Page 1

Foto: GamMol

zoeken naar andere projecten

 ervaringen uitwisselen met anderen nuttige informatie en tips

? info@4depijler.be voor al je vragen  zelf zoekertjes plaatsen vrijwilligersvacatures op de hoogte blijven van ontmoetingen en vormingsactiviteiten

Foto: Liggo Naftora

Bezig met een project in het Zuiden …

Foto: www.liveisbeautiful.be

Hét steunpunt voor wie zich vrijwillig inzet voor een initiatief in het Zuiden


JE PROJECT IN DE KIJKER?

Registreer je op de website. Maak je project zichtbaar voor iedereen. Dat kan het vertrekpunt zijn van een boeiende uitwisseling met andere organisaties.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in op de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van vormingsactiviteiten, ontmoetingen, subsidieoproepen en interessante nieuwtjes.

HEB JE EEN VRAAG?

Contacteer het steunpunt via info@4depijler.be.

Foto: Volkstuinen Sint-Amandsberg

Ben je vrijwilliger voor een project in het Zuiden? Dan kun je terecht bij het 4de pijlersteunpunt. Dat steunpunt is een initiatief van het Vlaams Agentschap voor Internationale Samenwerking (VAIS), in samenwerking met 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse NoordZuidbeweging.

VAIS Vlaams Agentschap voor Internationale Samenwerking 02 553 48 16 11.11.11 Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging 02 536 19 51

De 4de pijler is een verzamelnaam voor alle particu­ liere projecten en de vele initiatieven van verenigingen, scholen, missiegroepen, coÜperanten, jeugdorganisaties, migrantengroepen, vakbonden, ziekenfondsen of bedrijven die een band van solidariteit aangaan met het Zuiden. Ze staan naast de ontwikkelingsinitiatieven van de overheid (1ste pijler), de internationale organisaties (2de pijler) en de erkende ontwikkelingsorganisaties (3de pijler).

Foto: Honko

V.U.: Anne Van Autreve, Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel

Op www.4depijler.be kun je kennismaken met honderden Vlaamse organisaties die in de wereld actief zijn. De website biedt je tal van tips en informatie over het organiseren van projecten. Bovendien organiseert het steunpunt ook ontmoetingen en vormingsactiviteiten.

4de_pijler_2010  

ervaringen uitwisselen met anderen zoeken naar andere projecten info@4depijler.be voor al je vragen Hét steunpunt voor wie zich vrijwillig i...