Page 1

e n van eigen

tuin of terras Vivace Magazine toont nieuwe trends en ontwikkelingen die van eigen tuin en terras een waar relaxparadijs maken.

Outdoorchef; smakelijk buitengenieten De barbecues van Outdoorchef zijn uitgerust met een eigen gepatenteerd trechtersysteem dat aanbraden en rookvorming voorkomt. Het typische barbecuearoma blijft daarbij bewaard doordat vetten en sappen verdampen. In combinatie met het deksel wordt elk gerecht gelijkmatig gaar zonder om te draaien. Als de trechter wordt omgedraaid is deze geschikt om in te koken of te wokken.

Max & Luuk

Max & Luuk Op blote voeten lopen door de brandinglijn van het strand, terwijl het zeewater ritmisch de enkels opzoekt. De geur van gemaaid gras opsnuiven, terwijl de zonnestralen op de huid prikkelen. Je wanen op een gezellig terras in een mediterraan dorpje of zomaar ergens tussen de graanhalmen in een weids veld. Bedenk uw eigen ideale inspiratiemoment bij het zien van de nieuwe, sensationele collectie Max&Luuk. Meubels die doen verlangen naar alles wat mooi en sfeervol is. Laat u verrassen door het nieuwe tuinmeubelmerk. Een collectie hartverwarmende en oogstrelende meubels in heerlijke pastelkleuren. De aluminium stoeltjes passen perfect bij de mooie houten tafels, die robuust maar stijlvol zijn. Chique stijlkussens in ton sur ton en bijpassende parasols maken het totaalbeeld af.

63

viv_tuinspecial maart.indd 2

13-03-14 19:41

063 bw viv1  
063 bw viv1  
Advertisement