Page 1

Po s i t i v e n ergi

Vinn en

Inngå en avtale innen 15.01.2012

om eFaktura

iPad 2

Spar penger, ta et tak for miljøet og delta i trekningen om en iPad 2

Miljøvennlig, enkelt og gratis!


Fra 01.01.2012 er det fortsatt gratis for Roy Berntsen og andre å betale strømregningen med eFaktura. Men vil du ha papirfaktura vil det fra samme dato innføres et miljøgebyr på kr 40,- pr. mnd.


Betalingsmåter fra 01.01.2012: eFaktura: - Med eFaktura får du regningen ferdig utfylt rett i nettbanken din. Du kan selv endre forfallsdato og beløp før du godkjenner betalingen. Avtalen inngår du i nettbanken. eFaktura-referansen finner du på fakturaen. Ingen miljøgebyr tilkommer. (Les mer om eFaktura på www.eFaktura.no)

Kombinasjon eFaktura/avtalegiro: - Du belastes automatisk på forfallsdatoen. Du mottar varsel på e-post når eFakturaen er tilgjengelig i nettbanken. Du inngår en avtale om både avtalegiro og eFaktura i nettbanken din. Ingen miljøgebyr tilkommer.

AvtaleGiro: Her betales strømregningen automatisk. De to vanligste måtene å opprette avtalegiro på: 1. Via nettbanken: Når du betaler en regning til en bedrift som tilbyr betaling med AvtaleGiro, vil du i de fleste nettbanker bli spurt om du ønsker å opprette en AvtaleGiro-avtale. Ved å akseptere tilbudet opprettes avtalen. Du får beskjed når avtalen trer i kraft og må betale regninger tilsendt i posten som normalt inntil avtalen er aktivisert. 2. Kontakt kundeservice i din bank eller gå innom nærmeste kontor for å opprette en avtale. Kunder med avtalegiro får også en papirfaktura (hvor betalingsfeltet er “blanket ut”). Derfor vil det tilkomme et miljøgebyr på kr 40,- pr. mnd.

Papirfaktura i posten - Du får strømregningen i posten. Et miljøgebyr på kr 40,- pr. mnd. tilkommer.


Lei av å taste laaaaaaaaange KID-numre?

Takk ja til eFaktura i nettbanken!

Ferdig utfylt. Full kontroll! www.eFaktura.no

Vinn en

iPad 2

Inngår du en avtale om eFaktura innen 15.01.2012 sparer du penger, tar et tak for miljøet og du er med i trekningen om en lekker iPad 2.

Po s i t i v en ergi

eFaktura Strøm  

Spar penger, ta et tak for miljøet og delta i trekningen av en iPad2