Page 34

Spelregels: Dit spel speel je van jong naar oud. De jongste speler mag eerst, de oudste het laatst. Elke speler neemt een pion en vertrekt aan ‘start’. Gooi om de beurt met de dobbelsteen en ga evenveel vakjes vooruit als je ogen hebt gegooid. Kom je op een vakje met een tekening, lees dan de opdracht en voer ze uit. Wie het eerst vakje 50 bereikt, is de winnaar.

02 Provinciedomein Het Vinne Je klautert op de uitkijktoren voor een schitterend uitzicht over dit prachtige natuurgebied. Nadien hol je over de knuppelpaadjes tussen het riet naar vakje 9.

11 Met de huifkar Twee stoere Brabantse trekpaarden trekken je huifkar door het mooie landschap. Maar een wiel breekt en je valt uit de kar. Terug naar vakje 7.

16 Suikermuseum Tienen Na een wondere tocht door de zoete wereld van suiker zit je barstensvol energie. Gooi nog eens met de dobbelsteen.

21 Speelbos Kloesebos Je maakt een kamp, maar het duurt een tijdje om alle takken te verzamelen. Een beurt overslaan.

26 Ezeltochten Op de rug van een ezel trek je door het Hageland. Je gaat sneller dan de rest, spring naar vakje 29.

30 Recreatiedomein Ter Heide Met een surfplank glijd je met een vaart het water van ‘De Plas’ over. Ga vijf plaatsen vooruit.

Magazine Hageland - nr. 2  
Magazine Hageland - nr. 2  

Een weekendje er tussenuit met Ronny Mosuse en zijn vrienden in het hartelijke Hageland. Het magazine biedt een verrassende kennismaking met...

Advertisement