Page 1

BROȘURĂ DE P R E Z E N TA R E

S Ă N ĂT A T E Recuperare

R E L A X A R E

S P O R T

Spa&Beauty


Centrul Aria, arhitect al stării tale de bine!


Aria își dorește să insufle comunităţii sibiene valorile unui stil de viaţă sănătos adresat întregii familii. Centrul dispune de un circuit modern și cuprinde mai multe divizii. Astfel Aria Clinic vine în sprijinul pacienților săi cu asistenţă medicală permanentă, terapiile de întreţinere a sănătăţii sunt completate de Aria Recuperare, puterea regenerării organismului prin mişcare este susţinută de zona Aria Sport, în timp ce Aria Aqua si Aria Spa&Wellness face pasul spre starea de bine mult dorită. Provocator şi antrenant, Aria Fun dezvoltă prin sport, jocuri şi creativitate gândirea de campioni a copiilor. Suntem o echipă de profesioniști care au în prim plan complexitatea serviciilor și know-how-ul medical. Toate serviciile oferite se desfășoară prin prisma expertizei medicale, evaluare motrică și fizică, plan pe termen lung, monitorizare & re-evaluare, activități sănătoase.

Spa&Beauty


Suprafață totală de 17,000 mp

Sistem ambulatoriu

Bazin semiolimpic, de relaxare, pentru copii

Platformă sportivă de 2,500 mp

60 medici, 30 specialități medicale


Pensiune montană

Sistem complet de wellness

Cea mai modernă bază medicală și sportivă din Transilvania

15 activități sportive

Concept unic în România

Spa&Beauty


Păltiniș Loc de joacă

Fitness Tonifiere

Relaxare Spa Înot

Nutriție Sănătate

Cardio

Prevenție Reabilitare


Clinic

Policlinică Laborator Medicina Muncii

Recuperare

Recuperare medicală Recuperare sportivă Terapii inovative

Sport

Centru sportiv Cursuri Asociația Club Sportiv

Aqua

Bazin și piscină Aqua Bar Tobogane

Spa&Beauty

Balneo Masaje Beauty

Fun

Tabere Copii Peteceri private Evenimente

!

ÂND

UR ÎN C


Se înființează Centrul Medical Casa Noastră

Casa Noastră devine Aria Clinic

2015

2006

1991

2014 Se înființează sauna Se construiește bazinul semiolimpic

Centrul Medical Casa Noastră se mută in actuala clădire Aria


Se construiesc bazinele de relaxare

Se lansează All4Sport

2020 2018 2017

2019 !

ÂND

UR ÎN C

Tobogane Aria Aqua

Se lansează Aria Plus

Se mărește zona de SPA


Clinic Centrul Medical Aria Clinic are ca obiectiv oferirea de servicii medicale de înaltă calitate, dăruire, seriozitate, eficienţă, profesionalism în asistenţa medicală privată, grija pentru sănătate în cadrul specialităţilor medicale ambulatorii utilizând aparatură ultramodernă, precum și îmbunătăţirea calităţii vieţii.


Avem grijă de sănătatea ta Profesionalismul echipei, deschiderea în comunicare și grija pentru pacient, ne poziționează în topul serviciilor medicale pentru cei care își doresc să adopte un stil de viață sănătos. Sănătatea pacienților este obiectivul nostru, tocmai de aceea oferim soluții complete în sistem ambulatoriu.

Policlinică

Analize de laborator

Medicina muncii

Ecografie

Psihologie

Centrul de epilepsie și monitorizare EEG

Centru de excelență în recuperare medicală și sportivă

Siguranța circulației

Psihoterapie

Centru de nutriție și dietetică


Te ascultăm / Te înţelegem / Te tratăm

SPECIALITĂȚI MEDICALE


Recuperare Abordarea terapeutică complexă şi plină de profesionalism a echipei noastre de medici specialişti este orientată spre sănătatea dumneavoastră.


Excelență în recuperare

Sănătatea pacientului este în atenția noastră, tocmai de aceea, Aria Recuperare oferă tratamente și proceduri clasice, precum: electroterapie, hidroterapie - băi galvanice, căzi cu hidromasaj și duș subacval, kinetoterapie, magnetoterapie, masaj, terapie laser, terapie shockwave, termoterapie-nămol și parafină, salină cu aerosoli medicali, un bazin cu apă sărată și bazin pentru recuperare medicală.


Cea mai mare adresabilitate se înregistrează în rândul persoanelor cu afecţiuni degenerative, afecţiuni ale sistemului neurologic sau care prezintă sechele posttraumatice şi postoperatorii. Serviciile medicale sunt recomandate de o echipă de specialiști, ce utilizează aparatură de ultimă generație în diagnosticarea și tratarea unei game largi de afecțiuni. Preluarea, investigarea, diagnosticarea și tratarea se fac în spații confortabile și moderne, totul pentru confortul pacientului.


RECUPERARE MEDICALĂ ȘI SPORTIVĂ

METODĂ INOVATIVĂ ÎN RECUPERARE

În Centrul Aria se află cea mai modernă bază de recuperare medicală, Centrul de Excelență în Recuperare medicală și sportivă ce se remarcă prin complexitatea serviciilor de balneo-fizio-kineto-terapie și personal medical cu experiență în domeniu. Grija față de pacient se manifestă prin îmbinarea procedurilor clasice de tratament cu cele moderne.

Abordare Tridimensională Integrată Terapii inovative - Relaxare mentală - Activare biomecanică


Specializări Recuperare medicală și sportivă Consultații medicale Evaluare noninvazivă coloană vertebrală Infiltrații intra-articulare și paravertebrale Fizioterapie Elongații Terapia Tecar Terapia Shockwave Electroterapie Laserterapie Magnetoterapie Electrostimulare

Kinetoterapie Hidrokinetoterapie Hidroterapie Masaj terapeutic Reflexoterapie Drenaj limfatic Băi galvanice Termoterapie Salinoterapie Aerosoli medicali Balneoterapie Terapia Vojta

Terapii inovative și ultramoderne Sistem cu senzori Re.flex™ Tehnica ERGON® și GRASTON® IASTM Vacuum Intermitent Mobilizare fascială – A.R.T. Discuri terapeutice cu radiofrecvență ANF și SFQ Elongație Satisform® Recuperare funcțională Terapia cu ventuze Terapia Flossing Rockford Kinesiology™ Tehnici biomecanice de Taping Terapia cu benzi Kinesiologice

Programe speciale Recuperare pentru sportivii de performanță Recuperare pre și post operatorie Afecțiuni ale coloanei vertebrale și posturii Talonete personalizate - Copii | Adulți | Sportivi Evaluarea mersului și posturii copiilor Tratamente pentru afecțiuni ale picioarelor Kinetoterapie specială pentru copii Program antifumat prin auriculoterapie Slăbire și detox | Prevenție și întreținere sănătate


Sport Aria Sport s-a născut din dorința de a le oferi sibienilor o direcție în adoptarea unui stil de viață activ, echilibrat și sănătos. Platformă sportivă Aria în care orice doritor de viață sănătoasă găsește mixul optim de activități, aparatură/echipamente, consiliere, competențe ale echipei, astfel încât să-și atingă obiectivele.


Dotări Întinsă pe o suprafață totală de 2.500 mp, platforma sportivă Aria vă așteaptă cu:       

Sală Indoor Cycling TRX Sală kickboxing 4 săli multifuncționale 15 activități sportive ce se desfășoară sub atenta supraveghere a instructorilor noștri

Indiferent de obiectivul pe care îl aveți, alături de noi veți reuși să îl atingeți.     

Întreținere fizică pentru o stare de bine Slăbire; Creșterea masei musculare; Performanță sportivă

În noua zonă sportivă vă puteți bucura de dotări de ultimă generație marca TechnoGym, liderul numărul 1 în producția de echipamente de fitness.


Prin partenerul All-4-Sport, aflat in incinta centrului Aria, platforma sportivă este completată cu sala de fitness, Performance, cu o suprafata de 1120 mp și vă așteaptă cu: 35 aparate pentru dezvoltarea forței

62 aparate cardio

4 aparate flexibilitate

4 omnia functional training 6 bănci pentru piept

Pe lângă aparatura modernă marca TechnoGym, All-4-Sport pune la dispoziția clienților săi servicii de consiliere sportivă, nutrițională și medicală, astfel încât cu un program personalizat aceștia să își poată atinge potențialul maxim. De asemenea, sala beneficiază de multă lumină naturală și un sistem profesional de condiționare a aerului ceea ce duce la o ventilație și circulație a aerului mult mai bună, totul fiind construit pentru stimularea activității fizice și creșterea rezistenței la efort.

TRX

AEROBIC

INDOOR CYCLING


Aqua Armonia între sport şi divertisment! Începe-ţi ziua la bazinul de înot pentru a obține energia şi vitalitatea pentru o activitate intensă şi solicitantă!


Sănătate. Relaxare. Sport Oaspeții noștri au la dispoziţie şezlonguri de relaxare şi un Aquabar amenajat pentru socializare, iar zona de agrement este monitorizată în permanenţă de personal specializat.

Aria Aqua vine în întâmpinarea unui stil de viață sănătos și activ prin intermediul unui program personalizat și individualizat. Oferim cursuri de înot pentru copii și adulți, precum şi clase de Aqua Gym.


Întinsă pe o suprafață de 1.200 mp, zona Aqua cuprinde:

Piscină semiolimpică

Piscină de agrement

Lungime de 25 m

Tehnologie de ultimă generație pentru dezinfectarea apei, pe bază de sare

Adâncime de 1.2 - 1.4 m Temperatură de 28°C Piscină pentru relaxare & distracție

Bazin dedicat copiilor

Adâncime de 1 - 1.3 m

Adâncime de 40 cm

Temperatură de 31°C

Dotat cu tobogan


Spa&Beauty Atunci când vă doriți să vă deconectați de la rutina zilnică și să vă alocați câteva ore de relaxare și liniște, Aria Spa&Beauty este locul potrivit.


Starea ta de bine

În Centrul Aria veți găsi o abordare unică în Sibiu a conceptului Wellness, prin îmbinarea stării de relaxare cu beneficiile celor peste 30 de tipuri de masaje și terapii pe care centrul nostru vi le pune la dispoziție în cele 5 categorii de servicii: SPA, Balneoterapie, Masaje & Terapii, Organic Spa și Health 4 Life.

Avem o echipă formată din 20 de terapeuți și specialiști, cu o experiență vastă de până la 15 ani în domeniu, pentru ați putea oferi disponibilitate pe tot parcursul zilei la oricare dintre terapiile pe care ți le dorești.


Expertiza echipei noastre de terapeuți este completată de echipamente de nouă generație și produse organice Pell Amar, produse inovative dezvoltate de dr. Ștefan Ionescu – Călinești, renumit expert ONU pentru dezvoltarea centrelor de reabilitare.


FACILITĂȚI 

jacuzzi

fântână de gheață

terapia Kneipp

masaje

2 saune - capacitate de 15-20 persoane


dușuri emoționale

baie de aburi turcească

salină cu sare de Himalaya

paturi de relaxare

bazin apă sărată


Fun Divizia Fun dedicată distracției în Aria este compusă din sectiunea petreceri pentru copii si pensiunea Aria Păltiniș.


Joacă, distracție, voie bună În cadrul Centrului Aria se găsește cea mai mare sală de joacă din Sibiu având 900 mp. Oferim 2 spații pentru petreceri si aniversari pentru copii cu o capacitate de 70 persoane.

Mai mult, poți oferi copilului tău o zi de naștere memorabilă cu o petrecere la piscină!


Petrece aici cele mai frumoase momente fie ele aniversări, serbări sau petreceri de firmă. Dotări - casuțe cu joc de rol, mini teren de fotbal, coșuri de baschet, saltele gonflabile, VR sau scenă.

Serbările la Aria sunt cele mai reușite! Tu aduci mâncarea și tortul, iar noi ne ocupăm de restul!


Pãltinis, La doar 30 km de Sibiu daca doresti să evadezi din agitația urbană și stresul cotidian și să te bucuri de relaxare într-o oază de liniște și aer curat, soluția este Aria Păltiniș.


Inspirație pentru relaxare Pensiunea Aria Păltinș are trei margarete și dispune de o capacitate de 40 locuri de cazare, dispuse în: 

2 camere single

10 camere duble

2 camere triple

4 family (minim 3 locuri)

Zonă de relaxare cu șemineu

Sală de conferință / training

Sală de mese


Teren de sport

Zonă de club

Zonă de SPA

Zonă de gratăr cu foișor


 Sibiu, Șos. Alba Iulia, nr 100 (lângă Ambient)  www.aria.com.ro  Centrul Aria

 @centrul_aria_sibiu

CONTACT Clinic

Recuperare

Aria Plus

0269 22 77 72 0269 22 77 73

0742 10 65 42 0269 22 77 72 0269 22 77 73

0742 10 65 55 0269 22 77 72 0269 22 77 73

Sport & Aqua

Wellness

Fun

0269 22 77 78

Recuperare

0729 66 00 10

0752 04 31 82

Spa&Beauty

Profile for Vlad Calin

Aria - Brosura de Prezentare - v.0.1  

Aria - Brosura de Prezentare. Sanatate. Relaxare. Miscare. Clinic. Recuperare. Reabilitare. Sport. Gym. Fitness. Aqua. Bazine. Wellness. Mas...

Aria - Brosura de Prezentare - v.0.1  

Aria - Brosura de Prezentare. Sanatate. Relaxare. Miscare. Clinic. Recuperare. Reabilitare. Sport. Gym. Fitness. Aqua. Bazine. Wellness. Mas...

Advertisement