Page 1

WERELDPREMIÈRES van de Internationale Auto Shows in Detroit en Genève

BMW Z4 Pure Fusion Design BMW introduceert de exclusieve BMW Z4 Pure Fusion. De proporties van een klassieke Roadster, de superieure motorentechnologie en de innovatieve uitrusting onderlijnen het individuele karakter. De tweezitter, waarvan de elektrisch wegklapbare hardtop ook tijdens de rit kan worden geopend en gesloten, combineert intensief rijplezier onder de blote hemel met ongelimiteerd gebruik het hele jaar door. Het uitrustingspakket Pure Fusion Design biedt bijkomende mogelijkheden om niet alleen de passie voor het rijden zonder dak maar ook gevoel voor exclusieve esthetiek tot uiting te brengen. Deze speciale uitvoering is voorzien van Ivory White sportstoelen afgewerkt met geperforeerd nappaleder en contrasterend bruine stiksels. Een andere eyecatcher is de horizontale lijn van Saddle Brown nappaleder, die over de volle breedte van het dashboard loopt.

BMW Z4 Pure Fusion Design

MINI Clubman Concept Op de Salon van Genève toont MINI de Clubman Concept, een voertuig dat een nieuwe filosofie van het merk etaleert in een hogere voertuigklasse. De conceptwagen is 26 centimeter langer en bijna 17 centimeter breder dan de huidige MINI Clubman, is er in vierdeurs uitvoering en komt verfijnder, cooler en eleganter voor de dag. Hoogwaardige details, veel functionele ruimte en geselecteerde materialen vullen het iconische design aan. De verdere verfijning van de typische MINI stijl zorgt zowel binnenin, met vijf zitplaatsen, als van buiten voor een hoge graad van herkenbaarheid. De omvangrijke keuze aan kleuren en materialen zorgt voor een nieuwe referentie van elegantie en hoogwaardigheid. De Clubman Concept; overtreffende trap van eigenwijs!

Volvo Concept Estate Het meest opvallende aan het interieur van de Volvo Concept Estate is de eenvoud. De gebruikelijke hoeveelheid knoppen en bedieningsinstrumenten is vervangen door een groot tablet-achtig touchscreen in de middenconsole dat in directe verbinding staat met het instrumentenpaneel dat zich voor de bestuurder bevindt. De achterkant is geïnspireerd op dat van de stijlvolle Volvo 1800 ES uit de vroege jaren zeventig, wat tevens tot uiting komt in bijvoorbeeld het tweespaaks stuurwiel, het instrumentenpaneel en de klokken. De lage motorkap, het slanke silhouet en het glazen panoramadak dragen bij aan de dynamiek van een sportieve driedeurs sportwagon. Het contrast tussen de diepdonkerbruine kleur en 21 inch vijfspaaks wielen draagt bij aan de sfeer van moderniteit. De nieuwe frontindeling heeft een gewelfde motorkap, zwevende grille en koplampen met nieuwe T-vormige DRL-verlichting.

Volvo Concept Estate

MINI Clubman Concept

87

viv_wow maart.indd 2

13-03-14 20:14

087 bw viv1