Page 1

ANSGAR BIBELSKOLE… … tar troen din på alvor Det betyr å ta Gud på alvor, deg selv på alvor og dine medmennesker på alvor.

… er mer enn bare skole -

KRIK-samlinger Lovsangsteamm Gospelkor Ansgarkvelder Morgensamlinger Tidebønn Mentorprogram Studentpastor

… reiser på spennende studieturer Avhengig av linjevalg kan du bli med til New Orleans, Alpene, Colombia eller New York.

… har moderne studenthjem Vi har et stort studenthjem med fem ulike boalternativer.

… har store og gode fellesområder Kantine Peisestue Data og trådløst internett Øvingsrom og studio Svømmebasseng og treningsrom Bibliotek, lesesal Et unikt kapell Danserom Beachvolleybane, fotballbane og badeog fiskemuligheter

Foto: E Emmy Hekneby

-

… i studentbyen Kristiansand -

Et stort studentmiljø (5000 studenter) Yrende kulturliv Spennende menighetsliv Kort vei til fly, buss - og båt Vakker skjærgård og flest soldøgn i Norge

VITE MER?

4 LINJER - 3 MODULER:

www.ansgarskolen.no www.facebook.com/ansgarskolen

Hver linje er bygget opp av tre moduler. To av modulene er felles for alle linjene, mens den siste er linjefaget.

Ta kontakt på: E-post: Telefon:

kontakt@ansgarskolen.no (+47) 38 10 65 00

Kom og besøk oss på Adresse:

Fredrik Fransonsvei 4 4635 Kristiansand

1) Kristen tro Undervisning om Bibelen, troslære og etikk. Målet er å gi deg et tryggere trosfundament, dyktiggjøre deg til å aktualisere Bibelens budskap samt gi deg verktøy til hvordan vi bør handle sett fra en kristen synsvinkel.

2) Personlig utvikling og ledertrening

Kristen tro

Personlig utvikling

Linjefag

Her vil du bli tryggere på egen identitet og sterke og svake sider. Målet er at du skal kunne være leder i kirke og samfunn innenfor ulike aldersgrupper. Modulen gir deg verktøy for formidling, sosialt samspill, veiledning og samarbeid.

3) Linjefag På andre siden av brosjyren kan du lese om linjefagene.

Bli med Norges villeste gospelkor på turneer i hele Norge sammen med 100 andre! Du kan synge, spille i bandet, være en del av crewet eller PR. Alle på bibelskolen er med i koret, eller en tjeneste knyttet til det.


BIBEL OG...

Her kan du utvikles som utøver og som leder. KRIK har aktiviteter i inn- og utland med tilbud om trenerkurs i volleyball, innebandy og svømming. Vi ønsker å gi deg trosglede, livsglede og idrettsglede! Ønsker du mye idrettsglede og økt idrettskunnskap? - Fjelltur i Setesdalsheiene i høstfarger. - Vintertur med fokus på kiting og andre vintersporter - Utenlandstur med klassen - Havkajakktur - Vind- og vannsportstur til Danmark

BIBEL OG...

BIBEL OG...

Vil du ha lederutvikling ala KRIK? - ha lokallag-ansvar - lede KRIK-samlinger - arrangere turneringer - reise på team Ekstra mye tid på vannsport og ballspill. I ballsport er det fokus på opplæring og utøvelse. Av vannsport er det spesielt fokus på kiting, windsurfing og havkajakk.

LINJELEDER RAGNVALD B. ASK På KRIK ønsker jeg at du skal få oppleve mestringsfølelse. At du skal få økt kunnskap om deg selv, Gud, idrett og at du kan bli flinkere som leder. Jeg vil motivere deg til å lede og å drive med aktivitet, lek og idrett som en av livets mange gleder. Mitt ønske er at linja skal være et sted hvor man føler seg inkludert, får sportslige utfordringer og har et godt sosialt miljø som har fokus på Gud. Gud ønsker at vi skal glede oss, og jeg håper at vi gjennom idretten og leken kan hjelpe deg til å bruke dette som et redskap for å nå flere med evangeliet.

Danselinjen er for deg som ønsker å utvikle dine danseferdigheter og oppleve hvorfor og hvordan man kan bruke dans i kirke og samfunn. Linjefagene er praktiske og gir en aktiv hverdag. Vi fokuserer på de tre sceniske dansesjangrene jazzdans, moderne dans/samtidsdans og klassisk ballett. Du vil også få noe teori som gir deg den nødvendige bakgrunnskunnskap innenfor dans og trening. Gjennom året vil vi i tillegg fokusere på hvordan du kan trene og ivareta kroppen og slik bli både sterkere og smidigere.

- Vil du utvikle dine danseferdigheter i ulike dansesjangere? - Liker du å stå på scenen? - Vil du være med på tur til utlandet for å se danseforestillinger og ta danseklasser? - Ønsker du å lage en danseforestilling hvor du selv danser, koreograferer, syr kostymer, driver PR, og alt som hører med i en danseproduksjon?

BIBEL OG...

Disippelskapslinjen er for deg som vil bli utfordret og finne ut av hva det vil si å leve som Jesu disippel. Gjennom undervising, personlig veiledning, praksis og team vil du bli bedre kjent med Jesus og deg selv.

Musikklinjen er for deg som ønsker å dyrke dine musikktalenter og gjøre dette for Jesus. Vi jobber veldig mye praktisk, men legger også inn en del musikkteori for å gi en dypere forståelse av musikken.

- Vil du være med på en herlig utfordrende tur til utlandet? - Vil du reise på team til menigheter i Norge?

- Vil du ha personlig oppfølging på to instrumenter fra erfarne musikere? - Vil du spille sammen med andre, ha konserter, lage forestillinger og være med på cd-innspilling? - Vil du bli med til New Orleans for å holde konserter Norges villeste gospelkor, og oppleve

- Vil du lære om og prøve deg på formidling - både til barn, unge og voksne? - Vil du fordype deg mer i Bibelens skatter? - Vil du være med på å finne ut hva det vil si å leve som disippel av Jesus i dag?

det sorte musikkmiljøet? - Vil du lære om musikkproduksjon og bruke skolens studio? - Vil du være med i av et kreativt miljø hvor det er huskonserter hver uke og lovsangsteam i aksjon hver dag? - Vil du bli utfordret og utrustet til å tjene Gud med de gaver Han har lagt ned i deg?

LINJELEDER

LINJELEDER

LINJELEDER

IRINA CONEEVA

SIRI IVERSEN

JOHN YNGVAR ”SYVER” SYVERTSEN

På danselinjen er mitt ønske at du skal få utvikle ditt po-tensial innen dans, både dine utøvende ferdigheter og dine in ne lederegenskaper. Jeg ønsker å gi deg en hverdag fylt med energi, trening, utfordringer, mestringsfølelse, danseglede og kreativitet. Du vil bli pushet og utfordret slik at du sitter igjen med mye verdifull og anvendbar erfaring. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og hjelpe deg til å utvikle dine danseriske, kreative og skapende evner.

På disippelskap vil du få mange spennende utfordringer gjennom et skoleår. Målet mitt er at du skal lære noe om Guds rolle i livet ditt. Han har kjærlighet for alle, muligheter for alle og jeg ønsker at du skal fordype deg i relasjonen med Ham. Sett av et år til det og jeg er sikker på at du ikke vil angre!

På musikklinjen får du personlig veiledning og utfordringer som hjelper deg videre som musiker - og du får vokse som menneske og i ditt vennskap med Jesus. Musikk gir mye glede og energi! Jeg ser fram til å møte deg og til å bli kjent med deg. Noe av det beste jeg vet er å gi mennesker utfordringer, følge dem opp og hjelpe dem videre.

Ansgar Bibelskole  

Ansgar Bibelskole

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you