Vivafloors brochure 2023

Page 1

2023- C1

de vloer die past bij jouw leven

vivafloors.nl


Vivafloors De vloer in je huis zegt alles over wie je bent. Daarom maken wij vloeren voor natuurliefhebbers, bankhangers, designfreaks, gamers, viervoeters, stelletjes, rommelmakers, huismussen, carrièretijgers, peutervoetjes, wereldreizigers, Netflixers, hobbykoks en stylisten. Kies de vloer die past bij jouw leven.

Eiken 7880 02


Inhoud

04 06 10 14 22 44 48 50

Voordelen van een PVC-vloer Alles over de voordelen van een PVC-vloer, de keuze voor lijm of click en het onderhoud.

Door en door duurzaam Een PVC-vloer is een duurzame keuze waar je lang plezier van hebt.

Kenmerken van onze vloeren De kenmerken van al onze vloeren. Alles over onze designs, legvarianten en meer.

Jouw woonstijl Modern, klassiek, industrieel of landelijk. Onze PVC-vloeren passen in elk interieur.

Onze collectie Een overzicht van al onze vloeren. Eiken, naaldhout, tegels, visgraat, walvisgraat, Hongaarse punt en traprenovatie.

Roomplanner Bekijk en vergelijk vloeren met onze Roomplanner.

Kom langs! Vind een erkend verkooppunt bij jou in de buurt en ontdek jouw droomvloer.

Productoverzicht Onze collectie met specificaties.

03


Waarom een PVC-vloer?

Prachtige vloeren voor jouw lifestyle. Bijzonder authentiek en met de voordelen van PVC.

Een PVC-vloer is ontzettend veelzijdig in gebruik en heeft voordelen waar geen andere vloersoort tegenop kan. Dat is een fijne gedachte, want je koopt een vloer niet voor even, maar voor het leven.

NIEUW

Hongaarse Eiken punt 7230 6810 04


De voordelen 1

Veelzijdig en duurzaam Met onze PVC-vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Al onze vloeren zijn Europees gecertificeerd, slijtvast en 100% recyclebaar. Een duurzame keuze waar je lang plezier van hebt.

2

Kind- en diervriendelijk De kracht van onze PVC-vloeren zit in de uiteenlopende eigenschappen. Een vloer van Vivafloors is bijzonder geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en is comfortabel. Handig als je stampende peuters, vallend speelgoed of blije viervoeters hebt.

3

Onderhoudsvriendelijk PVC is makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen, dweilen en klaar. Hier komt geen (hout)olie aan te pas, terwijl de vloer er wel uitziet als echt hout of steen. Lees meer over het onderhoud van een PVC-vloer op pagina 13.

4

Sfeervol Onze vloeren zijn nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden. Bijzonder, omdat ze van kunststof zijn gemaakt. Door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossing zie én voel je het verschil nauwelijks.

5

Geschikt voor vloerverwarming PVC-vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleidt. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo heb je een optimaal rendement waarmee je flink wat energie kan besparen.

Kortom, een topkwaliteit PVC-vloer waar we je gerust 25 jaar garantie op durven te geven. Want een vloer van Vivafloors is een vloer voor het leven.

TIP Designstrips: de look van een plankenvloer Kies designstrips voor het effect van een echte plankenvloer. De zwarte strips zijn verkrijgbaar voor onze lijmvloeren in drie varianten: in 3,5 mm, 5 mm en 10 mm.

05


Door en door duurzaam PVC is een fantastisch materiaal voor vloeren, zeker als het om duurzaamheid gaat. Onze vloeren hebben het Indoor Air Comfort Gold certificaat, zijn ftalaat-vrij en 100% recyclebaar. Indoor Air Comfort Gold Het Indoor Air Comfort Gold (IAC Gold) certificaat van Eurofins toont aan dat producten bijdragen aan een gezond binnenmilieu in huis. Het is het meest ambitieuze lage-emissielabel in Europa en gecertificeerde producten behoren tot de ‘beste in zijn klasse’. De voordelen van het IAC Gold certificaat • Een optimale luchtkwaliteit binnenshuis. • Geen gezondheidsrisico’s. • Geschikt voor duurzame bouw en bijbehorende maatstaven. • Voldoen aan de strengste Europese regelgevingen omtrent VOS-uitstoot (vluchtige organische stoffen). Ftalaat-vrij Ftalaten die vrijkomen uit kunststofproducten hebben een schadelijk effect op de gezondheid. Daarom zijn de PVC-vloeren van Vivafloors ftalaat-vrij. Voor het flexibel maken van onze vloeren gebruiken we enkel veilige

Onze vloeren zijn IAC Gold gecertificeerd

06

weekmakers, namelijk DOTP / DEHT. Deze organische weekmaker is niet-toxisch en ook nog eens milieuvriendelijk!

100% Recyclebaar Een vloer van Vivafloors is 100% recyclebaar! Dit komt doordat onze vloeren zijn gemaakt van Virgin PVC; een pure variant die niet is vervuild met mindere kwaliteiten. Dit betekent dat er geen gerecycled PVC wordt gebruikt waarvan de grondstoffen onbekend zijn. Focus op kwaliteitsbeheer en milieumanagement Onze fabrieken zijn ISO 9001 (norm voor kwaliteitsbeheer) en ISO 14001 (norm voor milieumanagement) gecertificeerd. Met de ISO-normeringen houden we, aan de hand van internationale richtlijnen, continu focus op kwaliteitsbeheer en milieumanagement.


Eiken 6810

Kies je voor een vloer van Vivafloors, dan kies je voor een duurzame vloer waar je lang plezier van hebt. Meer informatie: vivafloors.nl/duurzaamheid.

07


Vivafloors Recyclegarantie Met onze vloeren maak je écht een duurzaam verschil. Kies je voor Vivafloors, dan kies je voor duurzaamheid. Want als jij toe bent aan een nieuwe vloer, zorgen wij ervoor dat jouw oude Vivafloors-vloer gratis wordt opgehaald en gerecycled. Dat is nou het mooie van de Vivafloors Recyclegarantie. Alle voordelen op een rij Laat jij jouw PVC-vloer recyclen, dan is dat niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Een mooie win-winsituatie dus!

Minder grondstoffen Door te recyclen zijn er geen of minder nieuwe grondstoffen nodig voor de productie van nieuwe producten. Zo zijn we minder afhankelijk van natuurlijke hulpbronnen en verminderen we de impact op het milieu.

Minder afval Door jouw vloer te recyclen, hoef je hem niet naar de stortplaats te brengen. Je zorgt voor minder afval en bespaart daarmee al snel €250,- op stortkosten.

08

Energiebesparing Hergebruik van bestaande materialen vergt veel minder energie dan het maken van nieuwe materialen uit grondstoffen. Dat maakt hergebruik een stuk minder kostbaar.


Zo werkt onze recyclegarantie Je recyclet jouw vloer in drie eenvoudige stappen:

1 2 3

Registreer jouw Vivafloors-vloer binnen 90 dagen na aankoop op vivafloors.nl/mijn-vloer. Je ontvangt per e-mail een bevestigig.

Het moment is daar; je wilt recyclen. Ga naar vivafloors.nl/recyclen om een recycleverzoek te versturen. Je ontvangt de nodige materialen voor de verzending en plant een ophaalmoment in. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer 100% gerecycled wordt. Jouw gerecyclede vloer wordt gebruikt als grondstof voor nieuwe PVC-producten. Wel zo duurzaam.

09 09


Onze vloeren. De kenmerken: Unieke designs Al onze vloeren hebben natuurgetrouwe prints. Door de extra matte afwerking zijn ze nauwelijks van echt te onderscheiden. Twee legvarianten met verschillende diktes Lijm of click? De totale dikte van de lijmvariant is 2,5 mm en 6,5 mm voor de clickvariant. Beide varianten zijn geluiddempend! Een 4-zijdige v-groef De plankzijden van onze vloeren zijn schuin afgewerkt. Dit benadrukt de afzonderlijke planken, wat de vloer de natuurlijke uitstraling geeft. Natuurlijke embossing Onze vloeren zijn standaard voorzien van een natuurlijke embossing. Dit is een laag met een natuurlijke structuur die jouw vloer een levensechte ‘look & touch’ geeft. Beschermlaag De beschermlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat jouw vloer veel aan kan. Van vallende drinkbekers tot schoenengestamp. 100% recyclebaar Onze vloeren zijn gemaakt van Virgin PVC. Dit is een pure PVC-soort die volledig en makkelijk gerecycled kan worden. 25 jaar garantie Een vloer van Vivafloors is een vloer van topkwaliteit. Daar durven we je gerust 25 jaar garantie op te geven.

Toplaag 0,55 mm

Embossing

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

Extra mat

Eiken 7810 10


De vloeren van Vivafloors brengen je interieur tot leven. 11


Lijm of click Bijna al onze vloeren zijn verkrijgbaar in een lijm- en clickvariant. Maar wat past bij jou: lijm of click? Lijm

Click (Rigid Click)

Laten leggen door een professional.

Het is mogelijk om zelf de vloer te leggen.

De vloer is dunner en kan direct op een geëgaliseerde ondergrond gelegd worden.

De vloer kan gemakkelijk verwijderd en meegenomen worden.

De lijmvariant geleidt warmte nog beter dan de clickvariant door directe verlijming op de ondergrond. De beste optie voor vloerverwarming dus.

Geschikt voor vloerverwarming. De planken hebben een geïntegreerde ondervloer en zijn geluiddempend.

De planken zijn in meerdere richtingen te leggen.

Voor maximale geluiddemping (10dB norm) is onze Secura ondervloer verkrijgbaar.

Over onze clickvloeren De stevige kern van onze clickvloeren wordt gemaakt uit één van de twee onderstaande materialen, met elk hun specifieke eigenschappen. • Alle clickvloeren met een houtlook zijn voorzien van een kern van EPC (expanded plastic composite). Dit materiaal weegt minder dan SPC, is comfortabel om op te lopen en heeft toch een ijzersterke kern die vergelijkbaar is met SPC. • SPC (stone plastic composite) wordt gebruikt in onze tegelcollectie. Dit materiaal is veel stijver en kouder, iets wat past bij de natuurlijke eigenschappen van echte tegels. Ook de clickverbinding van een clickvloer is erg belangrijk. Onze clickvloeren zijn uitgerust met een clickverbinding van Välinge. Deze is van absolute topkwaliteit.

Vraag gratis stalen aan en bekijk, voel en vergelijk de lijm- en clickvariant.

12


Eenvoud in onderhoud De PVC-vloeren van Vivafloors zijn uiterst gemakkelijk in onderhoud. Sterker nog: dat is één van de grote voordelen van PVC. We geven je enkele onderhoudstips. Reiniging Onze PVC-vloeren kun je gemakkelijk schoonhouden. Even stofzuigen, wekelijks dweilen met Vivafloors Cleaner en klaar! Periodiek onderhoud Afhankelijk van de gebruiksintensiteit kan het nodig zijn de vloer wat extra aandacht te geven. Met de Vivafloors Polish herstel en bescherm je jouw PVC-vloer. Hiermee breng je de vloer weer terug in topconditie! Handige tips van onze specialisten: • Leg een deurmat in huis, zodat vuil en vocht zoveel mogelijk op de mat blijven en niet mee in huis worden gelopen. Zo verleng je niet alleen de levensduur van de vloer, maar hoef je ook minder vaak schoon te maken.

• Voorkom contact met rubber. Wanneer PVC langdurig in aanraking komt met rubber, kan er verkleuring optreden. Denk aan de onderkant van een prullenbak of de poten van een meubelstuk. • Voorzie stoelpoten en ander meubilair van degelijke stoelbeschermers om beschadigingen aan de vloer te voorkomen. Kijk hiervoor eens op scratchnomore.nl.

TIP

Nog langer genieten van jouw vloer? Houd jouw vloer jaar in jaar uit als nieuw met de Vivafloors Cleaner en Polish, verkrijgbaar bij onze erkende verkooppunten. Ga voor meer informatie naar vivafloors.nl/onderhoud.

13


JOUW WOONSTIJL

Modern Het zijn de rust en de eenvoud die het hem doen in een modern interieur. De strakke lijnen, de ruimte en het licht. Daar past een vloer bij die dat benadrukt.

Exclusief: Zwarte visgraat Visgraat 6930

14


Eiken 7820

Ook populair NIEUW in een modern interieur Walvisgraat 7810

Tegel 1940

Bekijk al onze vloeren op pagina 22 15


JOUW WOONSTIJL

Klassiek Een klassiek interieur heeft iets romantisch. Het zit bomvol details en kenmerkt zich door invloeden van de Grieken en Romeinen, barok of jaren ’60. Een goede match met een donkere natuurlijke vloer of visgraat. Nog steeds luxueus en zelfs een tikkeltje theatraal.

Visgraat 6810 16


NIEUW

Hongaarse punt 7880

Een klassiek interieur is goed te combineren met moderne details. Strakke lijnen, symmetrie met hier en daar moderne kunst en een designlamp. Ook populair in een klassiek interieur Naaldhout 4540

Visgraat XL 7230

Bekijk al onze vloeren op pagina 22 17


JOUW WOONSTIJL

Landelijk Met de landelijke interieurstijl haal je het buitenleven naar binnen. Robuuste houten tafels, grote meubels, accessoires in aardetinten en zachte kleuren op de muur. Uiteraard combineer je dat met een grove houten vloer, die er niet alleen uitziet als hout, maar ook zo voelt.

Meer wooninspiratie?

Ga naar vivafloors.nl/inspiratie.

Eiken 6830

Naaldhout 4530

18


Een landelijke woonstijl is warm en gezellig.

Ook populair in een landelijk interieur Visgraat 6850

Eiken 7210

Bekijk al onze vloeren op pagina 22 19


JOUW WOONSTIJL

Industrieel Hout, staal en beton. Dat zijn de basiskenmerken van een industrieel interieur, want het hoeft allemaal niet zo strak. Van jou mag het allemaal wel wat stoerder. Met een stalen deur, een leren stoel en gave industrielampen. Gecombineerd met een lichte visgraat-vloer of een betonlook tegel. PVC-tegels, die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

Tegel 1820

Uniek! Een tegel in visgraatmotief.

Visgraat 1920 20


PVC-tegels in betonlook passen perfect in de industriële stijl. Stoer én natuurlijk. Ook mooi in een industrieel interieur Tegel 1930

Eiken 6880

Bekijk al onze vloeren op pagina 22 21


ONZE VLOEREN

Eiken Eikenhouten vloeren zijn al jaren erg populair. Ze ogen rustig, strak en modern. Het grote nadeel van echt eikenhout is dat het veel onderhoud vergt en niet geschikt is voor vloerverwarming. Met een eikenhouten vloer van PVC los je dat in één keer op! BEST seller

6501

6504

6810

6820

6830

6840

6850

6860

6870

6880 22


Specificaties 6000-serie Afmeting

Lijm 142,2 × 22,9 cm en click 142 × 22,5 cm

Dikte vloer

Lijm 2,5 mm en click 6,5 mm

Embossing

Wood Touch

Pakinhoud (m²)

Lijm 3,58 m² en click 1,92 m²

Toplaag 0,55 mm

Eiken 6860

(click inclusief ondervloer) Uitzondering 65-serie: Deep Embossed

Embossing

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

Extra mat

23


ONZE VLOEREN

Eiken BEST seller

7210

7240

7220

7230

BEST seller

NIEUW

7810

7815

NIEUW

7820

7840

24

7825

7830

NIEUW

NIEUW

7870

7880


Eiken 7810

Specificaties 7000-serie Afmeting

Lijm 152,4 × 22,8 cm en click 152,4 × 22,6 cm Lijm 2,5 mm en click 6,5 mm

Dikte vloer

(click inclusief ondervloer)

Embossing

Wood Touch

Pakinhoud (m²)

Lijm 3,84 m² en click 2,76 m²

Toplaag 0,55 mm

Embossing

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

Extra mat

25


ONZE VLOEREN

Eiken

8140

8150

8300

BEST seller

8340

8360

8700

Specificaties 8000-serie Afmeting

Lijm 142,2 × 22,9 cm en click 142 × 22,5 cm

Dikte vloer

Lijm 2,5 mm en click 6,5 mm

Embossing

Register Embossed

Pakinhoud (m²)

Lijm 3,58 m² en click 1,92 m²

Toplaag 0,55 mm

26

(click inclusief ondervloer)

Embossing

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

Extra mat


Wooninspiratie tip! Eiken 7210

Bekijk alle vloerentrends op: vivafloors.nl/woontrends. Laat je inspireren door de nieuwe warme kleuren.

27


ONZE VLOEREN

Naaldhout Het echte gevoel van hout, alleen dan net iets beter. De naaldhout vloeren van Vivafloors hebben alles voor een klassiek of landelijk interieur. Licht of juist donker, met noesten of zonder.

4203

4530

4205

4540

Specificaties 4000-serie Afmeting

Lijm 142,2 × 22,9 cm en click 142 × 22,5 cm

Dikte vloer

Lijm 2,5 mm en click 6,5 mm (click inclusief ondervloer)

Embossing Pakinhoud (m²)

Toplaag 0,55 mm

28

Embossing

Register Embossed Uitzondering 42-serie: Deep Embossed

Lijm 3,58 m² en click 1,92 m²

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

Extra mat


Visgraat XL 4530 29


ONZE VLOEREN

Tegels PVC-tegels maken elke ruimte in je huis bijzonder. Vooral omdat ze ontzettend veel stijl en klasse hebben. Maar ook omdat ze veel voordelen hebben ten opzichte van echt natuursteen of beton.

1610

1620

1710

1720

1750

1810

BEST seller

1820 30

1830


Tegel 1830

Painted Bevel: een gekleurde voeg voor een natuurgetrouw tegeleffect.

Specificaties Tegels Afmeting

Lijm 91,44 x 45,72 cm en click 93,5 x 45,7 cm Lijm 2,5 mm en click 6 mm

Dikte vloer

(click inclusief ondervloer)

Embossing Pakinhoud (m²)

Toplaag 0,55 mm

Embossing

Painted Bevel en Special Embossed Uitzondering 1900-serie: Micro Velling & Special Embossed

Lijm 3,76 m² en click 1,71 m²

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

Extra mat

31


ONZE VLOEREN

Tegels BEST seller

1910

1920

1930

1940

Specificaties Tegels Afmeting

Lijm 91,44 x 45,72 cm en click 93,5 x 45,7 cm

Dikte vloer

Lijm 2,5 mm en click 6 mm (click inclusief ondervloer)

Embossing

Micro Velling & Special Embossed

Pakinhoud (m²)

Lijm 3,76 m² en click 1,71 m²

Toplaag 0,55 mm

32

Embossing

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

Extra mat


Tegel 1910

33


ONZE VLOEREN

Visgraat Terug van weggeweest is de razend populaire visgraat-vloer. Onze visgraat-vloeren zijn niet alleen verkrijgbaar in eiken, maar nu ook in naaldhout en tegel! De vloeren hebben een uiterst stijlvol en uniek motief dat elk interieur een klassieke uitstraling geeft. TEGEL

TEGEL

Visgraat

Visgraat

XL

1910

1920

4530

Visgraat

XL

LIJM & CLICK

4540

6810

Visgraat

ZWARTE Visgraat

6850

34

6930

6840


Visgraat 6930 35 35


ONZE VLOEREN

Visgraat Visgraat

Visgraat

XL

BEST seller

7210

7230

7810

XL

LIJM & CLICK

8360

Specificaties Visgraat

Lijm 60,96 x 15,24 cm Afmeting

Uitzondering 78-serie visgraat: 60,96 x 12,19 cm Uitzondering 72-serie visgraat: 73,0 x 14,6 cm Uitzondering 45-serie visgraat: 71,12 x 15,24 cm

Dikte vloer

Lijm 2,5 mm

Embossing

Wood Touch Uitzondering 45-serie visgraat: Register Embossed Uitzondering 1900-serie: Special Embossed

3,35 m² (6810 & 8360 click: 1,96 m²) Pakinhoud (m²)

Toplaag 0,55 mm

36

Embossing

Uitzondering 78-serie visgraat: 2,68 m² Uitzondering 72-serie visgraat: 2,99 m² Uitzondering 45-serie visgraat: 3,90 m²

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

Extra mat


Visgraat vloeren zijn razend populair. Ontdek nu ook onze nieuwe walvisgraat en Hongaarse punt!

Visgraat XL 7230

37 37


ONZE VLOEREN

Walvisgraat De 7810 en 7870 zijn nu ook verkrijgbaar in walvisgraat! De planken hebben een groot formaat van 91,4 x 15,2 cm, waardoor er een opvallend en ruimtelijk effect ontstaat. De harmonieuze balans tussen lichte en donkere tinten geeft de serie een uniek karakter. Onze walvisgraat vloeren zijn verkrijgbaar in de lijmvariant.

NIEUW

NIEUW

7810

7870

Specificaties Walvisgraat Afmeting

Lijm 91,4 x 15,2 cm

Dikte vloer

Lijm 2,5 mm

Embossing

Wood Touch

Pakinhoud (m²)

Lijm 3,34 m²

Toplaag 0,55 mm

38

Embossing

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

De planken zijn maar liefst 91,4 cm lang!

Extra mat


NIEUW

Walvisgraat 7810 39


ONZE VLOEREN

Hongaarse punt De 7230 en 7880 zijn nu ook verkrijgbaar in Hongaarse punt! Het kenmerkende legpatroon wordt vaak geassocieerd met elegantie en luxe. De planken worden gelegd in een hoek van 60 graden. Dit geeft de vloer een stijlvolle en bijzonder rustige uitstraling. De Hongaarse punt van Vivafloors is verkrijgbaar in de lijmvariant.

NIEUW

NIEUW

7230

7880

Specificaties Hongaarse punt Afmeting

Lijm 55,1 x 15,9 cm

Dikte vloer

Lijm 2,5 mm

Embossing

Wood Touch

Pakinhoud (m²)

Lijm 3,15 m²

Toplaag 0,55 mm

40

Embossing

Vloerverwarming

4-zijdige v-groef

De Hongaarse punt in een hoek van 60 graden oogt veel rustiger!

Extra mat

45 Graden

60 Graden


NIEUW

Hongaarse punt 7230 41


ONZE VLOEREN

Traprenovatie Acht designs uit ons assortiment zijn exclusief verkrijgbaar in traprenovatie. Deze stroken zijn groter qua formaat en bedekken daardoor een volledige traptrede. Je haalt gemiddeld vier treden uit één pak Vivafloors traprenovatie. Universele profielen zijn apart bij erkende verkooppunten te bestellen in meerdere kleuren!

1820

1910

6810

Specificaties 6840

7230

7810

NIEUW

Specificaties Specificaties 8360

7880 42


Traprenovatie 7880

Specificaties Traprenovatie Afmetingen

Twee stroken voor de bovenkant van de treden (142,24 x 54,44 cm)

De stroken zijn extra breed!

Vier stootborden (142,24 x 18 cm) Vier trapneuzen voor in het profiel (142,24 x 4 cm) Dikte vloer

Lijm 2,5 mm

Pakinhoud (m²)

2,83 m²

Toplaag 0,55 mm

Embossing

Extra mat

Maak van jouw trap dé eyecatcher in huis! 43


Vivafloors bij jou thuis 44


Bekijk en vergelijk vloeren met onze Roomplanner Een nieuwe vloer koop je niet voor even. Je wilt je eerst goed kunnen oriënteren voordat je een keuze maakt. Om je hierbij te helpen hebben we de Roomplanner ontwikkeld. Een handige tool, waarmee je een goede indruk krijgt van hoe onze vloeren tot uiting komen in jouw eigen interieur.

Hoe werkt het? 1

Maak een foto van de kamer waar jouw nieuwe vloer komt te liggen.

2

Upload je foto in de Roomplanner.

3

Selecteer een vloer uit ons assortiment.

4

De Roomplanner vervangt jouw huidige vloer op de foto voor een nieuwe PVC-vloer van Vivafloors.

Ontdek zelf hoe makkelijk het is. Ga naar vivafloors.nl/roomplanner, open de Roomplanner en ga lekker aan de slag. Tip: open de Roomplanner op je smartphone. Dan kun je een foto maken en direct uploaden.

Vraag gratis stalen aan Een nieuwe vloer kies je niet op basis van een plaatje. Je wilt onze vloeren met eigen ogen kunnen zien. Daarom kun je op onze website gratis proefstalen aanvragen: vivafloors.nl/gratis-stalen.

45


Laat je inspireren en bekijk Vivafloors bij mensen thuis. Zie hoe onze vloeren tot leven komen en vind je eigen droomvloer!

@bokado

Eiken 7810

@dejacque

Eiken 6850

46

@casaest.156

Visgraat XL 4530

@_ingeboers

Visgraat 6810


Meer vloeren bij mensen thuis bekijken? Ga naar vivafloors.nl/thuis en laat je inspireren!

@heidehil

Eiken 6860

@sofiemarissaros

Visgraat 7810

@ocin.maud

Visgraat 6810

@jolinedegens

Tegel 1610

Deel jouw Vivafloors-vloer en tag ons! @vivafloors. 47


Vivafloors showroom Goor 48


Kom langs! Je krijgt de beste indruk van onze PVC-vloeren als je ze met eigen ogen komt bewonderen. Pas dan zie je hoe echt en natuurgetrouw ze zijn. Bezoek één van onze ruim 600 erkende verkooppunten of bezoek een Vivafloors Showroom in Goor of Culemborg. Altijd een verkooppunt bij jou in de buurt Met meer dan 600 erkende verkooppunten is er altijd een Vivafloors-dealer bij jou in de buurt. Weten waar precies? Ga naar vivafloors.nl/verkooppunten en vul jouw plaatsnaam of postcode in.

Bezoek een Vivafloors Showroom Doe inspiratie op in onze showroom in Goor of Culemborg. Maak een afspraak en bekijk onze vloeren in een groter oppervlak.

Vivafloors showroom Goor Breukersweg 1C 7471 ST Goor 0547 – 26 27 17 Openingstijden: Ma t/m do van 8.00 – 17.00 uur Vr van 8.00 – 16.00 uur Nu ook op zaterdag van 9:00 - 16:00 uur

Vivafloors showroom Culemborg ETC Design Center Europe Randweg 20 4104 AC Culemborg 0547 – 26 27 17 Openingstijden: Ma: 10:00 - 17:00 uur

Klantenservice Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een showroombezoek? Bel dan met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen! Telefoon: 0547 – 26 27 17 Maandag t/m donderdag van 8.00 – 17.00 uur Vrijdag van 8.00 – 16.00 uur

49


Productoverzicht LIJMVARIANT

VISGRAAT LIJMVARIANT

CLICKVARIANT

Kleur L C LV CV LW LH LT Embossing

Afmeting Pakinhoud Dikte en toplaag

Afmetingen Pakinhoud Dikte en toplaag

Afmetingen Pakinhoud Dikte en toplaag

1610 L C

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m 6,0 - 0,55 mm

1620 L C

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m2 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

1710 L C

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m2 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

1720 L C

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

1750 L C

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

1810 L C

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

1820 L C

LT Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m2 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

1830 L C

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

LT Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

15,24 x 60,96 cm 3,35 m2 2,5 - 0,55 mm

15,24 x 60,96 cm 3,35 m2 2,5 - 0,55 mm

2

2

2 2

2

2

1910 L C

LV

1920 L C

LV

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m 6,0 - 0,55 mm

1930 L C

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m2 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

1940 L C

Special Embossed

45.72 x 91,44 cm 3,76 m 2,5 - 0,55 mm

45,70 x 93,50 cm 1,71 m2 6,0 - 0,55 mm

4203 L C

Deep Embossed

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

4205 L C

Deep Embossed

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

4530 L C

LV

Register Embossed

142,20 x 22,91 cm 3,58 m2 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

4540 L C

LV

2

2

2

2 2

2

XL 15,24 x 71,12 cm 3,90 m 2,5 - 0,55 mm XL 15,24 x 71,12 cm 3,90 m2 2,5 - 0,55 mm

Register Embossed

142,20 x 22,92 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m 6,5 - 0,55 mm

6501 L C

Deep Embossed

142,20 x 22,93 cm 3,58 m2 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

6504 L C

Deep Embossed

142,20 x 22,94 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

LT Wood Touch

142,20 x 22,90 cm 3,58 m2 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

15,24 x 60,96 cm 3,35 m2 2,5 - 0,55 mm

6820 L C

Wood Touch

142,20 x 22,90 cm 3,58 m2 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

6830 L C

Wood Touch

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

LT Wood Touch

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

15,24 x 60,96 cm 3,35 m2 2,5 - 0,55 mm

Wood Touch

142,20 x 22,90 cm 3,58 m2 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

15,24 x 60,96 cm 3,35 m2 2,5 - 0,55 mm

6810 L C

LV CV

6840 L C

LV

6850 L C

LV

2

2

2

2

2

2

6860 L C

Wood Touch

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m 6,5 - 0,55 mm

6870 L C

Wood Touch

142,20 x 22,90 cm 3,58 m2 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

6880 L C

Wood Touch

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

6930

LV

Wood Touch

7210 L C

LV

Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m2 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm 14,60 x 73,0 cm 2,99 m2 2,5 - 0,55 mm XL

7220 L C

Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm

LH LT Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm 14,60 x 73,0 cm 2,99 m2 2,5 - 0,55 mm XL

Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m2 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm

LT Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm 12,19 x 60,96 cm 2,68 m2 2,5 - 0,55 mm

7815 L C

Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm

7820 L C

Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm

7825 L C

Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m2 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm

7830 L C

Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm

7840 L C

Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm

7870 L C

Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm

LH LT Wood Touch

152,40 x 22,80 cm 3,84 m2 2,5 - 0,55 mm

152,40 x 22,60 cm 2,76 m2 6,5 - 0,55 mm

7230 L C

LV

7240 L C 7810 L C

LV

LW

LW

7880 L C

2

2

2

2

2

2

2

2 2

2

2

15,24 x 60,96 cm 3,35 m2 2,5 - 0,55 mm

8140

L C

Register Embossed

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

8150

L C

Register Embossed

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

8300 L C

Register Embossed

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

8340

L C

Register Embossed

142,20 x 22,90 cm 3,58 m2 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

8360

L C LV CV

Register Embossed

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m2 6,5 - 0,55 mm

8700

L C

Register Embossed

142,20 x 22,90 cm 3,58 m 2,5 - 0,55 mm

142,0 x 22,50 cm 1,92 m 6,5 - 0,55 mm

LT

2 2 2

2

2

15,24 x 60,96 cm 3,35 m2 2,5 - 0,55 mm

2

Legenda: L

Lijmvariant

LW Lijmvariant walvisgraat

C

Clickvariant

LH Lijmvariant Hongaarse punt

LV

Lijmvariant visgraat

LT

Lijmvariant traprenovatie

CV

Clickvariant visgraat

XL

Visgraat XL

50

Technische wijzigingen voorbehouden. Scan de QR code voor de meest actuele specificaties en advies verkoopprijzen.


VISGRAAT CLICKVARIANT

WALVISGRAAT LIJMVARIANT

HONGAARSE PUNT

Afmetingen Pakinhoud Dikte en toplaag

Afmetingen Pakinhoud Dikte en toplaag

Afmetingen Pakinhoud Dikte en toplaag

TRAPRENOVATIE Afmetingen Pakinhoud Dikte en toplaag

* 2,83 m 2,5 - 0,55 mm

55,44 x 142,24 cm

2

* 2,83 m 2,5 - 0,55 mm

55,44 x 142,24 cm

2

14,90 x 59,60 cm 1,96 m2 6,5 - 0,55 mm

* 2,83 m 2,5 - 0,55 mm

55,44 x 142,24 cm

2

* 2,83 m 2,5 - 0,55 mm

55,44 x 142,24 cm

2

55,1 x 15,9 cm 3,15 m2 2,5 - 0,55 mm

* 2,83 m 2,5 - 0,55 mm

55,44 x 142,24 cm

2

91,4 x 15,2 cm 3,34 m2 2,5 - 0,55 mm

* 2,83 m 2,5 - 0,55 mm

55,44 x 142,24 cm

2

91,4 x 15,2 cm 3,34 m2 2,5 - 0,55 mm 55,1 x 15,9 cm 3,15 m2 2,5 - 0,55 mm

* 2,83 m 2,5 - 0,55 mm

55,44 x 142,24 cm

2

14,90 x 59,60 cm 1,96 m2 6,5 - 0,55 mm

* 2,83 m 2,5 - 0,55 mm

55,44 x 142,24 cm

2

*

Je haalt gemiddeld vier treden uit één pak Vivafloors traprenovatie. Twee stroken voor de bovenkant van de treden (54,44 x 142,24 cm), vier stootborden (142,24 x 18 cm), vier trapneuzen voor in het profiel (124,24 x 4 cm).

51


DERDE DRUK - 2023 C1

Vivafloors Breukersweg 1C 7471 ST Goor info@vivafloors.nl vivafloors.nl vivafloors @vivafloors vivafloors vivafloors vivafloors


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.