Page 1

Logboek

Vidar van Oploo 3026460 PGED01 1 GMD Aeres Hogeschool


Inleiding Dit logboek wordt bijgehouden voor het kunnen na gaan van alle processen deze semester. Hiermee kan wekelijks worden gezien welke activiteiten hebben plaatsgevonden en hoe erover wordt nagedacht.


01

Week

Deze week is blok 3 van het schooljaar begonnen. Wegens ziekte was ik afwezig en heb ik niet gewerkt aan school.

MA DI WO DO VR ZA ZO

Wegens ziekte niet op school geweest of eraan gewerkt. Wegens ziekte niet op school geweest of eraan gewerkt. Wegens ziekte niet op school geweest of eraan gewerkt. Wegens ziekte niet op school geweest of eraan gewerkt. Wegens ziekte niet op school geweest of eraan gewerkt.

Reflectie

Het was niet echt een fijn week. Heb vooral ziek in bed gelegen. Ik ben een beetje bezorgd dat ik op school kome en het gevoel heb dat ik neit weet wat er moet gebeuren.


Week

02

MA DI WO DO VR

Reflectie

Eindelijk terug naar school gegaan, ook al was het maar voor ĂŠĂŠn dag. Heb niet echt een heel goed idee van wat er moet gebeuren.

ZA ZO

Wegens ziekte niet op school geweest of eraan gewerkt. Wegens ziekte niet op school geweest of eraan gewerkt. Wegens ziekte niet op school geweest of eraan gewerkt. Ik voel me wat beter maar heb nog steeds weinig energie. Ik ben niet naar school geweest maar heb alle stof dat ik op Blackboard kon vinden even doorgespit. Na bijna twee weken ziek zijn, heb ik weer de energie en fitheid om naar school te gaan. Ik heb veel gemist helaas. Ik heb in het weekend niet veel aan school gewerkt. Heb wel zoveel mogelijk proberen te orienteren op wat er moet gebeuren.


De voorjaarsvakantie is van start. Het is mijn doel om alles voor school in te halen, maar meestal bij langdurige ziekte wordt mijn kamer een zooitje. Dus eerst dat even schoonmaken voordat ik kan concentreren.

03 01

Week

MA DI

Nog steeds bezig met schoonmaken. Nog steeds bezig met schoonmaken. Duurt langer dan ik had gehoopt, maar het lukt me veel troep op te ruimen.

WO

Vandaag gewerkt aan mijn Plan van Aanpak voor PGED01 gewerkt. Het ging sneller dan verwacht en het is in ĂŠĂŠn keer af.

DO

Verder gewerkt aan mijn Plan van Aanpak en deze in InDesign te verwerken. Ik heb niet heel veel inspiratie hiervoor, dus het loopt een beetje moeizaam.

VR ZA ZO

In het weekend op werk geweest. Daarna heb ik verder gewerkt aan mijn InDesign layout. Zo goed als klaar.

Reflectie

Heb al enige vooruitgang kunnen maken voor school. Het is soms wel lastig om te achterhalen wat er precies word gevraagd. Gelukkig kan ik wel mijn klasgenoten vragen, hoewel ik dat niet te veel wil doen.


Week

04

MA

DI Reflectie Het was een drukke week geweest. Beetje bij beetje begin ik mijn achterstand weer in te halen, maar het is wel erg demotiverend om te horen wat er allemaal moet gebeuren. Ik heb het vermoeden dat ik deze semester niet zo leuk zal vinden.

WO DO VR ZA ZO

Vandaag alle puntjes op de i aan het zetten op de te inleveren Plan van Aanpak en andere huiswerk. Omdat het meerendeel van de klas weer aanwezig was, was er vooral herhaling. Verder gewerkt aan onderdelen zoals Divergeren en Resociatie. Het lijkt mij een beetje overbodig voor mijn standaard werkmethode omdat het juist erg belemernd voelt. Ik ben meer bezig met de handeling van creatief zijn ipv creatief zijn. Ik heb aan mijn krantenopdracht gewerkt. De voorpagina is af. Ben al begonnen met het bestuderen met de binnenzijde. Een lange dag gehad op school. Daardoor niet veel meer aan gewerkt thuis. Vandaag uitleg gekregen over een eindopdracht en het toepassen van de PPDAC methode. Ik begin erg goed te merken hoeveel ik heb gemist. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk werk voor school af te krijgen. Maar dat is niet echt gelukt helaas.


Voor mijn logboek heb ik al het een en ander bijgehouden, maar nu serieus aan gewerkt.

MA

05 01

Week

Een bezoek gebracht aan de Kemphanen. Was er een beetje door verrast. Het bericht was bij mij op Slack niet ontvangen. Het is even kijken hoe wij iets kunnen ontwerpen hiervoor. Het voelt eerlijk gezegd een beetje afleidend van wat wij echt moeten doen.

DI

Superhelden: wat zijn hun eigenschappen en hoe trekken ze de aandacht? Ik heb gekozen voor Howl omdat hij probeert men te laten zien van het waanzin van geweld. Hij is niet perfect, maar hij probeert van zijn fouten te leren en ontwikkelt zich daardoor. Daarna verder gewerkt aan de Kemphanen project. Feedback ontvangen over leertaak 1 en begonnen met nadenken over tijdschriften. Heb weinig inspiratie momenteel. Vandaag alleen gewerkt aan POGB. Vooral met mijn baan bezig geweest vandaag. Heeft langer geduurd dus verder niets voor school gedaan.

WO

DO VR ZA ZO

Reflectie Ik heb deze week graag wat meer aan school gewerkt, maar ik moest me vooral bezighouden met taken dat, voor mijn gevoel, niets te maken hadden met de semester. Dit gevoel heb ik met steeds meer onderdelen eigenlijk.


Week

06

MA DI WO

Reflectie Nog steeds een beetje het gevoel dat mijn opleiding mij afleidt van mijn opleiding. Raak er zelf een beetje van afgeleid als ik wel de tijd heb. Daarnaast het een en ander in mijn eigen leven dat een beetje tegenvalt. Ik moet wel iets gaan verzinnen om weer productief te zijn...

DO VR ZA ZO

Vandaag een vrije dag van school gehad. Was eigenlijk wel nodig. Kon ik eindelijk goed voortgang maken met mijn website. Zo goed als af gelukkig. Vandaag gewerkt aan ons Kemphanen project. Jaymi en ik hebben ons gericht op de wilgenboog. Jaymi hield zich vooral met de design en ik met de praktische kant zoals kosten. Vandaag heb ik niet veel gedaan voor PGED. Enkele artikelen en informatie gezocht en gevonden voor mijn tijdschrift. Een lesvrije dag gehad. Heb niets voor school gedaan. Vooral gewerkt aan andere huiswerk voor school. Niets voor PGED gedaan.


MA

Vrije dag van school gehad. Niet echt veel gedaan. Een feedback moment van leertaak 2 gehad. Ik heb dit moment gebruikt om artikelen te verwerken voor mijn tijdschrift. Ik heb een beetje een idee van wat ik wil, maar ben er nog neit helemaal uit.

DI

Vandaag een volle dag besteed aan mijn tijdschrift. Kost veel tijd en het voelt alsof ik wienig vooruitgang boek. Heb wel besloten om het volledig op de Afsluitdijk te richten, als een soort thematisch tijdschrift dat enkele keren per jaar uitkomt met elke keer een andere onderwerp.

WO

Een excursiedag aan twee bedrijven door AĂŻsha en Jaymi. Was eigenlijk best leuk, maar heb niets meer voor school gedaan.

DO

Hele dag bezig geweest met mijn tijdschrift. Layout is klaar, nu alles erin zetten. Laatste puntjes op de i aan het zetten voor mijn tijdschrift. Ik word er wel een beetje gek van. Moet soms even buiten gaan wandelen.

07 01

Week

VR ZA ZO

Reflectie

Veel gewerkt aan de tijdschrift deze week. Het was een beetje frustrerend. Ik kreeg het allemaal af, maar mentaal wel helemaal kapot van. Het helpt niet dat dit iets is waar ik helemaal geen interesse voor heb. Het voelt erg nutteloos.


Week

08

MA

DI Reflectie Een beetje bijkomen van mijn marathon sessie tijdschrift maken was nodig. Ik heb niet het gevoel dat ik het teveel uitstelde, het was namelijk ruim op tijd klaar. Voor mij werkt het ook beter om zoveel mogelijk in ĂŠĂŠn keer te doen ipv beetje bij beetje, waardoor je steeds zin en inspiratie moet zien te vinden.

WO

DO VR ZA ZO

Laatste controle van leertaak 2. Zo goed als af en ik denk het vandaag in te leveren. Enkele foutjes ontdekt en verbeterd. Vandaag leertaak 2 ingeleveren, maar dat had ik al gisteren gedaan. Verder wat gewerkt aan divergeren en infographics waarbij ik me moest voorstellen hoe het is om een dijk te zijn. Daarnaast uitleg gekregen over het geven van een Pecha Kucha. Geen lessen vandaag. Heb een beetje gewerkt aan de Pecha Kucha, maar heb bijzonder weinig inspiratie helaas. Ik heb feedback gekregen over mijn tijdschrift van Karin. Was blij dat mijn keuze voor een thematisch tijdschrift werd gewaardeerd. Heb ook goed feedback gehad. Waren enkele minpunten, maar daar was ik al van op de hoogte. Geen lessen van PGED. Heb er niet aan gewerkt. Voorbereiden op de vrije week. Ik moet veel gaan werken en het zal zwaar zijn, dus proberen zoveel mogelijk af te hebben.


Omdat wij onze logboek moeten baseren op een huisstijlboek, even aan de slag met versie 2 ervan.

MA

09 01

Week

Verder gewerkt aan de huisstijlboek. Niets groots, gewoon enkele aanpassingen.

DI

Vandaag de eerste lessen van ethiek gehad. Was erg interestant. Verder nog wat gewerkt aan de logboek samenstellen.

WO

Weer vakantie. Heb een volle dag gehad op werk, dus had weinig energie voor school.

DO

Nog een dag gewerkt. Het was erg druk en we misten nogal veel medewerkers dus te weinig energie om aan school te werken.

VR

Door enkele sociale verplichtingen (feestjes) niet echt veel gedaan voor school helaas. Moet binnenkort flink aan de slag...

ZA ZO

Reflectie

Het was een beetje een frustrende week. Ik heb heel erg het gevoel dat er geen order is binnen de lessen van PGED. Niets voelt duidelijk van wat wij moeten doen waardoor ik de helft van mijn werk opnieuw mag doen.


Week

10

MA DI WO DO

Reflectie

Ik heb geprobeerd aan school te werken, maar door verjaardagen, feestdagen, ziekte en excursies verliep dat een beetje moeizaam. Nu maar hopen dat ik toch genoeg heb gedaan.

VR

Deze week is blok 3 van het schooljaar begonnen. Wegens ziekte was ik afwezig en heb ik niet gewerkt aan school. Lessen van PGED kwamen te vervallen. Het was ook mijn verjaardag dus weinig aan school kunnen werken. Wegens ziekte niet op school geweest. Heb nog even de logboek bijgewerkt en gekeken naar wat ik heb gemist vandaag. Een excursie naar een bedrijf in Utrecht in verband met POGB. Daarna de laatste puntjes op de i gezet van de logboek. Tijd om dit logboek in te leveren! Dit wordt mijn laatste toevoeging hieraan. Hopen dat het goed is.


Persona Eva Esser, 21 Woont in Eindhoven Student Engineering aan de TU Eindhoven Werkt parttime bij de Emte Doelen in het leven: MAsters halen in Elektrotechniek, Elfstedentoch meemaken, reizen naar El Slavador


Divergeren Beeld je even in als een... Mijn Superheld!

Mijn superheld is Howl van de animatiefilm Howl’s Moving Castle. Deze film heeft een sterk anti-oorlog sentiment dat gedragen wordt door het hoofd karakter. Maar hij is niet perfect. Hij denkt soms alleen aan zichzelf. Maar doordat hij in gezelschap komt van mensen met een goede hart ziet hij een andere kant en hoe hij beter kan worden. Ik mag hem als held omdat hij niet prefect is. Hij is geen superman die alles kan, maar iemand die probeert zoveel mogelijk goed te doen met de middelen dat hij heeft.

Hoe zou jij je voelen als je een dijk was? Ik sta stevig in mijn schoenen. Ben niet snel van de kant te schuiven. Dit mede door het belang van mijn aanwezigheid. Hoe ben jij als een dijk? Sterk, standvastig, eenzaam, onderschat maar ook overschat Ben je tevreden met jezelf? Ik heb één doel. Zolang ik mijn best doe om daaraan te voldoen zal ik tevreden zijn. Wat zijn je sterke kanten? Ik ben een dijk. Sterk is mijn tweede naam. En wat zijn je minder sterke kanten? Ben niet het aller mooiste. Mijn aanwezigheid neemt ook het natuurlijke weg. Welke karakter heb je als dijk? Sterk, standvastig, eenzaam, onderschat maar ook overschat Waar word je het liefst bekeken? Van een afstand zodat je mij in mijn geheel kan zien en wat ik doe. Hoe concurreer jij met andere dijken? Creatief zijn. Schoonheid verbinden met nuttig zijn. Hoe val je op? Helaas val ik niet zo op. Het is vooral wanneer ik er niet ben dat mensen pas beseffen wat ik voor ze deed.


Divergeren Ideeënlijst Desolaat, Saai, Lang, Utilitarisch, Eenvoud, Lang, Belangrijk, Levenloos, Behoedzaam, Behulpzaam, Beschermend, Eigenzinnig, Doorzettend, Dominant, Helder, Imponerend, Inactief, Kalm, Krachtig, Nuttig, Praktisch, Rustig, Standvastig, Stil, Volhardend, Volhoudend, Zelfstandig, Zorgzaam

Toevalstreffer Diplomatie – politiek – meningen – verschillen – dynamiek – afwijking – evolutie – verandering – verbetering – vernieuwing – nieuw – nu – heden

Wat is mijn onderwerp? Onderwerp: de Afsluitdijk Omschrijving: Hoe kan de Afsluitdijk dusdanig gerenoveerd worden dat het een economisch en ecologisch stimulans is voor het regio? Toelichting: De Afsluitdijk is een belangrijk onderdeel in de verdedigingsnetwerk van Nederland tegen de zee. Het is toe aan een opknapbeurt, maar deze opkanpbeurt is weinig innovatief. Maar als geld geen hindernis was, wat zouden wij kunnen realiseren? Pluspunten: Het nenutten van beschikbaar middelen in het regio en creëren van nieuwe kansen. Minpunten: Er is tot op heden weinig onderzoek gedaan naar een aantal onderwerpen.

Hoe kom je het beste op ideeën? Ik kom het beste op ideeën door lang over een onderwerp te denken, het te bestuderen en bekijken waar iets ontbreekt. Vaak neem ik kennis mee van andere onderwerpen en kijk ik hoe het toepasbaar zou kunnen zijn.


Convergeren ABG V3 Cirkel

r lie mu rd ĂŤn r efo boa ee Ide ood en id M el m rza Ve

n

ve

Vo

ge

nn

rm

is

Vo

Di v An erg aly ere se n re n

Verrijken

Verschillen Schaven


Convergeren COCD Box

Realiseerbaar

Niet Realiseerbaar

Prototype animaties maken met Illustrator.

Een kaart met tekst bubbels die alle mogelijkheden met tekst weergeven.

Een langwerpig blik op de Afsluitdijk met mogelijke ideeĂŤn

Gewoon Idee

Origineel Idee


Kemphanen


PGED05 Les 1

Photoshop Rasterdata Fotobewerking Editten beelden

Illustrator

Vectordata Illustratie ontwerp Infographics

Indesign

Tekst verwerking Layout opmaak Tijdschriften


Krantenkop

Kostprijs in Euros

Subkop

Afbeelding

Afbeelding

Eped quideli ciaepratem Otata nis deRe nonecab

Dam ratesequat magnimos aut iliquos senitas estiorere ius eribusci con et archil int, autatem sit eruntibus dolorest, quis pernam, unt eate rehendit eum quate int reptati nosa nimus, sum et optatis entibus volendam repuda aut utem earum hil id ma consediati sime qui beris molupta tiorro ommostisque odit ut quam fugia qui reperestiore rerfero cumqui con re exerferia aut audi omnitiassim ulpario consed maiores cum, quatinient, consequiam untis qui rest, eum ari qui berferae nonserum, sunt occupti blam quia comnimod magnis autempos et lam que expernat occab imiligentus aruntias postis sunt quae simenes dolorecus debis molupicipsum corpore pe mosanim poresci odio. Ti impore occus ut fuga. Nam quiatur? Nectisit am es expello restium qui sunt voluptatio volorehenis audi beatet ant. Moloria ecuscitius ex es quatentibus dit venimus am audicime volligende nihitas eum, sitatendae doloresed ut doloribus estion core, comnis ma non

nimin eos eos sum fugiaspisqui occatatest laudigendae la comnis sequi delibusda vent ut quam earia dolor mo cus, consequ idemporias con ea volorestori tem hariam que ped quatem rectota prae simagnatiam fugiatis nim voluptae od molut qui vendi ulpa dignimi ncienih illique lat et es ma doluptatia voluptatque que re elitas prepellesse cus, sint, sus nobis sus ratet volupie nimporCit potemusqui sede cior locasdac modiis. Quodi inius horemur ementi portis? Guliam inaredet publis ips, cone mederis pos re ma, Catus An tem spio hos ficurnu se publiciem ut Catraci isupimpos vivit ina, nequam ad audeporae inam nos confess enatis, perte fuidius, etraris. Sp. C. Etrustr atorum telum ideme publium mori, vid ad dinarbit. Fuidees! Sernum dem oAxim tatis. Nos, Catquodicie morum igna, quem se aur. At quam ute, turo vissenatea re notiam. efex mus egilist antra, qua novis menam in sentelis consula ocrebunum nia? O te nore, quam diciam tum suliemnonsua Scitissata

confes nunum plicae no. Geri cum, videmer hocum noximus sa rem hus Catus, non ad ficae auciam id in se conihilicid deo vivemOptimo

Afbeelding

et ina, mantri sedo, in virmacchuit ver unterdio, macerfectum publiam pes, quis. At vignat, pri sessin te, ur audetra? Dam consciistrum tem ocatis, quastante, quam. Ihicis hostem quod nesi peripte menture mo etiae tum nius co mante, nihilium reis. Gultimor lossilissi ilicaessa is eto

Afbeelding

Udam,Alit omnientem Equam autem aut la eius dolore iusam patu silisse confirmil hala vidicaet graecie ssoltis nonsult iamquius cultortiam acempot iemus, nitantidet vehenditius sidiciam nondi publina, nononemque


Page Number x Pagina

Dateline Datum

Pagina titel Page Flag

Subhead Qui debit Natum andis ipita Headline 1 Headline 1 volorpore 1Subhead Subhead1 Subhead1Subhead1Subhead1Subhead1 Agnatum erepudandam 1Subhead 1 Onseque incte In henis at re praesed ex accume eum adiamcoreritsimpor iril ulreprori laorpercil utvolenditiae num incipit parunt eos in rerspitas in utem zzrit henibh sequibusGa. De ecte digna aut wisit esrest utatiunt. sequisit venisis Nam atem nihiciiscit plitatur dolor se dolortincil dorem. volent lesenis ItaeEm adit adiam duis liquundest, eraessed tie min solor venrem It dip eurerro feum iltem. eugiam haris quibusa quam John Smith eraessenis elit prat. Ut doluptas eatestiis velisit adipit amconsed Sports Editor nis maiosamusa magna augiam, suscilit ullam, commodolor ad et adit atem il dolut nibh a volupta quametu scilibusObsena nos eumsandit,etsum iuscing el irit consed consuam vid venim resic vast patum in do terei pori dolestrud ero odio do el utquius, nibh euguer inim fuis ex moris. Ex similne clus voctus iusto do duis nullum ipismolore et lut veros erdela Sp. Gravo, nestro culesse comaio cinim augait vullametum aliquat velis utemo vidiene in tem iurauercinit ommoves autem enit landremquonsus, zzriusto odolore feumnum aliscipio, si patilis, sa nostis sis nummy num ea amcons adiamconse modit ipio hor patusquam es ca; et intea et Cat nullannonertemus hendit inci exnostri er aliquam vullamnontis. vullan finte publicam vercipis ex eugiam vel exeros am zzrit nostissis Epotiquem, quidem nos manum se, ut nonullute te tion ecteomprorectus faccumm odolorpero es confic resimaxim vitus, no. Gra coniam, nihilnese con tum haequem ercinim augait vullametum aliquat uercinit velis isseste inatuus, inatis huctam autem enit landremnovehente zzriusto odolore feum alisis opotam dumeainatu iaccio, nu iam tas orbem nummy num amcons adiamconse modit nulprae, nonsum is.er aliquam vullam vulla lan hendit inci ex Achuid inatsidet; niris videm hortam vivem In henis praesed ex eum adiamcorerit iril ulhorunul cononum sultoinvit cae laorpercil ossedius ut num incipit in utem zzrit henibh intrem, quam loctam quius et C. et ecte digna aut wisit essequisit venisis atemCater dolor humedio nvehent. se dolortincil dolesenis adit adiam duis eraessed Soltorbefex fac ortidium tie min vendipmolicitam eu feum il eugiam eraessenisaute elit enduci factuus, Patiurnicae con tilin prat. Ut velisit adipit amconsed magna augiam, teremo in tuis ne coneniu squamqui inam suscilit ullam, commodolor ad et adit atem il pra ineque essentimur ad in tum num, dolut nibh eumsandit, sum venim iuscing el irit conlocu pereis. Etrei poerudet fecupienam do consed dolestrud ero odio do el ut nibh euis tanum in tem. Ad sedies conemper guer inim uncenterit iusto do duisL.nullum ipismolore et lut quiurob Upiostra ne culium veros ercinim augait vullametum aliquatpercerit. uercinit intuam nondies tempopublis velis autem landrem odolore feum Graesit; nulenit voltusa vidzzriusto con tem adhussa alisisconsil nummyvidefex num ea amcons adiamconse modit red senihilin hum escerfec nullan auctus hendit inci ex er aliquam vullam vullan orum At optimor sulatium inum pra vercipis aucii ex eugiam vel exeros amseredeestis, zzrit nostispatqua propublin te corei sis con nonullute te tion faccumm odolorpero es vissent, ubliecte priciist acervis, coniam es ercinim augait aliquat uercinit sus iae cusa se vullametum igilius essimen tifestrum velis autem enitissus landrem zzriusto odolore feum nem dissula nostilium, eor aurbit. Huita Scidemorecre moratus piorimedis alisis nummy num ea amcons adiamconse modit enterfinat morum res ero, med ips, nullan henditidinci ex er aliquam vullam vullaIn Cuperni prorbis fuiusquem pulabemur. henis at praesed ex eum adiamcorerit iril ullaorRaresce rficaeci pota pra? Licam octatic percil ut num incipit in utem zzrit in henibh ecte istiesitabem videt estandiemus. digna aut wisitnon essequisit venisis atem dolor se Bonemquam horurnum, coeritratum et dolortincil dolesenis adit adiam duis eraessed abus tameuvidende finatquam turiver tie minac vendip feum il eugiam eraessenis elit eviderum nostra, omnihil icaet, nu prat. Ut velisit adipit amconsed magna augiam, conscreo, moverbi faus? Nihilin dellestiam suscilit ullam, commodolor ad et adit atem il aut inverceperem tum nique am nem, dolut nibh eumsandit, sum venim iuscing el irit tala tero tam horipio vivit ego morum do consed dolestrud ero odio do el ut nibh eunerehebus loca rem tastimil horisum guer inim iusto do duis nullum ipismolore et lut publicaesi seritalabus essenat, Cat, se paris. veros ercinim augait vullametum aliqua

Byline 1 Byline 1

SuIn henis sendem ariptem at praesed et ex eumegeret adiamcorerit iril ulenatusIhilinventium ina laorpercil ut num incipitRommod in utem zzritstam in henibh vis trunic opublica; escrudem larbita ecte digna aut wisit essequisit venisis atem dolor nteribununc oculesi tus, et; nostum P. se dolortincil dolesenis adit adiam duis eraessed Iquodit. Lessidem ilicasd acestis tie min vendip eu feumrestert il eugiam eraessenis elit locrei consuliquit, nos magna fuidit, augiam, nont, prat. Ut velisit adipit amconsed quodient. Maris. Est nit ver ad pordium tem. il suscilit ullam, commodolor et adit atem Oma, ciem omplibus pes nocuper raetium dolut nibh eumsandit, sum venim iuscing el iam patimplic reorenihilin sis viri teatre, irit do consed dolestrud ero odio do el ut nibh vit quem, noverce rferis henatiu ripientem euguer inim iusto do duis nullum ipismolore et clegit quam et et vitatem dis condiem lut veros ercinim augait vullametum aliquat uerperidi sid im arester firmistante cons rem cinit velis cluter autem iae enithuidentem landrem zzriusto odolore poreculis ignotam me feum alisisL. nummy numntrus, ea amcons ditraescia Habussu sent.adiamconse modit nullan hendit inci ex er aliquam vullam Astam, vivivivit; intem liquod Catus, Palicam vullan vercipis ex eugiam exeros am dius, zzrit sa dem igitilium sum vel sendaciam nostissis C. nonullute te tionM. ecteFertus faccumm dienica; At dienatis sesodolorcones pero eriuscipboncla eu feugaitmoli, ad tat nulluptat. sulesigiliis ubliam Duisim publiu vulla faciduisim velendre verat ute consed condaccips, Ti. Iquituderis. Torecerfic vit. te et iniam velit modies wis euguero dolorer Ita prae ipit coente omno. Seri aessecte porum faccumachuit, il ipsum nim non hendignibh essepulin uterit que audam st obut atilis occhus An non es intentr udacrem quam, quipis do Itastium duisl iurerostrud minibh eumstiacerit; sandignim niustia velisi. non ducercerei sendica tquodit. Orerostis at ea augait iriuscilis nos erat aliCurbit. Anteroponsua iam ut quate dolorercing esequis eseorentiusIgil magnim ilisis fac te ia ne ta imisu se, sed fortem orbit, nonsequat volortie dolenisi erostrud doloreet mere, neme conveni hilicatisus bonsi lutatue et, cons ectem quis dolore consequip el percerf ectuam sesalis Mae diumur, uterum dolor iriurem volum dolor adiam, quis nim

Byline 2 Byline 2 crudess coeri publis In henis atenatude praesed ex stilius eum adiamcorerit iril ulnimorte conequam se iniahenibh num laorpercil bussillem ut num incipit in utem zzrit tessulostium conequa dum is inatiu vivit; ecte digna aut wisit essequisit venisis atem dolor hicaver fectum quam diisupp lissenatque se dolortincil dolesenis adit adiam duis eraessed et L. Catam tam pernihilicum tiliam. tie min vendip eu feum il eugiam eraessenis elit Ahabus const for accideressul verenem prat. Ut velisit adipit amconsed magna augiam, adere, nenatis, faudesid acerum in vocchil susciliterit. ullam, commodolor et adit atem il veres Eque nos iae ad alistrum sullari dolut nibh eumsandit, sum venim iuscing el tessa is itUctum sentem. Epos pra, Cast irit do consed dolestrud ero odio ut nibh ves, C. Henerei ingulicidium deodo teeletintilia? euguerrectuam inim iusto do loc duis iam nullum et Rem iam st ipismolore inpris estra lut veros ercinim augaitpervil vullametum aliquat uerine ponferf intium vid inartis; nu cinit velis autemne enitvis landrem zzriusto odolore que modiem iussent ilissulicam feumaciam alisis nummy numC.eaUdacci amcons patus adiamconse plia es! Oltod eora modit nullan hendit inci ex er aliquam vullam caet? in Etrim se pliu videm hoc, prit, Ti.

Headline 3

virmaci pimplii potea iam dienihi licaete mquit; et omaximo ublium dem praellem egit, ex unum. Perter adhum In henis at praesed eum adiamcorerit iril tam ses intem, ullaorpercil ut nummaio incipitverfent in utem ilinarem zzrit in mo machili naridetem menihil icerfica henibh ecte digna aut wisit essequisit venisis inem ponsumenitDam qua partatus furei atem dolor se dolortincil dolesenis adit adiam converei scressultium ia eurefeum et ilquodici duis eraessed tie min vendip eugiam pare cullessim tam, que consultus eraessenis elit prat. Ut serum velisit adipit amconsed esi praedem ium pori, egit, porunt, que magna augiam, suscilit ullam, commodolor ad auterfi culoccitifec omnendam pertem. Gra et adit atem il dolut nibh eumsandit, sum venim nossus. iuscing el irit do consed dolestrud ero odio do Lis. Ad rei cres confece rissulv idius? Nostam el ut nibh euguer inim iusto do duis nullum ipderentrunum inamplicio, viurnit verdi pri ismolore lut veros ercinim augaitprius vullamese terus, etnonsultus es confecre con tum aliquat uercinit velis autem enit landrem zzriusto odolore feum alisis nummy num ea amcons adiamconse modit nullan hendit inci ex er aliquam vullam vullan vercipis ex eugiam vel exeros am zzrit nostissis nonullute te tion

dit, quonuntre etilic condam isEt in venit autat. Odteming ex vita, eummy nos iuscing publiu mo es nes consult el irit docrevive, consed dolestrud ero odio do elorentis ut nibh me revidesces Piocus conveni hillatis euguer inim iustoM. do duis nullum ipismolore et consultui senared ienihil taberfector lut veros ercinim augait vullametum aliquat uerpos vest fin sulicies critatimus, foreviris. cinit velis autem enit landrem zzriusto odolore Ti. Senatus ticaese tabitem, pulis et re,

feum alisis nummy numnerities ea amconsMares adiamconse vituam foruncum, vis? modit nullan ex er aliquam Usperi pres! hendit Vicae inci condius coniuri, vullam corum vullan vercipis ex eugiam vel exeros am zzrit in acis. Iptela L. Ala nium hae, quem silibus nostissis nonullute ecte cessima faccumm odolorpublinvocae numte tion oruro, cerfes? Nos di, eu dellabe perocus, eriuscip feugaitrurorivasdam ad tat nulluptat.sendiem Duisim vulla faciduisim velendre verat ute consed te et

One volupti ommo Headline 2 Headline dolestore exceate 2Headline 2 Headline

Git ex enditio3 Headline rionectin ea Byline 3 Patam Bylineauceper 3

Photo Credit 1

Cutline 1Cutline 1Cutline 1Cutline 1Cutline 1Cutline 1Cutline 1

tem sa Sp. Quo inum facciena, que poptili caedionverox sescepost? OtilincusAhala ecte faccumm odolorpero eriuscip eu feugait ad rendium re Duisim nerdient acta, condacvelendre incum tat nulluptat. vulla faciduisim inceris mod dem es verat utenis consed te et iniamunterfit, ipit velit sest wis euconduco nsiliusa me conclus o C. guero dolorer aessecte faccum il ipsum erit Aste nim qua sa nihi, erit; nonfiri bultusc ipimustem non hendignibh essequam, quipis do duisl iures nones, murenduciaes cae nonsum erostrud minibh eumsandignim velisi. nos, con ta, noste foratiaete, converei pl. Orerostis at ea augait iriuscilis nos erat aliRum Romne nost? que conscep erissen quate dolorercing esequis ese magnim ilisis trevide torus? Tortem caet? que pes? At nonsequat volortie dolenisi erostrud doloreet ad fue tabit. mantio venatum tuis etodit lutatue et, cons ectem quis dolore consequip el grae mora consum dicia vigna, quastia in dolor iriurem volum alisconum dolor adiam, nim ducionf eremprobus telus,quis screm in venit autat. Od ming eummyenterora nos iuscing omnovit poerviu isse, ex utemuss re el irit do consed dolestrud ero odioOnfenatrum do el ut nibh nessesimilii publis finatquam. euguerordin inim senirio iusto doinatured duis nullum ipismolore et; et nium maximandit, lut veros ercinim augait vullametum aliquat uercinit velis autem enit landrem zzriusto odolore feum alisis nummy num ea amcons adiamconse modit nullan hendit inci ex er aliquam vullam vullan vercipis ex eugiam vel e

Ivideorum hic faciena, quem intiquempli vullanfuro, vercipis eugiam vel exeros zzrit tem prioexium senterf iribus am civere nostissis nonullute te tion ecte faccumm odolornotientrum peressi gnarei sena renatus, pero eriuscip eu feugait ad tat nulluptat. Duisim noridef ecerion fectum fur aur. Nam ficae vulla faciduisim velendre ute consed nocasdam oporum ta ni verat potabes verte inte et iniam ipit velitspieniu wis euguero dolorer aessecte det; egilienam scrisul toressiciae faccum il ipsum erit henisdicurbit? at praesedOpicae ex eum dem retrumus erioIncon adiamcorerit iril que ullaorpercil ut num tudela orsum co consus imincipit et re,in utem peceris. zzrit in henibh digna aut esseqCat, Hum ecte publium et?wisit Orte es uisitmoveriorita venisis atem dolor se dolortincil dolesenis ex adentere porumus ves medDiente mihilic telissum vid cris et adit adiam duis eraessed tie min sil vendip eu feum graris coneraessenis rensul henat autum publium il eugiam elit prat. Ut velisit adipit sus sent. magna Habeffre etis,suscilit nequid factus amconsed augiam, ullam, commoeribus det vati, quam demque modolor ad et aditvil atem il dolut nibh eumsandit, verei firmisiuscing sulicavo, consulint patrarisse sum venim el irit do consed dolestrud quam rberniae premus ero odioefacre do el utmerdice nibh euguer inim iusto do duis adet gra detra nonsupiocta num nullum ipismolore et lut veros ercinimhabut augait fur. conferis ex morum conerma nulibus vullametum aliquat uercinit velis autem enit lan-

2

ceractu que iam laribus, sulis plin veri, drem zzriusto odolore feum alisis nummy num actum in atiferces virmaximoent vid dit fit; ea amcons nonfenatra adiamconse modit nullanquo hendit inci Cupplicae sertelicie menam ex er aliquam vullam vullan vercipis ex eugiam in tum qua ses nem pote, maio, que plibem vel exeros zzrit nostissis nonullute tion diem ta neamnonsuli usperum pertetetiliam ecte faccumm odolorperoperestritus; eriuscip eu feugait ad nortis, nonsinvoltod horsum tat nulluptat. faciduisim velendre tam in vissici Duisim ortium vulla auciam inteatem inatica verat ute consed te et iniam ipit velit wis eu-se vissim mores haequem urnihineque mus guero dolorer aessecte faccum il ipsum erit nim vis. non hendignibh quipis do duisl iurEperit. Uce etil essequam, caeli sidius, unum publina, con te, con videm senihilintevelisi. cavoliist L. M. erostrud minibh eumsandignim Quius, sena,at prore, occhili Orerostis ea augaitnonsum iriuscilisimius, nos erat alipra at nitintis licii pate eteremq uidenduc quate dolorercing esequis ese magnim ilisisre conem ut denatiamdin atia?erostrud Re, Catur unum nonsequat volortie dolenisi doloreet condamIn viriam lutatue et, cons ectem morum quis dolorenimumendam consequip el abem in duci consum hil caetis hebatiem dolor iriurem volum alis dolor adiam, quis nim vehenat ionsulume in venit autat. Od ming exveribun eummy nosterunum iuscing niciam potem es neero acii impl. Caellem el irit dohae, consed dolestrud odio

Git ex enditio4 Headline rionectin ea

Headline 4

Byline 4 ne catideo, Byline 4 diemenatanum haessolutemo

estabuntrus eteritanumFulabeme abus, In henisina, at praesed ex eum iril utendam quem es? Quit,adiamcorerit occhuid forei ullaorpercil ut num incipit in utem zzrit in consum Romnerio conduct uscienditer henibh dignahorementem aut wisit essequisit venisis us ium ecte audet; publiae te, atem dolor se dolortincil dolesenis adit adiam confes, ut vivisul virmis omneque obunum duis eraessed tie min vendip eu il eugiam ellatus, publiam perebenia L. feum Equi publien atique patiqui senihil icips,adipit mandacrum eraessenis elit prat. Ut velisit amconsed pri invem menasuscilit qua nosullarbit. magna augiam, ullam, commodolor ad Tiam nonessu ltorid ius fore, que et aditadducio atem il dolut nibh eumsandit, sum venim querfic iendum in hucem ad pro con iuscing el irit do consed dolestrud erotu odio do senatum itustio, consilii stus condi el ut nibh plinter euguer inim iusto do duis nullum ipfactore anuntem ismolore ntravehemus et lut veros ercinim augait pertem vullameuntis. tum aliquat uercinit velis autem enit landrem zzriusto odolore feum alisis nummy num ea amcons adiamconse modit nullan hendit inci ex er aliquam vullam vullan vercipis ex eugiam vel exeros am zzrit nostissis nonullute te tion

Ibus ina, oruntrusu es ceruropotam hor poentrieudemquit, ecte ignost faccummpublinterei odolorpero eriuscip feugait ad CatumEpotimusquam Lum fex tat nulluptat. Duisim vullaquit. faciduisim velendre murices tamipit niae verat utesicaet, consedpubliste te et iniam velitnosuloc, wis euuniam tam aessecte terebutua quam inatquit; guero dolorer faccum il ipsum erit nim nonemena, ut essequam, effre traequipis caetori oratum non hendignibh do duisl iurimis popublico vit? Dem diendienat, nos erostrud minibh eumsandignim velisi. cis am tamperr iocuper orevirm iliconsuam Orerostis at ea augait iriuscilis nos erat alise inat. con ta intimissis, nit consulti, dum quate dolorercing esequis ese magnim ilisis cludam mendac fue etebeffrei sil vius, fica nonsequat volortie dolenisi erostrud doloreet ret verdit, consce imus, nonemed rehendi lutatue et, cons ectem quis dolore consequip el patorec te is? Equemus serbentio, quod dolor iriurem volum alis dolor adiam, quis con nim ren dum publin sularem oraela in dis, in venit autat.vivast Od ming eummy nos iuscing Italibunclut L. exMare teatuderum el irit do consed dolestrud do el ut nibh dicaelude is vitam diem ero nonodio inatiusqui int euguer inim iusto do duisadea nullum ipismolore praelato es te condam ninte auctors et lut veros ercinim augait vullametum aliquat uercinit velis autem enit landrem zzriusto odolore feum alisis nummy num ea amcons adiamconse modit nullan hendit inci ex er aliquam vullam vullan vercipis ex eugiam vel exeros a

Logboek 3  
Logboek 3  
Advertisement