Page 1


A VitaminBox Program© egy átfogó reformtáplálkozási projekt az Ön környezetébe illesztve Tudta, hogy élelmiszere a leginkább bizalmi terméke? Az üzemeltető cégek élelmiszer-egészségügyi határértékei jóval meghaladják az egészséges emberi fogyasztásra szánt határt. Élelmiszerbiztonsági rendeletek kötelezik ugyan a szavatosság, az összetevők, az allergének, a tápértékjelölések jelzését, de ezek korántsem szavatolják a színtiszta minőséget a fogyasztóknak. A VitaminBox Program© kötelezettséget vállal az élelmiszerbiztonsági szempontok 100%-ra emelésével a fogyasztók teljes körű egészséges táplálkozásáért. Magyarország első 100%-osan egészség- és környezettudatos automata üzemeltetője! A Program beszállítói magyarországi kis- és középvállalkozások, ezzel is preferálva a tudatosságot a fogyasztók felé. Számunkra az ellátás biztonsága a legfontosabb, fogyasszon mindennap egészséges termékeket megbízható biztonságos egységekből!


• • • • • • •

Organikus ivólevek Zabszeletek Gyümölcsaszalványok Gyümölcsszeletek Gyümölcschipsek Bio ropogtatnivalók Bio péksütemények

99 Hagyományos, fehércukor-mentes termékek

99 Nem hidrogénezett termékek 99 Tartósítószermentes termékek 99 Mesterséges színezék-mentes termékek

99 Ellenőrzött natúr- és biogazdaságok kizárólagossága


Tudta, hogy a betegségek 60%-ban a túlsúlynak köszönhetőek? Gondolt már Ön arra, hogy miért használja a „munkám gyümölcse” kifejezést, mely nyilvánvalóan valami értékes dologra utal? Ma már tudjuk, hogy élettani szempontból igen kedvező a friss gyümölcs fogyasztása, hiszen vitaminés ásványianyag-tartalmuk az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, ízletesek, rengeteg rostot tartalmaznak, folyadéktartalmuk pedig igen magas. Rengeteget hallani a folyadékveszteség veszélyeiről, viszont igen keveset hallhatunk arról, hogy a folyadékpótlásnak az egyik módja, ha gyümölcsfogyasztás révén érvényesítjük. Mintha elfelejtkeztünk volna fontosságáról, pedig az emberiség számára mindig is különösen nagy jelentősége volt a gyümölcsöknek Tehát a feladat adott. Nézzünk bele a tükörbe, vagy inkább egy kicsit azon túl is! Képzeljük el magunkat gyönyörűnek, karcsúnak, bársonyos bőrrel, mosolygósan. A legfontosabb, hogy mindeközben tudjuk, ez egyáltalán nem elérhetetlen. Nem kell hozzá sokkal több, mint jó nagy adag gyümölcs minden nap. Ez egy olyan élvezeti termék, amit nem lehet túladagolni, nyugodtan egye karcsúra magát, és várja a hatást! Örök garancia egészsége megőrzésére. Mit szólna, ha mindenki napi szinten friss gyümölcshöz juthatna iskolájában, munkahelyén vagy a közvetlen környezetében?


Bioorganikus kávézó

A Puro© kávé Peru és Honduras 1800 méter magas területéről származó, kézzel tisztított, mosott és napon szárított organikus termék. A bio tanúsítvány igazolja, hogy az Ön kávéját valóban a “természetben” termesztik, nem használnak vegyi anyagokat, műtrágyát, vetésforgóval őrzik a talaj minőségét és a gyomlálás is kézzel történik. Előtérbe helyezik a komposztálás fontosságát is, így csak organikus tápanyagot adnak vissza a talajnak.

FAIRTRADE

A Fairtrade Alapítvány egy mérce, segít felemelni a munkakörülmények minőségét, javítja millió és millió ember életét. Közösséggé formálja a kistermelőket és büszkén vallja, hogy tisztességes árat fizet a kávéért, hogy ezzel is védje az életet, a kultúrát. A kávégépben levő Fairtrade tej az osztrák Alpokból származik. 100%-os tisztaságú szerves tejgranulátum ellenőrzött ökológia gazdaságból.

Tudta, hogy a kávéautomaták csak Magyarországon évente 50(!) tonna műanyaghulladékkal szennyezik környezetünket? A saját egészsége mellett a Föld egészségére is figyeljen! A Puro kávé organikus papír pohárba kerül, amely a természetben lebomlik! Építsük a jövőt!

Tudta, hogy a hagyományos kávéautomaták termékeinek 60-90%-a finomított kristálycukor? Ám a Puro termékek kizárólag gyümölcs-, és fruktóz cukrot tartalmaznak, amely különösen alkalmas cukorbetegek diétás étrendjének kiegészítésére is, valamint a répacukornál erősebb az édesítő hatása, így kevesebb is elegendő belőle, ily módon csökkentheti a bevitt energiamennyiséget.


A VitaminBox Program© küldetése: • • • • • •

Tiszta, egészséges étrendet biztosítani a munkahelyeken, iskolákban, közintézményekben és az Ön közvetlen környezetében. Egészséges gondolkodásmódra nevelés, amelyben fő hangsúlyt a táplálkozás és a rendszeres mozgás fontossága kapja. Az egészségünk rendszeres kontrollálására való motiváció már a gyermekkorban. Faültetési programunkon keresztül gyermekeknek láttatni kívánjuk az élelmiszerük növekedését. Iskolák sportolási lehetőségeinek anyagi támogatása. Sportolók szponzorálása.

Az Ön hivatalos VitaminBox üzemeltetője:

a jövőd természetesen info@vitaminbox.hu www.vitaminbox.hu

Vitaminbox katalogus  
Vitaminbox katalogus  
Advertisement