Page 1

Sæson 2010/2011

s& ed Dan densmester s M n a d l D i V er VM Vad fra elsen, tidl. v s d a ikk v/ M mes M a J e n Le

k d . ans

d m w.v Funk St

ww

ylez s

Pardan

Kidz umba Z

n e k l i Hv r t stila er du? g l æ v

etimwew.vmdans.dk v ø r p Gratisr plads nu på w é 0 Reserv tlf. 8628 230 å p eller

shop k r o W s s/Grati u H t n Åbe gsdag 11-17 n i d l e kl. & Tilm .2010, .08 den 22 2010 Århus s den 15.08. .dk s r e Rand re på vmdan e m Læs

0 huagsd. 23/08.201 r Å 4 3 Mand T UGE rs 08.2010 R A T S / anadg e N R O d. 18 3 S 3 d s On SÆ UGE


Velkommen Velkommen til VM Dans

Det er med glæde, at vi kan præsentere vores nye program for sæson 2010/2011 med de største nyheder siden VM Dans’ start: - Ny Funk Sal på Klamsagervej, som giver dig Århus’ største muligheder inden for Hip Hop, Funk og Disco - Endnu flere muligheder for børn, unge og voksne - Voksne ”Vild med dans!” hold hver dag mandag-torsdag - VM Dans starter danseskole i Randers (Randers Real Idrætshal) VM Dans er din danseskole. Lige meget om du er barn, voksen, Hip Hop fan, vild med Zumba, ægtepar, kærestepar, sportsdanser eller bare gerne vil lære at danse, til den musik du godt kan lide, så har vi et mål om, at du skal kunne finde et hold, som lige er efter din smag. Samtidig vil vi sørge for, at du nemt kan overskue alle dine muligheder. Derfor har vi delt dine muligheder op i 4 stilarter. Kidz, Pardans, Zumba og Funk Stylez. Således kan du hurtigt få et overblik over holdene, præcis der hvor din interesse er størst. VM Dans er kvalitetsfuld undervisning, en hyggelig atmosfære og giver dig en af de mest givende sportsgrene. Du får motion, musik og kan være sammen med din ven, venner eller kæreste.

Side 1 & 2

Vi glæder os til at se dig! Med venlig hilsen Lene Mikkelsen og Mads Vad

Hvilken stilart vælger du ? Kidz

Side

2-4

Pardans

Side

6-9

Zumba

Side 10-11

Funk Stylez

Side 12-14

Information: Arrangementer

Side

5

Priser

Side

15

Instruktører

Side

15

Vind en t-shirt til dig og din ven med autograf fra Mads Vad kendt fra Vild med dans

Hos VM Dans er vi ganske enkelt vildere med dans og meget mere end dans. Vi sørger for, at du hygger dig og har det sjovt. Lad din bedste ven få samme oplevelse som dig. Tag din ven med til en gratis prøvetime. Tilmelder din ven sig dansesæsonen hos VM Dans, får både du og din ven en VM Dans T-shirt med autograf fra Mads Vad. Vi glæder os til at se dig og din ven. Husk at din ven skal oplyse dit navn, når han/hun tilmelder sig sæsonen. Husk at din ven skal være ny elev hos VM Dans.


Kidz Se side 3 & 4


Kidz hold Minibørn, 3-6 år

- for de små stjerner Med udgangspunkt i kendte, sjove og seje børnesange, lærer børnene de grundlæggende danse via leg. De får motion, lærer at koncentrere sig samt at modtage undervisning. Til afdansningsballet er det helt specielt, når de små stjerner går først på gulvet. Minibørnholdet giver dit barn den bedste start.

Minibørn øvede, 4-6 år

- for de små stjerner, som har danset før Man kan kun starte på det øvede hold, hvis man minimum har danset 1 sæson. Børnene lærer kendte børnedanse, MGP, vals, cha-cha-cha og samba. Det er bare så sejt.

Kid Stylez begynder+let øvede, 6-8 år

- for jer, som elsker MGP, Hip Hop, Michael Jackson & ”Vild med dans!” Vi danser alt fra MGP, disco, hip hop, Michael Jackson til cha-cha-cha og jive. Børnene lærer forskellige danseformer og trinnene fra ”Min Funky Familie” på DR1. Det er cool! De får et godt kammeratskab og en sund fritidsinteresse, inspireret af de ting, der er populære hos børnene. Således er motivationen i top. Kid Stylez er det sejeste!

Kid Stylez øvede inkl. ”Vild med dans”, 7-9 år

- for jer, der vil være endnu sejere Man kan kun starte på dette hold, hvis man har danset min. 1 sæson. Der undervises i de samme danse som på begynder. Koreografien vil dog være sværere og lidt mere udfordrene, men stadig sjov. Mads Vad sørger for, at motivationen hos børnene er helt i top.

Side 3 & 4

Kid Stylez øvede kun disco og hip hop, 7-9 år - for de seje, som kun vil danse Disco, Hip Hop, MGP og Michael Jackson Udelukkende undervisning i de sejeste trin inden for disco og hip hop. Børnene lærer trin fra musikvideoer, Michael Jackson, MGP samt ”Min Funky Familie” på DR1. Man kan bruge, det man lærer til deltagelse i turnering. Børnene får et godt kammeratskab og en sund fritidsinteresse, inspireret af de ting, der er populære hos børnene, således at motivationen er i top. Kid Stylez er det sejeste!

Kid Stylez, Mads’ elite SUPER ØVEDE kun disco og hip hop, 8-11 år

- for de seje super øvede, som danser Disco, Hip Hop, MGP, Michael Jackson Man kan kun starte på dette hold, hvis man har danset min. 2 sæsoner. Der undervises i de sejeste trin inden for disco/ hip hop og trin fra musikvideoer, Michael Jackson og MGP på et svært niveau, som Mads Vad selvfølgelig sørger for, stadig er rigtig sjovt og motiverende. Dansene kan bruges til deltagelse i turnering. Børnene får et godt kammeratskab og en sund fritidsinteresse, inspireret af de ting, der er populære hos børnene.

”Vild med dans!” for børn standard og latin begynder, fra 7 år

- for dig, som vil danse ”Vild med dans!” Vil du gerne kunne danse som i ”Vild med dans”? Har du en drøm om, at blive sportsdanser? Så er dette hold lige noget for dig. Undervisningen i cha-cha-cha, jive, samba, vals, tango og quickstep tilrettelægges specielt til børnedans, således at de får de bedste forudsætninger for at få sjove timer, der giver et rigtigt fundament. Du behøver ikke nogen dansepartner på forhånd. Mads Vad sørger for motivation og glæde hos børnene.


Her finder du de sejeste børnehold. På alle holdene, lige fra Minibørn, de seje Kids Stylez hold og til ”Vild med dans” holdene, danser vi altid til den nyeste musik som motiverer børnene. Michael Jackson, MGP, Medina osv. Der er en god stemning på holdene, hvor børnene også får et godt kammeratskab.

Standard og latin sportsdans nye rekruttering, fra 9 år og op Se holdbeskrivelse under pardans.

Standard og latin sportsdans rek. og talent, fra 11 år og op Se holdbeskrivelse under pardans.

Show Stylez, 9-12 år

Se holdbeskrivelse under Funk Stylez.

Minibørn Hold 3 begynder Hold 21 beg./let øv. Hold 39 øvede

3-5 år 3-5 år 4-6 år

MV (BS) MV (BS) MV (BS)

Mandag 16.00-16.45 Tirsdag 16.00-16.45 Onsdag 16.00-16.45

Pris 1 Pris 1 Pris 1

Kid Stylez og MGP inkl. ”Vild med dans” Hold 4 begynder 6-8 år Hold 45 begynder 6-8 år Hold 22 beg./let øv. 6-8 år Hold 40 øvede 6-9 år

MV (BS) PP MV (BS) MV (BS)

Mandag Onsdag Tirsdag Onsdag

17.00-17.50 16.10-17.00 17.00-17.50 16.55-17.45

Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pris 1

Kid Stylez og MGP, kun Disco/Hip Hop Hold 58 øvede 7-9 år Hold 57 SUPER øvede 8-11 år

MV (ML) Torsdag 17.00-17.50 MV (ML) Torsdag 16.00-16.50

Pris 1 Pris 1

”Vild med dans” for børn (standard/latin) Hold 23 Begynder fra 7 år Hold 59 Nye rekrut., sport fra 9 år Hold 5 Rekr./Talent, sport fra 11 år

MV (BS) Tirsdag 17.55-18.45 MV (ML) Torsdag 18.00-18.50 MV (BS) Mandag 18.00-19.00

Pris 1 Pris 1 Pris 2

Show Stylez Hold 9 Niveau 1 Hold 28 Niveau 1 Hold 10 Niveau 2 Hold 64 Niveau 2

PP PP (BS) PP PP

Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pris 1

Randers Hold R1 Hold R2 Hold R4

9-12 år 9-12 år 9-12 år 9-12 år

Minibørn 3-5 år Kid Stylez 6-9 år Vild med dans, std/lat. fra 10 år

Mandag Tirsdag Mandag Torsdag

16.15-17.05 17.05-17.55 17.10-18.00 17.05-17.55

MiV (BS) Onsdag 16.00-16.45 MiV (BS) Onsdag 16.50-17.35 BS (MiV) Onsdag 18.35-19.25

Se hvilken sal du skal danse i på vmdans.dk. Se instruktørinitialer og priser på bagsiden.

Pris R1 Pris R1 Pris R1


Arrangementer GRATIS WORKSHOP & BATTLE Den 22. august 2010 VM FUNK STYLEZ

Dette er dagen, hvor den nye Funk Sal har præmiere. Du kan deltage i gratis workshop og opleve verdens bedste dansere, når de sidst på dagen battler mod hinanden. Se program på vmdans.dk. Samme dag afholder VM Dans ligeledes Åbent hus & Tilmeldingsdag. VM Dans har fornøjelsen af, at invitere dig og alle dine holdkamerater, familie og venner til at deltage og overvære to store arrangementer i løbet af sæsonen.

INSTITUTMESTERSKAB Den 12. marts 2011

Hvem bliver VM Dans institutmester 2011? Institutmesterskabet 2011 afholdes for første gang i Århus Arena. Rammerne er sat til en fantastisk spændende dag, hvor alle børne- og ungdomshold er inviteret (dog undtaget minibørn begynder og minibørn letøvede). Der afholdes endvidere en voksen ægtepar turnering, hvor alle interesserede er velkommen til en sjov og hyggelig dag.

AFDANSNINGSBAL & GALLAFEST Den 7. maj 2011 Årets højdepunkt for alle elever afholdes endnu engang i Århus Arena. Alle børneog ungdomshold laver shows. Hele familien er inviteret som publikum. Alle voksne hold inviteres om aftenen til årets største Gallafest.

Side 5 & 6

Dagen og aftenen krydres med verdensklasse shows og underholdning.


Pardans Se side 7 - 9

Vild med dans for voksne hver dag (mandag til torsdag)


Pardans Pardans ”Vild med dans” for voksne begyndere

- For jer, som elsker god musik, en unik atmosfære, god motion og som vil lære at danse På begynderholdet (for helt nybegyndere) bliver der undervist i standard og latin som i ”Vild med dans” (Cha-ChaCha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Jive osv). Derudover brudevals og fridans. Alt til festen. Har I altid drømt om at kunne danse, har I nu muligheden. Vi tager udgangspunkt i, at I aldrig før har danset. I lærer holdning og grundtrin stille og rolig, men når den gode musik kommer på, er der garanti for sved på panden. Alle kan følge med. I får utvivlsomt en uforglemmelig oplevelse - dette skal prøves.

Pardans ”Vild med dans” for voksne viderekomne, 2.-3. sæson - For jer, som vil have mere af den gode musik, unikke atmosfære og de spændende danse For jer, der har danset før (1-2 sæsoner). Undervisning i standard og latin som i ”Vild med dans” (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Jive osv). I lærer forskellige figurer, som er lidt sværre end på begynderholdet. På holdet er der garanti for en sjov stemning, når man for første gang, skal prøve kræfter med andet end grundfigurerne. Vi sørger naturligvis for, at det I lærer, kan bruges til fest osv. Hvis I var begynder sidste år, skal I gå på dette hold.

Pardans – ”Vild med dans!” for voksne rutine, fra 3. sæson

Side 7 & 8

- For jer, som ikke kan undvære musikken, den unikke stemning og dansene Holdet er for lidt mere rutinerede par. I skal tidligere have danset (2-4 sæsoner). Undervisning i spændende trin i standard og latin som i ”Vild med dans” (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Jive osv). Også undervis-

ning i små tekniske tips. Hygge, motion og god stemning er naturligvis i centrum, selvom sværhedsgraden er lidt højere. (For jer der var viderekomne sidste år. Hvis I deltog på holdet sidste år, kan man vælge dette hold eller det øvede hold).

Pardans – ”Vild med dans” for voksne øvede, fra 4. sæson

- For jer, som er blevet afhængig af musikken, stemningen & udfordrende danse Holdet er for øvede par, (min. 4 sæsoner) I bliver undervist i standard og latin (ChaCha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Slow Fox, Jive osv). Undervisning i spændende trin, samt tekniske emner - det er nu sjovt at vide, om det er hæl eller tå, man går frem på. Der undervises i at lave de helt rigtige bevægelser, som bare gør det sjovere at danse. Holdet er hyggelig og hårdt arbejdende. (For jer der gik på rutine sidste år, men ønsker større udfordringer. Par der deltog på holdet sidste år, skal blive på holdet). Mangler du en partner til et af holdene, hjælper vi dig gerne med at finde en.

Pardans ”Vild med dans!” standard og latin for studerende

- Glem alt om bøger og eksamener – når du/I er til dans, er der motion, godt humør og noget fedt musik på skemaet. Kom som et par eller single – så prøver vi at finde en partner til dig. Der er gang i den og en super stemning. Derudover er det jo ikke helt dumt, at lære nogle lækre moves til fredag og lørdag aften i byen! Bemærk 30% rabat for studerende samt du binder dig kun for 3 måneder. Vælg mellem et begynder- og et viderekommen hold.


Danmark er ”Vild med dans” – og det forstår vi! Man kan være sammen med sin kæreste/ven, høre godt musik, grine og få motion. Vi sørger for en komplet oplevelse af hygge, dans og god motion. Alle kan følge med. Så har du ”fodboldben”, er der ingen undskyldning for, ikke at komme afsted. Oplev en unik sportsgren, der vil ændre jer for altid.

Se flere holdbeskrivelser på næste side

Pardans ”Vild med dans” for voksne Hold 8 begynder nybegyndere LM (MV) Hold 31 begynder nybegyndere LM (BS) Hold 32 begynder nybegyndere MV (PP) Hold 43 begynder nybegyndere MV (PP) Hold 60 begynder nybegyndere LM (JB) Hold 13 viderekomne fra 2. sæson LM (JB) Hold 26 viderekomne fra 2. sæson LM (BS) Hold 48 viderekomne fra 2. sæson JB (PP) Hold 66 viderekomne fra 2. sæson MV (ML) Hold 7 rutine fra 3. sæson MV (PP) Hold 24 rutine fra 3. sæson MV (BS) Hold 44 rutine fra 3. sæson MV (PP) Hold 61 rutine fra 3. sæson LM (JB) Hold 6 øvede fra 4. sæson MV (LM) Hold 25 øvede fra 4. sæson MV (PP) Hold 62 øvede fra 4. sæson LM (JB) Hold 49 turneringshold fra 3. sæson JB Hold 8 studenterhold nybegynder LM (MV) Hold 48 studenterhold viderekomne JB (PP) Standard/latin Sportsdans Hold 59 S/L, nye rekrut. fra 9 år MV (ML) Hold 5 S/L, Rekrut./talent fra 11 år MV (BS) Hold 41 S/L, Elite, Ekstra børn-junior 1 MV Hold 75 Latin, Elite - undervisn. børn-junior 2 LM (MV) Hold 42 Latin, Elite - Ekstra junior 2-voksne MV Hold 79 Latin, Elite - undervisn. ynglinge-voksne LM (MV) Hold 76 Latin, Elite - turnering for alle sportspar LM (MV) Hold 77 Std., Elite - uv/turn. børn-junior 2 TJ (JB) Hold 46 Std., Elite - Ekstra junior2-voksne JB Hold 78 Std., Elite - uv/turn. ynglinge-voksen TJ (JB) Randers ”Vild med dans” for voksne Hold R6 begyndere nybegyndere BS (MV) Hold R7 rutine fra 2. sæson BS (MV) Se hvilken sal du skal danse i på vmdans.dk. Se instruktørinitialer og priser på bagsiden.

Mandag Tirsdag Tirsdag Onsdag Torsdag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Mandag Tirsdag Torsdag onsdag Mandag Onsdag

20.55-21.45 20.00-20.50 21.00-21.50 19.50-20.40 18.55-19.45 20.00-20.50 21.00-21.50 19.00-19.50 18.55-19.45 20.00-20.50 18.50-19.40 20.40-21.30 19.50-20.40 19.05-19.55 19.45-21.00 20.45-22.00 19.55-20.45 20.55-21.45 19.00-19.50

Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 4 Pris 5 Pris 5 Pris 4 Pris 7 Pris 7

Torsdag Mandag Onsdag Fredag Onsdag Fredag Fredag Fredag Onsdag Fredag

18.00-18.50 18.00-19.00 17.50-18.50 16.45-17.30 18.30-19.45 18.25-19.25 17.35-18.20 18.45-19.45 17.00-17.50 19.30-20.30

Pris 1 Pris 2 Pris 2 Pris 1 Pris 3 Pris 2 Pris 1 Pris 2 Pris 1 Pris 2

Onsdag 20.25-21.15 Onsdag 21.20-22.30

Pris R3 Pris R3


Pardans fortsat Turneringsdans for voksne

- For jer, som vil bruge dansen som fritidssport eller bare vil træne lidt ekstra På holdet får I lov til at fritræne de forskellige danse inden for standard og latin. Instruktøren hjælper parrene individuelt. Herudover undervises i tekniske emner og enkelte små koreografier. Dette hold skal bruges som et ekstra hold, når I samtidig går på par rutine eller øvede. På holdet får I virkelig mulighed for at nyde og træne jeres dansegenskaber 100%. Se også Hip Hop for voksne under Funk Stylez samt Zumba Fitness under Zumba

Standard og latin sportsdans nye rekruttering, fra 9 år og op

- For dig, som gerne vil danse standard og latin og måske deltage i turneringer Man lærer standard/latin. Cha-ChaCha, Rumba, Jive, Vals, Tango og Quick Step. Man lærer figurer i de forskellige danse, samtidig med, at man får teknisk træning der gør, at man kan komme med til diverse turneringer. Mads Vad sørger for at holde motivationen og glæden hos børnene helt i top. Vi gør endvidere alt, hvad vi kan, for at børnene får et stærkt kammeratskab på holdet.

Standard og latin sportsdans rek. og talent, fra 11 år og op

Side 9 & 10

- For dig, som gerne vil have udfordringer og lære de tekniske detaljer Holdet er for elever, der har danset sportsdans i standard/latin i min. 2 sæsoner, eller som er over 13 år. På holdet bliver der undervist i udfordrende og fed koreografi og teknik samtidig med, at vi laver speciel turneringstræning. Holdet er også for elever, der endnu ikke er fyldt 11 år, men som danser i talentrækken. På dette hold springer talenterne ud – mange som er startet på dette hold, er nu top elitedansere. Stemningen er helt i top og der er godt med fart på!

Elite Standard og latin sportsdans

VM Dans er kendt for sin eliteafdeling i standard og latin. Vi står bag nogle af Danmarks bedste børne- og ungdomspar. I denne sæson er mulighederne for disse elitepar større end nogensinde. Med Lene James Mikkelsen og Mads Vad i spidsen for eliteafdelingen i standard og latin giver VM Dans elitedanserne de bedste forudsætninger for at få gode oplevelser og resultater til diverse turneringer. På alle vore Eltie hold fokuserer vi ekstra meget på de tekniske ting, som dommerne vægter meget højt til turneringerne samt tilrettelægger undervisningen efter de specifikke ting, som dommerne lægger vægt på i den pågældende alderskategori. På samtlige sportshold er det vigtigt for os, at sammenholdet blandt eleverne styrkes således, at man kan bakke hinanden 100% op. Vores Elitehold er opdelt således: Standard/latin Elite Ekstra (H41) Børn-junior 1 (ikke star) Latin Elite Ekstra (H42) Junior 2-voksne (samt star børn-junior 1) Latin Standard Ekstra (H46) Junior 2-voskne (samt star børn-junior 1) Elite Latin, undervisning Børn-junior 2 (H75) Yngl.-voksne plus konk/star Junior2 (H79) Elite Latin, turneringstræning (H76) For alle sportspar Elite Standard, undervisn.og turnering Børn-junior2 (H77) Yngl.-voksne plus kon/star Junior2 (79) Se uddybende holdbeskrivelser på vmdans.dk


Zumba

Se side 11


Zumba Zumba

- Kom i form til lækker musik Zumba er en kombination af fitness og dans. Det giver dig dermed 2 fantastiske ting på samme tid. Du lærer at danse og får rytme samtidig med, at du kommer i god fysisk form. Hos VM Dans er Zumbainstruktøren samtidig danseuddannet, hvilket giver et helt andet niveau sammenlignet med en fitnessinstruktør. Det betyder meget for os, at der er en god stemning på holdene. Vores instruktører gør derfor altid deres ypperste til, at atmosfæren også er helt i top. Er du vild med de latinamerikanske rytmer og sved på panden, er Zumba helt sikkert noget for dig. Alle niveauer kan være med. Man danser uden partner.

Zumba Hold 1 Hold 2 Hold 11 Hold 12 Hold 20 Hold 30 Hold 38 Hold 47 Hold 50 Hold 56 Hold 67 Hold 69 Hold 74 Hold 80 Hold 81

Zumba for voksne Fit efter fødsel Zumba for voksne Zumba for voksne Zumba for voksne Zumba for voksne Zumba for voksne Zumba fra 40 år Zumba for voksne Zumba for voksne Zumba for voksne Zumba for voksne Zumba fra 40 år Zumba fra 15 år Zumba for voksne

Randers Hold R5

Zumba for voksne MiV

MiV MiV JB JB JB PP (JB) MiV JB JB JB PP MiV MiV MiV PP

Zumba 40+

Dette Zumbahold er for dig, som er over 40 år. Skulle du være over 40 år og passer denne tid dig dårligt, kan du sagtens deltage på et af de andre Zumbahold. Se beskrivelse af Zumba under ”Zumba - kom i form til lækkker musik”.

Zumba teenager fra 15 år

Dette Zumbahold er egentlig for alle. Dog er det også åben for dig, som er teenager – dog skal du være mindst 15 år. Du kan altså stadig deltage på dette hold, selvom du er over teenageralderen. De øvrig Zumbahold hos VM Dans, er kun for voksne. Se beskrivelse af Zumba under ”Zumba - kom i form til lækker musik”.

Mandag Mandag Mandag Mandag Mandag Tirsdag Tirsdag Onsdag Onsdag Torsdag Torsdag Torsdag Torsdag Fredag Fredag

08.30-09.20 09.30-10.20 18.05-18.55 19.05-19.55 21.00-21.50 19.00-19.50 20.45-21.35 18.00-18.50 20.50-21.40 08.30-09.20 19.50-20.40 16.10-17.00 20.45-21.35 16.30-17.20 17.30-18.20

Pris 6 Pris 1 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6 Pris 6

Onsdag

19.30-20.20

Pris R2

Se hvilken sal du skal danse i på vmdans.dk. Se instruktørinitialer og priser på bagsiden.

Side 11 & 12


FunK

Se side 13 & 14


Funk Stylez VM Funk Stylez har hold på alle niveauer. Niveau 1: Første års elever. Niveau 2: For dig som har danset før. Elite: For dig som har danseerfaring eller som danser til turneringer.

Show Stylez

- for dig, som vil lære lidt af det hele Du lærer MTV-moves, Hip Hop, Disco og serier som er inspireret af Michael Jackson. Du lærer også serier, som kan bruges til diverse turneringer. Det er super cool.

POP Stylez Hip Hop

- For dig, som vil danse til det nyeste musik, som du hører på din MP3 afspiller POP-hip hop er en ny fantastisk stilart, som VM Funk Stylez er ene om at udbyde. Det er den mere poppede udgave af hip hop. Du lærer koreografier til populært musik, eks. ”Single Ladies”(Beyonce). Koreografierne kan bruges til turneringer.

Michael Jackson Movez

- Til dig, som elsker MJ og hans danse Verdens største KUNSTNER gennem tiderne er uden tvivl MJ (Michael Jackson). På holdet lærer du MJ-trin og hans fantastiske stil. Gå ikke glip af svedige koreografier og MJ-movez til Billie Jean etc. Er du under 10 år, skal du gå på Kid Stylez, hvor vi også danser MJ.

Street Funk/Wacking (10-13 år)

- for dig, som vil lære de nyeste stilarter Perfekt for teenagere, som elsker det nyeste musik og som gerne vil lære de nyeste trin indenfor Hip Hop og Wacking. Det er cool at danse Hip Hop/Wacking.

Street og Funk Stylez (13-22 år) Side 13 & 14

- for dig, som vil danse House, Wacking og Hip Hop Vi tager udgangspunkt i house, wacking og hip hop. Vi danser til den fedeste musik og du lærer cool koreografi. Vi danser som på musikvideoer. Du kommer til at sparke røv!

Hip Hop

- Lær de fedeste hip hop movez Hip hop dækker over MANGE forskellige genre. Hos os lærer du de mest fundamentale teknikker udi hip hop dansen, men også en masse forskellige genrer såsom electric boogie, popping, LA.Style, new jack swing, house, etc. Koreografierne kan bruges til turneringer.

Art of Freestyle

- Hvis du vil lære hemmeligheden bag ægte dans – at freestyle Et ”must” for alle hip hop-lovers! På holdet lærer du hemmeligheden bag ”free-styling”. Det er en kunst at kunne freestyle og en vigtig ting i relation til turneringer, battles, etc. Kom og join os når VM Funk Stylez inviterer til battles.

Breakdance

- Til dig, som er vild med fede tricks Holdet undervises af en af de mest inspirerende B-boys i verden, Paulo aka. Bboy Blanka. Lær trin, tricks, battle-teknik, etc. På ”Break Fundamentals” gør vi dig til en ægte b-boy og ikke bare breakdanser, det er der nemlig STOR forskel på!

Wacking/Voguing Stylez

- For dig, som rocker en fed attitude Wacking/Vogueing er en hot og populær dansestil, som efterhånden kan ses i diverse musikvideoer. Undervisning i funky moves, poseringer, attitude og divakarakter! Come be the star you are.

Elite Disco

- 100% power på musik og dans Få chancen for at blive endnu bedre. Selv uden danseerfaring, får du mulighed for at gå til elite disco. De mere erfarne dansere tilbydes et specielt talent, konkurrence og star hold. Undervisning i koreografi, teknik og turneringstræning.

Hip Hop for voksne, fra 22 år

- For dig, som elsker den nye Hip Hop musik, dansen og god motion De fedeste moves til det nyeste musik!


Vil du lære at danse REAL HIP HOP, til den musik du hører på din MP3 afspiller? VM Dans har et mål: Vi vil have Danmarks fedeste og mest nytænkende afdeling inden for Hip Hop/Funk/Disco. Vi kalder afdelingen for Funk Stylez. I ”Funk Stylez” kan du lære ”ægte” streetdance. Vi har fået en helt ny Funk Sal med svedig indretning, graffiti og en fed atmosfære! We won’t let you down! – THIS IS IT!

Paulos Jam Session

- for dig, som elsker at hænge ud og træne med Paulo Her kan du træne alle de ting, som du har lært i løbet af ugen. Paulo hjælper dig med spørgsmål og man bliver inspireret af hinanden.

Show Stylez Hold 9 Niveau 1 9-12 år Hold 28 Niveau 1 9-12 år Hold 10 Niveau 2 9-12 år Hold 64 Niveau 2 9-12 år Hold 27 Niveau 2 fra 12 år Michael Jackson Movez Hold 15 For alle fra 10 år Hold 63 For alle fra 10 år Break Stylez Hold 16 For alle 8-11 år Hold 55 Niveau 1 fra 12 år Hold 18 Niveau 2 fra 10 år Hold 19 Fundamentals For alle Street & Funk Stylez Hold 29 Kidz & Teens 10-13 år Hold 65 Niveau 1+2 13-22 år Wacking/Voguing Hold 37 Niveau 1 fra 14 år Hold 73 Niveau 2 fra 14 år Hip Hop & POP Hip Hop Hold 17 Alm. Hip Hop, Niv. 1+2 fra 12 år Hold 70 POP HH, Niveau 1 9-11 år Hold 34 POP HH, Niveau 2 9-12 år Hold 72 POP HH, Niveau 1+2 fra 12 år Hold 52 Elite, kidz 9-12 år Hold 71 Elite, Teen/øv. f. 10 år over 12 år Hold 51 Elite, beg.&rekrut. fra 12 år Hold 54 Elite, tal., konk.&star fra 12 år Hold 53 Art og freestyle for alle Hold 68 Hip Hop for voksne for alle voksne Disco Hold 33 Elite, kidz 9-11 år Hold 35 Elite, beg./rekrut. fra 12 år Hold 36 Elite, tal., konk./star fra 12 år Hold 82 Paulos Jam Session Fritræning Randers Hold R3 Street&Funk Stylez for unge

PP PP (BS) PP PP BS

Mandag Tirsdag Mandag Torsdag Tirsdag

16.15-17.05 17.05-17.55 17.10-18.00 17.05-17.55 16.10-17.00

Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pris 1

PL PP

Mandag 16.10-17.00 Torsdag 16.15-17.05

Pris 1 Pris 1

PL PL PL PL

Mandag Onsdag Mandag Mandag

17.05-17.55 19.50-20.40 18.55-19.45 19.50-20.40

Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pris 1

PP PP

Tirsdag 18.00-18.50 Torsdag 18.00-18.50

Pris 1 Pris 1

MiV MiV

Tirsdag 19.50-20.40 Torsdag 19.50-20.40

Pris 1 Pris 1

PL MiV MiV MiV PL MiV PL PL PL PP

Mandag Torsdag Tirsdag Torsdag Onsdag Torsdag Onsdag Onsdag Onsdag Torsdag

18.00-18.50 17.05-17.55 17.05-17.55 18.55-19.45 17.05-17.55 18.00-18.50 16.10-17.00 18.55-19.45 18.00-18.50 20.45-21.35

Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pris 1 Pirs 1 Pirs 1 Pris 1

MiV MiV MiV PL

Tirsdag Tirsdag Tirsdag Fredag

16.10-17.00 18.00-18.50 18.55-19.45 18.30-20.00

Pris 1 Pris 1 Pris 1

Pr. gang

MiV

Onsdag

17.40-18.30

Pris R1

Se hvilken sal du skal danse i på vmdans.dk. Se instruktørinitialer og priser på bagsiden.


s& ed Dan densmester s M n a d l D i V er VM Vad fra elsen, tidl. v s d a ikk v/ M mes M a J e n Le

pat (BS)

høj Bir ke (JB)

p e Ste

k Janic

en

s n a D M V er

e Lykk

Lago Paulo (PL)

Milla

ad Mia ViV) (M

elsen ) Mikk (LM

Vad

(ML)

s Jame Tara (TJ)

Mads (MV)

rs Pete

Lene

ww

ille Per n (PP)

d m w.v

Bass

k d . ans

r ø t k u r t s n I

n

ler ma

a ld, bet er T A ere ho ld og dereft lgfl B å p A R . Fø e ho gelse

lta rest hold Ved de is for det dy erfølgende t hvis a r ft b p e a r e ld ll u f for a er kun 20% ahold, Art is r p lv b ld t ha g: lle Zum ls sam old gæ rknin ende h er 2. hold: AFundamenta ldene Bemæ ) n t uge holde style, Break old. Hvis ho n laveste Pris in. om -50 m m ugen) Pris- i: pr. md: 5 of free turneringsh lder altid de 4 ( n r perso (60 min., o ugen) lt katego e k Voksen me pris, gæ n 0 E eltperson 5 min., om et parhold m ,0 0 onen 9 2 k 7 å ( har sa ts. Kr. le sæs en e 0 En eltperson for et par p a h ,0 s t 0 is a 3 v b 1 ra at h 1 gang Kr. 3 ,00 Enk r. person ) tegori 5 0% rab les inden ud enne 1 s 2 e Kr. 40 ,00 Pris p in. om ugen r, se priska parhold iv Der g son) beta . Benyttes d tilbaget 5 3 (50 m keltpersone et par på e e prisæ Kr. 27 s (fuld s ember 2010 gentet aldrig 4 For en . person for ltpersoner, ept s e r ontin f k p a n is e g kan k in 0 Pr min.). For n ) ,0 r d 0 r e 4 o tt inu (75 Kr. 3 ba s. tylez ori 2 on for Zum rhold (50 m ) betale 5 kateg Funk S nte tter ers

M r. p tude -50 minu minutter) Pris p 5 son, S ans / V 0,00 Pris pr. per ltperson (4 Zumba (50 minutter) VM D 8 2300 3 2 . r .dk 2 K å r enke on (50 0,00 son p Tlf. 86ns@vmdans 6 Kr. 21 ,00 Pris fo r enkeltper par pr. pers k a vmd .vmdans.d 60 is fo t voksent 7 Kr. 2 0 Pr s: e www der R1 Kr. 230,0 0 Pris for i Århu e n å fd.) isningj 19c, 1. sal Funksal) v =3m r rhus a e Å te R2 Kr. 245,0 d n a r u n ( U er k r. 1 (gæld 29 st. agerve R3 i 3 rate Klams agervej 27ANSER D etales I b / t s s U r te D de : gen Klam G NÅR L SÆSON g i Rantshal Kontin ASNIN E rvisnin æ H NEP FOR EN S BØR GRATI ER DIG IKKE D DU BIN

Unde ers Real Idr 00 Randers Rand usvej 2, 89 Rideh

http://www.vmdans.dk/sites/default/files/filarkiv/pjeceWeb  

http://www.vmdans.dk/sites/default/files/filarkiv/pjeceWeb.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you