Page 1

2019


Velkommen til et samarbejde om at få flere turister til Vesthimmerland Vi ser lige nu en tilgang i turismen her i Vesthimmerland, som vi blandt andet tilskriver vores gode samarbejde med vores samarbejdspartnere. Den udvikling vil vi gerne holde fast i. Derfor arbejder VisitVesthimmerland for en mangfoldig destination med fokus på de særlige turistområder, der er i Vesthimmerland. Samtidig med at VisitVesthimmerland sikrer en bredt forankret turistfortælling. Et hovedfokus for VisitVesthimmerland er derfor at bane vej for nye samarbejder og projekter blandt vores samarbejdspartnere. Derudover får du som samarbejdspartner en stærkere og større ramme inden for fokusområderne: ▪ Markedsføring med skabelsen af større synlighed både online og offline ▪ Netværk med andre samarbejdspartnere ▪ Sparring, vejledning og udannelse Dit partnerskab med VisitVesthimmerland sikrer et stærkt fælles ejerskab af turismeudviklingen i Vesthimmerland og derfor glæder vi os til at have dig med som samarbejdspartner i 2019. Læs mere på visitvesthimmerland.dk/partner Sammen kan vi tænke større og bryde grænserne. De bedste hilsner Jimmi Petersen Turistdirektør, VisitVesthimmerland


Hvem er VisitVesthimmerland? VisitVesthimmerland er en selvejende institution med fokus på at øge antal turister i Vesthimmerland. Dette opnås ved et tæt samarbejde med Vesthimmerlands turismeaktører, som dermed højner kvaliteten af oplevelserne og sikrer det bedste værtskab. VisitVesthimmerland har fokus på: ▪ At øge antallet af turister ▪ Synliggørelse af Vesthimmerland ▪ Proaktiv destinationsudvikling ▪ At skabe vækst ▪ Stærke medarbejderkompetencer ▪ Professionalitet ▪ Netværksdannelser ▪ Produktudvikling ▪ At tænke ud af boksen ▪ Den nyeste viden og videndeling

medarbejdere

Turistdirektør Jimmi Petersen

Marketingansvarlig Helene Christensen

Online og Grafisk Turismekonsulent ansvarlig Sofi Olofsson Bak Martin B. Stengaard


Gælder for: Mini ▪ Basis ▪ Basis+ ▪ Master

Profilside og events på VisitVesthimmerlands hjemmeside: Som partner får du en profilside i form af en underside på VisitVesthimmerlands hjemmeside. På profilsiden kan turisten se billede(r) og en beskrivelse af din virksomhed/oplevelse. Derudover kan de også finde din virksomheds oplysninger, inklusiv kontaktoplysninger og eventuelt links til egen hjemmeside og diverse sociale mediesider. Siden kan søges frem både ved hjælp af hjemmesidens søgeværktøjer og via Google. Derudover får du mulighed for at synliggøre din virksomheds events på VisitVesthimmerlands online eventkalender. Der er mulighed for at få din profilside på engelsk og tysk på henholdsvis visitvesthimmerland.com og visitvesthimmerland.de. Vælger du ikke at få oversat din tekst, vil din profilside stadig være tilgængelig på de engelske og tyske sider med dansk tekst. OBS: Krav til synliggørelse af events: Minimum 1 billede i 16:9 format, beskrivende tekst, evt. link til event, adresse på event, eventens tidspunkt og kontaktoplysninger.

Med et partnerskab får du billeder på din profilside og på hver event, der kommer på hjemmesiden: Mini: Basis: Basis+: Master:

Ét billede på profilside og på hver event Op til fem billeder på profilside og på hver event Ubegrænset antal billeder på profilside og på hver event Ubegrænset antal billeder på profilside og på hver event

4


Gælder for: Mini ▪ Basis ▪ Basis+ ▪ Master

Profilside og events på visitnordjylland.dk og visitdenmark.dk: Som partner hos VisitVesthimmerland får du en profilside på VisitNordjyllands og VisitDenmarks hjemmesider. Disse platforme skaber online synlighed for din virksomhed, både i og udenfor Danmark, og når derigennem bredt ud til potentielle turister, der søger efter oplevelser i Danmark. Derudover får du også dine events synliggjort på hjemmesiderne. Der er mulighed for at få din profilside på engelsk og tysk på henholdsvis visitnordjylland.com/visitdenmark.com og visitnordjylland.de/visitdenmark.de. Vælger du ikke at få oversat din tekst, vil din profilside stadig være tilgængelig på de engelske og tyske sider med dansk tekst. OBS: Krav til synliggørelse af events: Minimum 1 billede i 16:9 format, beskrivende tekst, evt. link til event, adresse på event, eventens tidspunkt og kontaktoplysninger.

Med et partnerskab får du billeder på din profilside og på hver event, der kommer på hjemmesiden: Mini: Basis: Basis+: Master:

Ét billede på profilside og på hver event Op til fem billeder på profilside og på hver event Ubegrænset antal billeder på profilside og på hver event Ubegrænset antal billeder på profilside og på hver event

5


Gælder for: Mini ▪ Basis ▪ Basis+ ▪ Master

Synlighed på infoskærme i Vesthimmerland: Der vil være op til 15 turistinformationsskærme, der er placeret på turistvenlige steder i hele Vesthimmerland, hvor du som partner kan være synlig med din profilside og dine events. Disse brugervenlige infoskærme giver turister mulighed for at finde inspiration til oplevelser i Vesthimmerland. I løbet af 2019 vil der blive tilføjet en række udendørsskærme, så der bliver adgang til informationen hele døgnet. Derved gøres det lettere at vise turisterne de muligheder, der er i området, når de har brug for det.

Brochurer på lokale self-service turistinformationer: Som partner får du din virksomheds folder/brochure udstillet på self-service turistinformationerne i Vesthimmerland. Tip: Det er en god idé at have informationen på tre sprog; dansk, engelsk og tysk – gerne i samme markedsføringsmateriale.

Deltagelse på 1-2 faglig inspirende sammenkomster: Alle partnere har mulighed for at deltage i VisitVesthimmerlands 1-2 årlige sammenkomster. Her deltager du med andre partnere og får større kendskab til turisme i Vesthimmerland og steder og attraktioner i Vesthimmerland. Sammenkomsten lægger op til vidensdeling og inspiration til samarbejder.

6


Gælder for: Basis ▪ Basis+ ▪ Master

Billede og tekst på relevante temasider på visitvesthimmerland.dk: Som Basis, Basis+ og Master partner får du online eksponering på relevante temasider på visitvesthimmerland.dk. Temasiderne er synlige på forsiden af visitvesthimmerland.dk og du får derved øget synlighed end ved kun at have en profilside. Din virksomhed bliver dermed synliggjort i et relevant tema. Dette er en skarp måde at nå ud til bestemte målgrupper på, da besøgende på visitvesthimmerland.dk kan finde din virksomhed under dét tema, som de interesserer sig for.

Mulighed for tilkøb af markedsføringspakker: Som en partnerskabsfordel, kan du tilkøbe en markedsføringspakke. Er du f.eks. Basis partner er pakke #2 allerede inklusiv i dit partnerskab, men ønsker du yderligere markedsføringsfordele, kan du tilkøbe endnu en eller flere pakker efter eget valg.

Faglig sparring ift. profilside: Er du Basis, Basis+ eller Master partner, kan du få hjælp til at få teksten på din profilside helt rigtig i forhold til søgemaskineoptimering. Din virksomhed bliver dermed nemmere at finde ved søgning på ord, der relaterer til din virksomhed. Derudover vil vi også være behjælpelige med forslag til nye billeder, ændring i tekst mv.

7


Gælder for: Basis ▪ Basis+ ▪ Master

Rabat på annoncering på stort fold-ud-kort: Som Basis, Basis+ og Master partner får du rabat på annoncering på et stort fold-ud-kort, hvor din virksomhed bliver peget ud med en prik på kortet med henvisning til jeres annonce på kortet. Er du Basis partner får du 20% rabat Er du Basis+ partner får du 50% rabat Er du Master partner er det inklusiv i partnerskabsfordelene, derfor gratis Kort er populære hos turisterne, derfor laver vi et kort i lommeformat, som kommer ud at ligge centrale og turistvenlige steder, såsom turistinformationer, self-service steder og hos de partnere, der ønsker det.

Markedsføringspakke inkluderet i partnerskab: Som Basis, Basis+ og Master partner har du en markedsføringspakke inkluderet i partnerskabet. Pakken varierer alt efter partnerskab. For mere information om markedsføringspakkerne se side 12.

8


Gælder for: Basis+ ▪ Master

Foretrukken partner til presseanbefaling: VisitVesthimmerland får mange henvendelser fra pressen, bloggere og andre formidlere, som gerne vil fokusere på turistvenlige steder. Er du Basis+ eller Master partner, vil din virksomhed være et af de foretrukne steder for os at anbefale at besøge, når det er relevant for formidleren. Dermed får du mulighed for at vise din virksomhed frem på en anderledes måde, og potentielt nå ud til et nyt marked i form af formidlerens følgere.

Synlighed i Himmerlands Vestkyst magasin: Himmerlands Vestkyst er et magasin om Vesthimmerland, der skal tiltrække turister til området. Det er et magasin, der kommer til at ligge på relevante turistvenlige steder og det kommer med på messer, hvor VisitVesthimmerland deltager. Som Basis+ og Master partner er du sikret, at din virksomhed bliver synliggjort i dette magasin.

Rabat på synlighed i nyt Himmerlands Magasin: Himmerlands Magasin er et samarbejde mellem VisitVesthimmerland, RebildPorten og VisitMariagerfjord, hvilket betyder, at magasinet kommer til at ligge i hele Himmerland. Magasinet bliver hovedsageligt at finde på hoteller, restauranter, større virksomheder og ved turistinformationssteder i Himmerland. Som Basis+ og Master partner får du rabat på synlighed i magasinet: Er du Basis+ partner får du 20% rabat. Er du Master partner er det inklusiv i partnerskabsfordelene, derfor er det gratis.

9


Basis ▪ Basis+ ▪ Master

Markedsføringsrapport: Er du Basis+ eller Master partner, udarbejder vi en rapport med status på kampagner, der er kørt, hvor langt de er nået ud og hvad det betyder for din virksomhed.

Basis+ partnere får en rapport halvårligt. Master partnere får en rapport hvert kvartal.

10


Gælder for: Master

Logo på visitvesthimmerland.dk og i nyhedsbreve: Som Master partner vil dit virksomhedslogo med tilhørende link til din profilside være på forsiden af visitvesthimmerland.dk. Det samme gør sig gældende for vores nyhedsbreve, som når ud til over 6.000 modtagere.

Forsidebillede på infoskærme i Vesthimmerland: Som Master partner får du et billede med i slideshow på forsiden af vores op til 15 infoskærme, som er placeret på centrale turiststeder rundt omkring i Vesthimmerland. Dermed bliver din virksomhed endnu mere synlig i turistlandskabet ved at være der, hvor turisterne er.

Mulighed for køb af VisitVesthimmerlands facebook pixels: Ved at købe VisitVesthimmerlands pixels, vil du kunne annoncere til personer, der har besøgt bestemte sider på visitvesthimmerland.dk Som Master partner har du mulighed for at købe adgang til dette redskab.

11


Markedsføringspakker: Som noget nyt lancerer VisitVesthimmerland markedsføringspakker, som kan give din virksomhed mere synlighed, ved at stå skarpere i markedsføringen rettet mod turisterne. Dette er en fordel, som alle partnere kan benytte sig af. I nogle af partnerskaberne er der allerede inkluderet en markedsføringspakke: Basis: Basis+: Master:

Markedsføringspakke #2 Markedsføringspakke #3 Markedsføringspakke #4

Derudover er det muligt at tilkøbe yderligere markedsføringspakker. Er du f.eks. Basis+ partner er markedsføringspakke #3 allerede inkluderet i dit partnerskab, men ønsker du yderligere markedsføringsfordele, kan du tilkøbe én eller flere markedsføringspakker efter eget valg.

Læs mere om markedsføringspakkerne på de efterfølgende sider.

12


markedsføringsPakke #1: Markedsføringspakke #1 er til den virksomhed, der har brug for hjælp til opsætning af Google AdWords. Der vil blive opsat en profil, så der kan annonceres på Google. Fordelen ved Google AdWords er, at det hjælper din virksomhed til en bedre placering på Googles søgemaskine og dermed er det nemmere at blive set.

markedsføringsPakke #2: Markedsføringspakke #2 indeholder følgende: 2 x nyhedsbrevsomtale: Din virksomhed får temabaseret omtale i et nyhedsbrev 2 gange i løbet af året. 2 x Facebookomtale: Din virksomhed får omtale på VisitVesthimmerlands Facebookside 2 gange i løbet af året. Her kan du selv få indflydelse på, hvornår det passer bedst at blive vist. Siden har mere end 8700 følgere. Mulighed for sparring ift. folder Har du en folder, der trænger til en opdatering, eller har du materiale til en folder, der mangler at blive gjort til virkelighed, står vi til rådig- hed med sparring til, hvordan du får skabt det bedste resultat. Vi sæt- ter gerne op til 2 timer af til at hjælpe dig.

13


markedsføringsPakke #3: Markedsføringspakke #3 indeholder følgende: 2 x Nyhedsbrevsomtale Din virksomhed får temabaseret omtale i et nyhedsbrev 2 gange i løbet af året. 2 x Facebookomtale Din virksomhed får omtale på VisitVesthimmerlands Facebookside 2 gange i løbet af året. Her kan du selv få indflydelse på, hvornår det passer bedst at blive vist. Siden har flere end 8.700 følgere. 4 x Facebookannoncering inkl. segmentering VisitVesthimmerland bruger her markedsføringskroner på at nå et bestemt publikum via Facebookkampagner. Kampagnerne kan f.eks. rettes mod alder, køn, geografisk placering og/eller folk, der har besøgt bestemte sider på visitvesthimmerland.dk, som er relevante for din virksomhed. Kampagnerne kan foregå kun med din virksomhed i fokus eller i samarbejde med andre aktører i et relevant tema. Fordelingen vægtes som udgangspunkt 50/50 ift. solo/tema. Omtale i luksus nyhedsbrev Her er der mulighed for at blive repræsenteret med store billeder. Det kan f.eks. være en video, med links til din virksomheds profilside på visitvesthimmerland.dk. Nyhedsbrevet når ud til over 6.000 modta- gere. Krav til billeder: Skal være æstetiske og i høj opløsning. Google AdWords-kampagne med relevante søgeord VisitVesthimmerland opsætter Google AdWords kampagne som re- laterer til din virksomhed. Dette giver et mere målrettet budskab, som når ud til de målgrupper, der er interessante for dig. Mulighed for sparring ift. folder Har du en folder, der trænger til en opdatering, eller har du mate- riale til en folder, der mangler at blive gjort til virkelighed, står vi til rådighed med sparring til, hvordan du får skabt det bedste resultat. Vi afsætter gerne op til 2 timer til at hjælpe dig.

14


markedsføringsPakke #4: Markedsføringspakke #4 indeholder følgende: 30 sekunders promovideo VisitVesthimmerland producerer en video i samarbejde med et eks- ternt reklamebureau til brug i din virksomhed. Vi forbeholder os ret tigheden til at benytte den i vores markedsføring. 5 x Stillbilleder i høj kvalitet Samtidig med produktionen af videoen bliver der også taget stillbil- leder til brug i din virksomhed. Vi forbeholder os rettigheden til at be- benytte dem i vores markedsføring. 5 x Facebookannocering inkl. segmentering VisitVesthimmerland bruger her markedsføringskroner på at nå et bestemt publikum via Facebookkampagner. Kampagnerne kan f.eks. rettes mod alder, køn, geografisk placering og/eller folk, der har besøgt bestemte sider på visitvesthimmerland.dk, som er relevante for din virksomhed. Kampagnerne kan foregå kun med din virksomhed i fokus eller i samarbejde med andre aktører i et relevant tema. Fordelingen vægtes som udgangspunkt 50/50 ift. solo/tema. Omtale i luksus nyhedsbrev Her er der mulighed for at blive repræsenteret med store billeder - evt. levende billeder, med links til jeres profilside på visitvesthimmer- land.dk. Nyhedsbrevet når ud til over 6.000 modtagere. Krav til billeder: skal være æstetiske og i høj opløsning. Instagram annoncering inkl. segmentering VisitVesthimmerland opsætter Instagram kampagner for din virk- somhed via VisitVesthimmerlands Instagramside, evt. i tema sammen med andre aktører alt efter behov. Dette giver et mere målrettet bud- skab, som når ud til de målgrupper, der er interessante for dig. Boks på forside + relevante temasider i 2 måneder Din virksomhed får en boks på forsiden af visitvesthimmerland.dk, hvoraf din virksomheds navn og billede fremgår. Boksen vil linke videre til din profilside på visitvesthimmerland.dk. Boksen vil være på forsiden hele 2019. Derudover vil din virksomhed også få en tilsva- rende boks på relevante temasider i 2 måneder i løbet af året. Tryksag inkl. 1.000 eksemplarer Du vil få hjælp til at opsætte en tryksag i A5-format på op til 8 sider. Vi sørger for at den bliver trykt i 1.000 eksemplarer. Du sørger selv for distribution. Vælger du at give nogle til os, sørger vi for, at de bliver synlige ved self-service turistinformationerne i Vesthimmerland.

15


Har du nogle spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 53 88 79 99, skriv til info@visitvesthimmerland.dk eller besøg os på Toldbodgade 8 i Løgstør.

Tekst, grafik og layout: VisitVesthimmerland Ansvarshavende: Turistdirektør Jimmi Petersen VisitVesthimmerland. Toldbodgade 8, 9670 Løgstør. Tlf: 5388 7999. E-mail: info@visitvesthimmerland.dk

Miniparlør - VisitVesthimmerland Partnerskaber 2019  

Her kan du læse om dine fordele som partner ved VisitVesthimmerland

Miniparlør - VisitVesthimmerland Partnerskaber 2019  

Her kan du læse om dine fordele som partner ved VisitVesthimmerland

Advertisement