Page 1

Menú

autocars dadà

moviment caracteritzat pel trencament de valors que influeixen en diferents àmbits de la cultura.


Menus autocars

Si organitzeu un viatge en autocar per les nostres contrades i voleu fer parada al restaurant Dadà per fer un bon àpat, tenim una fórmula especial per a vosaltres. A més, per la vostra comoditat, disposem d’un ampli pàrking just davant la porta d’entrada on tenen cabuda els autocars.

Menú 1 Crema de bolets amb crustons de pa Canelons de carn gratinats Cap de llom rostit amb ametlles i patata panadera Mousse de llimona amb fruits vermells Aigües minerals Vins i cava de l´Alt empordà servei de pa Cafè i gotes 14,00 € + IVA ( 10% )


Menú 2 Amanida Catalana (Embotit/ou dur/espàrrec/tomàquet/enciam…) Lluç amb crema americana i arròs blanc Estofat de vedella amb bolets amb patata panadera Macedònia amb gelat de vainilla Aigües minerals

Menú 3

Vins i cava de l´Alt empordà

Pastís de peix amb amanida

servei de pa

Paella de mar i muntanya

Cafè i gotes

(Costelló/salsitxa/pollastre/calamar/escamarlà)

14,00 € + IVA ( 10% )

Cuixetes de pollastre amb sanfaina i patata panadera Crema catalana cremada Aigües minerals Vins i cava de l´Alt empordà servei de pa Cafè i gotes 14,00 € + IVA ( 10% )


Menus especials Menú de Bolets Aperitiu Patates xips i Olives Amanida de bolets confitats amb llardons de bacon i pa Canelons de carn i bolets gratinats Rodó de vedella amb bolets Flam amb nata i neula Aigües minerals Vins i cava de l´ Empordà Servei de pa Cafè i Gotes 16,00 € + IVA ( 10% )


Menú de la cirera Aperitiu Patates xips i Olives Gaspatxo de cireres i encenalls de pernil Voleauvent de marisc fulles d´enciam i vinagreta de cireres

Menú calçotada

Broqueta de pollastre amb confitat de cireres

Aperitiu

Mousse de xocolata i cireres galeta d´ametlla

Patates xips i Olives

Aigües minerals

Teula de calçots amb salsa Romesco (15 unitats)

Vins i cava de l´ Empordà

Graellada de carn a la brasa

Servei de pa

(xai, xurrasco, botifarra, pollaste i morcilla)

Cafè i Gotes

oooooo

17,00 € + IVA ( 10% )

Bacallà a la llauna i patata panadera Crema Catalana Aigües minerals Vins i cava de l´ Empordà Servei de pa Cafè i Gotes 18,00 € + IVA ( 10% )


Menus especials Menú 5é. Aniversari #1 Aperitiu Patates xips / Fuet i Olives… vermut Amanida de bolets confitats i encenalls de pernil Voleauvent de marisc amb arròs blanc i cremós de porro Broqueta de pollastre i prunes patata panadera i suc de rostit Mousse de xocolata galeta d´ametlla Aigües minerals Vins i cava de l´ Empordà Servei de pa Cafè i Gotes 16,00 € + IVA ( 10% )


Menú 5é. Aniversari #2 Aperitiu Patates xips / Fuet i Olives… vermut Amanida de formatge de cabra gratinat i fruits secs Bacallà amb tomàquet, ou dur i arròs blanc Rostit de vedella amb bolets i patata panadera Flam fet a casa amb nata Aigües minerals Vins i cava de l´ Empordà Servei de pa Cafè i Gotes 16,00 € + IVA ( 10% )

info@restaurantdada.cat www.restaurantdada.cat


Restaurant DadĂ Carretera N-II, Km. 9 17730 Hostalets de Llers Tel. +34 972 51 64 83 www.restaurantdada.cat info@restaurantdada.cat

Profile for Oh Comunicació

Restaurant daDÀ Menú autocars 2016  

Restaurant daDÀ Menú autocars 2016

Restaurant daDÀ Menú autocars 2016  

Restaurant daDÀ Menú autocars 2016