Page 1

Aviation group


»

Verdens sjoveste hobby

Synes du flyvning er spændende og fascinerende? Har du gået med drømmen om at blive pilot siden du var barn? Har du brug for et nemt og hurtigt transportmiddel? Kunne du tænke dig, at udfordre dig selv mentalt og motorisk?

Eller kunne du bare tænke dig muligheden for helt specielle oplevelser? Hvis du kan svare ja til noget af ovenstående, kan vi helt sikkert hjælpe dig et godt skridt videre.


GreyBird Aviation group GreyBird er et nyt navn i den danske aviation branche, men selskabet har mere end 6 år på bagen. GreyBird er oprindeligt stiftet under navnet Aarhus Flight Academy af nogle af branchens mest erfarne instruktører med en bred flyveerfaring inden for både ruteflyvning, privat forretningsflyvning og ikke mindst skoleflyvning. I dag står GreyBird som en gruppe af selskaber der tilsammen danner en moderne agil organisation der er særdeles godt klædt på til at støtte op omkring langt de fleste operationer inden for aviation. GreyBird viderfører således selskabets velrenomerede pilotuddannelser i en endnu mere professionel version og fortsætter med at være blandt landets allerstørste PPL skoler. GreyBird uddanner erhvervspiloter til hidtil usete priser. Det er muligt fordi selskabet anvender helt nye aerodynamisk optimale fly med den sidste nye teknologi ombord, både hvad angår motorer og instrumentering.

Privatflyvercertifikat til Flyvemaskine? Som indehaver af et privatflyvercertifikat (PPL), får du rettigheden til at flyve som fartøjschef på enmotorede fly under visuelle forhold. Det giver dig muligheden for at flyve både i Danmark og i udlandet. Et privatflyvercertifikat er en kæmpe oplevelse at erhverve og en døråbner til en spændende verden med uanede muligheder. Det giver dig en ultimativ frihed, du tidligere kun har kunnet drømme om. Men bedst af alt, så er privatflyvercertifikatet ikke så stor en mundfuld som mange går og tror.

Uddannelsens opbygning Uddannelsen består af to typer undervisning; Teori og praktik. Teo-

riforløbet afvikles på aftenskolebasis. Vores største hold kører hen over vinteren, da vejret ikke muliggør helt så meget skole flyvning i denne periode. Holdet har typisk 16-18 deltagere. Den praktiske undervisning foregår i flyvemaskinen side om side med en flyve instruktør, men inden du er færdig med uddannelsen skal du også flyve solo, altså uden instruktør i maskinen.

Stor fleksibilitet Udover det store vinter hold er der løbende holdstart gennem året, ialt 5 gange årligt er det muligt at påbegynde uddannelsen hos GreyBird Academy. Eneundervisning er også en mulighed alt afhængigt af dine ønsker. Du er også velkommen til at læse teorien på egen hånd, du skal blot indstiles til eksamen af GreyBird Academy. Vi tilrettelægger dit uddannelses forløb så det passer bedst muligt til din situation.

Det videre forløb De fleste elever påbegynder det praktisk forløb efter endt teorikursus, men hører du til de nysgerrige der ikke rigtigt kan vente, kan du sagtens påbegynde den praktiske flyvning før teori forløbet er afsluttet. Den praktiske uddannelse foregår med udgangspunkt i Randers flyveplads, men under uddannelsen besøger du mange af danmarks flyvepladser, bla. Aalborg, Aarhus, Skive, Hadsund, Karup, Odense, Roskilde, Samsø og Billund er pladser du med stor sandsynlighed vil se fra oven. Du skal have min. 45 flyvetimer, hvoraf min. 10 timer er soloflyvning. Soloflyvningen kan først gennemføres efter endt teori forløb. Den praktiske uddannelse er individuelt tilpasset den enkelte elevs ønsker og muligheder. Det er helt op til dig, hvornår du vil flyve. Det er bla her, vi er specialister. Vi har en stor base af instruktører både fastansatte og frelance tilknyttede, som står til din rådighed, når du har plads i kalenderen.


Kom til et af vores Informationsmøder: Vi afholder løbende informationsmøder. Møderne afholdes oftest af selskabets mest erfarne instrukrører og vil derfor give dig et godt billede af hvilke folk der er bag operationen. Et informationsmøde er en gratis og hyggelig aften, hvor alle er velkommen og hvor du får mulighed for at få svar på alle de spørgsmål du sikkert sidder med. Vi vil desuden præsentere de produkter, vi tilbyder samt fortælle lidt om, hvem vi er, og hvorfor vi er specialister netop indenfor uddannelse af privatpiloter. Vi vil naturligvis være vært med kaffe og kage samt give en præsentation af, hvordan dit certifikatforløb kunne se ud. Datoer og tidspunkter for næste møde, kan findes på www.GreyBird.dk

Hovedkontor:

Operationelt kontor:

Essenbækkgaard Essenbækvej 1 8960 Randers SØ

Randers fly veplads (EKRD) Højsletvej 21 8930 Randers NØ

Tlf. +45 70 770 110

www.GreyBird.dk

Aviation group

GreyBird  

Flight Academy

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you