Page 1

P.O.S.M.

Proiecte speciale trade marketing

Standuri expozitionale personalizate

B.T.L.

Decorare show-room 3D concept design

DESIGN si PROIECTARE INDUSTRIALA

www.nextline.ro


despre noi P.O.S.M. Proiecte speciale trade marketing Decorare show-room Standuri expozitionale personalizate B.T.L. 3D concept design DESIGN si PROIECTARE INDUSTRIALA Grupul de companii NEXT LINE implineste anul acesta 15 ani de activitate si experienta in domeniul advertising-ului.

In prezent, compania si-a extins domeniul de activitate, punctul forte detinand-ul DESIGN-ul si Proiectarea Industriala 3D, concretizate in final prin produse si lucrari cu un inalt nivel de complexitate, precum si prin implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001 : 2008.

Cu o infrastructura bine pusa la punct, societatea NEXT LINE ADVERTISING, isi axeaza conceptele pe produse unicat si de serie, pe inovatii in domeniul publicitatii si nu in ultimul rand pe solutii si strategii de marketing si produs, toate acestea ducand la o apreciere pozitiva finala din partea clientului.

Domeniul extins de activitate cuprinde potential productiv, tehnologie si resurse umane, pentru:

design si proiectare industriala 3D

debitare - gravare CNC

termoformare mase plastice

laminare electromecanica

confectii metalice

vopsire - lacuire

print digital cutter - plotter termotransfer

1


SERVICIILE NOASTRE P.O.S.M. Proiecte speciale trade marketing Decorare show-room Standuri expozitionale personalizate B.T.L. 3D concept design DESIGN si PROIECTARE INDUSTRIALA CNC ROUTER “FLEXICAM” (Germania) - 3 000 x 2 000 si 3 000 x 1 500. Gravare si debitare diverse materiale (lemn, plexiglass, PVC, placi compozite din aluminiu, alama, policarbonat celular si compact, MDF, etc. Print digital cu imprimanta eco-solvent “MUTOH” (Japonia), la rezolutie de 1 440 d.p.i. Materiale printabile: pollyplan, mesh, folie autocolanta PVC, polipropilena, hartie, backlite, etc. Laminare electromecanica cu folii de protectie UV sau anti-scratch pe latime de 1 600 mm, cu sistem NESCHEN (Germania). Confectii metalice din aluminiu, otel sau otel inoxidabil, cu prinderi mecanice sau prin sudura dedicata fiecarui tip de material. Vopsire / lacuire clasica si electrostatica. Design si proiectare industriala 3D, cu prezentari photo-realistice.

CERTIFICARE ISO 9001 : 2008

2


PORTOFOLIU POSM-uri

3


PORTOFOLIU AMENAJARI SPATII

4


PORTOFOLIU SIGNALISTICA

5


PORTOFOLIU STANDURI EXPOZITIONALE

6


P.O.S.M.

Proiecte speciale trade marketing

Standuri expozitionale personalizate

B.T.L.

Decorare show-room 3D concept design

DESIGN si PROIECTARE INDUSTRIALA

office@nextline.ro

Catalog Nextline  
Catalog Nextline  

Catalog de prezentare al firmei Nextline

Advertisement