vodafone

Descobreix tot el que pots fer amb el teu mòbil Amb les teves tarifes disposes de serveis per pagar amb el teu mòbil, afegir vídeo a les teves trucades, navegar de forma segura i gaudir d’una gran varietat de serveis d’entreteniment com Spotify Premium, Netflix, TV Online Premium i, ara també, HBO Espanya.

Vodafone Wallet

Vodafone Call+

Paga el que vulguis i quan vulguis.

Ara els teus minuts també són vídeo

Amb Vodafone Wallet: • Pots pagar amb les teves targetes Visa o MasterCard i el teu compte PayPal en més de 820.000 establiments a Espanya. • Utilitzar-lo durant una trucada, amb el telèfon apagat i inclús sense bateria de forma completament segura. • Nou espai amb ofertes i promocions en infinitat de productes i serveis. És necessari disposar de SIM NFC al teu Smartphone

Amb Call+: • Afegeix gratis vídeo a les teves trucades. • Personalitza la trucada, indicant el motiu o la urgència de la mateixa. • Comparteix les teves fotos, vídeos o inclús la teva ubicació durant la trucada. • I si no et contesten la trucada, podràs deixar un missatge de veu o escrit que es rebrà com a notificació juntament amb la trucada perduda. Integrat en el teu Smartphone o disponible aquí:

Wallet permet realitzar pagaments amb el mòbil associats a la/es targeta/es bancària/s del client en TPV contactless, a través de l’aplicació de Vodafone Wallet i d’acord amb els termes i condicions de la targeta bancària corresponent. Vodafone Wallet és un servei gratuït disponible a Google Play per a clients amb Tarifa Vodafone. Per poder gaudir dels serveis de pagament, el client ha de tenir terminal i SIM NFC compatibles. Més informació a vodafone.es/wallet. Call+ està disponible gratis a Google Play o App Store. El cost de la trucada i l’enviament d’arxius serà tarifat segons el pla contractat pel client. Més informació a vodafone.es/call+. Backup+. El servei Bàsic inclou 2GB d’espai en Dropbox i 1 mes de RealTimes sense cost. El servei Premium inclou 25GB d’espai a Dropbox i RealTimes sense cost durant 2 anys per a aquells clients que tinguin contractats els plans Red XL i L, One L i ‘+ Líneas’ L, i durant 3 mesos per als plans Red M, One M i S , Smart S i Mini S, ‘+ Líneas compartidas, ‘+ Líneas’ S, M, Mini i Mini XS ‘+ Líneas Datos’, ‘+ Líneas Datos’ L, S; ‘Internet Móvil’ Contracte 2GB, 6GB i 15GB, Vodafone yu tant Contracte com de Prepagament i Vodafone Internacional Smartphone. Després el preu del servei Premium serà de 3€/mes. Més informació a vodafone.es/backup+. Vodafone Secure Net amb 2 anys gratis per a clients Vodafone amb Tarifes Red XL i L, One L i ‘+ Líneas’ L. A les Tarifes Red M, One M i S, Smart M i S, Base S i Mini S; ‘+ Líneas compartidas’ M, S, Mini, Mini XS, ‘+ Líneas’ yu i ‘+ Líneas compartidas’; ‘Internet Móvil’ Contracte 2GB, 6GB i 15GB i Vodafone yu tant Contracte com Prepagament, i Vodafone Internacional Smartphone, 3 mesos gratis. Després tindrà un cost mensual d’1€ IVA incl. Més informació a vodafone.es/tycsecurenet. Promoció “Spotify Premium” vàlida des del 04/07/2016 fins a l’01/12/2017. Ofereix 3 mesos de regal (amb un valor de 29,97€) per a clients amb Tarifes Vodafone Red M o One M i 6 mesos de regal (amb un valor de 59,94€) per a clients amb

32


Serveis Vodafone

Backup+ | Secure Net

HBO | Netflix | Spotify | TV Online Premium

Gaudeix tranquil del teu mòbil

El millor entreteniment

Amb Backup+: • Guarda contactes, fotos i vídeos a Dropbox, sense consumir dades de la teva tarifa. Crea amb RealTimes® sorprenents muntatges en vídeo per compartir.

Amb Secure Net: • Navega sense riscos a Internet. • Protegeix el teu mòbil i PC contra virus i programes perillosos mentre navegues per la xarxa. • Permet que els teus fills naveguin amb seguretat. Més informació a vodafone.es/securenet

Amb HBO Espanya: • Temporades completes de les sèries més populars d’HBO com Juego de Tronos® o True Detective . Amb Netflix: • Continguts exclusius com The Crown o Trollhunters. Fins en 2 dispositius simultàniament i HD.

ESPAÑA

SM

Amb Spotify Premium: • Música sense publicitat i en qualitat HD. Fins en 3 dispositius a la vegada en mode “sense connexió”. Amb TV Online Premium: • 8 partits de ‘LaLiga’ Santander per jornada, i a més, 32 canals per a tots: FOX, AXN, Disney Channel, etc.

Tarifes Vodafone Red L, Red XL , One l, One XL, One l TV, One XL TV o ‘Internet Móvil’ L. Després, el preu serà de 8,99€/mes, amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Per activar la promoció, s’haurà de rebre un SMS de Vodafone on s’inclourà un enllaç des del qual es podrà completar l’alta a la mateixa. Netflix: Qualsevol client Vodafone pot donar d’alta Netflix i pagar-lo a través de la seva factura Vodafone o el seu saldo prepagament. Els paquets de Netflix que es podran contractar són els següents: 1) Bàsic 7,99€/mes, 2) Estàndard 9,99€/mes i 3) Premium: 11,99€/mes (tots els paquets inclouen el primer mes gratis). Per a això, s’haurà d’activar el servei a través del web: vodafone.es/ entretenimiento. El servei es renovarà de manera automàtica i amb caràcter mensual excepte comunicació prèvia abans de la següent renovació del servei. La contractació es realitza amb Netflix International B.V. Es podrà cursar la baixa de Netflix o o consultar més informació al web: vodafone.es/entretenimiento. Servei HBO Espanya disponible per a clients Vodafone de contracte particulars. TV amb Fibra o ADSL: Amb Paquet Vodafone TV Total inclòs sense cost addicional. Amb Paquet Vodafone TV ‘Esencial’ i Extra primer mes gratis i després 7,99€/mes amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Mòbil: Promoció vàlida des del 28/11/2016 fins a l’01/02/2017 que inclou 3 mesos sense cost per a clients amb Tarifes Vodafone Red M o One M i 2 anys sense cost per a clients amb Tarifes Vodafone Red L, Red XL, One L, One XL o ‘Internet Móvil’ L. Resta de tarifes, primer mes sense cost. Després de promoció o primer mes sense cost, 7,99€/mes amb renovació automàtica mensual excepte petició de baixa abans de l’emissió de la següent factura. Aquesta promoció és incompatible amb les promocions d’Spotify Premium i TV Online Premium. Més informació a vodafone.es/hbo

33


MÉS QUE UN SMARTPHONE, UN SALT ENDAVANT

4K

4.000 mAh

2,5 DIES ÚS INTENSIU

HUAWEI SUPERCHARGE

PROCESSADOR KIRIN 960

#DAELSALTO

4GB RAM 64GB MEMÒRIA

CÀMERA DUAL 20MP+12MP

VÍDEO 4K


EXCLUSIU A VODAFONE Huawei FIT de REGAL* amb el Huawei Mate 9 Registra-t’hi: www.regalohuaweifit.com

*Promoció vàlida per compres del model Huawei Mate 9 entre l’1/12/2016 i el 8/1/2017. Oferta limitada als 1.000 primers clients registrats correctament. Regal: Huawei FIT. Per a més informació, entra a www.regalohuaweifit.com


Pantalla

Segona pantalla

interactiva 4,9”+1,7”

HD

13

MP

MEMÒRIA

16 GB

DISSENYAT EN

FIBRA

DE VIDRE


Posa a prova la nostra Xarxa 4G Informa-te’n a vodafone.es/ponmeaprueba

tisfacció Sa

Ga

ra n tid a

Vodafone Power to you


Passa’t a Contracte

Coneix els avantatges de passar-te a contracte

Emporta’t un 25% de descompte

Aquest Nadal per passar-te a contracte amb qualsevol Smartphone aconseguiràs un 25% de descompte durant 6 mesos. Per 0€ de quota inicial t’emportes un d’aquests Smartphones amb una tarifa de contracte.

Ex cl us

iu

Vodafone Smart Turbo 7 + Targeta SD de regal

LG K4 Indigo Blue

Huawei Y5 II Black

Emporta-te’l per

Emporta-te’l per

Emporta-te’l per

de quota inicial

de quota inicial

de quota inicial

0€

0€

0€

Avantatges de passar-te a contracte: Gaudeix de més GB que mai.

Sense perdre el teu saldo.

Tria qualsevol Smartphone.

Tria entre les nostres tarifes des de 14€.

Si prefereixes conservar el teu mòbil, et donem el 100% de descompte en l’alta.

Màxima velocitat amb varis dispositius connectats? Amb Fibra Ono de Vodafone és possible. Contracta la fibra dels experts amb el teu Vodafone One i navega a tota velocitat amb la millor connexió. I ara per ser client Vodafone gaudeix de descomptes exclusius. Consulta’ls a la teva Botiga Vodafone o trucant gratis al 1444.

Promoció del 25% de descompte durant 6 mesos en la seva tarifa, limitada a tots els clients que facin una migració amb terminal (passar de Prepagament a Contracte).

38

Conserva el teu número de telèfon.


Re-estrena i ‘Seguro Móvil’

Porta el teu antic mòbil i emporta’t grans descomptes Valorem el teu mòbil usat i et donem fins a 60€ més. Aprofita’t de la promoció de Re-estrena i emporta’t un nou al millor preu gràcies al teu antic mòbil.

Huawei P9 Plus

Sony Xperia XZ

Samsung Galaxy S7 Edge

Huawei P9

Alcatel Pixi 4 6” 4G

+ 60€

+ 60€

+ 60€

+ 50€

+ 40€

Més informació a vodafone.es/reestrena

‘Seguro Móvil’ Vodafone El teu mòbil sempre a punt Gaudeix del teu Smartphone o Tablet amb total tranquil·litat i conserva’l sempre com el primer dia des de 3€ al mes. Protecció total contra: Robatoris i accidents com danys per líquids, trencament de pantalla, ús fraudulent... Més informació a vodafone.es/seguromovil

Oferta disponible a Botigues Vodafone (consulta quines en vodafone.es/re-estrena) i Botiga Online. No s’efectuaran devolucions del mòbil lliurat, ni de l’adquirit amb el mateix. Unitats limitades de tots els models, pregunta a la teva botiga. Valor mínim del mòbil lliurat per accedir a la promoció: 0,4€ en estat NO FUNCIONA, 1€ si és FUNCIONA. ‘Seguro Móvil’ Protecció Total contractable per a Smartphones i Tablets. Informa-te’n a vodafone.es i contracta’l a la teva Botiga Vodafone per 3€, 5€, 9,5€ o 12€ al mes. Impostos indirectes inclosos. Preus vàlids fins al 09/01/2017. Preu segons model de terminal; consultar el model exacte per saber la pòlissa que li correspon. Per contractar l’assegurança cal que el client contracti o sigui ja client de mòbil amb qualsevol tarifa de contracte Vodafone.

39


Smartphones

Smartphones totalment lliures i sense compromís a Vodafone A Vodafone, el teu Smartphone lliure al millor preu, amb el millor servei postvenda, i en cas de reparació, et facilitem terminal de substitució.

Vodafone Smart Turbo 7 + Targeta SD de regal

Pantalla 5” 4 nuclis 1,3 Ghz 5 Mp 8Gb

Ex cl us iu

Ex cl us iu

ZTE A512 Pantalla 5,2” 4 nuclis 1,1 Ghz 13 Mp 16Gb

PVP lliure

PVP lliure

150€ Millor preu El teu nou Smartphone lliure al millor preu i amb els millors extres de sèrie.

89€ Servei postvenda Te l’emportes configurat: si s’avaria, te’l reparem en 5 dies.

Els millors Smartphones Les últimes novetats amb la tecnologia més avançada, per no quedar-te endarrere.

PVP recomanats per Vodafone. Aquests preus no estan lligats a compromís en tarifa ni a Vodafone. Preus vàlids fins el 09 de gener de 2017. Oferta subjecta a disponibilitat en botiga. Per contractar

40


Smartphones

Vodafone Smart Prime 7

BQ Aquaris U

Pantalla 5” 4 nuclis 1,3 Ghz 8 Mp 8Gb

Pantalla 5” Octa Core d’1,4 Ghz 13 Mp 16Gb

PVP lliure

165€

Ex cl us iu

Ex cl us iu

Vodafone Smart speed 6 Pantalla 4,5” 4 nuclis 1,1 Ghz 5 Mp 8Gb

PVP lliure

PVP lliure

109€

Samsung Galaxy J3 2016

80€ Alcatel Pixi 4 6” 4G

Pantalla 5” 4 nuclis 1,2 Ghz 5 Mp 8Gb

LG K4

Pantalla 6” 4 nuclis 1,1 Ghz 8 Mp 16Gb

Pantalla 4,5” 4 nuclis 1 Ghz 5 Mp 8Gb

PVP lliure

185€ ‘Seguro Móvil’ El teu mòbil sempre com el primer dia amb el ‘Seguro Móvil’ de Vodafone.

PVP lliure

116€ Sempre lliure Teu i només teu. Total llibertat per utilitzar-lo en qualsevol operador.

PVP lliure

145€ Per a tothom Gaudeix del teu Smartphone. Tot per als nostres clients o no clients.

el ‘Seguro Móvil’ cal que el client contracti o sigui ja client de mòbil amb qualsevol tarifa de contracte Vodafone.

41


Accessoris

El Pare Noel i els Reis Mags compren a Vodafone

Vodafone Wallet et regala

5€

Aprofita’ls amb qualsevol accesori

Què li regalaràs? Els millors accesoris, al millor preu Altaveu Chunk Fresh ‘n Rebel Súper volum amb 4000mAh (20 hores de música non-stop amb una sola càrrega). Mida Súper: 217 x 110 x 59 mm.

Taula de mescles MixFader Bluetooth, diverteix-te component. Abans 129,95

99’95€

Auriculars esport Fresh ‘n Rebel No deixis que els cables s’interposin en el teu camí. Abans 49,95

29’95€

Gaudeix-lo amb Spotify Premium

Abans 99,95

79

Gaudeix-lo amb Spotify Premium

’95€

Telèfon fix Thomson DECT Mica Duo Terminals per a diferents zones de casa. Abans 34,95

Llum notificacions Widotti

Disc dur Wifi Myway

Dotti mostra la icona corresponent a la xarxa social, missatge o trucada.

Ultra-prim. 32GB. Permet connectar diversos dispositius. Mida Mini: 49 x 89 x 5 mm.

Abans 49,95

19’95€

49’95€

29’95€ Càmera TP LINK Utilitza l’app tpCamera per accedir a les visualitzacions de la teva llar des de qualsevol lloc.

59’95€

Abans 59,95

Càmera vigilanadons Amaryllo. Gravació a 360º i àudio bidireccional. Inclou reproductor mp3 amb control remot. Abans 159,95

99

’95€

Videocàmera STK Wifi, submergible. Amb 19 accesoris.

Abans 99,95 Ara

79’95€

Articles subjectes a disponibilitat en botiga. Consulta a la teva botiga com aconseguir-los. Ofertes disponibles fins a data de validesa de revista. Vàlid per al primer pagament del mes amb Wallet/La teva Targeta Bancària per import igual o superior a 25€.

42


Accessoris

De luxe Aquest Nadal gaudeix de tot el glamur

Fundes Shine Puro

Powerbank disseny Puro Varietat de colors i formats. Abans 12,95 Ara

Disponibles en plata i or per a iPhone 7 i en plata per a S7 Edge.

5’95€

Fundes Swarovski Fundes exclusives per a iPhone 7 Des de

49’00€ 16’95€ Altaveu Cube Fresh ‘n Rebel

Fundes iPhone 7 Fundes de disseny per a iPhone 7.

Petit però potent.

Des de

14’95€

29’95€

EL RELLOTGE OFICIAL DE

Exclusiu en Botigues Vodafone

59’95€

MAI PARIS

DESCOBREI X F INS O N P OTS ARRIB AR ·

GEEKSME TÉ QUATRE MODES PERQUÈ CONNECTIS AMB LA VIDA

g!fitness Camina, corre, surt i supera’t. Aconsegueix tots els teus objectius!

g!love Sempre actiu. Descobreix el teu rendiment sexual i arriba més lluny.

·

g!ecological !ecological

g!sleep

Cuida el teu entorn i redueix la petjada que deixes en ell.

Millora els teus hàbits. Dorm com un nen per somiar millor.

D E S C A R R E G A L’A P P EndemolShine Iberia

Dissenyat i desenvolupat a Espanya per Geeksme S.L. Tots els logos i marques registrades són propietat dels seus respectius propietaris. Copyright© 2016 MEDIASET ESPAÑA COMUNICACIÓN, S.A. – ZEPPELIN TELEVISIÓN, S.A.U. Tots els drets reservats. Consulta preus i resta de condicions en aquest punt de venda.

AC O N S E G U E I X L E S T E V E S M E DA L L E S D ’A N I M A L S

ESPANYOL · FRANÇAIS · ENGLISH


Ara amb Vodafone i aquesta Samsung Galaxy Tab A 2016 t’emportes 6 mesos de ‘Seguro Móvil’ gratis

Millor pantalla | Millor processador | Millor bateria*

Diversió en família

La teva finestra a l’entreteniment

L’aparador perfecte

* En comparació amb Tab A 9.7” (SM-T550).

Per contractar el ‘Seguro Móvil’ cal que el client contracti o sigui ja client de mòbil amb qualsevol tarifa de contracte Vodafone. Transcorregut el període gratuït d'assegurança de 6 mesos, es procedirà al cobrament de la prima corresponent pel mitjà de pagament que vostè hagi designat en el moment de la contractació de l'assegurança. Promoció vàlida del 28 novembre 2016 al 8 gener 2017 limitada a 500 unitats. Assegurança oferta per ACE European Group Limited, Sucursal a Espanya.


App ‘Mi Vodafone’

App ‘Mi Vodafone’, el que necessites, quan ho necessites Ara l’App ‘Mi Vodafone’ t’ofereix els millors partits de futbol! Participa en el sorteig des de l’app i aconsegueix la teva entrada VIP doble.

A més amb l’App ‘Mi Vodafone’ ho tindràs sempre tot sota control: gestiona el teu consum, consulta i descarrega la teva factura, activa bons i serveis, i molt més.

Utilitza l’App ‘Mi Vodafone’ des de qualsevol lloc: Descarrega’t l’App GRATIS per a

Accedeix des del portal mòbil Entra a m.vodafone.es des del teu Windows Phone o BlackBerry

Recorda que pots utilitzar l’App ‘Mi Vodafone’ tant si ets Prepagament, Contracte, Professional/Petita Empresa o una línia d’Empresa. I a més sense consumir MB de la teva tarifa.

A Vodafone, el teu negoci és la nostra feina Ara els Professionals i Petites Empreses disposen d’un Assessor de Negoci també a la botiga: • Està especialment format en productes i serveis específics per a Professionals i Petites Empreses.

• T’orientarà sobre quines tarifes són les millors i s’adapten millor al funcionament de la teva empresa.

• T’ajudarà a trobar la solució de comunicació que millor s’ajusti al teu negoci.

• T’assistirà en el funcionament del teu Smartphone perquè puguis treure-li el màxim profit.

Pots concertar una cita amb l’Assessor de Negoci entrant a vodafone.es/asesoresdenegocio

45


Prepagament

# vodafoneyu Aquest Nadal torna el doble de Gigues. Ho, ho, ho...

46


Prepagament

Fes-te Yuser i navega el doble Tria una d’aquestes tarifes amb un munt de Megues.

YUSER

SUPER YUSER

1 GB YUSER

1,5 GB

MEGA YUSER 2 GB

2 GB

3 GB

4 GB

A TOTS

A TOTS

A TOTS

MÁS MEGAS

20 MIN

50 MIN

100 MIN

TRUCADES GRATIS DE YU A YU

10€

15€

20€

Els beneficis de les tarifes es renoven automàticament cada 4 setmanes. I aquests serveis inclosos:

Backup + Premium

3 mesos

Secure Net (Mòbil i PC)

Call+

3 mesos

Afegeix gratis vídeo a les teves trucades

Preus amb IVA. Un cop esgotat el benefici: trucades nacionals 25 cènt./min + 20 cènt./establiment trucada, SMS/12 cènt. i velocitat de navegació es redueix a 16Kbps. La tarifa es renova de forma automàtica cada 28 dies; si no tens saldo s’apliquen les mateixes condicions que un cop esgotat benefici, excepte preu de navegació, que serà segons Tarifa Internet Diària 2€/200Mb al dia, cost màxim 10€/dia. Inclou Vodafone Backup+ amb 25GB 3 mesos gratis a Dropbox per a clients que es donin d’alta en el servei associant-lo a un nou compte de Dropbox. Després tindrà un cost mensual de 2€ IVA inclòs. Inclou 3 mesos gratis de Secure Net, després 1€/mes IVA inclòs. Servei 4G+: velocitat màxima fins a 300Mbps en la capacitat de dades del pla. Superada aquesta, la velocitat quedarà subjecta a les condicions d’ús del pla. Servei condicionat a disponibilitat de cobertura, targeta USIM i terminal 4G+. Promoció Doble de Gigues: Vàlida per a altes noves i clients que renovin la quota de la seva tarifa entre l’1 de desembre de 2016 i el 9 de gener de 2017. La promoció s’activa de manera automàtica i dobla els Gigues de navegació durant 28 dies des del moment de l’activació o de la renovació de la quota de la tarifa dins el període promocional. Els Gigues no consumits s’acumulen durant les properes tres renovacions seguides de la quota de la teva tarifa, amb un límit d’acumulació del triple dels Gigues de la teva tarifa, exclosos els Gigues de la promoció. Un cop esgotats els Gigues, la velocitat de navegació es redueix a 16Kbps. Resta de condicions de la teva tarifa i de la promoció a vodafone.es

47


Prepagament

# vodafoneyu Aquest Nadal regala els dispositius més cool

Vodafone Smart Turbo 7 Ex cl us iu

Emporta-te’l per

89€

LG K4 Emporta-te’l per

116€

I si afegeixes una SIM ho converteixes en un súper regalàs! Si ja tens un Smartphone, demana la targeta SIM que més s’adapti a tu i fes-te Yuser sense compromís ni permanència!

Preus amb IVA. SIM Prepagament Yuser: 10€ amb la Tarifa Yuser inclosa les primeres quatre setmanes. SIM Prepagament Superyuser: 15€ amb la Tarifa Superyuser inclosa les primeres quatre setmanes. SIM Prepagament Megayuser: 20€ amb la tarifa Megayuser inclosa les primeres quatre setmanes. Vodafone Smart Turbo 7: 89€. LGK4: 116€. PVP recomanats per Vodafone. Vàlid tant per a nous clients com per a ja clients, la renovació de terminal per a clients de Targeta s’aplica a clients Vodafone Prepagament actius amb 12 mesos d’antiguitat des de la seva alta o última renovació. Consulta les condicions d’aquestes tarifes a la pàgina 47.

48


Prepagament: Vodafone Internacional

Sent-te a prop seu i explica’ls-ho Amb Vodafone Internacional Smartphone gaudeixes de trucades nacionals i a l’estranger sense horaris, i al Nadal, el doble de Gigues per navegar.

Targeta Prepagament per parlar i navegar:

Nacional i Internacional

A màxima velocitat 4G+

Preu de venda

15€

Vodafone Internacional Smartphone: Preu 15€. La tarifa inclou un benefici de 60 min en trucades nacionals a fix i mòbil i internacionals a 36 destinacions (veure destinacions en vodafone.es/tarifainternacional), i 1,5GB de navegació. Un cop consumits, trucades nacionals a 25 cènt./min i 20 cènt./establiment de trucada, internacionals a 1,20 cènt./min i 30,25 cènt./establiment de trucada i la velocitat de navegació es redueix. Aquesta tarifa es renova automàticament cada 28 dies. Si tens menys de 15€ de saldo, se t’aplicaran: per a les trucades, les tarifes després de benefici, i per a la navegació, la Tarifa Internet Diària, és a dir, 2€ cada 200MB fins a 1GB/dia (10€); després la velocitat es redueix. No inclou roaming, números premium o de tarificació especial, ni satèl·lits. Promoció Doble de Gigues: Vàlida per a altes noves i clients que renovin la quota de la seva tarifa entre l’1 de desembre de 2016 i el 9 de gener de 2017. La promoció s’activa de manera automàtica i dobla els Gigues de navegació durant 28 dies des del moment de l’activació o de la renovació de la quota de la tarifa dins el període promocional. Els Gigues no consumits s’acumulen durant les properes tres renovacions seguides de la quota de la tarifa, amb un límit d’acumulació del triple dels Gigues de la teva tarifa, exclosos els Gigues de la promoció. Un cop esgotats els Gigues, la velocitat de navegació es redueix a 16Kbps. Resta de condicions de la teva tarifa i de la promoció a vodafone.es

50


‘Internet Móvil’ Prepagament

Connecta’t des d’on vulguis a màxima velocitat

Vodafone, la millor Xarxa de Veu i Dades a Espanya

Aquest Nadal comparteix els millors moments amb els teus i gaudeix de la millor connexió tant dins com fora de casa.

Mòdem WiFi Prepagament per navegar Per connectar-te des del primer moment

SIM Prepagament per navegar Connecta’t amb la teva Tablet on vulguis i sense compromís.

SIM de Prepagament per navegar Per

Vodafone R216Z

55€

15€

• 1,5GB de navegació • Velocitat 4G+ • Sense quotes ni compromisos

• Velocitat 4G SIM de dades Prepagament inclou 1,5GB de navegació vàlid 90 dies des de l’activació. Mòdem WiFi Vodafone R216Z: 55€. Preus amb IVA. PVP recomanats per Vodafone. Preu Tarifa d’Internet Diària, 2€ per cada 200MB de navegació fins a un màxim d’1GB de navegació al dia. Superat 1GB de navegació diari, baixa la velocitat de navegació fins 8Kbps. Bons de recàrrega: Abonament mensual 750MB inclou 750MB per 10€. Abonament mensual 1,5GB inclou 1,5GB per 15€. Bons de navegació vàlids 30 dies des de la compra. No inclou roaming. Consultar condicions de roaming a vodafone.es/roaming. Més informació a vodafone.es

51


Prepagament: ‘Recárgate de Regalos’ i ‘Estrena con Saldo’

Queda’t glaçat amb ‘Recárgate de Regalos’ El proper 1 de desembre arrenca #QuedateHelado a ‘Recargate de regalos’: nous premis i més beneficis pensats perquè aprofitis al màxim l’hivern.

Tria el regal que tu vulguis… Entra a recargatederegalos.com i bescanvia els teus cupons. Totes les teves recàrregues tenen premi! I recorda que si tens cupons pendents de #pintaloderojo, no oblidis bescanviar-los! Tens temps fins al 30 de novembre.

A més pots participar en el sorteig d’un ZTE Blade A512

Promoció ‘Estrena con Saldo’ Aconsegueix fins a 30€ de saldo extra per renovar el teu mòbil Si ja ets un client amb 12 mesos d’antiguitat i renoves el teu mòbil o vens a Vodafone Prepagament amb un Smartphone abans de l’1 de gener, aconsegueixes fins a 30€ de saldo extra a les teves següents recàrregues. Activa la promoció marcant gratis al teu mòbil

717

‘Recárgate de Regalos’: Promoció vàlida només per a clients de Prepagament de l’01/12/2016 al 31/03/2017. Durant el període promocional obtindràs només un premi per cada recàrrega fins a un màxim de 12 recàrregues premiades. El premi millora en funció del nombre i import de recàrregues que facis. Podràs bescanviar tots els premis que acumulis en cada període promocional (màx. 12) fins a l’últim dia del mateix. Promoció no compatible amb el servei Bestreta de Saldo. El primer sorteig es realitzarà l’1 de febrer (per als clients que escullin participacions per al sorteig entre l’1 de desembre i el 31 de gener). El segon sorteig serà l’1 d’abril (per als clients que escullin participacions per al sorteig entre l’1 de febrer i el 31 de març). Més informació a recargatederegalos.com. Promoció subjecta a política d’ús responsable de Vodafone <vodafone.es>. Estrena amb Saldo: Renova el teu mòbil per un Smartphone o vine a Vodafone Prepagament amb un Smartphone abans de l’1 de gener i aconsegueix fins a 30€ de Saldo Extra de gener a juny 2017. Màxim 5€ de Saldo Extra per mes. Per gaudir de la promoció, activa-la gratuïtament marcant *717# i tecla de trucada.

52


Tarifes Vodafone One, Fibra, 54 Internet i Fix Televisió, Futbol, Netflix 57 i Spotify Premium Tarifes Mòbil de Contracte 58 i Prepagament


Tarifes

Paquets Vodafone One One 300Mb L TV Quota mensual (quota de línia inclosa)

One 300Mb M

84€ (amb Vodafone TV Total 96€)

73€ (amb Vodafone TV Total 91€)

Fibra Ono

Trucades a fixos i mòbils nacionals incloses. Trucades gratis entre la Família Il·limitades/6GB/Roaming

‘+ Líneas’

Il·limitades/4GB/Roaming

3 mesos

3 mesos

ESPAÑA

2 anys

(quota de línia inclosa)

2 anys

3 mesos

3 mesos

3 mesos

One 120Mb S

69€ (amb Vodafone TV Total 87€)

58€ (amb Vodafone TV Total 82€)

Ara 300Mb reals a preu de 120Mb*

Fix

Trucades a fixos i mòbils nacionals incloses. Trucades gratis entre la Família Il·limitades/6GB/Roaming

‘+ Líneas’

Il·limitades/4GB/Roaming

200 min/2GB/Roaming

500 MB gratis i trucades a 0 cènt./min durant 1 any

Vodafone TV Total amb HBO Extres

3 mesos

One 120Mb M

80€ (amb Vodafone TV Total 92€)

Fibra Ono Mòbil

3 mesos

ESPAÑA

6 mesos

One 120Mb L TV Quota mensual

200 min/2GB/Roaming

500 MB gratis i trucades a 0 cènt./min durant 1 any

Vodafone TV Total amb HBO Extres

62€ (amb Vodafone TV Total 86€)

300Mb reals

Fix Mòbil

One 300Mb S

3 mesos ESPAÑA

2 anys

6 mesos

3 mesos 2 anys

ESPAÑA

3 mesos

3 mesos

3 mesos 3 mesos

3 mesos

*Promoció vàlida fins al 8 de gener

Fibra Ono Quota mensual

Quota de línia inclosa 12 mesos

Després Fibra Ono Fix

300Mb

120Mb

50Mb

54,05€

50,05€

41,05€

62€

58€

50€

300Mb reals

300Mb reals a preu de 120Mb

120Mb reals a preu de 50Mb

Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals

Vodafone ADSL Fins a 30Mb Quota mensual

Quota de línia inclosa 12 mesos

Després Fix

41,05€ 50€ Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals

Roaming a UE i EUA prèvia activació sense cost marcant *143# i tecla de trucada. Les trucades realitzades i rebudes, SMS enviats i GB consumits en UE i EUA es comptabilitzen en la tarifa nacional sense cost

54


Gratis 3 mesos Vodafone TV Total

One 50Mb L TV Quota mensual

One 50Mb M

72€ (amb Vodafone TV Total 84€)

(quota de línia inclosa)

Fibra Ono Il·limitades/6GB/Roaming

‘+ Líneas’ 3 mesos

Extres

3 mesos

ESPAÑA

2 anys

200 min/2GB/Roaming 3 mesos

ESPAÑA

6 mesos

2 anys

One ADSL L TV 72€ (amb Vodafone TV Total 84€)

Fibra Ono Fix

3 mesos

3 mesos

One ADSL M

3 mesos

One ADSL S

61€ 50€ (amb Vodafone TV Total 79€) (amb Vodafone TV Total 74€) Fins a 30Mb

3 mesos

One ADSL Mini S 45€ (amb Vodafone TV 57€)

Trucades a fixos i mòbils nacionals incloses. Trucades gratis entre la Família Il·limitades/6GB/Roaming

‘+ Líneas’

Il·limitades/4GB/Roaming

200 min/2GB/Roaming

0 cènt./min/1,5GB/Roaming

500 MB gratis i trucades a 0 cènt./min durant 1 any

Vodafone TV Total amb HBO Extres

Il·limitades/4GB/Roaming 500 MB gratis i trucades a 0 cènt./min durant 1 any

Vodafone TV Total amb HBO

Mòbil

50€ (amb Vodafone TV Total 74€)

Trucades a fixos i mòbils nacionals incloses. Trucades gratis entre la Família

Mòbil

(quota de línia inclosa)

61€ (amb Vodafone TV Total 79€) Ara 120Mb reals a preu de 50Mb*

Fix

Quota mensual

One 50Mb S

3 mesos

3 mesos

ESPAÑA

-3 mesos

3 mesos

3 mesos

3 mesos

ESPAÑA

2 anys 6 mesos

2 anys

3 mesos 3 mesos

3 mes0s

*Promoció vàlida fins al 8 de gener

Vodafone Fix Fix Quota mensual

15€ Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, compatible amb teleassistència. Sense quota de línia ni de manteniment i amb mobilitat inclosa

Fix

‘+ Líneas Vacaciones’ Si ets client Vodafone One, tria el Bo que més s’dapti a les teves necessitats: Bo ‘Finde’ (3 dies)

Bo Setmana (7 dies)

Bo Mes (30 dies)

Preu

5€

10€

20€

Dades

5GB

10GB

50GB

addicional. Incloses les trucades en roaming realitzades amb origen i destinació a qualsevol país de la UE, EUA, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa, Albània i Turquia. Roaming a Andorra no inclòs.

55


Vodafone Smart Ultra 7 + Go Watch

Vodafone Smart Platinum 7 + Ulleres Smart VR

La família Smart compleix 10 anys I per celebrar-ho, emporta’t aquests accessoris GRATIS! Promoció vàlida per a compres del terminal Vodafone Smart Ultra i Smart Platinum fins al 07/01/2017 en formalitzar la compra del terminal en qualsevol canal de venda de Vodafone (excloent punts de venda de canal no exclusiu de Vodafone i de Vodafone Ono. Promoció limitada fins a fi d’existències. Més informació a vodafone.es

Vodafone Power to you


Gratis 3 mesos Vodafone TV Total amb HBO

Vodafone TV Total Més de 120 canals, una completa oferta per a tots els gustos i milers de continguts de vídeo sota demanda. ESPAÑA

One L

One M

One S

Inclosa

6€/mes

12€/mes

Inclòs

Inclòs

Inclòs

Vodafone TV Total sense compromís de permanència per 0€/mes amb One S, M i L durant 3 mesos; després 24€/mes amb One S, 18€/mes amb One M i 12€/mes amb One L. Penalització per no devolució de l’equip de 180€. Els canals disponibles a Vodafone TV varien segons cobertura d’ADSL o de Fibra. Funcionalitats de Gravació i Recomanacions únicament disponibles a cobertura de Fibra.

Vodafone TV ‘Esencial’ One L

One M

One S

3 mesos gratis

Més de 70 canals imprescindibles i milers de continguts de vídeo sota demanda. ESPAÑA

Després 12€/mes

Després 18€/mes

2 anys de regal

3 mesos de regal

Després 24€/mes 7,99€/mes Primer mes gratis

HBO Espanya Quota mensual (1er mes gratis)

7,99€/mes

Multidispositiu

TV i 2 de manera simultània

Paquet Futbol

Paquet Lliga 18€

Quota mensual

fins a final de temporada

‘LaLiga’ Santander, UEFA Champions League, UEFA Europa League, la Copa del Rei, LaLiga 1|2|3 i ‘El Partidazo’.

6€

Quota mensual

fins a final de temporada

‘LaLiga’ Santander i la Copa del Rei, inclòs ‘El Partidazo’!

‘El Partidazo’

‘El Partidazo’

Canals a la carta 3,63€ Canal sense publicitat, per a infants, bebès i els seus pares.

7,87€ Canal de contingut per a adults.

7,14€ Canal dedicat al món de la caça.

Netflix Quota mensual

(1er mes gratis)

Multidispositiu

Premium

Estàndard

Bàsic

11,99€

9,99€

7,99€

Sí. 4 de manera simultània

Sí. 2 de manera simultània

Spotify Premium* Quota mensual

(1er mes gratis)

8,99€/mes (Si no ets client Vodafone 9,99€ al mes)

*6 mesos de regal amb Tarifes Red L, Red XL, Vodafone One L i ‘Internet Móvil’ L / 3 mesos de regal amb Tarifes Red M i Vodafone One M. Promoció vàlida fins a l’01/02/2017. Paquet Futbol (beIN Sport, beIN ‘LaLiga’, ‘LaLiga’ 1|2|3 TV, ‘Movistar Partidazo’) 18€/mes fins al 31/05/17, només per a contractacions fins al 31/12/16, després de període promocional 25€/mes. Paquet Futbol contractable sobre el servei Vodafone TV per a tots els paquets Vodafone One. Permanència mínima d’1 mes des de la data d’instal·lació. En cas de baixa del Paquet Futbol abans del mes, s’hauran de pagar fins a 25€ en concepte de baixa anticipada. Paquet Lliga (beIN ‘LaLiga’, ‘Movistar Partidazo’) 6€/mes fins al 31/05/17, només per a contractacions fins al 31/12/16, després de període promocional 10€/mes. Paquet Lliga contractable sobre el servei Vodafone TV per a tots els Paquets Vodafone One. Permanència mínima d’1 mes des de la data d’instal·lació. En cas de baixa del Paquet Lliga abans del mes, s’hauran de pagar fins a 10€ en concepte de baixa anticipada.

57


Tarifes

Tarifes Mòbil de Contracte Quota mensual Dades Trucades i SMS

Red | XL

Red | L

Red | M

65€ 10GB

45€ 6GB

35€ 4GB Il·limitades

Establiment trucada inclòs

Roaming

Inclòs a Europa i EUA*

2 anys 100 min

2 anys --

3 mesos d’HBO, 3 mesos de Spotify Premium o de TV Online Premium 3 mesos --

Smart | S

Mini | S

Mini | ‘Voz’

Quota mensual

25€

14€

10€

Dades Trucades i SMS

2GB

1,5GB 0 cènt./min i 12 cènt./SMS

100 MB (64Kbps) 0 cènt./min i 12 cènt./SMS

HBO, Spotify Premium o TV Online Premium Backup+ / Secure Net (Mòbil i PC) Trucades internacionals

Establiment trucada inclòs

2 anys d’HBO, 6 mesos de Spotify Premium o 2 anys de TV Online Premium

200 min i 12 cènt./SMS

Establiment trucada 20 cènt.

Roaming Backup+ / Secure Net (Mòbil i PC)

#vodafoneyu

Establiment trucada 20 cènt.

Inclòs a Europa i EUA* 3 mesos

3 mesos

--

Contracte

MEGAYUSER

SUPERYUSER

Quota mensual

23€

18€

Dades

2GB

1,5GB

Trucades

Gratis de yu a yu

Gratis de yu a yu

Trucades a tots

100 min

60 min

Roaming Backup+ / Secure Net (Mòbil i PC)

Inclòs a Europa i EUA*

Inclòs a Europa i EUA* 3 mesos

‘+ Líneas’ L

‘+ Líneas’ M

‘+ Líneas’ S

‘+ Líneas’ Mini

+ Líneas yu

Quota mensual

38€

28€

16€

12€

15€

Dades

6GB

4GB

2GB

1,5GB

2GB

Trucades i SMS

Il·limitades

Il·limitades

cènt./min i 12 cènt./SMS 200 min i 12 cènt./SMS 0 Establiment trucada 20 cènt.

Trucades Gratis de yu a yu

Trucades a tots

--

--

--

100 min

Roaming Backup+ / Secure Net

(Mòbil i PC)

-Inclòs a Europa i EUA*

2 anys

3 mesos

3 mesos

3 mesos

3 mesos

Vodafone Roaming No aplicable a Tarifes Mòbil Prepagament

Quota Dades Minuts i SMS Per gaudir

Unió Europea + EUA Inclòs en totes les tarifes. Si encara no ho tens activat 143 marca o entra a m.vodafone.es

Resta del món Vodafone One M i L, Tarifes Red i ‘+ Líneas’ M i L

Resta de tarifes

12€ al dia

12€ al dia

Les de la teva tarifa

20MB

Il·limitats

20

Al mes

Al dia

Roaming a UE i EUA prèvia activació sense cost marcant *143# i tecla de trucada. Les trucades en roaming realitzades i rebudes, SMS enviats i GB consumits en UE i EUA es comptabilitzen en la tarifa nacional sense cost addicional. Incloses les trucades realitzades amb origen i destinació a qualsevol país de la UE, EUA, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa, Albània i Turquia. Roaming a Andorra no inclòs. Vodafone yu contracte i ‘+ Líneas’ yu: trucades i missatges gratis a altres Vodafone yu només disponibles a Espanya.

58


Vodafone, la millor Xarxa de Veu i Dades a Espanya

Tarifes Mòbil de Prepagament #vodafoneyu

Prepagament

MEGAYUSER

SUPERYUSER

YUSER

Quota

20€

15€

10€

Dades

2GB

1,5GB

1GB

Trucades a tots

100 min

50 min

20 min

Trucades entre Vodafone yu

Trucades gratis de yu a yu

Backup+ / Secure Net (Mòbil i PC)

3 meses

‘Vodafone Fácil’ Smartphone

‘Vodafone Fácil Voz’

Prepagament 4G+

Prepagament

Trucades nacionals

6 cènt./min (recarreguis o no)

Establiment trucada 20 cènt.

Dades

300MB

SMS

18,15 cènt.

(recarreguis o no)

Vodafone Internacional Smartphone Prepagament 4G+

Prepagament

Trucades nacionals

0 cènt./min

Establiment trucada 20 cènt.

(amb la teva recàrrega)

Trucades internacionals

Des d’1,20 cènt./min (recarreguis o no)

SMS nacionals

5€ 6 cènt./min

Establiment trucada 20 cènt.

Vodafone Internacional ‘Voz’

Establiment trucada 30,25 cènt.

Quota Trucades nacionals

18,15 cènt.

Quota Trucades

nacionals i internacionals

60 min

15€

Dades SMS nacionals Backup+ / Secure Net (Mòbil i PC)

1,5GB 12 cènt. 3 mesos

‘Internet Móvil’ ‘Internet Móvil’ Contracte 4G+ Quota mensual Dades

‘Internet Móvil’ L

‘Internet Móvil’ M

‘Internet Móvil’ S

45€

27€

14€

15GB

6GB

2GB

Roaming

‘Internet Móvil’ Prepagament 4G+ Dades

Inclòs a Europa i EUA*

Spotify Premium

6 mesos

--

--

HBO

2 anys

--

--

TV Online Premium

2 anys

--

--

Backup+ / Secure Net (Mòbil i PC)

Preu SIM

1,5GB de navegació (vàlid 3 mesos)

15€

3 mesos

‘+ Líneas Datos’ L

‘+ Líneas Datos’ S

‘+ Líneas Datos’

Quota mensual

25€

12€

4€

Dades

15GB

2GB

Comparteix les dades de la teva tarifa

3 mesos

3 mesos

Roaming Backup+ / Secure Net (Mòbil i PC)

Inclòs a Europa i EUA* 3 mesos

Per a clients Red l’ús és mensual, per a la resta dels clients de contracte l’ús és diari.

59


Nova càmera de 12 Mpx Estabilització òptica d’imatge i obertura de ƒ/1,8 per fer fotos i vídeos 4K espectaculars, fins i tot amb poca llum. I per si no fos prou, l’iPhone 7 Plus té una segona càmera de 12 Mpx amb teleobjectiu, ideal per fer zoom d’alta resolució en fotos i vídeos. L’autonomia més gran en un iPhone Gràcies al potent xip A10 Fusion, el software i el hardware funcionen de forma més eficient per donar-te una autonomia extraordinària. Així podràs fer tot el que t’agrada durant més temps. I encara hi ha més Resistent a l’aigua i a les esquitxades*, nova pantalla Retina HD amb àmplia gamma cromàtica, altaveus estèreo, 3D Touch, càmera FaceTime HD de 7 Mpx, Touch ID, connexió Wi-Fi ultraràpida, xarxes 4G LTE mès veloces** i iOS 10. * L’iPhone 7 i l’iPhone 7 Plus són resistents a les esquitxades, l’aigua i la pols. Les proves s’han realitzat sota control en un laboratori i dos models han obtingut la qualificació IP67 segons la norma IEC 60529. La resistència a les esquitxades, l’aigua i la pols no és permanent i pot disminuir com a conseqüència de l’ús habitual. No intentis carregar l’iPhone si està mullat. Consulta el manual de l’usuari abans de netejar-lo o assecar-lo. La garantia no cobreix els danys produïts per líquids. ** Es requereix un pla de dades. Les xarxes 4G LTE Advanced i 4G LTE només estan disponibles en alguns països i amb determinats operadors. La velocitat es basa en dades teòriques i pot variar segons l’operador i les condicions del lloc. Per a més informació sobre la compatibilitat amb xarxes 4G LTE, posa’t en contacte amb el teu operador i consulta la pàgina www.apple.com/iphone/LTE. TM i © 2016 Apple Inc. Tots els drets reservats.

Pantalla Retina HD de 4,7 polzades1 Disponible en negre brillant, negre mat, plata, or i or rosa2 32 GB3

PVP Lliure 769€ amb Tarifa Red L 0€ Pagament inicial Després 24 quotes de 29€ al mes Estalvi 73€ ‘Seguro Móvil’: 12€/mes

Pantalla Retina HD de 5,5 polzades1 Disponible en negre brillant, negre mat, plata, or i or rosa2 32 GB3

PVP Lliure 909€ amb Tarifa Red L 9€ Pagament inicial Després 24 quotes de 34€ al mes Estalvi 84€ ‘Seguro Móvil’: 12€/mes

La mida de la pantalla es mesura en diagonal. 2 L’iPhone 7 i iPhone 7 Plus en negre brillant estan disponibles amb 128 i 256 GB de capacitat. 3 L’espai disponible és menor i depend de molts factors. Una configuració estàndard —amb iOS i les apps integrades— requereix aproximadament entre 4 i 6 GB d’espi, en funció del model i els ajustos.

1


Ex cl us iu Bl an c

Ex cl us iu

Tablets i dispositius

Vodafone Smart Tab Prime 7

Samsung Galaxy Tab A 2016

Apple iPad Air 2 32GB

Android 6.0

Android 6.0

iOS

4 nuclis 1.4 Ghz + 4 nuclis 1.2 Ghz

8 nuclis 1,6 Ghz

Triple Nucli 1,5Ghz

IPS WUXGA 10,1"

TFT PLS 10"

IPS LCD 9,7"

Pes

449 g

283 g

444 g

Càmera

5 Mp

8 Mp

5 Mp

Sistema Operatiu Proccesador Pantalla

Pagament inicial + Quota mensual Tablet 'Internet Móvil' S

99€ + 4€/mes

99€ + 8€/mes

119€ + 18€/mes

'Internet Móvil' M

49€ + 6€/mes

49€ + 10€/mes

49€ + 21€/mes

'Internet Móvil' L

0€ + 8€/mes

0€ + 12€/mes

0€ + 23€/mes

'+Líneas Datos' L i S

0€ + 8€/mes

0€ + 12€/mes

0€ + 23€/mes

235€

349€

599€

12€/mes

12€/mes

12€/mes

PVP Lliure 'Seguro Móvil'

Preus per a clients Vodafone amb 4 o més mesos d'antiguitat. Compromís a Vodafone de 24 mesos.

Connecta fins a Autonomia Pes

WiFi Vodafone R226

WiFi Vodafone R216Z

10 dispositius

10 dispositius

500 hores (10 hores d'us)

300 hores (8 hores d'us)

130 g

130 g Pagament inicial + Quota mensual Mòdem WiFi

'Internet Móvil' S

145€ + 0€/mes

0€ Sense Quotes

'Internet Móvil' M

0€ + 12€/mes

0€ Sense Quotes

'Internet Móvil' L

0€ + 10€/mes

0€ Sense Quotes

145€ + 0/mes

0€ Sense Quotes

165€

55€

'+Líneas Datos' L i S PVP Només Dispositiu

Compromís a Vodafone de 12 mesos.

Pagament a terminis: Tablet associat a la tarifa indicada. El cost total Tablet és el PVP recomanat només Tablet. Cost ajornat recomanat format pel pagament inicial i les 24 quotes, TAE = 0% i tipus d'interès = 0. Preus amb IVA. Consulta resta de condicions a vodafone.es. Preus Tablet per client Vodafone amb 4 o més mesos d'antiguitat. Consulta resta de condicions en vodafone.es. Per contractar el ‘Seguro Móvil’ cal que el client contracti o sigui ja client de mòbil amb qualsevol Tarifa ‘Internet Móvil’ de contracte Vodafone.


Ex cl us iu

Ex cl us iu

Ex cl us iu

SD

32

GB

Ex cl us iu

Smartphones i Tarifes

Apple iPhone 7 Plus 32GB Black

Samsung Galaxy S7 Edge Silver

Apple iPhone 7 32GB Black

Sony Xperia XZ

Huawei Mate 9 Silver

Samsung Galaxy S7 Silver

LG G5 Silver

Huawei P9 Plus Gold

--

Compatible

--

Compatible

Compatible

Compatible

Compatible

Compatible

iOS 10

Android 6.0

iOS 10

Android 6.0

Android 7

Android 6.0

Android 6.0

Android 6.0

4 Nuclis

4 Nuclis 2.3 GHz + 4 Nuclis 1.6 GHz

4 Nuclis

2 Nuclis 2.15 Ghz + 2 Nuclis 1.6 Ghz

4 Nuclis 2.4 Ghz + 4 Nuclis 1.8 Ghz

4 Nuclis 2.3 Ghz + 4 Nuclis 1.6 Ghz

4 Nuclis 2.1 Ghz

4 Nuclis 2.5 Ghz + 4 Nuclis 1.8 Ghz

IPS LCD 5.5”

SUPER AMOLED Quad HD 5.5”

IPS LCD 4.7”

IPS Bravia X-Reality 5.2”

IPS LCD 5,9”

Super AMOLED Quad HD 5.1”

IPS Quad HD 5.3”

AMOLED 5.5”

12 Mp

16 Mp

12 Mp

Colors Call+ Sistema Operatiu Processador Pantalla Càmera

12 Mp

12 Mp

12 Mp

23 Mp

Doble Càmera 20Mp + 12Mp

Memòria

32Gb

32Gb

32Gb

32Gb

64Gb

32Gb

32Gb

64Gb

109€ + 30€/mes

99€ + 22€/mes

120€ + 24€/mes

49€ + 22€/mes

99€ + 20€/mes

75€ + 18€/mes

109€ + 20€/mes

75€ + 19€/mes

9€ + 34€/mes

0€ + 26€/mes

0€ + 29€/mes

0€ + 24€/mes

0€ + 24€/mes

0€ + 21€/mes

9€ + 24€/mes

0€ + 22€/mes

9€ + 34€/mes

0€ + 26€/mes

0€ + 29€/mes

0€ + 23€/mes

0€ + 24€/mes

0€ + 21€/mes

9€ + 24€/mes

0€ + 22€/mes

Tarifa Smart S One S (*) Tarifa Red M One M (*) Tarifa Red L One L (*)

909€

797€

769€

699€

699€

698€

631€

620€

12€/mes

12€/mes

12€/mes

9,50€/mes

9,50€/mes

12€/mes

12€/mes

9,50€/mes

Re-estrena

--

+60€ Extres

--

+60€ Extres

--

+60€ Extres

--

+60€ Extres

Oferta

--

--

--

Unitats Limitades

Vodafone Smart Ultra 7 + Go Watch

LG X-Screen

Samsung Galaxy J5 2016

Sony Xperia E5

Huawei P8 Lite

Samsung Galaxy J3 2016

BQ Aquaris U

ZTE A512

Compatible

Compatible

Compatible

Compatible

Compatible

Compatible

--

--

Ex cl us

iu

Ex cl us iu

PVP Lliure/Prepagament ‘Seguro Móvil’

Colors Call+ Sistema Operatiu

Android 6.0

Android 6.0

Android 5.1

Android 6.0

Android 5.0

Android 5.1

Android 6.0

Android 6.0

4 Nuclis 1.8 Ghz + 4 Nuclis 1.4 GHz

4 Nuclis 1.2 GHz

4 Nuclis 1.2 Ghz

4 Nuclis 1.3 GHz

8 Nuclis 1.2 Ghz

4 Nuclis 1.2 GHz

4 Nuclis 1.4 Ghz + 4 Nuclis 1.4 Ghz

4 Nuclis 1.1 GHz

Pantalla

IPS Full HD 5.5”

IPS LCD 5.2”

Super AMOLED 5.2”

IPS Super LCD 5”

IPS LCD 5”

Super AMOLED 5”

IPS 5” HD

IPS 5.2”

Càmera

13 Mp

13 Mp

13 Mp

13 Mp

13 Mp

5 Mp

13 Mp

13 Mp

Memòria

16Gb

16Gb

16Gb

16Gb

16Gb

8Gb

16Gb

16Gb

0€ + 7€/mes

0€ + 7€/mes

0€ + 8€/mes

0€ + 6€/mes

0€ + 7€/mes

0€ + 6€/mes

0€ + 6€/mes

5€ + 5€/mes

270€

255€

249€

229€

223€

185€

165€

150€

9,50€/mes

5€/mes

5€/mes

5€/mes

5€/mes

5€/mes

5€/mes

5€/mes

--

--

--

--

--

--

--

--

Processador

Des de la teva Tarifa Red M / One M PVP Lliure/Prepagament ‘Seguro Móvil’ Re-estrena

Oferta Unitats Limitades a 1500 un. Preus de terminals vigents des del 29 de novembre de 2016 al 06 de gener de 2017. Vodafone yu, l’oferta de contracte per a la Tarifa Superyuser és igual que Mini S i Megayuser és igual que Smart S. (*) Els preus dels Smartphones amb Tarifes Vodafone One van definits per la tarifa mòbil que es triï, independentment de la velocitat contractada. Tarifes mensuals amb IVA inclòs. Per contractar el ‘Seguro Móvil’ cal que el client contracti o sigui ja client de mòbil amb qualsevol tarifa de contracte Vodafone.


SD

16

GB

Ex cl us iu

Ex cl us iu

Ex cl us iu

Smartphones i Tarifes

Sony Xperia X Gold Lime

Huawei P9

Vodafone Smart Platinum 7 + Go Watch

Sony Xperia X Compact

Huawei GX8 Blanc + Altaveu Bluetooth

Samsung Galaxy A3 2016

Sony Xperia XA

Huawei P9 Lite White

Compatible

Compatible

Compatible

--

Compatible

Compatible

Compatible

Compatible

Android 6.0

Android 6.0

Android 6.0

Android 6.0

Android 5.1

Android 5.1

Android 6.0

Android 6.0

4 Nuclis 1.4 Ghz + 2 Nuclis 1.8 GHz

4 Nuclis 2.5 Ghz + 4 Nuclis 1.8 Ghz

4 Nuclis 1.8 Ghz + 4 Nuclis 1.4 Ghz

4 Nuclis 1.4 Ghz + 2 Nuclis 1.8 Ghz

4 Nuclis 1.5 Ghz + 4 Nuclis 1.2 Ghz

4 Nuclis 1.5 Ghz

4 Nuclis 2 Ghz + 4 Nuclis 1 Ghz

4 Nuclis 2 Ghz + 4 Nuclis 1.7 Ghz

IPS 5” Mobile BRAVIA Triluminos

IPS LCD 5.2”

SUPER AMOLED 5.5”

IPS Bravia X-Reality 4.7”

IPS LCD 5.5”

SUPER AMOLED 4.7”

IPS 5” Mobile BRAVIA Engine 2

IPS LCD 5,2”

23 Mp

Doble cámara 12 Mp

16 Mp

23 Mp

13 Mp

13 Mp

13 Mp

13 Mp

32Gb

32Gb

32Gb

32Gb

16Gb

--

16Gb

16Gb

49€ + 16€/mes

29€ + 18€/mes

49€ + 14€/mes

139€ + 10€/mes

75€ + 6€/ mes

99€ + 5€/mes

29€ + 9€/mes

39€ + 9€/mes

0€ + 17€/mes

0€ + 16€/mes

0€ + 16€/mes

19€ + 15€/mes

0€ + 9€/mes

0€ + 9€/mes

0€ + 7€/mes

0€ + 9€/mes

0€ + 17€/mes

0€ + 14€/mes

0€ + 16€/mes

19€ + 15€/mes

0€ + 9€/mes

0€ + 9€/mes

0€ + 7€/mes

0€ + 9€/mes

405€

375€

295€

295€

289€

9,50€/mes

9,50€/mes

9,50€/mes

9.50€/mes

9.50€/mes

--

+50€ Extres

--

--

--

+40€ Extres

--

+40€ Extres

Unitats Limitades

Unitats Limitades

Unitats Limitades

Unitats Limitades

Ex cl us

SD

Ex cl us

16

iu Ex cl us

iu

417€ 9,50€/mes

iu

506€ 9,50€/mes

GB

520€ 9,50€/mes

LG K8

Alcatel Pixi 4 6” 4G

Vodafone Smart Prime 7 + Smartband

Huawei Y6

Huawei Y5 II

LG K4

Vodafone Smart Turbo 7

ALCATEL 20.51

ALCATEL 2008G

Compatible

--

Compatible

Compatible

--

--

--

--

--

Android 6.0

Android 6.0

Android 6.0

Android 5.1

Android 5.1

Android 5.1

Android 5.1

Propietari

Propietari

4 Nuclis 1.3 GHz

4 Nuclis 1.1 GHz

4 Nuclis 1.3 Ghz

4 Nuclis 1.1 GHz

4 Nuclis 1.3 GHz

4 Nuclis 1 GHz

4 Nuclis 1 GHz

N/A

N/A

IPS LCD 5”

IPS LCD 6”

IPS HD 5”

TFT 5” HD

IPS LCD 5”

IPS LCD 4.5”

LCD 5” FWVGA

TFT 2.4”

QVGA 2.4”

8 Mp

8 Mp

8 Mp

8 Mp

8 Mp

5 Mp

5 Mp

2 Mp

2 Mp

8Gb

16Gb

8Gb

8Gb

8Gb

8Gb

8Gb

N/A

N/A

0€ + 5€/mes

0€ + 5€/mes

0€ + 5€/mes

0€ + 5€/mes

0€ + 4€/mes

0€ + 4€/mes

0€ + 3€/mes

36€ Sense quotes

30€ Sense quotes

150€

145€

145€

143€

119€

116€

89€

39€

39€

5€/mes

3€/mes

3€/mes

3€/mes

3€/mes

3€/mes

3€/mes

3€/mes

3€/mes

--

+40€ Extres

--

--

--

--

--

--

--

Oferta Unitats Limitades a 1500 un. Preus de terminals vigents des del 29 de novembre de 2016 al 06 de gener de 2017. Vodafone yu, l’oferta de contracte per a la Tarifa Superyuser és igual que Mini S i Megayuser és igual que Smart S. (*) Els preus dels Smartphones amb Tarifes Vodafone One van definits per la tarifa mòbil que es triï, independentment de la velocitat contractada. Tarifes mensuals amb IVA inclòs. Per contractar el ‘Seguro Móvil’ cal que el client contracti o sigui ja client de mòbil amb qualsevol tarifa de contracte Vodafone.


Vodafone Power to you

Aquest Nadal gaudeix del Roaming amb el nou Huawei Mate 9 Roaming inclòs a Europa i EUA en les Tarifes de Contracte

Tarifes mòbil de contracte inclouen roaming en Zona 1 i EUA sense cost addicional a tarifa nacional. Consums inclosos amb origen i destinació en Zona 1 i EUA. Excloses trucades i serveis de tarifació addicional. Més informació i zones a adiosroaming.es

Revista Vodafone Nadal 2016  

Revista amb tota l'oferta de productes i serveis de Vodafone. Vàlida del 28 de novembre de 2016 al 9 de gener de 2017.