Page 1

Lomamökit Pohjois-Karjala

Riittävän kauas, sopivan lähelle lomamökille Pohjois-Karjalaan!


Mökkilomalle Pohjois-Karjalaan! Mökkiloma on ihanteellista perhelomailua: lomamökillä voit viettää yhteistä aikaa kaikessa rauhassa, kalastella, saunoa, uida ja nauttia Suomen kesästä parhaimmillaan. Talvella lomamökki on mainio tukikohta laskettelumatkoille ja hiihtoretkille. Keväällä sinne voi tulla ihastelemaan luonnon heräämistä kesään tai kalastamaan. Syksyllä lomamökiltä käsin voi puolestaan käydä esim. marja- ja sieniretkillä. Hiihdä, pyöräile, melo, laske koskia, kiipeile, bongaa lintuja – nauti Pohjois-Karjalan puhtaasta luonnosta omien mieltymystesi mukaan.

Kolin kansallispuisto on yksi Suomen tunnetuimmista kansallismaisemista. Sen lisäksi myös Petkeljärvi, Patvinsuo ja Kolovesi tarjoavat hulppeita luontoelämyksiä - unohtamatta Ruunaan retkeilyaluetta kuohuvine koskineen. Pielinen on Suomen 4. suurin järvi, ja yksi Suomen tunnetuimmista ja kuvatuimmista maisemista avautuu Ukko-Kolilta Pieliselle.

Riittävän kauas, sopivan lähelle - Pohjois-Karjalaan!

2642, CJOE048

11360, Lehikko

2+2 henk. Pieni, perinteinen hirsimökki Pielisen rannalla Nurmeksessa. Olohuone-keittiö, makuuhuone yläkerrassa ja saunatilat.

3+3 henk. Kaksikerroksinen hirsimökki Suuri-Haverijärven rannalla Heinävedellä. Tupakeittiö, makuuhuone ja parvitila sekä saunatilat.

Nurmes

Heinävesi

alk. 314 € /vko

2875, CJOE020

10068, Kesäkallio

4+2 henk. Perinteinen hirsimökki Oriveden rannalla Rääkkylässä. Olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta ja parvi sekä saunatilat.

2+4 henk. Uusi, edustava lomaasunto Pielisen rannalla Lieksassa. Olohuone-keittiö, 2 makuuhuonetta, sähkösauna sekä erillinen puulämmitteinen rantasauna.

Rääkkylä

alk. 600 € / vko

Lieksa

alk. 692 € / vko

Varaukset helposti suoraan netistä: www.visitkarelia.fi Valittavanasi lähes 200 lomamökkiä ja –huoneistoa.

alk. 500 € / vko


Pohjois-Karjalan ja Heinäveden maisemissa vietetään ikimuistoisia lomapäiviä ympäri vuoden! Jos haluat kokea muutakin kuin rauhaisaa lekottelua luonnon helmassa, lisää mökkilomaasi ympäristön kulttuuritarjonta, mukavat kesätapahtumat tai vaellusretket kansallispuistoissa tai patikkareiteillä. Mökkeilyä ei kannata jättää vain kesän riemuksi. Tule myös syksyn ruskaretkille, katsastamaan kevään parhaat kalavedet tai sydäntalven suurille lumille. Pilkki- ja hiihtomaastoja sekä erilaisia talviaktiviteetteja Pohjois-Karjalassa riittää ja lomamökkejä löytyy myös laskettelurinteiden läheltä.

Pohjois-Karjala on suurten järvien maakunta ja alueen puhtailla kalavesillä kuhat, järvilohet ja hauet tarttuvat hanakasti uistimeen, ja matoongella saadut pikkusaaliit jäävät elämyksinä pienimpien kalannarraajien mieleen. Kalastamaan pääsee periaatteessa miltei jokaiselta rantamökiltä. Rantamökkien vuokraan sisältyy soutuvene ja monessa kohteessa voit vuokrata omistajalta myös perämoottorin.

Eteläisen Suomen korkeimmat rinteet sijaitsevat Ukko-Kolilla ja lumilautailijoille Loma-Kolin SnowPark rinnealueineen on mitä mainioin kohde. Vuokrattavista loma-asunnoistamme puolet sijaitsee Kolin alueella - ja näistä suuri osa lähellä rinteitä.

2298, Honkakoli 16

Koli

alk. 621 € / vko

2755, CJOE070A

Koli

alk. 519 € / vko

8+2 henk. Kaksikerroksinen hirsimökki Loma-Kolin mökkialueella lähellä latuja ja Loma-Kolin rinteitä. Olohuone-keittiö, 3 makuuhuonetta, parvi ja saunatilat.

4+2 henk. Perinteinen perhemökki Pielisen rannalla lähellä Kolin palveluita (kylpylä, hiihtoladut, UkkoKolin rinteet). Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, parvitila ja saunatilat.

10046, Karjalan Heili 4

1351, LIE39 Rantakumpu

Koli

alk. 458 € / vko

Lieksa

alk. 542 € / vko

2755, CJOE070A

Koli

2+4 henk. Rivitalohuoneisto LomaKolin mökkialueella lähellä latuja ja Loma-Kolin rinteitä. Olohuonekeittiö, makuuhuone ja parvi sekä saunatilat.

6 henk. Tasokas hirsimökki Viekijärven rannalla. Kalastuslupa sisältyy vuokraan, lisäksi mökillä on kalastusvälineitä ja kalastusvaja. Myös perämoottori saatavilla veneeseen. Tupakeittiö, makuuhuone ja parvi sekä saunatilat.

Halutessasi henkilökohtaista palvelua, ota yhteyttä, niin autamme sinut onnistuneen mökkiloman viettoon: bookings@visitkarelia.fi puh. 0400 239 619.


Teatteriin Mökkejä myös kokouskäyttöön tai isommille seurueille 2681 Kolin Kuningas ja 2682 Kolin Kuningatar

3159, Iso Ryläys, Kolin Osuma

Koli

8+2 henk. Kaksikerroksinen hirsimökki Loma-Kolin mökkialueella lähellä latuja ja Loma-Kolin rinteitä. Olohuone-keittiö, 3 makuuhuonetta, parvi ja saunatilat.

8+2 henk. Kaksikerroksinen hirsimökki Loma-Kolin mökkialueella lähellä latuja ja Loma-Kolin rinteitä. Olohuone-keittiö, 3 makuuhuonetta, parvi ja saunatilat.

12 henk. Korkeatasoinen huoneisto kokouskäyttöön tai isommille seurueille. Olohuone, keittiö, 4 makuuhuonetta ja saunatilat. Samassa rakennuksessa myös 3 muuta erillistä huoneistoa majoittumiseen. Varaukset alkaen 1 vrk. alk. 1550 € / vko

100-vuotias Joensuun Kaupunginteatteri tarjoaa kulttuurielämyksiä kaiken ikäisille. Teatteriretken kruunaa päivällinen Joensuun 3888, Kolin Keisari A ja ryhmällesi! Teatteriravintolassa, kysy tarjousta 3890, Kolin Keisari B

8+2 henk. Kaksikerroksinen hirsimökki Loma-Kolin mökkialueella lähellä latuja ja Loma-Kolin rinteitä. Olohuone-keittiö, 3 makuuhuonetta, parvi ja saunatilat.

14 henk. Kaksi vierekkäistä korkeatasoista hirsimökkiä kokouskäyttöön tai isommille seurueille. Olohuone, keittiö, 6 makuuhuonetta ja saunatilat. Varaukset alk. 1 vrk.

alk. 1681 € / vko

alk. 850 € / 2 vrk

10 henk. Korkeatasoiset paritalohuoneistot lähellä Loma-Kolin rinteitä. Soveltuvat myös kokouskäyttöön. Olohuone, keittiö, 4 makuuhuonetta ja saunatilat. Varaukset alk. 1 vrk. alk. 1681 € / vko

alk. 1003 € / 2 vrk

alk. 1003 € / 2 vrk

Esitteen tiedot on kerätty joulukuussa 2013. Emme vastaa mahdollisista muutoksista tai virheistä. Karelia Expert Matkailupalvelu Oy. Paino: PunaMusta

Asiantuntijasi Pohjois-Karjalassa

75 Valtimo

Nurmes 75

6

Lieksa 73

Pielinen

Juuka

Koli

Varaukset helposti suoraan netistä: www.visitkarelia.fi

Rovaniemi

Koitere

Polvijärvi

74 Höytiäinen

Oulu

Kontiolahti

Kajaani

Valittavanasi lähes 200 lomamökkiä ja –huoneistoa. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun!

Outokumpu Lieksa

Vaasa

Koli

Kuopio

Ilomantsi

Joensuu Jyväskylä

Pori

Tampere

bookings@visitkarelia.fi puh. 0400 239 619

Liperi

Pyhäselkä

6

Orivesi

Lahti Turku

Joensuu

Kitee

Lappeenranta

Halutessasi henkilökohtaista palvelua, ota yhteyttä, niin autamme sinut onnistuneen mökkiloman viettoon:

Ilomantsi

Nurmes

Rääkkylä

Kotka

Tohmajärvi 9

Helsinki

Välimatkoja Joensuusta: Berliini 1560 km Bryssel 2030 km Helsinki 437 km Petroskoi 370 km Pietari 410 km Sortavala 134 km

Kitee Kesälahti

Lomamökit 2014  

Pohjois-Karjalan lomamökit 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you