Page 1

EXTRA AANBOD—LATER BINNENGEKOMEN

MUSTHAVES - VIVESCO - KLEINEZAAL - 201314 Boekingen: Marcel van Zijl - 06 24807266 / marcel@vivesco.nl


B-MOVIE ORCHESTRA

maart 2014

MustHaves NEW

De twaalf mannen en vrouwen van B-Movie Orchestra tonen hun liefde voor de B-film door middel van muziek, filmfragmenten en theater. Erotica, Horror, Crime en Superhelden in een eerste reis langs de hoofdwegen en achterafstegen van de B-film cinema. 17 januari 2013 komt de tweede CD uit. Voor de tournee in maart 2014 komt de 3e CD uit.

KZ en MZ| film/muziek | gar 2500,00 www.vivesco.nl/b-movie-orchestra/biografie.html

CABOCUBAJAZZ

maart 2014

MustHaves NEW

Als je een feest in je zaal wil, is CaboCubaJazz het antwoord. Na een mooie eerste tournee komen ze terug met nieuw materiaal en nieuw vuur. Muzikaal interessant, jazeker, en vooral een swingende, groovy, en ontroerende avond uit. In 5tet of 8tet bezetting mogelijk.

KZ en MZ| muziek | 1950-2950,00

CHIP TAYLOR - THE HITMAN

www.vivesco.nl/cabocubajazz/biografie.html

november

MustHaves NEW

Chip Taylor behoeft geen introductie meer. Hij is de man die Wild Thing schreef, en met Shaggy nog een hit scoorde met Angels in the morning . Hij bezet de 2e plek als langstgenoteerde singersongwriter in de Amerikaanse Billboards. Janis Joplin (Try), Kenny Rogers (Son of a Rotten Gambler), The Hollies (The Baby), Merrylee Rush en meer recent Shaggy (Angel of the Morning) en in Nederland Sandra en Andres (Storybook Children) scoorden grote hits met werk van Chip Taylor die zelf in Nederland in de hitlijsten stond met zijn “Same Old Story�. KZ en MZ| muziek | 1950,00

Vivescvo MustHaves Extra Aanbod 2013/14  

extra aanbod