Page 1

VITESSE

AZ ALKMAAR

5

Praat mee via #vitaz Volg ons op Twitter @MijnVitesse

ZonDAG 28 oktober Aanvang 16.30 uur GELREDOME

Woensdag 31 OKTOBER | 20.00 UUR

VITESSE vs VV STAPHORST Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang.


2

U: N E M K L NU BIJ É

N E D N A A M

S I T A R G Arnhem: Weverstraat 4

*Alleen in deelnemende restaurants. Zolang de voorraad strekt. Kijk voor de voorwaarden op www.burgerking.nl /eredivisie


VITESSE vs AZ | 28-10-2012 The Society Shop, official supplier Vitesse

‘Feestmaanden’

oktober en november In de volksmond wordt december een feestmaand genoemd. Voor de supporters van Vitesse zijn dat dit seizoen ongetwijfeld de maanden oktober en november. Na de prima start van de tiende maand van het jaar, een spectaculaire 3-3 tegen Heerenveen en vorige week de 3-0 in Breda, begint de ploeg aan een reeks wedstrijden waarvan je op voorhand gaat watertanden. Vanmiddag om 16.30 uur beginnen we met het duel tegen AZ, de al enkele jaren uitstekend presterende ploeg van Gertjan Verbeek. Daarna volgen in ons eigen GelreDome ontmoetingen met achtereenvolgens vv Staphorst (beker), FC Twente en NEC. Tussen de thuiswedstrijden door reizen de Arnhemmers naar Amsterdam en Eindhoven. Middenvelder Simon Cziommer heeft dan ook voor de volle honderd procent gelijk met zijn uitspraak op pagina 6-7 dat vandaag het eerste topaffiche op het programma staat. De overtuigende zege vorig weekeinde in Breda tegen NAC liet zien dat de Arnhemmers groeien. Dat mag de verdienste genoemd worden van Fred Rutten die vanaf dag één in Arnhem met een bepaalde opbouw, structuur en voetbalvisie bezig is. Naast de huidige derde plaats in de Eredivisie en ongeslagen reeks van negen competitiewedstrijden zijn er meer leuke statistieken te noemen. Te beginnen achterin. Piet Velthuizen heeft, samen met zijn defensie, al vijf wedstrijden de

B.V. Vitesse

‘nul’ weten te houden. Het middenveld mag meer dan gemiddeld ‘Arnhems’ genoemd worden met spelers als Theo Janssen, Davy Pröpper, Nicky Hofs en Marco van Ginkel. En voorin heeft de ploeg de beschikking over de topscorer van de Eredivisie, Wilfried Bony, met maar liefst tien voltreffers. Met AZ als tegenstander vandaag hoeft de voetballiefhebber bij voorbaat niet te wanhopen. Fred Rutten wil zijn Vitesse graag laten voetballen en van Gertjan Verbeek is eveneens bekend dat hij liever het vijandelijke doel onder vuur neemt dan een ‘loopgraventactiek’ hanteert. In zijn elftal keren clubtopscorer Jozy Altidore (8 doelpunten) en spelmaker Adam Maher terug na een schorsing. Na de teleurstellende 0-2 nederlaag in eigen huis willen de Alkmaarders niet opnieuw met lege handen staan. Meer ingrediënten zijn niet nodig om met ontzettend veel enthousiasme en nieuwsgierigheid plaats te nemen in GelreDome. Maar wat zeggen voorspellingen, cijfertjes en lovende woorden eigenlijk over een wedstrijd die nog moet beginnen?

Plezierige wedstrijd!

De redactie

Vandaag wordt gecollecteerd voor de Stichting Jaimy. De collectanten zijn te vinden bij alle ingangen van GelreDome.

E info@vitesse.nl | I www.vitesse.nl T 026 880 7777

Creatie: Vormgeving: Druk: Redactie: Fotografie: Acquisitie:

VitesseVandaag is een uitgave van B.V. Vitesse en wordt in een oplage van 10.000 exemplaren gratis verspreid tijdens de thuiswedstrijden in GelreDome

© 2012 Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd en/of openbaar gemaakt worden d.m.v. druk, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming B.V. Vitesse.

Est 1892

GelreDome, Arnhem

Van Zandbeek communicatie & creatie Adfomedia, Duiven JP Offset, Duiven Communicatie & Media 026 880 7319 Pics United | Vitesse Vitesse, Zakelijke relaties 026 880 7102

| www.zandbeek.com | www.adfomedia.nl | www.jp.nl | redactie@vitesse.nl | bcvg@vitesse.nl


BINNENKORT IN GELREDOME

VS

ZONDAG 11 NOVEMBER – 12.30 UUR Vitesse beweegt!

WWW.VITESSE.NL

VITESSE FANZONE GELREDOME | VITESSE.NL | TICKETBOX/PRIMERA


VITESSE vs AZ | 28-10-2012

VITESSE THUIS

VITESSE UIT

VITESSE vs TWENTE

AJAX vs VITESSE

Zondag 11 november 12.30 UUR

ZATERDAG 3 november 18.45 UUR

Kaarten zijn nu in de verkoop. Kijk op vitesse.nl.

VITESSE THUIS | KNVB BEKER

Pasfotoregistratie. (Verplichte) autocombi en buscombi Na afloop van de wedstrijd tegen AZ zijn kaarten verkrijgbaar voor dit duel

Vitesse vs vv Staphorst Woensdag 31 oktober | 20.00 uur Vrije verkoop!

Product van de wedstrijd:

T-shirt Theo Janssen Verkrijgbaar in de maten S - XXL | Prijs: € 25,Te koop in de Fanzone.

9-44 AIRBORNE SHIRTS!

De slag om Arnhem vond plaats in september 1944. Elk jaar wordt de Slag om Arnhem herdacht. Als er voor 1 november 944 (september ’44) shirts worden verkocht, doneert Vitesse een substantieel bedrag aan de Stichting Airborne Herdenkingen Arnhem. Dit om herdenkingen in de toekomst mogelijk te blijven maken. Alles is in samenspraak met de Supportersvereniging Vitesse besloten. Zorg dat je het shirt vandaag nog bestelt en zorg dat het aantal van 944 wordt gehaald. Voor het duel van vanmiddag staat de teller al op meer dan 800.

Vitesse speelt vanaf vandaag met een nieuwe wedstrijdbal...De nike Maxim!


‘Natuurlijk is Vitesse vs AZ een topaffiche’

6


interview Simon Cziommer

Simon Cziommer speelde sinds de zomer van 2006 twee seizoenen voor AZ en kwam daarin tot 38 wedstrijden en acht doelpunten. In de betreffende transferperiode koos de middenvelder bewust voor AZ, waar ook andere Nederlandse topploegen destijds interesse toonden in de middenvelder. In VitesseVandaag kijkt Cziommer terug op zijn tijd in Alkmaar en vooruit op het treffen met zijn oude club.

‘Met vertrouwen belangrijke reeks in’ Cziommer legt vastberaden zijn keuze voor AZ uit: “Ik ben altijd gecharmeerd geweest van de speelstijl van Ajax midden jaren negentig, met spelers als Rijkaard en de gebroeders De Boer. Louis van Gaal was toen coach bij Ajax en in 2006 stond hij aan het roer in Alkmaar. Na goede gesprekken met Van Gaal besloot ik voor het ambitieuze AZ te kiezen. Zij wilden toe naar een offensieve speelstijl en de plannen die Van Gaal met de selectie had spraken mij erg aan.” Hiermee is direct de link met Vitesse gelegd. Cziommer legt verder uit: “Wat dat betreft lijken die situaties wel op elkaar. In Alkmaar keek men ook naar boven en heerste er een gezonde ambitie. Met aanvallend en verzorgd spel wilde AZ de top bereiken. Bij Vitesse is die ambitie ook aanwezig. Ik kan me vinden in de visie en het toekomstbeeld van de club. Het is indrukwekkend om te zien hoe de club groeit.” Waar voor Cziommer in 2006 de toenmalige AZ-coach een doorslaggevende rol speelde bij zijn besluit om voor de Alkmaarders uit te komen, was enkele maanden geleden Vitesse-trainer Fred Rutten belangrijk bij zijn keuze. De Duitse middenvelder geeft zijn filosofie prijs.

“Ik vind dat je altijd moet samenwerken met een trainer die je beter kan maken. Fred Rutten en ik kennen elkaar al heel lang en weten precies wat we aan elkaar hebben.” Ondanks dat AZ slechts dertiende staat op de ranglijst spreekt Cziommer van een echt topaffiche. “Absoluut! AZ is een voetballende ploeg met groot tactisch vermogen. Ik zie deze wedstrijd als de eerste echte test van het seizoen. Vorige week had AZ met Maher, Martens en Altidore drie afwezigen die normaal van grote waarde zijn voor het team. Maher is de baas op het middenveld en Altidore is een goede spits die veel begint te scoren,” aldus een realistische Cziommer, die overigens liever uitgaat van eigen kracht. “We hebben als team een goede basis gelegd. We hebben fantastisch gepresteerd de eerste negen wedstrijden en daar mogen we best trots op zijn. We gaan met zelfvertrouwen een belangrijke reeks wedstrijden tegemoet. We beseffen wel dat we elke week top moeten zijn om goede resultaten te behalen.” Dat de middenvelder nog geen definitieve basisplaats wist te veroveren wijdt hij aan fysiek ongemak. “Het ontbrak bij mij in de eerste weken bij Vitesse voornamelijk aan power en duelkracht. In mijn laatste weken bij Red Bull Salzburg speelde ik wat minder en toen kwam de zomerperiode eraan. Nu heb ik mijn ritme gevonden en is de kracht en explosiviteit weer terug.”

7


VITESSE vs AZ | 28-10-2012 mijnvitesse.hyves.nl

facebook.com/VitesseArnhem

twitter.com/mijnvitesse

youtube.com/vitessetv

DERDE RONDE | WOENSDAG 31 OKTOBER | 20.00 UUR

VITESSE vs VV STAPHORST Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen voor deze wedstrijd. Seizoenkaarthouders gratis naar binnen Seizoenkaarthouders hebben deze wedstrijd gratis toegang. Voor deze wedstrijd zijn alleen de Oost- en Theo Bos-tribune geopend. Seizoenkaarthouders op de West- en Noord-tribune kunnen plaatsnemen op de Oost-tribune. De plaats vermeldt op uw seizoenkaart is hierdoor deze bekerwedstrijd niet geldig. Iedereen kan vrij gaan zitten tijdens deze wedstrijd.

Vitesse Fanzone Tot en met woensdag 31 oktober 2012 (17.00 uur) Online (www.vitesse.nl/online) Tot en met woensdag 31 oktober 2012 (12.00 uur); kaarten besteld na zondag 28 oktober zijn af te halen in de Fanzone) Ticketbox / Primera Tot en met woensdag 31 oktober 2012 (17.00 uur) Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 18.00 uur geopend.

Kaartverkoop Voor deze wedstrijd geldt verder vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen voor deze wedstrijd.

Beschikbare tribunes en prijzen (alle leeftijden) Theo Bos-tribune (Zuid) en
Oost-tribune: € 7,50

Theo Janssen schoot Vitesse in en tegen Gemert op voorsprong

Kuijpers & het DeLaMar Theater. De beste resultaten behaal je samen.

Kuijpers heeft bij het DeLaMar Theater een mooie kunststukje afgeleverd. Het DeLaMar Theater was een uitdagend project voor het team van Kuijpers, vanwege het binnenstedelijke karakter. Er moest om die reden zonder bouwterrein gewerkt worden. Dankzij de expertise, het doorzettingsvermogen én de uitstekende samenwerking binnen het team en met het DeLaMar Theater kunnen alle bezoekers, inclusief het team van Kuijpers zelf, jaren blijven genieten van de schitterende voorstellingen in het DeLaMar Theater. Wilt u ook met Kuijpers aan successen bouwen? www.kuijpers.nl

Kuijpers_adv_Vitesse.indt DeLaMar versie 2indd.indd 1

10/23/2012 11:05:38 AM


man of the match Powered by Merida

Vitesse speelt vanavond haar vijfde thuiswedstrijd in de competitie. Tegenstander is AZ. Ook vandaag kan er tegen de ploeg van Gertjan Verbeek gestemd worden op de Man of the Match. Tegen sc Heerenveen was Wilfried Bony de Man of the Match. De stadionwinnaar die er met de exclusieve Merida mountainbike vandoor ging: Devi Siegers uit Arnhem. De top 3 vs sc Heerenveen: Wie vind jij vandaag in de wedstrijd tegen de Alkmaarders de beste speler van Vitesse? Laat jouw stem horen en maak kans op een exclusieve mountainbike van Merida ter waarde van € 900,-!

1. Wilfried Bony

2. Jan-Arie van der Heijden 3. Theo Janssen

STEM EN WIN

EEN MOUNTAINBIKE T.W.V. € 900,-!

SMS jouw Man of the Match: SMS VIT (spatie) + rugnummer speler naar 4040 *Man of the Match is geen abonnementsdienst; de kosten voor deze dienst bedragen 0,55 eurocent per ontvangen bericht. Lisette Vrieling, Devi Siegers en Wilfried Bony

MATTS TFS THE CHOICE OF VITESSE FOLLOW US HTTP://TWITTER.COM/MERIDABENELUX BECOME A FAN WWW.FACEBOOK.COM/MERIDABENELUX FOLLOW US WWW.YOUTUBE.COM/MERIDABENELUX

Ben jij ook fan van de Vitesse fiets? Koop hem bij Mantel Tweewielers, De Overmaat 72 in Arnhem.


De Vitesse Voetbal Academie & de VriendenLoterij

Echte vrienden! De jeugd heeft de toekomst en de VriendenLoterij helpt ons daarbij. De Vitesse Voetbal Academie is heel belangrijk voor de toekomst van onze club!

Word ook vriend van Vitesse! Je maakt dan direct kans op seizoenskaarten, meet & greet’s met jouw favoriete spelers én fanshop cadeaukaarten.

Door de vele fans die meespelen in de VriendenLoterij, kunnen wij onze talenten nóg beter klaarstomen voor het echte werk. De helft van ieder lot gaat namelijk direct naar onze jeugdopleiding!

Ook maak je in de VriendenLoterij elke maand kans op tienduizenden prijzen oplopend tot € 100.000,-. Speel dus snel mee op www.vriendenloterij.nl/vitesse

Ga naar www.vriendenloterij.nl/vitesse en word vriend van de jeugdopleiding VriendenLoterij, Maatschappelijk Partner Eredivisie


de tegenstander van vandaag:

Az Almaar AZ staat met negen punten uit negen wedstrijden op een dertiende plaats in de Eredivisie. Een plaats die de Alkmaarders niet meer gewend zijn. Na het kampioenschap in het seizoen 2008|2009, eindigde de ploeg uit Noord-Holland twee keer als vierde en een keer als vijfde. AZ heeft diverse sleutelspelers zien vertrekken, maar de selectie van trainer Gertjan Verbeek herbergt nog voldoende kwaliteit. In de vorige competitiewedstrijd, 0-2 verlies tegen NEC, miste Verbeek noodgedwongen de geschorste topschutter Jozy Altidore, spelmaker Adam Maher (zie foto) en de ervaren technicus Maarten Martens. Altidore en Maher keren tegen Vitesse in ieder geval weer terug in het elftal.

AZ op zoek naar linkerrijtje AZ speelde dankzij haar goede eindklasseringen van de laatste jaren regelmatig Europees voetbal. Dit seizoen werd het uitgeschakeld dor FC Anzhi. De Russische ploeg won in de voorronde van de Europa League eerst van Vitesse (zowel uit als thuis won Anzhi met 2-0) en bleek vervolgens ook te sterk voor de Alkmaarders. In Rusland werd het 1-0. Een week later rekende de ploeg van trainer Guus Hiddink met 0-5 af met AZ. Vorig seizoen werd AZ pas in de kwartfinale uitgeschakeld door Valencia. De Noord-Hollanders gaan op bezoek bij Vitesse op zoek naar het linkerrijtje. AZ boekte dit seizoen twee thuisoverwinningen. In eigen stadion werden Heracles Almelo (3-1) en Roda JC (4-0) verslagen. Op vreemde bodem wist AZ pas één punt te verzamelen. Op bezoek bij titelhouder Ajax werd het, mede dankzij twee goals van Altidore, 2-2. AZ verloor met ruime cijfers van PSV (5-1) en FC Twente (3-0). Opmerkelijk was dat beide wedstrijden rood getint waren. In Eindhoven werd Etiënne Reijnen al na acht minuten van het veld gestuurd. In Enschede moesten Adam Maher en Jozy Altidore kort na rust het veld verlaten. Maher kreeg zijn rode kaart na vermeend natrappen. Altidore reageerde te fel volgens de scheidsrechter en moest ook vertrekken. Het zware programma in uitduels geeft wellicht een verkeerd beeld van de huidige klassering van de rood-witten. De laatste twee ontmoetingen in Arnhem eindigden in een remise. Vorig seizoen opende Jozy Altidore de

score na een half uur. Guram Kashia kopte snel daarna de gelijkmaker binnen. Kort na rust nam Vitesse de leiding via Marco van Ginkel, maar de naar Sampdoria vertrokken Simon Poulsen schoot de beide ploegen naar een puntendeling.

WIST U DAT?

• AZ trainer Gert Jan Verbeek nog nooit een wedstrijd in GelreDome heeft verloren • Wilfried Bony de laatste zes wedstrijden op rij heeft gescoord • Vitesse vs AZ de laatste twee seizoenen in een gelijkspel eindigde: 1-1 en 2-2 • Vitesse achttien keer heeft gescoord dit seizoen • AZ datzelfde aantal tegen heeft gekregen • Vitesse in Alkmaar vaker van AZ gewonnen heeft dan in Arnhem (7 om 4) • AZ in het seizoen 2005|2006 de grootste overwinning boekte tegen Vitesse: 0-5 • Vitesse in het seizoen 2007 | 2008 voor het laatst een thuiswedstrijd van AZ wist te winnen: 1-0 • Vitesse gemiddeld 1.05 doelpunten scoort tegen AZ • AZ gemiddeld 1.88 doelpunten scoort tegen Vitesse • De meest spectaculaire wedstrijd in het seizoen 2000|2001 werd gespeeld • Vitesse destijds met 3-2 won door doelpunten van Peeters, Diarra en Mbamba

11


bar florian

Bar Florian wenst Vitesse veel succes in de competitie 2o12-2o13! Florian WEl tE huur, niEt tE koop! Met een enthousiast team geeft Bar Florian op professionele wijze, the finishing touch, aan uw feest. Wij voorzien u naast food & beverages van memorabele momenten en geven u en uw gezelschap goede herinneringen mee naar huis. bedrijfsborrel – themafeest – vergadering – presentatie – besloten diner Interesse? Laat het ons weten! info@bar-florian.nl / 026 445 13 17


VITESSE vs AZ | 28-10-2012

mijn voorspelling 2012|2013 POWERED BY VAN DER VALK HOTEL DUIVEN BIJ ARNHEM A12

Zeventien leden van MijnVitesse+ nemen dit voetbalseizoen, samen met de selectie (en staf) en de redactie, elke thuiswedstrijd deel aan MijnVoorspelling in VitesseVandaag. Vanmiddag is Irma Gijsbers het MijnVitesse-lid van de wedstrijd. Weet Irma deze speelronde beter te voorspellen dan de redactie en middenvelder Davy Pröpper? Dan wint zij een diner voor twee personen t.w.v. € 75,- bij Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12. Aan het eind van het seizoen, na zeventien wedstrijden is bekend wie MijnVoorspelling 2012|2013 heeft gewonnen. De selectie/staf, de redactie of de supporters. De winnaars gaan met zijn allen dineren bij Van der Valk in Duiven. Als de supporters winnen schuiven natuurlijk ook enkele selectiespelers aan!

IRMA

davy

DE VOORSPELLINGEN

Speelronde 10 FC Utrecht vs FC Groningen ADO Den Haag vs Willem II NEC vs Roda JC Kerkrade VVV-Venlo vs NAC Breda Feyenoord vs Ajax PEC Zwolle vs PSV Heracles Almelo vs sc Heerenveen RKC Waalwijk vs FC Twente Vitesse vs AZ

IRMA Gijsbers DAVY PROPPER 2-1 2-1 2-1 3-0 2-2 1-1 1-1 2-1 1-2 0-2 0-3 1-1 1-1 2-2 1-3 0-1 2-1 1-0

redactie 1-1 3-3 1-0 2-0 1-3 0-3 1-2 1-2 2-1

UITSLAG

(speelronde 8) Joop Derksen Guram Kashia redactie NEC vs ADO Den Haag (1-1) 1-2 0 1-1 2 2-2 1 Willem II vs RKC Waalwijk (1-0) 1-3 0 1-1 0 1-2 0 PEC Zwolle vs Heracles Almelo (0-3) 0-2 1 1-2 1 1-2 1 Vitesse vs sc Heerenveen (3-3) 3-1 0 2-0 0 3-0 0 Roda JC Kerkrade vs VVV-Venlo (3-0) 1-2 0 3-1 1 2-0 1 Ajax vs FC Utrecht (1-1) 3-0 0 3-1 0 3-0 0 PSV vs NAC Breda (4-0) 5-1 1 3-0 1 4-1 1 FC Groningen vs Feyenoord (2-2) 1-2 0 1-1 1 1-2 0 FC Twente vs AZ (3-0) 2-1 1 0-0 0 2-0 1 3 6 5

TUSSENSTAND

(na 4 voorspellingsrondes)

MIJNVITESSE LEDEN 13 pt | SELECTIE/STAF 17 pt | REDACTIE 12 pt


VITESSE vs AZ | 28-10-2012 Herbalife

eredivisie 2012|2013

official supplier Vitesse

Uitslagen speelronde 9 Zaterdag 20 oktober Heracles Almelo vs Ajax Zaterdag 20 oktober Roda JC Kerkrade vs FC Twente Zaterdag 20 oktober NAC Breda vs VITESSE Zaterdag 20 oktober PSV vs Willem II Zaterdag 20 oktober AZ vs NEC Zondag 21 oktober ADO Den Haag vs FC Utrecht Zondag 21 oktober sc Heerenveen vs FC Groningen Zondag 21 oktober VVV-Venlo vs Feyenoord Zondag 21 oktober RKC Waalwijk vs PEC Zwolle

Programma speelronde 10 Vrijdag 26 oktober FC Utrecht van FC Groningen Zaterdag 27 oktober ADO Den Haag vs Willem II Zaterdag 27 oktober NEC vs Roda JC Kerkrade Zaterdag 27 oktober VVV-Venlo vs NAC Breda Zondag 28 oktober Feyenoord vs Ajax Zondag 28 oktober PEC Zwolle vs PSV Zondag 28 oktober Heracles Almelo vs sc Heerenveen Zondag 28 oktober RKC Waalwijk vs FC Twente Zondag 28 oktober VITESSE vs AZ

Programma speelronde 11 Vrijdag 2 november Roda JC Kerkrade vs ADO Den Haag Zaterdag 3 november Ajax vs VITESSE Zaterdag 3 november Willem II vs FC Utrecht Zaterdag 3 november PSV vs Heracles Almelo Zondag 4 november FC Groningen vs NEC Zondag 4 november AZ vs VVV-Venlo Zondag 4 november sc Heerenveen vs PEC Zwolle Zondag 4 november FC Twente vs Feyenoord Zondag 4 november NAC Breda vs RKC Waalwijk

3 -- ■ 3 ■ 1 ■1 --■ 0 -- ■ 3 ■ 3 -- ■ 2 ■ 0 -- ■ 2 ■ 1 -- ■ 2 ■ 3 -- ■ 0 ■ 2 -- ■ 3 ■ 2 ■1 --■

■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■

STAND EREDIVISIE (tot 26 oktober) 1. FC Twente 2. PSV 3. VITESSE 4. Ajax 5. Feyenoord 6. FC Utrecht 7. NEC 8. ADO Den Haag 9. Heracles Almelo 10. FC Groningen 11. sc Heerenveen 12. RKC Waalwijk 13. AZ 14. Roda JC Kerkrade 15. PEC Zwolle 16. Willem II 17. NAC BredaI 18. VVV-Venlo

G P +/-

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

22 21 21 17 17 15 12 11 11 11 10 10 9 8 8 6 5 3

14 23 11 13 5 3 -3 2 1 -8 0 -2 -4 -6 -9 -10 -15 -15

DE EREDIVISIE GOALS Wilfried Bony (Vitesse)

10

VITESSE vs VV STAPHORST WOENSDAG 31 OKTOBER 20.00 UUR | GELREDOME

Jozy Altidore (AZ) 8 Alfred Finnbogason (sc Heerenveen) 6 Lex Immers (Feyenoord) 6 Teddy Chevalier (RKC Waalwijk) 5 Danny Holla (ADO De Haag) 5

Seizoenkaarthouders hebben GRATIS toegang!

12 spelers met vier doelpunten, waaronder Jonathan Reis


Win e s g a a d n ie T k n a T a ic n o r Radio Ve

Win ieder uur een volle tank! ber 29 oktober t/m 9 novem

Fuelled by


vitesse

AZ alkmaar team geel rood goal

team geel rood goal

1 Eloy Room 2 Tomás Kalas 3 Dan Mori 4 Jan-Arie van der Heijden 5 Theo Janssen 6 Frank van der Struijk 7 Nicky Hofs 8 Marco van Ginkel 9 Wilfried Bony 10 Davy Pröpper 11 Giorgi Chanturia 13 Jonathan Reis 14 Mike Havenaar 15 Simon Cziommer 16 Michihiro Yasuda 18 Valeri Qazaishvili 20 Gaël Kakuta 21 Marko Meerits 22 Piet Velthuizen 25 Nikola Aksentijevic 30 Renato Ibarra 37 Guram Kashia 38 Patrick van Aanholt 39 Wimilio Vink 44 Brahim Darri

1 Esteban 2 Mattias Johansson 3 Dirk Marcellis 4 Nick Viergever 5 Donny Gorter 6 Etiënne Reijnen 7 Johann Berg Gudmundsson 8 Adam Maher 9 Ruud Boymans 10 Erik Falkenburg 11 Maarten Martens 12 Viktor Elm 16 Yves De Winter 17 Jozy Altidore 18 Mikhail Rosheuvel 19 Markus Henriksen 21 Erik Heijblok 22 Steven Berghuis 23 Roy Beerens 24 Jeffrey Ket 26 Celso Ortiz 28 Thomas Lam 29 Robert Klaasen 30 Ridgeciano Haps 32 Giliano Wijnaldum 33 Thom Haye 36 Ali Messaoud 37 Hobie Verhulst 38 Terell Ondaan 39 Milan Hoek 40 Fernando Lewis 42 Kevin Luckassen

Hoofdtrainer: Fred Rutten

ARBITRAGE

Scheidsrechter: Pieter Vink Assistent-scheidsrechters: Mario Diks & Roger Geutjes Vierde official: Martin van den Kerkhof

Hoofdtrainer: Gertjan Verbeek

GelreDome rookvrij

Sinds 1 juli 2008 is de wetgeving op het gebied van het rookbeleid veranderd. Vanaf die datum dienen de sectoren horeca, kunst en cultuur en alle gebouwen of inrichtingen op het terrein van de sport rookvrij zijn. Dat betekent dat GelreDome bij alle evenementen, waaronder alle voetbalwedstrijden, rookvrij gebied zal zijn. Dus ook als gevoetbald wordt met het dak open, mag er nergens worden gerookt. Het verbod geldt vanaf de ingangen van GelreDome. Wij rekenen op uw begrip en medewerking bij de naleving van dit rookbeleid.

mijnvitesse.hyves.nl

facebook.com/VitesseArnhem

twitter.com/mijnvitesse

youtube.com/vitessetv

5. VitesseVandaag Vitesse vs AZ  

5. VitesseVandaag Vitesse vs AZ

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you