Page 1

Po s i t i v e n ergi

Vinn en

Inngå en avtale innen 15.01.2012

om eFaktura

iPad 2

Spar penger, ta et tak for miljøet og delta i trekningen om en iPad 2

Miljøvennlig, enkelt og gratis!


Fra 01.01.2012 er det fortsatt gratis for Roy Berntsen Fra 01.01.2012 er det fortsatt gratis formed Roy eFaktura. Berntsen og og andre å betale bredbåndregningen andre betale bredbåndregningen eFaktura. Men vilå du ha papirfaktura vil det framed samme dato Men vil du ha papirfaktura vil det fra40,samme dato innføres et innføres et miljøgebyr på kr pr. mnd. miljøgebyr på kr 40,- pr. mnd.


Betalingsmåter fra 01.01.2012: eFaktura: - Med eFaktura får du regningen ferdig utfylt rett i nettbanken din. Du kan selv endre forfallsdato og beløp før du godkjenner betalingen. Avtalen inngår du i nettbanken. eFaktura-referansen finner du på fakturaen. Ingen miljøgebyr tilkommer. (Les mer om eFaktura på www.eFaktura.no)

Kombinasjon eFaktura/avtalegiro: - Du belastes automatisk på forfallsdatoen. Du mottar varsel på e-post når eFakturaen er tilgjengelig i nettbanken. Du inngår en avtale om både avtalegiro og eFaktura i nettbanken din. Ingen miljøgebyr tilkommer.

AvtaleGiro: Her betales bredbåndregningen automatisk. De to vanligste måtene å opprette avtalegiro på: 1. Via nettbanken: Når du betaler en regning til en bedrift som tilbyr betaling med AvtaleGiro, vil du i de fleste nettbanker bli spurt om du ønsker å opprette en AvtaleGiro-avtale. Ved å akseptere tilbudet opprettes avtalen. Du får beskjed når avtalen trer i kraft og må betale regninger tilsendt i posten som normalt inntil avtalen er aktivisert. 2. Kontakt kundeservice i din bank eller gå innom nærmeste kontor for å opprette en avtale. Kunder med avtalegiro får også en papirfaktura (hvor betalingsfeltet er “blanket ut”). Derfor vil det tilkomme et miljøgebyr på kr 40,- pr. mnd.

Papirfaktura i posten - Du får bredbåndregningen i posten. Et miljøgebyr på kr 40,- pr. mnd. tilkommer.


Lei av å taste laaaaaaaaange KID-numre?

Takk ja til eFaktura i nettbanken!

Ferdig utfylt. Full kontroll! www.eFaktura.no

Vinn en

iPad 2

Inngår du en avtale om eFaktura innen 15.01.2012 sparer du penger, tar et tak for miljøet og du er med i trekningen om en lekker iPad 2.

Po s i t i v en ergi

eFaktura Bredbånd  
eFaktura Bredbånd  

Spar penger, ta et tak for miljøet og delta i trekningen av en iPad2