Page 1

VM Dans

Træningsweekend VM Dans træningslejr 2013 Arrangør: Lene Mikkelsen og Mads Vad Sted: VM Dans og VM Funk Stylez, Klamsagervej 19C, 1. Sal Dato: lørdag den 5. januar (kl. 10.00-22.30) og søndag d. 6. januar (kl. 10.30-16.30)

Stærkt instruktørteam: Standard/latin: Martino Zanibellato & Michelle Abildtrup, & Hans Laxholm samt turneringstræning ved Mads Vad. Disco/Hip Hop Funk Stylez: Boris Andre, Mia Vad og Pia Olesen

Disco Latin Hip Hop Standard

Kom i topform efter juleferien med et stærkt instruktørteam. Det er med stor stolthed, at vi kan invitere alle sportsdansere i standard og latin samt dansere i Disco/Hip hop, Show Stylez samt Street og Funk Stylez/Wacking til VM Dans træningsweekend 2013. Der ligger rigtig mange store turneringer først på året. Det er derfor vigtigt, at alle sportsdansere er i topform. Vi vil derfor bruge træningsweekenden til at komme i fysisk form, samt at sætte fokus på de tekniske detaljer der gør, at kroppens muskler kan yde det mest optimale. Træningslejren er selvfølgelig mere end dans. Det er også den weekend, hvor de sociale bånd knyttes tættere danserne i mellem. Netop det sociale aspekt forsøger vi igen i år at prioritere højt. Lørdag aften er der således hygge og alternative ting på programmet. Da der er et begrænset antal pladser, gælder først-til-mølle princippet så husk at tilmelde dig hurtigst muligt via www.vmdans.dk fra og med den 10. december 2012 kl. 14.00. Sidste tilmelding den 19. december 2012 kl. 15.00. Program og tidsplan Du kan se det endelige program og tidsplan for træningsweekenden på www.vmdans.dk den 20.12.2012, når vi har et overblik over hvordan tilmelding ser ud. Vi vil nemlig forsøge at dele undervisningen op i alder og niveau. Derfor ligger det endelige program først fast, når vi kender de præcise deltagere. Vi kan dog allerede nu oplyse, at vi starter lørdag kl. 10.00 og slutter lørdag kl. 22.30. Søndag møder alle kl. 10.30 og vi slutter kl. 16.30. Huskeliste Husk penge til lidt slik, pænt træningstøj til turneringstræning, dansesko, rigelig med træningstøj (du kommer til at svede meget), evt. almindelig tøj til lørdag aften. Tilmelding og priser Pris for undervisning, lecture, forplejning og hyggeaften pr. person: DKK 850,00 Tilmeldingsfrist: Senest onsdag den 19.12.2012 via www.vmdans.dk. Tilmelding er først gyldig når det fulde beløb er betalt. Tilmelding er bindende. Betalte beløb refunderes ikke. VM Dans forbeholder sig ret til at aflyse træningsweekenden, hvis der er for få tilmeldte. (i såfald refunderes beløbet). Kraftcenterdeltagere i standard/latin (Team Danmark) bedes kontakte os på vmdans@vmdans.dk eller telefon 86282300 for tilmelding til lørdagens undervisning.

Med håbet om en god træningsweekend 2012! VM Dans Lene Mikkelsen og Mads Vad

OBS!: Indtagelse af nogen form for alkohol eller rusmidler (incl. rygning) under træningslejeren vil medføre øjeblikkelig bortvisning uden advarsel!

invitation  

http://www.vmdans.dk/invitation.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you