Page 1

Me ne fund kemi demostrimin shkencor qe nuk eshte faji i studenteve qe nuk ja dalin ti kalojne provimet……. Problemi eshte qe viti ka vetem 365 dite!!!

Vit tipik per nje student.

1)

E DIELA!!! Jane 52 te diele gjate nje viti,dihet se te dielen duhet pushuar…. 365 dite – 52 dite = 313 dite te mbetura.

2) PUSHIMET VERORE!!! Reth 75 dite ben vertete shume nxehte dhe te studiosh eshte vertete e veshtire!!! 313 – 75 = 238 dite te mbetura.

3) GJUMI!!! 8 ore ne dite gjume jane me se te domosdoshme 8 ore per 24 ore brenda 365 diteve bejne 365 * 8/24 = 120 dite 238 – 120 = 118 dite te mbetura.

4) SPORT!!! 1 ore ne dite sport bejne mire per shendetin e njeriut! 365 * 1/24 = 16 dite. 118 – 16 = 102 dite te mbetura per studim.

Por prit pak ti duhet te hash apo jo?

5) USHQIM!!! 2 ore ne dite i humbim duke ngrene 365 * 2/24 =rreth 31 dite.


102 – 31 = 71 dite te mbetura.

6) KOMUNIKIMI!!! 1 ore me se paku ne dite duhet te komunikosh me dike Ose do te çmendesh fare!!! 365 * 1/24 = 16 dite. 71 – 16 = 55 dite te mbesin per te studiuar .Por ka ende!

Ke provime ti? Mund te studiosh dhe te mbushesh testin njekohesisht. Qarte qe s'mundesh.

7) PROVIMET!!! Perafersisht nje student duhet te jape 30(kollokfiume) provime gjate nje viti! 55 – 30 = 25 dite te mbetura per ty.

8) SEMUNDJET!!! Ti je me grip ndonjere? POOO! Sigurisht nje njeri kalon rreth 10 dite gjate nje viti duke mos u ndjere ne forme te mire. Prandaj, 25 – 10 = te kane mbetur vetem edhe 15 dite te cilat mund ti shfrytezosh per te studiuar.

9) FESTAT!!!... Kershendellat, Viti I Ri, Bajrami I madh, Bajrami I vogel, Shen Valentini, Festa e Flamurit …etj ….etj …. Bejne perafersisht 14 dite. Dmth. mbeten 15 – 14 =1 Por kjo eshte ditelindja jote do te mesosh kete dite!!!! Une s’do te isha kaq idiot/e !!! Nese e ke kaluar provimin…. Komplimenet dihet te kete qene vertete e veshtire.


Nese jo !!! MOS u brengos eshte shume normale !!! .. Â

studentat  

Me ne fund kemi demostrimin shkencor qe nuk eshte faji i studenteve qe nuk ja dalin ti kalojne provimet……. Problemi eshte qe viti ka vetem 3...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you