Page 1

vizuelli.no

En sjelden gang dukker det opp

et uslåelig stjernetilbud!

DE FEM NESTE KJØPER NE

Nå gir vi deg gratis verdivurdering og du kan kjøpe uten risiko for prisfall på din nåværende bolig.

Det er en stor beslutning å kjøpe ny leilighet i dag – og kanskje ikke selge nåværende hus eller leilighet før om halvannet år når “Perlen” er innflyttingsklar til Festspillene 2015.

Vi gir deg derfor en gratis verdivurdering av dagens bolig og du kan kjøpe uten risiko for prisfall på inntil 300.000 kroner på din nåværende bolig. Ja, du leste riktig. Dette stjernetilbudet gjelder for de fem neste som kjøper leilighet i “Perlen” – Harstads mest spennende leilighetsprosjekt med sin sentrumsnære og unike beliggenhet ytterst på kaikanten i nye Harstadhamn. Vi gjør dette fordi vi har stor tro på utviklingen i Harstad og dermed også på prisutviklingen i boligmarkedet! Inngå en trygg kjøpekontrakt allerede nå på leilighet i “Perlen” med verdigaranti på din nåværende bolig.

Grip denne unike muligheten nå! Kontakt oss for en verditakst av egen bolig og presentasjon av de nydelige leilighetene i “Perlen”. Ring Runar Bjørkelund, tlf. 928 06 276 eller Lars Nyborg, tlf. 928 06 441. Se også perlenharstad.no

HVIT

Perlen  

Nå gir vi deg gratis verdivurdering og du kan kjøpe uten risiko for prisfall på din nåværende bolig.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you