Page 1

RICO MODA UOMO IN GOES

Met een exclusieve collectie van bekende Italiaanse merken richt Rico Moda Uomo zich op de moderne en modebewuste man die houdt van een casual en eigenzinnige stijl. Rico Moda Uomo is inmiddels al weer zo’n acht jaar gevestigd aan de Ganzepoortstraat 23 in Goes en is hét adres voor exclusieve designlabels voor de zelfbewuste man. Met toonaangevende merken als Armani Jeans, Stone Island, Bikkembergs, Love Moschino, Jacob Cohën en Colmar heeft Rico Moda stijvolle en moderne kleding in huis. Dat de modebewuste man de Italiaanse charme van deze merken weet te waarderen, blijkt wel uit de nog steeds groeiende klantenkring. Italianen weten als geen ander hoe comfortabele kleding vertaald moet worden naar een perfecte pasvorm met inspirerend kleur- en materiaalgebruik. Vernieuwende collecties in de herken-

viv_ricomoda maart.indd 1

voor Italiaanse herenmode bare identiteit kenmerken de labels die bij Rico Moda te vinden zijn. Rico Nieuwenhuijse: “We zijn een exclusieve heren modezaak met een luchtige twist. Het belangrijkste vind ik de ongedwongen sfeer, maar ook de persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een klantgerichte service. We verkopen kleding die goed draagbaar, maar wel exclusief is. Het streven is dat mannen, van jong tot ouder hier goed gekleed en tevreden de deur uitgaan. De groeiende groep vaste klanten is een bewijs dat we op diverse vlakken aan de eisen van de klant voldoen”. Een grote toegevoegde waarde is de webshop van Rico Moda waar de gehele collectie online te bestellen is.

“De webshop is geheel in eigen beheer, dat wil zeggen dat we zelf zorgdragen voor alle bestellingen die uit eigen voorraad worden geleverd. Daardoor kunnen we ook snel leveren, de regel is doorgaans: vandaag besteld, morgen in huis. We merken dat de mogelijkheid om originele Italiaanse designmode via onze website te bestellen door onze klanten gewaardeerd wordt en dat er steeds meer gebruik van wordt gemaakt. Ook wordt regelmatig de collectie online bekeken waarna er een bezoek aan de winkel wordt gebracht. Ons streven naar een zo optimaal mogelijke service, niet alleen in de winkel maar ook via internet, hebben we hiermee op een hoger niveau gebracht.”

13-03-14 19:07

035 bw viv1  
035 bw viv1