Page 1

8

VITESSE roda jc kerkrade

Zondag 2 december Aanvang 16.30 uur GELREDOME Praat mee via #vitrod | Volg ons op Twitter @MijnVitesse

Nu geopend:

MijnVitesse Jansbinnensingel 19 Ben jij al geweest?


VITESSE vs Roda JC Kerkrade | 02-12-2012

wat een week Van zondagmiddag 25 november naar zondagmiddag 2 december. Het zijn welgeteld acht dagen. Acht dagen die de geschiedenisboeken in gaan waar niet zo snel een dikke stoflaag op zal komen te liggen. Als Vitesse er vanmiddag in slaagt om de tegenstander puntloos naar huis weet te sturen. We gaan eerst nog even terug naar Eindhoven waar de Arnhemmers met 2-1 zegevierden en alles wat PSV liefheeft ontzet achterliet. Met een treffer en een assist was Jonathan Reis de man van de wedstrijd en een dag later bij VI zelfs de ‘Gillette Speler van de Week’. Onze aanvaller met de aanstekelijke glimlach vond het prachtig, maar wil meer. Hoofdtrainer Fred Rutten was ook uiterst content met de prestatie van zijn ploeg. Hij zag zijn spelers zich, na weer een snelle achterstand, voetballend knap terugvechten. Desondanks waakt hij, terecht, voor euforie. Piet Velthuizen, is het daarmee eens. Lees zijn visie over het Vitesse van dit seizoen op pagina 6-7. Drie dagen later was het opnieuw feest. Ditmaal geen scorende Wilfried of een uitstekend verdedigende Patrick van Aanholt. In het centrum van Arnhem werd de officiële opening verricht van MijnVitesse. Neem gerust eens een kijkje in de prachtige winkel van Arnhems trots. Fanartikelen, Nike-kleding, bedrukking of wedstrijdkaarten. Nieuw zijn de cadeaubonnen van Theo Janssen (5 euro) tot en met Renato Ibarra (30 euro). Ideaal voor de feestdagen als de keuze voor een presentje niet zo makkelijk is.

NU NOG PITTIGER!

ANGRY WHOPPER Arnhem: Weverstraat 4 Zevenaar: Doesburgerweg 43 *Alleen in deelnemende restaurants. Zolang de voorraad strekt. Kijk voor de voorwaarden op www.burgerking.nl /eredivisie

®

B.V. Vitesse

Terug naar vanmiddag. Vitesse neemt het om half vijf op tegen Roda JC Kerkrade. Na de 4-1 zege op NEC de eerstvolgende thuiswedstrijd in GelreDome. Daarnaast is het de eerste van drie mooie thuiswedstrijden in de maand december. Is het vandaag ‘Daddy Cool’ dat weer door de boxen gaat schallen of laat Sanharib Malki zien waarom de spits uit Syrië er afgelopen seizoen zonder blikken of blozen 25 in wist te leggen? Jij bent er vandaag in ieder geval bij om het live in dit theater mee te maken. Laat je horen en schreeuw Vitesse naar weer drie punten!

Plezierige wedstrijd De redactie

E info@vitesse.nl | I www.vitesse.nl T 026 880 7888

Creatie: Vormgeving: Druk: Redactie: Fotografie: Acquisitie:

VitesseVandaag is een uitgave van B.V. Vitesse en wordt in een oplage van 10.000 exemplaren gratis verspreid tijdens de thuiswedstrijden in GelreDome

© 2012 Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd en/of openbaar gemaakt worden d.m.v. druk, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming B.V. Vitesse.

Est 1892

GelreDome, Arnhem

Van Zandbeek communicatie & creatie Adfomedia, Duiven JP Offset, Duiven Communicatie & Media 026 880 7319 Pics United | Vitesse Vitesse, Zakelijke relaties 026 880 7102

| www.zandbeek.com | www.adfomedia.nl | www.jp.nl | redactie@vitesse.nl | bcvg@vitesse.nl


VITESSE vs Roda JC Kerkrade | 02-12-2012

MEER INFORMATIE? GA NAAR VITESSE.NL

Supporters nemen de leiding

bij MijnVoorspelling

De MijnVitesse-leden hebben na de zevende speelronde de leiding genomen bij MijnVoorspelling. Met 31 punten hebben de supporters de koppositie overgenomen van de selectie/staf. Tegen Roda JC won Leroy Verhoeven van Albert Capellas en de redactie. In de uitgave van Vitesse vs NEC wist Charles Moll beter te voorspellen dan Michihiro Yasuda en de redactie. Beide supporters wonnen hiermee een dinercheque t.w.v. € 75,- bij Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12. Deze week voorspellen Hans Bouwman voor de supporters en middenvelder Marco van Ginkel voor de selectie/staf (zie pagina 13).

Vitesse lanceert

nieuwe website Woensdag 21 november is de officiële website van Vitesse vernieuwd. De kleuren geel-zwart zijn duidelijk aanwezig op de nieuwe site, maar om meer rust te creëren voor de bezoeker, is gekozen voor wit als basiskleur. De website is ontwikkeld door De Internet Jongens uit Apeldoorn, sinds enkele maanden de internetpartner van Vitesse. Met het lanceren is ook de interactieve omgeving weer volledig geïntrigeerd. Voor de wedstrijd kan dus weer een voorspelling worden gedaan en het invullen van jouw favoriete opstelling kan ook weer. Direct na het duel van vanmiddag kunnen ook de spelers weer worden beoordeeld.

VITESSE THUIS

VITESSE UIT

VITESSE vs RKC WAALWIJK

VVV Venlo vs VITESSE

Zondag 16 december 14.30 UUR

ZONDAG 9 december 14.30 UUR

Vrije verkoop Kijk voor alle informatie op Vitesse.nl

Verkoop: auto- en buscombi Kijk voor alle informatie op Vitesse.nl

Product van de wedstrijd:

BINNENKORT IN GELREDOME

Cadeaubonnen Vitesse vanaf € 5,Verras iemand met een cadeaubon van Theo Janssen (5 euro) of Renato Ibarra (30 euro). Er zijn vijf verschillende cadeaubonnen: 5, 10, 15, 20 en 30 euro.

Winnaar ‘Spot de

wedstrijdposter’

Davy uit Arnhem stuurde in de week voor Vitesse vs NEC zijn foto van de wedstrijdposter op. Davy had, net als Kashia, op de helft van zijn gezicht de vogel uit het logo geschminkt. Begin deze week haalde de jonge supporter zijn prijs, een megaposter, op in GelreDome!

MijnVitesse shop

in binnenstad geopend

Woensdag 28 november is MijnVitesse officieel geopend. Dit gebeurde door een groot deel van de selectie. Vanaf het Willemsplein verplaatste onder meer Wilfried, Kashia en Van Ginkel een Vitesse-bal richting MijnVitesse. Algemeen directeur Erwin Kasakowski opende de deuren van de nieuwe winkel van de Arnhemse club in het centrum van de stad. Voor meer informatie, openingstijden, foto- en videoverslag kijk je op Vitesse.nl/mijnvitesse-shop.

ZONDAG 16 DECEMBER – 14.30 UUR Vitesse beweegt!

WWW.VITESSE.NL

VITESSE FANZONE GELREDOME | VITESSE.NL | TICKETBOX/PRIMERA

00180X Vitesse_RKC_Poster_wt.indd 1

sei zoe nKA ART

www.vitesse.nl

2012 |201 3

20-11-12 13:41

Verkrijgbaar in:

MIJNVITESSE

Jansbinnensingel, Arnhem

FANZONE GelreDome

HALVE SEIZOENKAART 4

Vitesse bewe egt!

EST. 1892

Nu verkrijgbaar! Vanaf € 95,Ga snel naar www.vitesseseizoenkaart.nl

5


interview PIET VELTHUIZEN

Piet Velthuizen is al wekenlang de rots in de branding bij Vitesse. De defensie hield dit seizoen al zeven keer ‘de nul’ en incasseerde slechts elf tegentreffers in veertien wedstrijden. De redactie van VitesseVandaag sprak met de doelman over het geheim achter het succes.

Elke wedstrijd hongerig naar drie punten Vitesse won vorige week met 1-2 op bezoek bij koploper PSV. Velthuizen speelde een sterke wedstrijd en was in de slotfase belangrijk met een sublieme redding. “Het is altijd lekker om te winnen bij de koploper. Het was een goede graadmeter voor ons om te zien waar we staan. Natuurlijk genieten we van een dergelijke overwinning, maar al snel verleggen we de focus naar de eerstkomende wedstrijd”, aldus de 26-jarige sluitpost. Hoewel Vitesse buitengewoon goed presteert, hamert Velthuizen er op om niet te snel tevreden te zijn: “We zijn ergens mee bezig, we hebben een doel en daar moeten we elke wedstrijd voor knokken. We laten ons door niemand in de war brengen, zelfs niet nu er meer publiciteit is en het verwachtingspatroon hoger is. Het is een cliché, maar de prijzen worden pas in de zomer verdeeld en dat beseffen wij maar al te goed.” Dankzij de goede prestaties van het team van Fred Rutten kijkt de buitenwereld wekelijks verwachtingsvol naar Vitesse. Velthuizen ziet dit allerminst als een probleem. “We hebben deze situatie zelf gecreëerd door de goede resultaten. De druk is hoger, maar we zijn professionals en kunnen met deze situatie omgaan”, verzekert de doelman. Volgens Velthuizen zijn de goede prestaties niet te wijten aan één geheim, al noemt hij het sterke collectief als één van de krachten: “We spelen zowat het hele seizoen al met dezelfde spelers. Er zijn weinig veranderingen in het elftal en dat zorgt voor vastigheden en terugkerende patronen. We weten wat we aan elkaar hebben en we gaan voor elkaar door het vuur. Er staat een stevig fundament bij Vitesse. De kern van het elftal staat stabiel en de grote winst van het elftal is dat we durven te voetballen. We durven keuzes te maken

6

‘We hebben een doel en daar knokken we elke week voor’

en ook in moeilijke situaties blijven we voetballen en druk zetten.” Na een serie wedstrijden tegen, op papier, sterke tegenstanders, ontvangt Vitesse vandaag Roda JC. De ploeg uit Kerkrade staat op een zestiende plek en is op zoek naar de weg naar boven. Vorige week wist Roda JC het Ajax lastig te maken. Pas in de slotfase maakte Lasse Schöne het winnende doelpunt voor Ajax: 1-2. Velthuizen over de wedstrijd van vanmiddag: “Nee, het is voor ons absoluut niet lastig om ons elke week op te laden. Elke wedstrijd willen we winnen. Hoe we dat doen maakt niet uit. Natuurlijk, het liefste willen we onze supporters elke week vermaken, maar de drie punten zijn het allerbelangrijkste.” Voor onderschatting is volgens Velthuizen dus zeker geen sprake: “We zijn als groep hongerig. Hongerig naar de drie punten in elke wedstrijd en hongerig naar een goede eindklassering. Pas na 34 wedstrijden en hopelijk een goede eindklassering is die honger gestild.” Vitesse won al haar zeven uitwedstrijden dit seizoen. Thuis werd twee keer gewonnen, vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Velthuizen ziet ruimte voor verbetering in de thuiswedstrijden. “Als ik de wisselende prestaties in de thuisduels kon verklaren, hadden we het natuurlijk allang opgelost. Zo makkelijk werkt het niet. In thuiswedstrijden zijn we soms kwetsbaar in de omschakeling. En soms moeten we wedstrijden eerder in het slot gooien. Aan dat soort momenten kun je merken dat we als team nog volop in ontwikkeling zijn en we met de week progressie boeken.”

7


Kuijpers & Vitesse.

De beste resultaten behaal je samen.

man of the match Powered by Merida

Vitesse speelt vanmiddag haar achtste thuiswedstrijd in de competitie. Tegenstander is Roda JC Kerkrade. Ook vandaag kan er tegen de ploeg van Ruud Brood gestemd worden op de Man of the Match. Tegen NEC was onze topscorer Wilfried Bony de Man of the Match. De stadionwinnaar die er met de exclusieve Merida mountainbike vandoor ging: Nick van Baal uit Arnhem. De top 3 vs NEC: Wie vind jij vandaag in de wedstrijd tegen de Limburgers de beste speler van Vitesse? Laat jouw stem horen en maak kans op een exclusieve mountainbike van Merida ter waarde van € 900,-!

1. Wilfried Bony 2. Guram Kashia 3. Gaël Kakuta

STEM EN WIN Kuijpers legt op dit moment de laatste hand aan de nieuwe trainingsaccommodatie van Vitesse. Het hypermoderne complex beschikt over 3 speelvelden met verwarming, perskamer, tribune, wellnessruimte met stoombad en een therapiebad met lopende band. Ook benieuwd hoe de nieuwe accommodatie er uit komt te zien? Scan de QR-code en krijg alvast een virtuele rondleiding! Het hypermoderne trainingscomplex wordt mede mogelijk gemaakt door de technische installaties van Kuijpers. Wilt u ook met Kuijpers aan successen bouwen? www.kuijpers.nl

Kuijpers_adv_Vitesse.Vandaag Bouw.indd 1

27-11-2012 13:49:16

EEN MOUNTAINBIKE T.W.V. € 900,-!

SMS jouw Man of the Match: SMS VIT (spatie) + rugnummer speler naar 4040 *Man of the Match is geen abonnementsdienst; de kosten voor deze dienst bedragen 0,55 eurocent per ontvangen bericht. Wilfried Bony met de beide winnaars na afloop van de 4-1 gewonnen derby

Daar slaag je altijd! Scheidegger Opleidingen biedt al 60 jaar klassikaal en praktijkgericht onderwijs voor particulieren én bedrijven. U kunt kiezen uit ruim 250 opleidingen in 20 vakgebieden. Daarnaast zijn er interessante subsidiemogelijkheden. Kijk voor meer informatie op onze website. Scheidegger is de opleider van Vitesse!

Klassikale lessen in kleine groepen Vestigingen in heel Nederland

MATTS TFS THE CHOICE OF VITESSE FOLLOW US HTTP://TWITTER.COM/MERIDABENELUX BECOME A FAN WWW.FACEBOOK.COM/MERIDABENELUX

Veel startmomenten

FOLLOW US WWW.YOUTUBE.COM/MERIDABENELUX

Erkende diploma’s Korte en praktijkgerichte opleidingen Ben jij ook fan van de Vitesse fiets? Koop hem bij Mantel Tweewielers, De Overmaat 72 in Arnhem.

Maatwerk- en incompany-opleidingen

Vraag nu de brochure aan op www.scheidegger.nl of bel 035 - 7 121 992 voor een persoonlijk advies VitesseVandaag_160x110mm_150911.indd 1

14-9-2011 14:47:54


SUPPORTERS COLUMN

de tegenstander van vandaag:

RODA JC

Geen elftal maar een team

KERKRADE

Wat een mooie maand november hebben we gehad. De maand om te kijken waar we staan bracht ons tien van de twaalf punten! Een geweldige prestatie en voor de Vitesse-supporter één van de mooiste maanden die ons bij zal blijven. Tot nu.

Roda JC Kerkrade is vandaag te gast in Arnhem. De ploeg van trainer Ruud Brood staat met tien punten op de zestiende plaats in de Eredivisie. Na een tiende, zesde en negende eindklassering in de voorgaande drie seizoenen, kent Roda JC dit jaar een lastig seizoen.

Roda JC Kerkrade te gast in Arnhem

Wist u dat...

Pas twee keer stapte Roda JC dit seizoen winnend van het veld. In eigen huis werden hekkensluiter Willem II (3-0) en provinciegenoot VVV-Venlo (3-0) puntloos naar huis gestuurd. In het eigen Parkstad Limburg Stadion werden de punten gedeeld met PEC Zwolle (1-1), FC Twente (1-1) en ADO Den Haag (0-0). Het enige punt dat in een uitwedstrijd werd gehaald was op bezoek bij N.E.C. in Nijmegen werd niet gescoord: 0-0. Door deze resultaten staat de teller voor Roda op tien punten na veertien wedstrijden. Slechts drie punten meer dan rode lantaarndrager Willem II en evenveel als de nummer 16, VVV-Venlo. Ondanks de matige resultaten tot zover, maakten de geel-zwarten uit Limburg het Ajax behoorlijk lastig vorige week. Pas in de slotfase scoorden Christian Eriksen en Lasse Schöne voor de regerend landskampioen waardoor het met 1-2 won. Guus Hupperts bracht Roda nog wel knap op voorsprong.

• Vitesse in de laatste twee thuiswedstrijden tegen Roda JC in totaal 10 keer scoorde: 5-0 en 5-2 • Marco van Ginkel in de laatste twee thuiswedstrijden met Roda JC maar liefst drie keer scoorde • Dat Matic, López, Babangida, Kashia, Chanturia, Büttner en Jenner in die laatste twee thuiswedstrijden tegen Roda JC ook wisten te scoren • Mede door de laatste twee wedstrijden, tegen Roda JC, is het doelpuntgemiddelde van Vitesse 1.80. • Ook Roda JC veel scoort met een doelpuntgemiddelde van 1.30. • Roda JC in het seizoen 2009|2010 voor het laatst wist te winnen in Arnhem: 2-5 • Dat ex-Vitesse spits Mads Junker toen twee keer scoorde voor Roda JC • Roda JC spits Krisztián Németh vorig seizoen, als speler van RKC Waalwijk al twee keer scoorde tegen Vitesse. Eén keer in de competitie en één keer in play-offs. • Topschutters Jonathan Reis en Wilfried Bony nog nooit hebben gescoord tegen Roda JC. • Vitesse-speler Simon Cziommer een half seizoen onder contract heeft gestaan bij Roda JC en scoorde toen acht keer en scoorde op 4 maart 2006 tegen Vitesse. • Roda JC in zeven uitwedstrijden maar één punt heeft gepakt. • Vitesse na veertien competitiewedstrijden negen punten meer heeft gehaald dan vorig seizoen. Nu 31 punten, vorig seizoen 22 punten.

Weinig punten, veel kaarten. Roda JC ontving dit seizoen al vier rode kaarten. Bart Biemans, Mitchell Donald, Tamás Kádár en doelman Filip Kurto moesten vroegtijdig vertrekken. Clubtopscorer Sanharib Malki, die vorig jaar een dodelijk effectief duo vormde met oud-Vitesse speler Mads

10

Junker, maakte tot dusver zes doelpunten. Vorig seizoen eindigde zijn voetbaltelraam pas bij 25 doelpunten. Wiljan Pluim speelde bij zowel Vitesse als Roda JC. De aanvaller kwam in drie seizoenen geel-zwart tot 36 competitiewedstrijden en vijf goals. In Limburg speelde Pluim in twee seizoenen dertig wedstrijden en scoorde één keer. Momenteel komt Pluim uit voor promovendus PEC Zwolle. De afgelopen jaren scoorden beide ploegen er lustig op los in GelreDome. Vorig seizoen verpletterde Vitesse haar Limburgse opponent door met 5-0 te winnen. In het seizoen 2010|2011 scoorde Vitesse er wederom vijf, maar redde Roda JC de eer met twee treffers: 5-2. Roda JC Kerkrade heeft diverse veranderingen ondergaan tijdens de afgelopen transferperiode. Trainer Ruud Brood maakte de overstap van RKC Waalwijk naar Roda. In zijn kielzog kwam aanvaller Krisztián Németh ook naar Limburg. Doelman Filip Kurto kwam over van het Poolse Wisla Kwaków en de jongelingen Abel Tamata en Danilo werden gehuurd van respectievelijk PSV en het Italiaanse Parma. Daartegenover staat het vertrek van bijvoorbeeld Mads Junker, Wiljan Pluim en Ruud Vormer.

Desondanks moet er gewaakt worden voor euforie en zelfoverschatting. Daarom is het goed dat Fred Rutten de titelaspiraties in de koelkast zet . Er zijn nog teveel onduidelijkheden rond de winterstop en Afrika Cup waarbij het goede werk zomaar onderbroken kan worden. We hebben een geweldig team op het veld staan, dat elkaar helpt, steunt en elkaar het geluk gunt. Wilfried die Mike Havenaar in de armen springt na zijn goal tegen NEC. Theo die Jonathan Reis een vrije trap laat nemen tegen PSV. Piet die een fout begaat en dan zie je de spelers meteen naar hem toe lopen. Dat is heerlijk om te zien en toont aan dat dit een hecht team is. Op mentaliteit hebben we punten gepakt tegen de grote tegenstanders. Persoonlijk vind ik ons niet het elftal met de meeste kwaliteit in de Eredivisie hebben. Maar, een hecht team dat knokt en voor elkaar door het vuur gaat kan meer bereiken dan kwaliteit alleen. De grote vraag is: hoe zet je het elftal neer bij afwezigheid van Wilfried en vinden er veel veranderingen plaats gedurende de winterstop? Deze factoren kunnen van grote invloed zijn op het resultaat na 34 wedstrijden. Hoe dan ook, elke wedstrijd is nu van groot belang. Wil je bovenin meedoen, dan mag je in geen enkele maand veel punten verspelen. De kadootjes in december zullen we dan ook aan onszelf moeten geven en niet aan de tegenstander. Een fijne wedstrijd en Sinterklaas,

Arno Arno van Weess is supporter in hart en nieren en al ruim acht jaar woonachtig in het Finse Vantaa. Niettemin volgt hij zijn club op de voet. Speciaal voor VitesseVandaag laat hij regelmatig zijn licht schijnen over alles wat hem opvalt over Vitesse.

11


De Vitesse Voetbal Academie & de VriendenLoterij

VITESSE vs Roda JC Kerkrade | 02-12-2012

mijn voorspelling 2012|2013 POWERED BY VAN DER VALK HOTEL DUIVEN BIJ ARNHEM A12

Zeventien leden van MijnVitesse+ nemen dit voetbalseizoen, samen met de selectie (en staf) en de redactie, elke thuiswedstrijd deel aan MijnVoorspelling in VitesseVandaag. Vanmiddag is Hans Bouwman het MijnVitesse-lid van de wedstrijd! Weet Hans deze speelronde beter te voorspellen dan de redactie en middenvelder Marco van Ginkel? Dan wint hij een diner voor twee personen t.w.v. € 75,- bij Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12. Aan het eind van het seizoen, na zeventien wedstrijden is bekend wie MijnVoorspelling 2012|2013 heeft gewonnen. De selectie/staf, de redactie of de supporters. De winnaars gaan met zijn allen dineren bij Van der Valk in Duiven. Als de supporters winnen schuiven natuurlijk ook enkele selectiespelers aan!

HANS

MARCO

DE VOORSPELLINGEN

Echte vrienden! De jeugd heeft de toekomst en de VriendenLoterij helpt ons daarbij. De Vitesse Voetbal Academie is heel belangrijk voor de toekomst van onze club!

Word ook vriend van Vitesse! Je maakt dan direct kans op seizoenskaarten, meet & greet’s met jouw favoriete spelers én fanshop cadeaukaarten.

Door de vele fans die meespelen in de VriendenLoterij, kunnen wij onze talenten nóg beter klaarstomen voor het echte werk. De helft van ieder lot gaat namelijk direct naar onze jeugdopleiding!

Ook maak je in de VriendenLoterij elke maand kans op tienduizenden prijzen oplopend tot € 100.000,-. Speel dus snel mee op www.vriendenloterij.nl/vitesse

Ga naar www.vriendenloterij.nl/vitesse en word vriend van de jeugdopleiding VriendenLoterij, Maatschappelijk Partner Eredivisie

Speelronde 15 PEC Zwolle vs VVV-Venlo FC Twente vs ADO Den Haag Feyenoord vs RKC Waalwijk Willem II vs sc Heerenveen Ajax vs PSV NEC vs NAC Breda FC Groningen vs Heracles Almelo FC Utrecht vs AZ Vitesse vs Roda JC

HANS BOUWMAN Marco van Ginkel redactie 2-1 2-1 3-1 1-1 2-1 3-1 4-1 1-0 3-0 1-3 1-3 2-0 2-2 2-2 1-2 2-0 0-1 3-1 1-1 0-2 0-1 2-2 1-0 2-2 3-0 3-0 2-0

UITSLAG

(speelronde 13) Charles Moll Michihiro Yasuda redactie ADO Den Haag vs PSV (1-6) 1-3 1 0-5 1 1-1 0 sc Heerenveen vs RKC Waalwijk (0-2) 2-1 0 2-1 0 2-1 0 PEC Zwolle vs NAC Breda (2-0) 1-1 0 1-1 0 1-0 1 Ajax vs VVV-Venlo (2-0) 4-0 1 6-1 1 4-0 1 FC Groningen vs AZ (1-1) 2-2 1 2-1 0 1-2 0 Vitesse vs NEC (4-1) 3-0 1 1-0 1 1-0 1 FC Utrecht vs FC Twente (1-1) 1-1 2 1-2 0 2-1 0 Feyenoord vs Willem II (3-0) 4-0 1 4-0 1 4-0 1 Heracles Almelo vs Roda JC (5-1) 2-1 1 3-3 0 2-0 1 8 4 5

TUSSENSTAND

(na 7 voorspellingsrondes)

MIJNVITESSE LEDEN 31 pt | SELECTIE/STAF 29 pt | REDACTIE 24 pt


Luister

VITESSE vs Roda JC Kerkrade | 02-12-2012 Herbalife

eredivisie 2012|2013

official supplier Vitesse

Uitslagen speelronde 14 Vrijdag 23 november Zaterdag 24 november Zaterdag 24 november Zaterdag 24 november Zondag 24 november Zondag 25 november Zondag 25 november Zondag 25 november Zondag 25 november

NAC Breda vs ADO Den Haag NEC vs FC Utrecht RKC Waalwijk vs FC Groningen VVV-Venlo vs sc Heerenveen Willem II vs Heracles Almelo Roda JC Kerkrade vs Ajax PSV vs VITESSE AZ vs Feyenoord FC Twente vs PEC Zwolle

Programma speelronde 15 Vrijdag 30 november Zaterdag 1 december Zaterdag 1 december Zaterdag 1 december Zaterdag 1 december Zondag 2 december Zondag 2 december Zondag 2 december Zondag 2 december

PEC Zwolle vs VVV-Venlo FC Twente vs ADO Den Haag Feyenoord vs RKC Waalwijk Willem II vs sc Heerenveen Ajax vs PSV NEC vs NAC Breda FC Groningen vs Heracles Almelo FC Utrecht vs AZ VITESSE vs Roda JC Kerkrade

Programma speelronde 16 Vrijdag 7 december Zaterdag 8 december Zaterdag 8 december Zaterdag 8 december Zaterdag 8 december Zondag 9 december Zondag 9 december Zondag 9 december Zondag 9 december

Heracles Almelo vs FC Utrecht RKC Waalwijk vs NEC ADO Den Haag vs PEC Zwolle AZ vs Willem II Ajax vs FC Groningen sc Heerenveen vs Roda JC Kerkrade NAC Breda vs Feyenoord VVV-Venlo vs VITESSE PSV vs FC Twente

Pupil van de week Bas Klein Mentink Leeftijd: 7 jaar Woonplaats: Elst Favoriete speler Bony Vitesse vs Roda JC: 2-0 Voetbalt zelf bij: Spero in de F4

0 -- ■ 3 ■ 2 -- ■ 0 ■ ■1 --■1 ■1 --■1 2 -- ■ 2 ■ 1 -- ■ 2 ■ 1 -- ■ 2 ■ 0 -- ■ 3 ■ 2 -- ■ 2 ■

■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■

STAND EREDIVISIE (tot 30 november) 1. PSV 2. FC Twente 3. VITESSE 4. Ajax 5. Feyenoord 6. FC Utrecht 7. NEC 8. ADO Den Haag 9. Heracles Almelo 10. RKC Waalwijk 11. FC Groningen 12. AZ 13. sc Heerenveen 14. PEC Zwolle 15. NAC Breda 16. Roda JC Kerkrade 17. VVV-Venlo 18. Willem II

G P +/-

14 33 36 14 31 18 14 31 16 14 27 16 14 27 10 14 22 2 14 22 -2 14 19 2 14 18 3 14 17 2 14 16 -9 14 14 -6 14 14 -8 14 12 -11 14 11 -17 14 10 -14 14 10 -16 14 7 -22

De 1000 beste hits ooit gemaakt!

DE EREDIVISIE GOALS Wilfried Bony (Vitesse)

rdag 15 december 2012 Luister vrijdag 7 t/m zate naar Radio Veronica.

15

Wilfried maakte vorige week de winnende tegen PSV

#T1000AT

Alfred Finnbogason 10 (sc Heerenveen) Jozy Altidore (AZ) 9 Lex Immers (Feyenoord) 8 Samuel Armenteros 8 (Heracles Almelo)

Graziano Pellè (Feyenoord) 8

powered by


vitesse

Roda jc Kerkrade team geel rood goal

team geel rood goal

1 Filip Kurto 2 Martijn Monteyne 3 Bart Biemans 4 Robbie Wielaert 5 Abel Tamata 6 Danilo 8 Mark-Jan Fledderus 9 Krisztián Németh 10 Davy de Beule 11 Adil Ramzi 14 Mitchell Donald 15 Jimmy Hempte 16 Sanharib Malki 17 Mikolaj Lebedynski 18 Arnaud Sutchuin 19 Amin Affane 20 Guus Hupperts 21 Mateusz Prus 26 Laurent Delorge 29 Bryan Roox

1 Eloy Room 2 Tomás Kalas 3 Dan Mori 4 Jan-Arie van der Heijden 5 Theo Janssen 6 Frank van der Struijk 7 Nicky Hofs 8 Marco van Ginkel 9 Wilfried Bony 10 Davy Pröpper 11 Giorgi Chanturia 13 Jonathan Reis 14 Mike Havenaar 15 Simon Cziommer 16 Michihiro Yasuda 18 Valeri Qazaishvili 20 Gaël Kakuta 21 Marko Meerits 22 Piet Velthuizen 25 Nikola Aksentijevic 30 Renato Ibarra 37 Guram Kashia 38 Patrick van Aanholt 39 Wimilio Vink

Hoofdtrainer: Ruud Brood

Hoofdtrainer: Fred Rutten

ARBITRAGE

Scheidsrechter: J. Lardot 1e assistent: D. Huens 2e assistent: J. Cremers 4e official: E. Lambrechts The Society Shop,

GelreDome rookvrij

official supplier Vitesse

Sinds 1 juli 2008 is de wetgeving op het gebied van het rookbeleid veranderd. Vanaf die datum dienen de sectoren horeca, kunst en cultuur en alle gebouwen of inrichtingen op het terrein van de sport rookvrij zijn. Dat betekent dat GelreDome bij alle evenementen, waaronder alle voetbalwedstrijden, rookvrij gebied zal zijn. Dus ook als gevoetbald wordt met het dak open, mag er nergens worden gerookt. Het verbod geldt vanaf de ingangen van GelreDome. Wij rekenen op uw begrip en medewerking bij de naleving van dit rookbeleid.

mijnvitesse.hyves.nl

facebook.com/VitesseArnhem

twitter.com/mijnvitesse

youtube.com/vitessetv

VitesseVandaag Vitesse vs Roda JC  

VitesseVandaag Vitesse vs Roda JC

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you