Page 1

Møder du husker.... ... holder du i Randers!


Vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen til Randers! Du og dine gæster får en varm og personlig velkomst og service. For os er det ikke bare fine ord. Der er handling bag. Vi føler os beæret over, at du vælger Randers og vi ved, at der er store forventninger, der skal indfries. Et håndtryk, et smil og styr på tingene – så er vi i gang. Vi ved, at når mennesker mødes face-to-face, så opstår nye tanker, muligheder, initiativer og venskaber.

Sammen med alle vores partnere glæder vi os til at se dig.

Anne-Mette Knattrup, turistchef

2


De utraditionelle møderammer gør noget helt særligt for et møde I Randers tilbyder vi kun utraditionelle mødesteder. Vi har plads til alt fra små firmamøder til store årsmøder. Med og uden ledsagerprogram. Randers er stor nok til at kunne tilbyde det meste og lille nok til, at vi har nærhed og overskuelighed. Randers har også på mødeog konferenceområdet gjort en dyd ud af at gå sine egne veje. Det kan være et møde, hvor lydkulissen er lydene fra skildpaddernes elskovsleg og hvor insektsmagning indgår som et pauseindslag. Eller gå backstage, hvor verdensstjernerne har slappet af før og efter toppræstationerne på scenen. Scenen kan også være de store arenaer, hvor suset fra sidste sportsbegivenhed endnu ikke har lagt sig.

4


En god søvn er guld værd Med hovedet fuld af dias, statistikker, kurver, paragraffer og den seneste viden kan det anbefales at tage den meget bynære natur til anvendelse med en tur på mountainbike, cykel- eller løbetur – eller en frisk tur på en spritny parkourbane, inden hovedet rammer puden.

Randers har også flere utraditionelle overnatningstilbud end du kan drømme om. F.eks. en sund søvn på en tropecamp, i luksustipier på camping eller en nat i en dejlig seng på et værelse så smukt, at du næsten ikke kan nænne at sove. Du kan selv vælge.


Maden skal være god – rigtig god Vi ved det alle sammen; maden spiller en stor rolle for vores velbefindende og vores form til at kunne klare dagens program. Det skal smage godt, og det må gerne være en lokal oplevelse. Det kan Randers levere! Vi har producenter, der leverer til Michelin restauranter, vi har prisbelønnede kokke og spisesteder, og sidst men ikke mindst har vi masser af spisesteder med mad fra alle verdenshjørner.

Læs mere på meetranders.dk

7


Når medarbejderne er den vigtigste ressource I Randers ved vi godt, at det er vigtigt at passe på medarbejdere, kunder, gæster og venner. Nogle gange skal de fælles oplevelser føre til bedre samarbejde, bedre forståelse for hinanden og hinandens opgaver, eller man trænger bare til en fælles god oplevelse, som man kan tale om over kaffen. I kan klatre, mountainbike, vandre, gå i waders i fjorden med en tømmerflåde, hvorpå man kan stege pandekager, eller blive kastet 45 meter op i luften af ’Tigeren’ – alt er muligt. Med den gamle middelalderby Randers, Gudenåen og Randers Fjord er der muligheder for både det aktive og det kulturelle. Vi er eksperter i at sammensætte et program, der passer lige til jer og jeres gruppe. Specialønsker sætter vi en ære i at opfylde.

Se præsentationsvideoer af mødestederne på meetranders.dk

9


Nyhed – december 2019 I december 2019 stür en ny multiarena klar i Randers. Det er Arena Randers, der udvider kapaciteten med yderligere 7.000 kvadratmeter. Multiarenaen er placeret i direkte forlÌngelse af den eksisterende Arena. Udvidelsen skaber nye moderne rammer for møder, konferencer, shows, koncerter, messer og sportsbegivenheder.

10


Vi tænker også på eventuelle ledsagere eller på, at man også bare lige trænger til at få en særlig oplevelse Hvad enten det drejer sig om ledsagere, eller bare en break mellem de mange dias, analyser og ny viden, så har vi nogle rigtig gode muligheder i Randers. Alt lige fra guidede byvandringer, Beerwalks, vandreture på de historiske vandreruter langs Gudenåen og Randers Fjord, til museums- og cafébesøg. Vi kan tilbyde receptioner eller vip-besøg på steder, hvor I ellers aldrig ville komme.

12


MeetRanders partnere Værket Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C, Kristine Boe Seeberg, 89 13 51 08, kristine.seeberg@vaerket.dk Kapacitet: Maks. 998 pers. Randers’ kulturelle kraftcenter med professionelle og utraditionelle omgivelser for møder, konferencer og firmafester for op til 998 personer. Her er scenen sat til jeres arrangement!

Cold Hand Winery Haversmosevej 21, 8920 Randers NV, Jens Skovgaard, 21 64 27 65, jens@coldhandwinery.dk Kapacitet: Maks. 100 pers. Cold Hand Winery er en fantastisk location til et smagfuldt personalearrangement eller firmamøde. Her holder du møde i rustikke omgivelser, som kan kombineres med en smagning af stedets frugtvine.

Hotel Randers Torvegade 11, 8900 Randers C, Sven Eskildsen, 86 42 34 22, hr@hotel-randers.dk Kapacitet: Maks. 150 pers. Elegant og historisk hotel fra 1856 med nyrenoverede og eksklusive møde- og konferencefaciliteter. Her tilbydes forskellige mødepakker, som altid tilpasses specifikt efter dit behov.

Kystvejens Konferencecenter Kystvej 26, 8500 Grenaa, Rikke Andersen, 52 18 62 26, ra@kysthotellet.dk Kapacitet: Maks. 330 pers. Midt i mellem skov og strand findes her møde- og konferencefaciliteter af højeste kvalitet. Skræddersyede møder for op til 330 personer, bæredygtig forplejning og 160 værelser til overnatning.

Randers Regnskov Tørvebryggen 11, 8900 Randers C, Kathrine Grund Lauritzen, 87 10 99 88, kgl@regnskoven.dk Kapacitet: Maks. 200 pers. Unikke mødeomgivelser blandt junglens vilde dyr, eller i Frilandsgården i Danmarksparken. Oplagt mulighed for at kombinere det klassiske møde med teambuilding i eksotiske rammer.

Kyst- og Fjordcentret Voer Færgevej 123, 8950 Ørsted, Carsten Enemark, 86 48 96 85, ce@fjordcentret.dk Kapacitet: Maks. 60 pers. Et spændende og anderledes mødested i fantastiske naturomgivelser. Det helt oplagte sted for firmaudflugten eller teambuilding turen med fokus på fysisk aktivitet. Mulighed for overnatning.

Arena Randers Fyensgade 1, 8900 Randers C, Gitte Nørgaard, 86 42 21 79, mail@arenaranders.dk Kapacitet: Maks. 2.400 pers. Her findes lokaler til ethvert formål – fra 10 til 1.200 personer. Hold eksempelvis dit stormøde eller konference i den nybyggede Multiarena. Maden serveres af husets egen restauratør.

Underværket Stemannsgade 9C, 8900 Randers C, Annemarie Winther, 53 89 86 88, aw@undervaerket.dk Kapacitet: Maks. 160 pers. Kursus med kant? Vælg en kreativ ramme for jeres møder i hjertet af city. Fra 5 til 100+ deltagere inkl. forplejning, med mulighed for at kombinere kursus og koncert eller kurser med yoga og bevægelse.

Memphis Mansion Graceland Randers Vej 3, 8960 Randers SØ, Gitte Borup, 86 42 96 96, gitte@memphismansion.com Kapacitet: Maks. 200 pers. Ideelle vilkår for afholdelse af kurser og møder fra 2 til 150 personer, i en atmosfære fyldt med Elvis, sydstatscharme og stil. Maden serveres af husets diner, Highway 51.

Water & Wellness Randers Viborgvej 80, 8920 Randers NV, Christian Federspiel, 70 26 00 06, cf@waterwellness.dk Kapacitet: Maks. 50 pers. Water & Wellness Randers er et subtropisk badeland kombineret med wellness og fitness. Perfekt mødested til firmaarrangementet med fokus på aktiviteter.

Randers FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV, Helle Overby Andresen, 40 13 37 77, konference@randersfc.dk Kapacitet: Maks. 1.000 pers. Randers FC Konference sætter en ære i at gøre netop dit arrangement til en succes, uanset om det er et lille eksklusivt arrangement eller en større konference. Vi er fleksible og rummer alle typer af arrangementer.

Fladbro Kro Randersvej 75, 8920 Randers NV, Jonna Hvas, 86 42 02 10, jonna@fladbrokro.dk Kapacitet: Maks. 250 pers. Den perfekte kombination af god forplejning, professionel betjening og smukke omgivelser. Fladbro Kro er kendt for sin fantastiske mad, men her findes også moderne mødefaciliteter.

Best Western Plus Hotel Kronjylland Vestergade 53, 8900 Randers C, Britta Vestfal Pedersen, 86 41 43 33, mail@hotelkronjylland.dk Kapacitet: Maks. 80 pers. International boutique hotel med stemningsfulde møde- og konferencelokaler i en professionel og afslappet atmosfære. Perfekt til afholdelse af møder, konferencer, kurser, seminarer, foredrag og receptioner.

Klatreparken Randers Skovboulevarden 37, 8870 Langå, Lee Strømfeldt, 81 81 37 80, randers@klatreparken.dk Kapacitet: Maks. 120 pers. Klatreparken er det helt oplagte sted at afholde firmaarrangementet eller teambuilding turen. Her kommer man højt til tops og overskrider nogle grænser – med god mulighed for at tænke ud af boksen.

14


KlatreAutomaten Hadsundvej 164, 8930 Randers NØ, 22 33 67 90, hej@klatreautomaten.dk Kapacitet: Maks. 50 pers. I KlatreAutomaten er der rig mulighed for teambuilding aktiviteter. Her holder du det perfekte firmaarrangementet, hvor I for alvor kan teste jeres samarbejdsevner og teamspirit.

GAIA Museum Outsider Art Lene Bredahls Gade 10, 8900 Randers C, Pernille Gajhede, 89 15 83 38, pernille.gajhede@randers.dk Kapacitet: Maks. 80 pers. Gaia Museum er et helt særligt museum med fokus på outsiderkunst. Her indbyder atmosfæren i høj grad til at tænke anderledes. Kombinér evt. mødet med en guidet rundvisning i museet.

Hotel & Restaurant Fru Larsen Østergade 1, Laurbjerg, 8870 Langå, Birgitte Friis, 86 46 83 88, restaurant@frularsen.dk Kapacitet: Maks. 50 pers. Hos Fru Larsen finder du nærvær, hygge og mad i verdensklasse til dit næste møde eller fest. Maden til mødet er et kapitel for sig, kokkereret af stjernekokken, Tommy Friis.

GASmuseet Gasværksvej 2, 9500 Hobro, Hanne Thomsen, 53 71 51 21, hanne@gasmuseet.dk Kapacitet: Maks. 60 pers. GASmuseet er et levende energi-museum med flotte udstillinger og sjove oplevelser. Derudover har GASmuseet nogle fine faciliteter for møder og kurser, samt private arrangementer. 

Djurs Sommerland Randersvej 17, 8581 Nimtofte, 86 39 84 00, grupper@djurssommerland.dk Kapacitet: Maks. 240 pers. Djurs Sommerland danner rammen om årets sjoveste firmatur for kolleger og familier. Kombinér dit møde med en oplevelse ud over det sædvanlige i Nordens største sommerland.

Verdenskortet Søren Poulsens Vej 5, 9500 Hobro, Søren Vejle-Cassøe, 98 54 61 32, svc@verdenskortet.dk Kapacitet: Maks. 120 pers. Få jeres eget HELT PRIVATE MØDEHUS eller hold møde i de lækre lokaler med udsyn til hele verden. Optimalt til et hyggeligt afbræk i parken. Utraditionelt mødested til møder, konferencer og teambuilding.

Restaurant Det Gamle Apothek Adelgade 2, 8900 Randers C, 41 10 12 69, info@restaurantdetgamleapothek.dk Kapacitet: Maks 20 pers. Hos Det gamle Apothek oser der af harmoni, hygge og fantastisk mad. Sammensætningen af det moderne rustikke og det gamle unikke gør mødelokalet i kælderetagen til et helt unikt mødested.

Randers Bryghus Langelandsvej 4D, 8940 Randers SV, Ditte Rasmussen, 86 30 04 00, kontakt@r2brewery.dk Kapacitet: Min. 20 og maks. 40 pers. Kombinér mødet i Randers med håndbrygget specialøl. På Randers Bryghus får I rundvisning på bryghuset og mulighed for ølsmagning.

Bistroteket Rosengade 2, 8900 Randers C, Johanne Ægidiussen, 88 97 27 37, bistroteket@gmail.com Kapacitet: Maks 50 pers. Bistroteket er kendt for sin fransk-inspirerede mad i hyggelige omgivelser – lige midt i hjertet af Randers. På førstesalen kan du afholde dit næste møde i uformelle og ugenerede omgivelser.

Randers City Camp Hedevej 9, Fladbro, 8920 Randers NV, Bianca Andersen, 29 47 36 55, info@randerscitycamp.dk Kapacitet: Maks 140 pers. Her er der rig mulighed for overnatning i naturskønne omgivelser ifm. mødet i Randers. Her kan I overnatte i moderne hytter, campingvogn eller telt, lave bål og samles i det nye selskabslokale til 140 pers.

Retroworld Lerbjergvej 31, 8370 Hadsten, Michael Bendstrup, 40 19 15 40, michael@retroworld.dk Kapacitet: Maks. 120 pers. Hos Retroworld bliver fortid til nutid. Alle lokaler er indrettet som i 60’erne og 70’erne. Gode faciliteter til møder, kurser, kundearrangementer og firmafester. Mulighed for overnatning.

Randers Fjord Feriecenter Kærvej 38, 8960 Randers SØ, Kaj Sunesen, 30 25 86 43, post@randersfjordferie.dk Kapacitet: Maks. 70 pers. Her finder du nogle ganske alternative rammer til dit møde eller firmaarrangement. Hold eksempelvis møde i Yurten, og gå i krig med teambuilding i de udendørs aktiviteter. Mulighed for overnatning.

Vi hjælper dig hele vejen!

Udgivet med støtte fra Randers Kommune og VisitRanders' partnere. September 2019.

Vi hjælper gerne med at bestille værelser, middage, underholdning, registrere deltagere, håndtere betalinger, pakke informationsmateriale, lave navneskilte og samle alt på én faktura - så kan du koncentrere dig om mødets faglige indhold. Kontakt os og få en neutral rådgivning det er nemt, praktisk og hurtigt - og altid uforpligtende. Charlotte Bylling, cb@visitranders.com, 46 98 51 80.

Rådhustorvet 4 · DK-8900 Randers C · +45 8642 4477 randers@visitranders.com · visitranders.dk

15


Har du fået appetit på mere? Kontakt VisitRanders eller et af mødestederne for et uforpligtende tilbud.

Profile for VisitRanders

MeetRanders 2019  

I denne MeetRanders brochure kan du lade dig inspirere til at afholde dit næste møde eller konference i Randers.

MeetRanders 2019  

I denne MeetRanders brochure kan du lade dig inspirere til at afholde dit næste møde eller konference i Randers.