Page 1

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl


VKS Overdrukfiltersystemen VKSNederland B.V. ontwikkelde zich door jarenlange ervaring tot de specialist op het gebied van overdrukfiltersystemen. Naast een vakkundige opbouw en afdichting van uw cabine, biedt VKS Nederland B.V. ook een goede service m.b.t. montage, onderhoud, levering filterpakketten en jaarlijks certificeren van uw overdrukfiltersysteem. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, daarom ontwikkelde VKS Nederland B.V. voor u deze serie RVS heavy-duty overdrukfiltersystemen. Deze zijn uitermate geschikt om te gebruiken in elke vervuilde omgeving en onder alle omstandigheden. Dus als u werkzaamheden verricht in een omgeving, waar u grote kans maakt in aanraking te komen met verontreinigende lucht, bijvoorbeeld bodemsanering, recycling, sloopwerkzaamheden, compostering, overslag etc. , dan zijn deze VKS overdrukfiltersystemen de oplossing. Deze VKS systemen voorzien de cabine van uw voertuig of machine van gefilterde schone lucht en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, CE-machinerichtlijnen en voorwaarden ARBO-wetgeving, zoals zijn opgenomen in de publicatie CROW132 en zijn volledig conform NEN 4444.

VKS overdrukfiltersystemen en filterpakketten een garantie voor schone lucht in uw cabine!!!

Service en filterbestellijn Bel: 06 533 522 25

Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 0416-544313 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

w w w . v k s n e d e r l a n d . n l


VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl


CCU Cabinedruk Controle Unit

Met de CCU kan de overdruk in de cabine niet alleen gemeten worden, maar ook geregeld. Een regelcircuit zorgt ervoor dat er een minimum overdruk wordt gehandhaafd. Als er veranderingen in de afdichting van de cabine ontstaan door bijvoorbeeld slijtage aan de deurrubbers zal dit door de regeling worden gecompenseerd. Wanneer de gemeten druk buiten de voorgeschreven normwaarden komt en de regelaar dit niet meer kan corrigeren zal er een melding op het scherm komen en een akoestisch alarm klinken. Deze normwaarde ligt tussen een minimale druk van 100 Pascal en een maximale druk van 300 Pascal. Omdat de druk wordt geregeld, is de overdruk iets boven de minimale voorgeschreven normwaarden afgesteld, waardoor de levensduur van de stoffilters verlengd zal worden en er een betere contacttijd met het aktief koolfilter ontstaat. Het systeem zal ook een waarschuwing geven als er geen filters zijn geïnstalleerd en het systeem inschakelen. Zijn alle punten welke gecontroleerd worden in orde, dan is dit in één oogopslag zichtbaar, doordat het groene led op de CCU brandt (dit betekent, het systeem funcioneert prima). De overdrukregeling zal automatisch inschakelen bij het inschakelen van het contact van het voertuig. Als er geen overdrukregeling noodzakelijk is, bijvoorbeeld als de machine niet op een saneringsplaats is, kan het systeem worden uitgeschakeld. Dit wordt in het geheugen opgeslagen, zodat bij een volgende keer starten het systeem uit blijft. Er kan een externe groene lamp worden aangesloten, die aan de buitenkant van de cabine moet worden aangebracht, zodat aan de buitenkant van de machine te zien is, dat het overdruksysteem in werking is en de druk binnen de normwaarde.

Als optie zijn er luchtkwaliteitsensoren voor het meten van diverse stoffen leverbaar, die op de CCU zijn aan te sluiten. Als de MAC waarde wordt overschreden, zal dit op het display worden getoond en zal er een alarm klinken. Het groene led op de CCU dooft en als er een externe lamp is aangesloten zal deze ook uit gaan. Deze compacte Cabinedruk Controle Unit met een afmeting van 145 x 95 x 49 mm is uitwisselbaar voor zowel een voedingsspanning van 12 als 24 Volt en wordt compleet geleverd met montageplaat en kabelset.

Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Mobiel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

w w w . v k s n e d e r l a n d . n l


VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl


VKS-V6 Overdrukfiltersysteem Kenmerken: *Behuizing is gemaakt van RVS 304. *Standaard voorzien van een RVS snelwisselframe met RVS snelsluitingen. *Door deksel afgesloten en van filtercompartiment gescheiden ventilatorruimte. *Leverbaar in 24 en 12 Volt. Ook 220 Volt is mogelijk d.m.v. een ingebouwde trafo. *De deksel is eenvoudig te openen d.m.v. RVS snelsluitingen. *Filters zijn eenvoudig en snel, zonder gereedschap, te wisselen. *Geschikt voor stoffilters van EU-5 klasse P1 t/m EU-13 klasse P3. *Geschikt voor actief koolfilters type A/B/E/K/Hg of combinaties van deze types. *Standaard voorzien van poedercoating, RAL 9001. *Kan volledig uitgebreid worden met diverse accessoires en signaleringssystemen.

Technische informatie: Afmetingen Lengte Breedte Hoogte VKS-V6 950mm 615mm 265mm Filterpakket 595mm 395mm 160mm Gewicht Zonder filters Met filters bijvoorbeeld EU5-30mm, EU13-30mm, A-100mm 40 kg 62 kg

Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Mobiel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

w w w . v k s n e d e r l a n d . n l


VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl


VKS-V5 Overdrukfiltersysteem Kenmerken: *Behuizing is gemaakt van RVS 304. *Standaard voorzien van een RVS snelwisselframe met RVS snelsluitingen. *Door deksel afgesloten en van filtercompartiment gescheiden ventilatorruimte. *Leverbaar in 24 en 12 Volt. Ook 220 Volt is mogelijk d.m.v. een ingebouwde trafo. *De deksel is eenvoudig te openen d.m.v. RVS snelsluitingen. *Filters zijn eenvoudig en snel, zonder gereedschap, te wisselen. *Geschikt voor stoffilters van EU-5 klasse P1 t/m EU-13 klasse P3. *Geschikt voor actief koolfilters type A/B/E/K/Hg of combinaties van deze types. *Standaard voorzien van poedercoating, RAL 9001. *Kan volledig uitgebreid worden met diverse accessoires en signaleringssystemen.

Technische informatie: Afmetingen Lengte Breedte Hoogte VKS-V5 750mm 515mm 265mm Filterpakket 495mm 395mm 160mm Gewicht Zonder filters Met filters bijvoorbeeld EU5-30mm, EU13-30mm, A-100mm 37 kg 52 kg

Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Mobiel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

w w w . v k s n e d e r l a n d . n l


VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl


VKS-V4 Overdrukfiltersysteem Kenmerken: *Behuizing is gemaakt van RVS 304. *Standaard voorzien van een RVS snelwisselframe met RVS snelsluitingen. *Door deksel afgesloten en van filtercompartiment gescheiden ventilatorruimte. *Leverbaar in 24 en 12 Volt. Ook 220 Volt is mogelijk d.m.v. een ingebouwde trafo. *De deksel is eenvoudig te openen d.m.v. RVS snelsluitingen. *Filters zijn eenvoudig en snel, zonder gereedschap, te wisselen. *Geschikt voor stoffilters van EU-5 klasse P1 t/m EU-13 klasse P3. *Geschikt voor actief koolfilters type A/B/E/K/Hg of combinaties van deze types. *Standaard voorzien van poedercoating, RAL 9001. *Kan volledig uitgebreid worden met diverse accessoires en signaleringssystemen.

Technische informatie: Afmetingen Lengte Breedte Hoogte VKS-V4 950mm 415mm 400mm Filterpakket 595mm 395mm 250mm Gewicht Zonder filters Met filters bijvoorbeeld EU5-100mm, EU13-50mm, A-100mm 40 kg 57 kg

Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Mobiel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

w w w . v k s n e d e r l a n d . n l


VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl


VKS-V3 Overdrukfiltersysteem VKS-V3 overdrukfiltersysteem, een verstandige keuze in het gebruik en montage •Filterhoogte extra hoog.Voordeel: het goed kunnen plaatsen van een grote diversiteit aan filterpakketten. •Vuile luchtaanzuiging direct over de filters.Voordeel: de filterruimte blijft schoner, waardoor minder schoonmaakwerkzaamheden bij het vervangen van het filterpakket. •Dakframeset is volledig voorgemonteerd en zeer eenvoudig te plaatsen (het originele dakluik compleet met buitendakrand en cabine afwerkplaat binnen worden gedemonteerd en blijven dus onbeschadigd in tact, waardoor indien nodig, deze altijd kan worden teruggeplaatst). •Electra is volledig voorgemonteerd, waardoor het systeem alleen maar van spanning voorzien hoeft te worden. De rest van de kabelset is plug & play. Voordeel: samen met het voorgemonteerde dakframe zorgt dat uw montagetijd zeer verkort wordt en de montage extra soepel verloopt. •Bediening geschiedt door een volledig in de dakplaat geïntegreerde CCU Cabinedruk Controle Unit met de volgende bedieningsgemakken - automatische drukregeling, waardoor een lager luchtflow over de filters wordt gecreëerd. Hierdoor wordt de levensduur van de stoffilters aanzienlijk verlengd en daardoor krijgt u een betere contacttijd met het aktief koolfilter krijgt, zodat deze optimaal de gifstoffen kan filteren. - filterpakket detectie, die aangeeft in volledig uitleesbaar display dat er geen filters aanwezig zijn. Het systeem komt daardoor ook niet in werking en geeft in het display filteralarm weer. - uit te bereiden met geursensor voor het bewaken van de luchtkwaliteit in de cabine op gifstoffen. Bij overschrijding van de grenswaarden wordt onmiddelijk d.m.v. een akoestisch alarm en een uitleesbare weergave op het electronisch display uitgeschreven dat de Mac waarde is overschreden en er actie ondernomen moet worden. Kortom: deze V3 biedt u vele voordelen en gemakken, waardoor de keuze voor dit systeem achteraf een zeer goede keuze blijkt te zijn.

VKS-V3 overdrukfiltersysteem Kenmerken: -Behuizing is gemaakt van RVS 304. -Gestroomlijnde polyester kap, voorzien van een centreersysteem. Deze kap is standaard wit, maar kan desgewenst prima in iedere kleur worden gespoten. -Filterdeksel is eenvoudig te openen en te sluiten d.m.v. RVS snelsluitingen. -VKS-V3 overdrukfiltersysteem montagesets zijn te verkrijgen voor diverse merken vrachtwagens, zoals DAF, MAN,Volvo, Mercedes, Scania, Renault, Ginaf en Terberg. -VKS-V3 overdrukfiltersysteem is leverbaar in 12 Volt, 24 Volt en 220 Volt is mogelijk d.m.v. een ingebouwde trafo. -Door deksel afgesloten en van filtercompartiment gescheiden ventilatorruimte. -Filters zijn eenvoudig en snel te wisselen zonder gereedschap. -Geschikt voor stoffilters van EU-5 klasse P1 t/m EU-13 klasse P3. -Geschikt voor actief koolfilters type A/B/E/K/Hg of combinaties van deze types. -VKS-V3 overdrukfiltersysteem voldoet aan de NEN 4444 en huidige Arbo beleidsregels, CE-normen en richtlijnen zoals zijn opgenomen in de publicatie CROW 132.

Technische informatie:

Afmetingen:

Lengte 700 mm

Voltage 12/24 Volt Stroomsterkte 15 Ampère zekering

Electrische gegevens:

Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Gewicht standaard unit: Mobiel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

Zonder filters 36 kg

Breedte 740 mm

Hoogte 230 mm

Met filters EU5-30, EU13-38, A-75 49 kg

w w w . v k s n e d e r l a n d . n l


VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl


VKS-V7 Overdrukfiltersysteem Kenmerken: *Behuizing is gemaakt van RVS 304. *Standaard voorzien van een RVS snelwisselframe met RVS snelsluitingen. *Door deksel afgesloten en van filtercompartiment gescheiden ventilatorruimte. *Leverbaar in 24 en 12 Volt. Ook 220 Volt is mogelijk d.m.v. een ingebouwde trafo. *De deksel is eenvoudig te openen d.m.v. RVS snelsluitingen. *Filters zijn eenvoudig en snel, zonder gereedschap, te wisselen. *Geschikt voor stoffilters van EU-5 klasse P1 t/m EU-13 klasse P3. *Geschikt voor actief koolfilters type A/B/E/K/Hg of combinaties van deze types. *Standaard voorzien van poedercoating, RAL 9001. *Kan volledig uitgebreid worden met diverse accessoires en signaleringssystemen.

Technische informatie: Afmetingen Lengte Breedte Hoogte VKS-V7 950mm 615mm 400mm Filterpakket 595mm 595mm 250mm Gewicht Zonder filters Met filters bijvoorbeeld EU5-100mm, EU13-50mm, A-100mm 45 kg 69 kg

Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Mobiel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

w w w . v k s n e d e r l a n d . n l


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl Artikel nr: O6503 VKS-V3 Overdrukfiltersysteem Technische informatie: Afmetingen VKS-V3 Filterpakket

Lengte 700mm 595mm

Gewicht Zonder filters 36 kg

Breedte 740mm 395mm

Hoogte 230mm 150mm

Met filters bijvoorbeeld EU-30mm, EU13-38mm, A-75mm 49 kg

Artikel nr: O6500 VKS-V4 Overdrukfiltersysteem Technische informatie: Afmetingen VKS-V4 Filterpakket

Lengte 950mm 595mm

Gewicht Zonder filters 40 kg

Breedte 415mm 395mm

Hoogte 400mm 250mm

Met filters bijvoorbeeld EU4-100mm, EU13-50mm, A-100mm 57 kg

Artikel nr: O6502 VKS-V5 Overdrukfiltersysteem Technische informatie: Afmetingen VKS-V5 Filterpakket

Lengte 750mm 495mm

Gewicht Zonder filters 37 kg

Breedte 515mm 395mm

Hoogte 265mm 160mm

Met filters bijvoorbeeld EU4-30mm, EU13-38mm, A-100mm 52 kg

Artikel nr: O6501 VKS-V6 Overdrukfiltersysteem Technische informatie: Afmetingen VKS-V6 Filterpakket

Lengte 950mm 595mm

Gewicht Zonder filters 40 kg

Breedte 615mm 595mm

Hoogte 265mm 160mm

Met filters bijvoorbeeld EU4-30mm, EU13-38mm, A-100mm 62 kg

Artikel nr: O6508 VKS-V7 Overdrukfiltersysteem Technische informatie: Afmetingen VKS-V7 Filterpakket

Lengte 950mm 595mm

Gewicht Zonder filters 45 kg

Breedte 615mm 595mm

Hoogte 400mm 250mm

Met filters bijvoorbeeld EU4-100mm, EU13-50mm, A-100mm 69 kg


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl Artikel nr: Omschrijving O2022 CCU Cabinedruk Controle Unit O2021 CCU + Cabinedruk Controle Unit incl. koolwaterstof sensor O2023 Kabelvoorbereiding CCU O2024 Koolwaterstofsensor t.b.v. CCU + O7005 Groene led lamp

Dakluiken Artikel nr: Omschrijving O1854 VKS-V3 montageset voor DAF CF, DAF SPACE CAB XF 105 O1855 VKS-V3 montageset voor MAN TGA (XL, XXL),TGX (XL, XXL) en TGM O1856 VKS-V3 montageset voor Mercedes-Benz Actros O1859 VKS-V3 montageset voor Renault Premium Route O1860 VKS-V3 montageset voor Scania Highline,Topline en CR19N 01861 VKS-V3 montageset voor Iveco Trakker O1862 VKS-V3 montageset voor Volvo FM, FH 213001 O1865 Kunststof dakluik afwerkplaat zwart O1866 Luchtrooster dakluik 06504 VKS-V3 snelwisselset t.b.v. achterwandmontage vrachtwagen

V3 kapaccesoires Artikel nr: Omschrijving O9002 Polyesterkap V3 O9003 Kunststof bus t.b.v. kapcentrering O9004 Sterknop t.b.v. kapbevestiging O9005 Sticker V3 09006 Dakplaat universeel 210900 09010 Montageplaat achterwand 210901 Slangaansluitplaten Artikel nr: O2010 O2011

Omschrijving

Eenheid

Aansluitplaat Aansluitplaat

per stuk per stuk

RVS 80 mm RVS 100 mm


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl Overdrukslangen en slangklemmen Artikel nr: O2008 O2009 O2006 O2007

Omschrijving

Eenheid

Overdrukslang 80 mm Overdrukslang 100 mm Slangklem 80 mm Slangklem 100 mm

per meter per meter per stuk per stuk

Artikel nr: 06504 O6505 O6507 O6506 O6508

Omschrijving

Artikel nr: O6510 O6511

Snelwisselframe RVS VKS-V3 Snelwisselframe RVS VKS-V4 Snelwisselframe RVS VKS-V5 Snelwisselframe RVS VKS-V6 Snelwisselframe RVS VKS-V7 Omschrijving Snelsluitingen RVS Dekselhandgrepen RVS

Artikel nr: O6001 O6002

Omschrijving

Artikel nr: O7001 O7002 O7003 O7004

Omschrijving

Artikel nr: O8001

Omschrijving

Radiaal ventilatormotor 24 Volt Radiaal ventilatormotor 12 Volt

Stekkerset waterdicht 4 polig Schakelaar filterregistratie Rubber afdichting Stroomkabelwartel

Externe buitenluchtfilter te gebruiken als cabine luchtfilter ter vervanging van het overdrukfiltersysteem. Slang diameter 100 mm


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl VKS-V3 Overdrukfiltersystemen 395x595 mm

Aktiefkool Artikelnr.

A-75 mm P3 EU13-38 mm P1 EU4-30 mm O5504 O5057 O5398

Div. type Kool-75 mm

ABEK-75 mm A/K-75 mm K-75 mm O5519 O5518 O5523

Aktiefkool HD A-100 mm P3 EU13-50 mm Artikelnr. O5503 O5052 Div. type HD ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm Kool-100 mm O5513 O5506 O5512 Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm O5052 O5402

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm P1 EU4-100 mm O5401 O5402

VKS-V4 Overdrukfiltersystemen 395x595 mm

Aktiefkool Artikelnr.

A-100 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm O5503 O5052 O5402

Div. type ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm Kool-100 mm O5513 O5506 O5512 Aktiefkool HD A-150 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm Kool-75 mm O5539 O5052 O5401 Div. type HD ABEK-150 mm A/K-150 mm K-150 mm Kool-75 mm O5543 O5541 O5545 Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm (2x)P1 EU4-100 mm O5052 (2x) O5402

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm O5401

(2x) P1 EU4-100 mm (2x) O5402


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl VKS-V5 Overdrukfiltersysteem

495x395 mm

Aktiefkool Artikelnr.

A-100 mm P3 EU13-38 mm P1 EU4-30 mm O5511 O5054 O5406

Div. type ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm Kool-100 mm O5514 O5517 O5530 Aktiefkool HD A-135 mm P3 EU13-38 mm Kool-135 mm O5531 O5054 Div. type HD ABEK-135 mm A/K-135 mm K-135 mm Kool-135 mm O5532 O5533 O5534 Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm O5055 O5407

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm P1 EU4-100 mm O5408 O5407

VKS-V6 Overdrukfiltersysteem

595x595 mm

AktiefKool Artikelnr.

A-70 mm P3 EU13-38 mm P1 EU4-50 mm O5509 O5053 O5404

Div. type Kool-70 mm

ABEK-70 mm A/K-70 mm K-70 mm O5515 O5510 O5527

Aktiefkool HD A-100 mm P3 EU13-38 mm P1 EU4-30 mm Kool-100 mm O5501 O5053 O5405 Div. type HD ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm Kool-100 mm O5516 O5505 O5524 Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm O5050 O5403

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm P1 EU4-100 mm O5404 O5403


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl VKS-V7 Overdrukfiltersysteem

595x595 mm

Aktiefkool A-100 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm Artikelnr. O5501 O5050 O5403 Div. type ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm Kool-100 mm O5516 O5505 O5524 Aktiefkool HD A-150 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm Kool-70 mm O5538 O5050 O5404 Div. type HD ABEK-150 mm A/K-150 mm K-150 mm Kool-70 mm O5542 O5540 O5544 Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm (2x)P1 EU4-100 mm O5050 (2x) O5403

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm (2x) P1 EU4-100 mm O5404 (2x) O5403

BMR MAO-4-6-7 Overdrukfiltersysteem

595x595 mm (Let op! alleen bij HD

uitvoering deze P1 plaatsen) AktiefKool A-70 mm P3 EU13-38 mm P1 EU4-30 mm Artikelnr. O5509 O5053 O5405

Div. type Kool-70 mm

ABEK-70 mm A/K-70 mm K-70 mm O5515 O5510 O5527 (Let op! alleen bij HD uitvoering deze P1 plaatsen)

Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm P1 EU4-30 mm O5050 O5404 O5405 (Let op! alleen bij HD uitvoering deze P1 plaatsen)

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-100 mm P1 EU4-30 mm O5403 O5405


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl BMR MAO-5 Overdrukfiltersysteem

595x595 mm

Aktiefkool A-100 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm Artikelnr. O5501 O5050 O5403 Div. type ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm Kool-100 mm O5516 O5505 O5524 Aktiefkool HD A-150 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm Kool-70 mm O5538 O5050 O5404 Div. type HD ABEK-150 mm A/K-150 mm K-150 mm Kool-70 mm O5542 O5540 O5544 Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm (2x)P1 EU4-100 mm O5050 (2x) O5403

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm (2x) P1 EU4-100 mm O5404 (2x) O5403

BMR MAO-8 Overdrukfiltersysteem Aktiefkool Artikelnr.

395x595 mm

A-100 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm O5503 O5052 O5401

Div. type ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm Kool-100 mm O5513 O5506 O5512 Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm P1 EU4-100 mm O5052 O5401 O5402

Klasse P1 Artikelnr.

(2x) P1 EU4-100 mm (2x)O5402


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl

BMR MAO-10 Overdrukfiltersysteem

395x595 mm

Aktiefkool A-100 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm Artikelnr. O5503 O5052 O5402 Div. type ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm Kool-100 mm O5513 O5506 O5512 Aktiefkool HD A-150 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm Kool-75 mm O5539 O5052 O5401 Div. type HD ABEK-150 mm A/K-150 mm K-150 mm Kool-70 mm O5543 O5541 O5545 Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm (2x)P1 EU4-100 mm O5052 (2x) O5402

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm (2x) P1 EU4-100 mm O5401 (2x) O5402

BMR MAO-12 Overdrukfiltersysteem

395x595 mm

Aktiefkool A-100 mm P3 EU13-38 mm P1 EU4-30 mm Artikelnr. O5503 O5057 O5398 Div. type Kool-75 mm

ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm O5513 O5506 O5512

Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-38 mm P1 EU4-100 mm P1 EU4-30 mm O5057 O5402 O5398

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-30 mm O5398


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl

Brofil B10 Overdrukfiltersysteem

600x335 mm

Aktiefkool A-46 mm P3 EU13-38 mm Artikelnr. O5500 O5056 Div. type ABEK-46 mm Kool-46 mm O5522 Aktiefkool Artikelnr.

A-92 mm O5498

P1 EU4-30 mm O5397

P3 EU13-30 mm O5056 2

Div. type ABEK-92 mm A/K-92 mm K-92 mm Kool-92 mm O5521 O5520 O5528 Klasse P3 P3 EU13-38 mm P3 EU4-50 mm P1 EU4-30 mm (of frame 30 mm) Artikelnr. O5056 O5400 O5397 Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm (2x)P1 EU4-30 mm (of frame 30 mm) O5400 (2x) O5397

Brofil B10 compact overdrukfiltersysteem

600x335 mm

Aktiefkool A-92 mm P3 EU13-50 mm Artikelnr. O5498 O5051 Div. type ABEK-92 mm A/K-92 mm Kool-46 mm O5521 O5520

P1 EU4-50 mm en frame 30 mm O5400 K-92 mm O5528

Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm en frame 120 mm O5051 O5400

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm O5400


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl Brofil B10 Supercompact Overdrukfiltersysteem

600x335 mm

Aktiefkool Artikelnr. Div. type Kool-92 mm

A-92 mm O5498

Aktiefkool Artikelnr.

A-46 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm O5500 O5051 O5400

Div. type Kool-46 mm Klasse P3 Artikelnr.

ABEK-46 mm O5522

Klasse P1 Artikelnr.

(3x)P1 EU4-50 mm (of 1x O5400 en 2x frame 50 mm) O5400

P3 EU13-50 mm O5051

ABEK-92 mm A/K-92 mm K-92 mm O5521 O5520 O5528

P3 EU13-50 mm (2x)P1 EU4-50 mm O5051 (2x)O5400

Brofil B30

595x595 mm Aktiefkool A-100 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm Artikelnr. O5501 O5050 O5403 Div. type ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm Kool-100 mm O5516 O5505 O5524 Aktiefkool HD A-150 mm P3 EU13-50 mm P1 EU4-50 mm Kool-70 mm O5538 O5050 O5404 Div. type HD ABEK-150 mm A/K-150 mm K-150 mm Kool-70 mm O5542 O5540 O5544 Klasse P3 Artikelnr.

P3 EU13-50 mm (2x)P1 EU4-100 mm O5050 (2x) O5403

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm (2x) P1 EU4-100 mm O5404 (2x) O5403


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl MCC AE420 Overdrukfiltersysteem Aktiefkool Artikelnr. Div. type Kool-70 mm

A-70 mm O5509

595x595 mm

P3 EU13-38 mm O5053

P1 EU4-50 mm O5404

ABEK-70mm A/K-70 mm K-70 mm O5515 O5510 O5527

Aktiefkool HD A-100 mm P3 EU13-38 mm P1 EU4-30 mm Kool-100 mm O5501 O5053 O5405 Div. type HD Kool-100 mm Klasse P3 Artikelnr.

ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm O5516 O5505 O5524

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm P1 EU4-100 mm O5404 O5403

P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm O5050 O5403

MCC AE620 Overdrukfiltersysteem Aktiefkool Artikelnr. Div. type Kool-70 mm

A-70 mm O5509

595x595 mm

P3 EU13-38 mm O5053

P1 EU4-30 mm O5405

ABEK-70mm A/K-70 mm K-70 mm O5515 O5510 O5527

Aktiefkool HD A-100 mm P3 EU13-38 mm P1 EU3-20 mm Kool-100 mm O5501 O5053 O5002 Div. type HD Kool-100 mm Klasse P3 Artikelnr.

ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm O5516 O5505 O5524

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-100 mm O5403

P3 EU13-38 mm P1 EU4-100 mm O5053 O5403


Berkhaag 28 5161 CC Sprang-Capelle Tel: 06-53352225 Fax: 0416-544323 E-mail: info@vksnederland.nl

VKS

Nederland B .V.

www.vksnederland.nl MCC AE220 Overdrukfiltersysteem

395x595 mm

Aktiefkool A-75 mm P3 EU13-38 mm P1 EU4-50 mm Kool-100 mm O5504 O5057 O5401 Div. type Kool-75 mm

ABEK-75 mm A/K-75 mm K-75 mm O5519 O5518 O5523

Aktiefkool HD A-100 mm P3 EU13-50 mm P1 EU3-20 mm Kool-100 mm O5503 O5052 O5002 Div. type Kool-100 mm Klasse P3 Artikelnr.

ABEK-100 mm A/K-100 mm K-100 mm O5513 O5506 O5512

Klasse P1 Artikelnr.

P1 EU4-50 mm P1 EU4-100 mm O5401 O5402

P3 EU13-50 mm P1 EU4-100 mm O5052 O5402


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.