Page 1

2

VITESSE

FEYENOORD ZonDAG 2 september Aanvang 12.30 uur GELREDOME Praat mee via #vitfey| Volg ons op Twitter @MijnVitesse


VITESSE vs FEYENOORD | 02-09-2012

E Z S I M ! T E I N

DE VOORBESCHOUWING MET:

HOOFDTRAINER FRED RUTTEN wedstrijdfit te worden, daar heb ik alleen al respect voor. Zijn karakter heeft er voor gezorgd dat hij nu speler van Vitesse is. Zijn twee doelpunten is een voorbeeld daarvan én een prachtige persoonlijke beloning. Voor deze mooie wedstrijd is onze selectie aangevuld met een echte Arnhemmer, Theo Janssen. Voor de stad, de club en de supporters een uitstekende transfer. Persoonlijk denk ik dat Theo meer ervaring, rust en balans brengt in de ploeg en één van de spelers is die ons verder kan brengen.

Beste supporters, Laat ik, kort voor onze tweede thuiswedstrijd van het seizoen, kort terugblikken op de afgelopen twee uitwedstrijden. Zes punten uit twee wedstrijden is een resultaat waar wij tevreden mee mogen zijn. Zowel PEC Zwolle als Willem II maakte het ons lastig door aanvallend en met vertrouwen voor de dag te komen. Na 180 minuten kan ik zeggen dat de individuele kwaliteiten van mijn spelers de doorslag hebben gegeven. In Tilburg was ik vooral trots op Jonathan Reis. De lange weg die hij heeft afgelegd om weer

CHILI CHEESE XXL

B.V. Vitesse

DOUBLE CHEESEBURGER XXL

Arnhem: Weverstraat 4

Fred Rutten Hoofdtrainer

E info@vitesse.nl | I www.vitesse.nl T 026 880 7777 VitesseVandaag is een uitgave van B.V. Vitesse en wordt in een oplage van 10.000 exemplaren gratis verspreid tijdens de thuiswedstrijden in GelreDome

© 2012 Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd en/of openbaar gemaakt worden d.m.v. druk, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming B.V. Vitesse.

GelreDome, Arnhem

RODEO BBQ XXL

Plezierige wedstrijd!

Creatie: Vormgeving: Druk: Redactie: Fotografie: Acquisitie:

Est 1892

BIG KING XXL

Vandaag staan twee ploegen op het veld die goed begonnen zijn aan de competitie. Twee ploegen die verwachtingen hebben van dit seizoen. Vroeg in het seizoen staat er dus al een mooi duel op het programma in GelreDome. Een wedstrijd waar jullie, en wij, naar uitkijken. Vandaag willen wij onze eerste thuiszege behalen, om meteen de puntendeling uit de eerste wedstrijd tegen ADO Den Haag weg te poetsen. Daarin speelden wij een prima eerste half uur, alleen vergaten wij doelpunten te maken. Vervolgens moesten we twee keer een achterstand goedmaken. Door te blijven voetballen en risico’s te nemen kwamen we verdiend langszij. Vandaag thuis een nieuwe kans tegen een mooie tegenstander.

Van Zandbeek communicatie & creatie Adfomedia, Duiven JP Offset, Duiven Communicatie & Media 026 880 7319 Pics United | Vitesse Vitesse, Zakelijke relaties 026 880 7102

| www.zandbeek.com | www.adfomedia.nl | www.jp.nl | redactie@vitesse.nl | bcvg@vitesse.nl


VITESSE vs FEYENOORD | 02-09-2012

vitesse vs heracles ZaterDAG 22 SEPTEMBER | 12.30 UUR | THUIS Let op! Deze wedstrijd is verplaats van zondag 23 september naar zaterdag 22 september. Dit betekent dat aan de wens van Vitesse wordt voldaan om in het Airborne-weekend op zaterdagavond te spelen. Het duel tegen Heracles begint om 19.45 uur. Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17 euro.

Vitesse Fanzone


In de Fanzone kun je terecht voor tickets, merchandise en informatie. De Fanzone is van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Je vindt de Vitesse Fanzone aan de Westzijde van GelreDome. Op wedstrijddagen is de Vitesse Fanzone vanaf twee uur voor de wedstrijd geopend tot een half uur na afloop van de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd is de Vitesse Fanzone gesloten.

SMS

50

Online

Via de website Vitesse.nl/online kunnen tickets voor zowel uit- als thuiswedstrijden gekocht worden.

PASFOTOREGISTRATIE Het is voor supporters die uitwedstrijden bezoeken en waarbij een buscombi/autocombi (B- en C-wedstrijden) geldt, verplicht zich vooraf te laten registreren. Dit betekent dat er éénmalig een (digitale) pasfoto gemaakt wordt. Houd er rekening mee dat er naar een geldig legitimatiebewijs kan worden gevraagd. De geregistreerde foto wordt gekoppeld aan je seizoenkaart. Deze is persoonsgebonden. Voor het maken van een foto kun je van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht in de Vitesse Fanzone.

Ticketbox|Primera

€ 7,50 PER MAAND

Ga naar simpel.nl of bel 0900 1408 (35 cent per gesprek)

Tickets zijn verkrijgbaar via een TicketBox verkooppunt bij jou in de buurt. Kijk voor verkooppunten
 op www. ticketbox.nl Voer je postcode in en de dichtstbijzijnde Ticketbox verkooppunten worden gezocht.

Vitesse Fanservice T 026 – 880 7337 | fanservice@vitesse.nl

Op 29 juli jl. vond de Fandag Loterij plaats. Hieronder vindt u de winnaars van de eerste 10 prijzen. Aangezien er diverse prijswinnaars hun prijs nog niet hebben opgehaald is er tot en met vrijdag 7 september de mogelijkheid om uw prijs alsnog op te komen halen. (Na deze datum vervalt de geldigheid van uw lotnummer). 1e prijs Loge (Skybox) voor 15 personen bij de wedstrijd Vitesse vs Heracles lotnr. 01586 Mw. L. Biesot 2e prijs Merida Vitesse fiets (Matts TFS 500D) van Merida lotnr. 01174 Dhr. E. v.d. Bos 3e prijs Bekijk een wedstrijd van de Perstribune lotnr. 00416 Dhr. J.H.Becks 4e prijs Wedstrijdshirt Thomas Kalas lotnr. 00026 Dhr. M. Ibrahim 5e prijs Ontwerpen van een Vitesse sjaal lotnr. 03434 Roelofsen Bloemen 6e prijs Tanden bleken t.w.v. € 350,- Tandheelkundig Centrum Arnhem Noord lotnr. 19172 Dhr. R. Tiedink 7e prijs Gesigneerd wedstrijdshirt Vitesse lotnr. 00350 Mw. C.Wendt 8e prijs Workshop voor 1 persoon bij De Valk Roofvogels lotnr. 01213 Dhr. F. Borkus 9e prijs Spelerspak seizoen 2011/2012 lotnr. 00813 Dhr. E.de Noord 10e prijs Stukje ‘oude grasmat’ van Gelredome lotnr. 02258 Dhr. J. Monsma Prijzen die nog niet zijn opgehaald kunt u vinden op www.vitesse.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vitesse Betrokken T 026-8807549

5


interview MIKE HAVENAAR

Mike Havenaar kijkt voor VitesseVandaag vooruit naar het treffen met Feyenoord. Havenaar over de tegenstander van vandaag: “Feyenoord is één van de topteams in Nederland. Natuurlijk is het leuk en speciaal om tegen zo’n team te spelen.” Feyenoord en Vitesse hebben zeven punten uit drie wedstrijden. Het is voor beide ploegen een belangrijke graadmeter hoe ze ervoor staan in de nog prille competitie.

“We leven als groep ontspannen naar deze wedstrijd toe. Hopelijk vechten we als team voor een goed resultaat en creëren we genoeg kansen om te scoren. Een goed resultaat is ook fijn voor het zelfvertrouwen van de groep”, zegt Havenaar. Hij weet welke verdedigers hij tegenover zich kan verwachten. “Ja, ik weet dat Joris Mathijssen daar speelt. En ook Stefan de Vrij en Bruno Martens Indi. Zij hebben net hun debuut gemaakt bij het Nederlands elftal. Dat zegt genoeg. Feyenoord heeft goede verdedigers. Het is sowieso een goed team.” Havenaar heeft Feyenoord vaak zien spelen in de tijd dat Shinji Ono in Rotterdam speelde. “Hij gold als een groot talent in Japan. De wedstrijden van Feyenoord werden elke week live uitgezonden.

6

Ik keek die wedstrijden altijd met mijn vader, gewoon thuis voor de televisie.” Ook Ajax en PSV mogen rekenen op veel bekendheid in Japan. “Ja, die ploegen zijn erg bekend in Japan”, weet de geboren Japanner. Havenaar viel de afgelopen wedstrijden in als linksbuiten. Als spits kan hij ook goed uit de voeten. “Op welke plek ik speel laat ik aan de trainer over. Ik ben gewend aan de Nederlandse competitie en heb zin om te spelen. Zondag (vandaag, red) spelen we ook nog eens thuis. We doen er alles aan om een goed resultaat neer te zetten”, aldus de gretige aanvaller. Elders in VitesseVandaag is Havenaar positief over de uitslag. Hij voorspelt een 1-0 overwinning.

official supplier Vitesse

De Japanse aanvaller voetbalde een keer eerder tegen de Rotterdammers. “Ik heb al een keer tegen Feyenoord gespeeld. Dat was in de Kuip. Er heerste een goede sfeer. Hopelijk kunnen wij het ook laten spoken in Arnhem”, aldus Havenaar. Vitesse verloor vorig seizoen met 3-1 in Rotterdam. John Guidetti was de held bij Feyenoord met drie treffers. Nicky Hofs redde middels een penalty de eer. Havenaar speelde negentig minuten als spits. De wedstrijd in Arnhem ging vorig seizoen kansloos verloren met 0-4. “De groep is gebrand op een goed resultaat”, verzekert Havenaar.

The Society Shop,

'Ik ben gewend aan de Nederlandse competitie en heb zin om te spelen'

Havenaar hoopt op goede teamprestatie

7


VITESSE vs FEYENOORD | 02-09-2012

man of the match

Daar slaag je altijd!

Powered by Merida

Scheidegger Opleidingen biedt al 60 jaar klassikaal en praktijkgericht onderwijs voor particulieren én bedrijven. U kunt kiezen uit ruim 250 opleidingen in 20 vakgebieden. Daarnaast zijn er interessante subsidiemogelijkheden. Kijk voor meer informatie op onze website. Scheidegger is de opleider van Vitesse!

1. Jonathan Reis

Klassikale lessen in kleine groepen

Wie vind jij vandaag in de wedstrijd tegen de ploeg van Ronald Koeman de beste speler van Vitesse? Laat jouw stem horen en maak kans op een exclusieve mountainbike van Merida ter waarde van € 900,-!

Vestigingen in heel Nederland Veel startmomenten

EEN MOUNTAINBIKE T.W.V. € 900,-!

Korte en praktijkgerichte opleidingen

SMS jouw Man of the Match: SMS VIT (spatie) + rugnummer speler naar 4040

Maatwerk- en incompany-opleidingen

*Man of the Match is geen abonnementsdienst; de kosten voor deze dienst bedragen 0,55 eurocent per ontvangen bericht.

Vraag nu de brochure aan op www.scheidegger.nl of bel 035 - 7 121 992 voor een persoonlijk advies 14-9-2011 14:47:54

Kuijpers & Vitesse. De beste resultaten behaal je samen.

MATTS TFS THE CHOICE OF VITESSE FOLLOW US HTTP://TWITTER.COM/MERIDABENELUX BECOME A FAN WWW.FACEBOOK.COM/MERIDABENELUX FOLLOW US WWW.YOUTUBE.COM/MERIDABENELUX

Niet alleen in de techniek behalen Kuijpers en Vitesse samen de beste resultaten. Kuijpers wil ook graag haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio uitdragen. Dit doen we met de Kuijpers Vitesse StreetLeague. Een straatvoetbalcompetitie voor zowel jongens als meisjes, waar niet alleen het sportieve aspect telt, maar respect en bijdragen aan de leefbaarheid in de wijk net zo belangrijk zijn. Zo gebruikt Kuijpers samen met Vitesse de kracht van voetbal voor een sterkere samenleving! Wilt u ook met Kuijpers aan successen bouwen? www.kuijpers.nl

Vitesse Vandaag 27 augustus 2012.indd 1

2. Wilfried Bony | 3. Marco van Ginkel

STEM EN WIN

Erkende diploma’s

VitesseVandaag_160x110mm_150911.indd 1

Vitesse speelt vanmiddag de tweede thuiswedstrijd in de competitie tegen Feyenoord. Ook vandaag kan er weer gestemd worden op de Man of the Match. Tegen ADO Den Haag was Jonathan Reis de Man of the Match. De stadionwinnaar die er met de exclusieve mountainbike vandoor ging: Jan van den Brink uit Arnhem. De top 3 vs ADO Den Haag:

27-8-2012 15:43:55

Ben jij ook fan van de Vitesse fiets? Koop hem bij Mantel Tweewielers, De Overmaat 72 in Arnhem.

Man of the Match Jonathan Reis met de stadionwinnaar en de winnaar van de rustactiviteit


de tegenstander van vandaag:

FEYENOORD ROTTERDAM Na een aantal magere jaren in Rotterdam lijkt Feyenoord de weg naar de top definitief te hebben teruggevonden. Aan de hand van trainer Ronald Koeman eindigden de Rotterdammers vorig seizoen als tweede in de Eredivisie. De voorronde voor de Champions League werd daarmee veiliggesteld. Dynamo Kiev was echter te sterk.

Feyenoord terug aan de top Feyenoord moet ten opzichte van het vorige seizoen steunpilaren als Ron Vlaar en John Guidetti missen. De ‘jonkies’ ontwikkelen zich echter in rap tempo. Niet zo verwonderlijk dat de Feyenoorders Bruno Martens Indi en Stefan de Vrij onlangs hun debuut mochten maken in het Nederlands Elftal. De kersverse bondscoach Louis van Gaal gunde de Feyenoord-verdedigers tijdens de interland tegen België speelminuten. Jordy Clasie en Ruben Schaken zitten in de voorselectie van Oranje voor de eerste twee kwalificatieduels op weg naar het WK van 2014 in Brazilië. De 21-jarige Clasie (zie foto-inzet) maakte vorig seizoen indruk door te heersen op het middenveld. Voor de negen jaar oudere Schaken kwam de uitverkiezing onverwachts. Voor de sterke en snelle aanvaller is het de eerste keer dat hij in de voorlopige selectie zit.

10

wist u dat?

Bij Feyenoord keert Joris Mathijsen terug van een schorsing. Feyenoord speelde afgelopen weekend in Almelo een bijzonder duel. Het kunstgras stond blank van de regenval. Het doorgaan van het duel stond op losse schroeven. Diverse capriolen en materialen, waaronder een schaar, werden ingezet om het veld speelklaar te maken. Feyenoord won overigens knap met 1-2.

• Ronald Koeman ook speler van Feyenoord is geweest • Ronald Koeman zijn trainerscarrière bij Vitesse begon • Wilfried Bony nog nooit heeft gescoord tegen Feyenoord • Nicky Hofs ruim drie seizoenen voor Feyenoord heeft gespeeld • Vitesse al tien thuiswedstrijden niet meer van Feyenoord wist te winnen • Van de laatste tien ontmoetingen met Feyenoord er zes in een gelijkspel eindigden

Feyenoord won tot dusver de beide uitduels in Utrecht en Almelo. Thuis werd gelijkgespeeld tegen sc Heerenveen. Daarmee staan Vitesse en Feyenoord er met zeven punten uit drie duels prima voor. Een belangrijke wedstrijd dus voor de trainers Rutten en Koeman die dit seizoen willen presteren met hun ploeg.

• Een 1-1 uitslag zeer regelmatig de eindstand is • Aissati de laatste doelpuntenmaker was voor Vitesse in een thuiswedstrijd tegen Feyenoord • Veel voetballers voor Vitesse en Feyenoord hebben gespeeld, zoals van Hooijdonk, Zoetebier, Makaay, Jochemsen • Vitesse en Feyenoord in Arnhem 29 keer tegen over elkaar stonden • Vitesse zes keer wist te winnen, Feyenoord 10 keer en 13 keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel • 0-4 de grootste thuisnederlaag is van Vitesse tegen Feyenoord • 3-0 in het seizoen 1954|1955 de grootste thuisoverwinning was van Vitesse tegen Feyenoord • Vitesse veertien competitiewedstrijden op rij gescoord heeft; alleen Ajax heeft een langere reeks • dit een gemiddelde is van 3,6 doelpunten per wedstrijd

11


De Vitesse Voetbal Academie & de VriendenLoterij

VITESSE vs FEYENOORD | 02-09-2012

THEO TERUG IN ZIJN GELIEFDE THEATER Afgelopen dinsdag was het dan – eindelijk – officieel: Theo Janssen is terug bij Vitesse. Terug op Papendal, terug in Arnhem en terug in zijn geliefde theater, GelreDome. Met het rugnummer vijf maakt de 31-jarige middenvelder vanmiddag zijn rentree in de wedstrijdselectie van de Arnhemmers.

Echte vrienden! De jeugd heeft de toekomst en de VriendenLoterij helpt ons daarbij. De Vitesse Voetbal Academie is heel belangrijk voor de toekomst van onze club!

Word ook vriend van Vitesse! Je maakt dan direct kans op seizoenskaarten, meet & greet’s met jouw favoriete spelers én fanshop cadeaukaarten.

Door de vele fans die meespelen in de VriendenLoterij, kunnen wij onze talenten nóg beter klaarstomen voor het echte werk. De helft van ieder lot gaat namelijk direct naar onze jeugdopleiding!

Ook maak je in de VriendenLoterij elke maand kans op tienduizenden prijzen oplopend tot € 100.000,-. Speel dus snel mee op www.vriendenloterij.nl/vitesse

Dinsdagmiddag 28 september werd de middenvelder officieel gepresenteerd. Het decor: de nieuwe trainingsaccommodatie op Nationaal Sportcentrum Papendal. Veel fotografen, cameraploegen en journalisten wilden maar al te graag het gesprek aangaan met Janssen. De conclusie: Theo Janssen is blij terug te zijn bij de club waar het voor hem allemaal is begonnen. Op 16(!)-jarige leeftijd meldde hij zich al bij de eerste selectie. Nu, vijftien jaar later, is hij weer terug. Bij zijn eerste training, woensdag 29 augustus, stonden veel supporters om hem in actie te zien. De dag daarvoor waren er ook al veel supporters aanwezig bij de training van hoofdtrainer Fred Rutten. Janssen deed toen nog niet mee, maar liet zijn gezicht nog wel even zien nadat hij aan de media

was gepresenteerd. Opvallend genoeg, of misschien ook weer niet, zag hij veel bekende gezichten. Tijdens de perspresentatie gaf hij het zelf al aan. “Ik ben nooit weggeweest uit Arnhem. Ik speelde weliswaar bij andere clubs, maar Arnhem is altijd mijn plek gebleven.”

Nummer 5 Over dit seizoen zegt hij: “Mensen moeten mij nu niet ineens als de Messias gaan zien. Dat is niet realistisch. Wel kan ik een meerwaarde zijn voor de ploeg en mijn ervaring gebruiken. Dat wil ik graag laten zien. Om dan meteen te beginnen met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Ja, mooier kan bijna niet”, aldus de nieuwe nummer vijf van de geel-zwarten.

Ga naar www.vriendenloterij.nl/vitesse en word vriend van de jeugdopleiding VriendenLoterij, Maatschappelijk Partner Eredivisie

Theo Janssen en Ronald Koeman werkten tussen 1999 en 2001 samen bij Vitesse

Theo Janssen bekeek na zijn presentatie de training

13


VITESSE vs FEYENOORD | 02-09-2012

bar florian

nieuws

COLUMN

WWW.YOUTUBE.COM/VITESSETV Vitesse heeft haar eigen videokanaal op YouTube. Wekelijks worden er diverse video’s van VitesseTV op ons officiële kanaal geplaats. Interviews, VitesseDichtbij, reportages, voorbeschouwingen en direct na elke wedstrijd de reacties van hoofdtrainer Fred Rutten en een speler.

Op weg naar… Een mooie derde plaats zonder enkele verwachte aankopen is geen slecht begin van een nieuw seizoen. Gelukkig kwamen de punten sneller dan de aankopen en dus kunnen we als supporters hopen op een mooi vervolg van de start van de competitie. Welke spelers gaan het dit seizoen laten zien? Gaat Jonathan Reis daadwerkelijk topscorer worden of moet hij het uiteindelijk toch afleggen tegen Wilfried Bony? Wordt Marco van Ginkel speler van het jaar of Theo Janssen. Of gaan de andere aankopen ons van hun geweldige voetbal laten genieten?

Bar Florian wenst Vitesse veel succes in de competitie 2o12-2o13! Florian WEl tE huur, niEt tE koop! Met een enthousiast team geeft Bar Florian op professionele wijze, the finishing touch, aan uw feest. Wij voorzien u naast food & beverages van memorabele momenten en geven u en uw gezelschap goede herinneringen mee naar huis. bedrijfsborrel – themafeest – vergadering – presentatie – besloten diner Interesse? Laat het ons weten! info@bar-florian.nl / 026 445 13 17

Prijs: € 9,95

Schone en moderne HyMove-bus wordt ingezet bij aanstaande thuiswedstrijd Vitesse en HyMove laten voor aanvang van de wedstrijd Vitesse vs Feyenoord zien welk belang beide partijen hechten aan een groene omgeving. De HyMove-bus is een bus die rijdt op waterstof en daarom zeer schoon is. De bus is onderdeel van een waterstofproject in de regio om ervaring op te doen met het rijden op waterstof. De bus is aanstaande zondag aanwezig op een zichtbare locatie voor GelreDome. Ter plekke zijn er experts aanwezig die alle ins en outs over de bus kunnen vertellen.

Vandaag krijgt Vitesse haar eerste echte test. Helpt Theo met zijn ervaring ons er doorheen of gaat Piet met zijn reddingen weer de punten voor ons binnenhalen? Hoe dan ook, we zijn op weg. De grote vraag is: op weg naar..? Gaat Vitesse richting de beloofde top of moet ze toch een pas op de plaats maken? Een fijne wedstrijd!

Arno (jullie supporter vanuit Finland)

official supplier Vitesse

Herbalife

PRODUCT VAN DE WEDSTRIJD Het product van de wedstrijd is vandaag: de minibal. De bal is nieuw in het assortiment.

Vorig seizoen was het behalen van Europees voetbal in de Play-offs een schitterende afsluiting, maar Vitesse wil verder en hogerop. Het voetbal moet mooier en beter en wij als supporters moeten weer kunnen genieten van de punten en de passie die onze spelers tonen op het veld.

15


VITESSE vs FEYENOORD | 02-09-2012 mijnvitesse.hyves.nl

facebook.com/VitesseArnhem

twitter.com/mijnvitesse

youtube.com/vitessetv

WINNAAR SHIRT

DAN MORI

Tijdens de presentatie van Dan Mori, de centrale verdediger, signeerde hij zijn eigen wedstrijdshirt. Via een ‘Like & Win’ actie op onze facebook-pagina werd het gesigneerde shirt verloot. Uit de vele ‘likes’ kwam Mark Jansen uit Arnhem als winnaar uit de bus. Hij aarzelde niet en kwam het shirt van de Israëliër met rugnummer 3 meteen ophalen in de Fanzone.

Charissa van Delden winnaar shirt Theo Janssen: Meer dan 5.000 likes! De ‘Like & Win’ actie van het shirt van Theo Janssen is een groot succes geworden. Veel supporters wilden het eerste gesigneerde, nieuwe, shirt van de middenvelder hebben! Meer dan 5.000 facebook-gebruikers klikten op ‘like’! Charissa is de winnaar geworden van het shirt van Janssen!

Olifantengras voor Co2 neutrale verwarming BKC is dé partner voor: • uw Co2 neutrale verwarming. Met Olifantengras (Miscanthus) of andere biomassaproducten wordt uw huis, kantoor of bedrijfspand Co2 neutraal verwarmt. En u bespaart niet alleen op de Co2 uitstoot…… • aanleg van Co2 neutrale industrieparken en tuinen. • advies in duurzame toepassingen in de groene sector. BKC bv | Nano 7, 6902 KD Zevenaar | T: 0316-740777 | www.bkcbv.nl

mijn voorspelling 2012|2013 POWERED BY VAN DER VALK HOTEL DUIVEN BIJ ARNHEM A12

Zeventien leden van MijnVitesse+ nemen dit voetbalseizoen, samen met de selectie (en staf) en de redactie, elke thuiswedstrijd deel aan MijnVoorspelling in VitesseVandaag. Vanmiddag is Piet Weijman het MijnVitesse-lid van de wedstrijd! Weet Piet deze speelronde beter te voorspellen dan de redactie en selectiespeler Mike Havenaar? Dan wint hij een diner voor twee personen t.w.v. € 75,- bij Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12. Aan het eind van het seizoen, na zeventien wedstrijd is bekend wie MijnVoorspelling 2012|2013 heeft gewonnen. De selectie/staf, de redactie of de supporters. De winnaars gaan met zijn allen dineren bij Van der Valk in Duiven. Als de supporters winnen schuiven natuurlijk ook enkele selectiespelers aan!

Piet

mike

DE VOORSPELLINGEN

ADO Den Haag vs FC Groningen Roda JC vs Willem II RKC Waalwijk vs Heracles Almelo PEC Zwolle vs NEC NAC Breda vs FC Utrecht Vitesse vs Feyenoord PSV vs AZ FC Twente vs VVV-Venlo sc Heerenveen vs Ajax

Piet Weijman Mike Havenaar 2-1 2-0 2-0 1-1 1-0 1-1 1-2 1-2 2-2 0-2 1-1 1-0 2-0 2-2 3-0 3-0 1-2 0-3

UITSLAG

redactie 2-1 0-0 1-4 1-0 1-2 2-0 2-1 3-0 0-4

(speelronde 1) Hans Polman Jonathan Reis redactie Willem II vs NAC Breda (1-1) 0-1 0 1-2 0 2-1 0 RKC Waalwijk vs PSV (3-2) 0-3 0 1-1 0 0-3 0 Roda JC vs PEC Zwolle (1-1) 2-0 0 1-0 0 2-0 0 Heracles Almelo vs VVV-Venlo (1-1) 2-1 0 2-0 0 1-0 0 FC Utrecht vs Feyenoord (0-1) 2-2 0 2-1 0 2-2 0 FC Twente vs FC Groningen (4-1) 1-0 1 4-0 1 3-2 1 sc Heerenveen vs NEC (0-2) 4-1 0 3-2 0 1-0 0 Vitesse vs ADO Den Haag (2-2) 3-1 0 5-0 0 2-0 0 Ajax vs AZ (2-2) 2-1 0 2-2 2 1-1 1 1 3 2

TUSSENSTAND

MIJNVITESSE LEDEN (na 1 ronde) SELECTIE/STAF REDACTIE

1 punt 3 punten 2 punten


VITESSE vs FEYENOORD | 02-09-2012

eredivisie 2012|2013 Uitslagen speelronde 3 Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zaterdag 25 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augustus Zondag 26 augustus Zondag 26 augustus Zondag 26 augustus Zondag 26 augustus

RKC Waalwijk vs Roda JC Kerkrade FC Utrecht vs PEC Zwolle VVV-Venlo vs ADO Den Haag Ajax vs NAC Breda Heracles Almelo vs Feyenoord AZ vs sc Heerenveen NEC vs FC Twente Willem II vs VITESSE FC Groningen vs PSV

Café Vredenburg 0 ■1 --■ ■1 --■1 2 -- ■ 4 ■ 5 -- ■ 0 ■ 2 ■1 --■ 0 -- ■ 0 ■ 3 ■1 --■ 0 -- ■ 2 ■ 3 ■1 --■

VITESSE IN DE COMPETITIE GOALS | ASISTS Jonathan Reis

goals assists

3 0

Wees welkom bij Frits en Elly Janssen. Groningensingel 953

Programma speelronde 4 Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zaterdag 1 september Zaterdag 1 september Zaterdag 1 september Zondag 2 september Zondag 2 september Zondag 2 september Zondag 2 september

ADO Den Haag vs FC Groningen Roda JC Kerkrade vs Willem II PEC Zwolle vs NEC RKC Waalwijk vs Heracles Almelo NAC Breda vs FC Utrecht VITESSE vs Feyenoord FC Twente vs VVV-Venlo PSV vs AZ sc Heerenveen vs Ajax

■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■

Programma speelronde 5 Zaterdag 15 september Zaterdag 15 september Zaterdag 15 september Zaterdag 15 september Zaterdag 15 september Zondag 16 september Zondag 16 september Zondag 16 september Zondag 16 september

Ajax vs RKC Waalwijk Willem II vs FC Twente sc Heerenveen vs ADO Den Haag VVV-Venlo vs NEC Feyenoord vs PEC Zwolle Heracles Almelo vs NAC Breda AZ vs Roda JC Kerkrade FC Utrecht vs PSV FC Groningen vs Vitesse

Pupil van de week Renzo Jansen Leeftijd : 9 jaar Favoriete Vitesse-speler: Theo Jansen Vitesse vs Feyenoord wordt: 2-1 Mijn hobby is: Voetballen en buitenspelen Ik voetbal zelf bij: Sv. De Paasberg

voor ouderwetse gezelligheid.

■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■ ■ -■

Renato Ibarra Wilfried Bony Marco van Ginkel Piet Velthuizen

1 1 0 0

0 1 2 1

DE EREDIVISIE GOALS Jozy Altidore (AZ) 4 Jonathan Reis (Vitesse) 3 Tjaronn Chery (ADO Den Haag) 3 Siem de Jong (Ajax) 3 Tobias Sana (Ajax) 3

VITESSE IN DE COMPETITIE GEEL | ROOD Jan-Arie v.d. Heijden Mike Havenaar Simon Cziommer Davy Pröpper

geel rood

2 1 1 1

0 0 0 0

Daryll Lachmann (FC Zwolle) Mark van Bommel (PSV)

3 3

DE EREDIVISIE GELE KAARTEN

10 spelers met 2 gele kaarten, waaronder Jan-Arie van Heijden

2

Arnhem


vitesse

feyenoord team geel rood goal

1 Erwin Mulder 2 Daryl Janmaat 3 Stefan de Vrij 5 Bruno Martins Indi 6 Jordy Clasie 7 Kelvin Leerdam 8 Ruud Vormer 9 Guyon Fernandez 10 Lex Immers 11 Jerson Cabral 13 Ronald Graafland 14 Kaj Ramsteijn 15 Kamohelo Mokotjo 16 Harmeet Singh 17 Omar Elabdellaoui 18 Miquel Nelom 20 John Goossens 21 Tonny Vilhena 22 Mitchell te Vrede 23 Sekjou Cissé 24 Bart Schenkeveld 25 Terence Kongolo 26 Matthew Steenvoorden 27 Ruben Schaken 28 Elvis Manu 29 Anass Achabar 33 Kostas Lamprou

Hoofdtrainer: Fred Rutten

Scheidsrechter: K. Blom Assistent-scheidsrechters: A. Inia & R. Meenhuis Vierde official: M. Ketting

Hoofdtrainer: Ronald Koeman

GelreDome rookvrij

Met ingang van 1 juli 2008 is de wetgeving op het gebied van het rookbeleid veranderd. Vanaf die datum dienen de sectoren horeca, kunst en cultuur en alle gebouwen of inrichtingen op het terrein van de sport rookvrij zijn. Dat betekent dat GelreDome bij alle evenementen, waaronder alle voetbalwedstrijden, rookvrij gebied zal zijn. Dus ook als gevoetbald wordt met het dak open, mag er nergens worden gerookt. Het verbod geldt vanaf de ingangen van GelreDome. Wij rekenen op uw begrip en medewerking bij de naleving van dit rookbeleid.

mijnvitesse.hyves.nl

facebook.com/VitesseArnhem

twitter.com/mijnvitesse

official supplier Vitesse

ARBITRAGE

Herbalife

team geel rood goal

1 Eloy Room 2 Tomáš Kalas 3 Dan Mori 4 Jan-Arie van der Heijden 5 Theo Janssen 6 Frank van der Struijk 7 Nicky Hofs 8 Marco van Ginkel 9 Wilfried Bony 10 Davy Pröpper 11 Giorgi Chanturia 13 Jonathan Reis 14 Mike Havenaar 15 Simon Cziommer 16 Michihiro Yasuda 18 Valeri Qazaishvili 21 Marko Meerits 22 Piet Velthuizen 30 Renato Ibarra 37 Guram Kashia 38 Patrick van Aanholt 39 Wimilio Vink

youtube.com/vitessetv

VitesseVandaag Vitesse vs Feyenoord  

VitesseVandaag Vitesse vs Feyenoord

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you