Page 11

Fryksås fäbod Oas för hjärta o själ

Fryksås Hotell & Gestgifveri

BADA I LJUMMA SOMMARKVÄLLEN Att få tvaga sig i en klar insjö efter en lång dags vandring eller färd i kanot, det är en fantastisk upplevelse. Det är den stunden du bär med dig i minnet när du tänker tillbaka på vistelsen i Dalarna. På det klara lena vattnet mot din hud, på den rofyllda tystnaden och på dimman som dansar över vattenytan.

Restaurangen är vida känd för sin utsökta mat. En gourmetupplevelse med viltråvaror som grund och vår vinkällare är välfylld för att på bästa sätt göra upplevelsen fullkomlig.

FOTA DIG VID ÖSTRA SILVBERGS GRUVA Östra Silvberg är en av Sveriges äldsta gruvor. Den hade sin storhetstid redan under 1400-talet då mycket silver utvanns här. I Stor­gruvans turkosa vattenspegel ses himmel, berg och skog. Platsen lockar många unga kärlekspar som fotar sig till­sammans på platsen.

Boende Fryksås Hotell erbjuder boende i både dubbelrum, fäbodsviter och stugor. Uppleva Runt knuten hittar du härliga promenad o träningsstigar anpassade för alla behov. Granne med Fryksås ligger Orsa Rovdjurspark. Under sommaren finns många aktivieter för hela familjen. Välkomna till oss för att uppleva vår unika fäbodmiljö. Vi har öppet alla dagar.

foto: Sally Steen

LÄS MER om leder, kurser och uthyrare på visitdalarna.se/outdoor Tel 0250 - 460 00 info@fryksashotell.se www.fryksashotell.se

11

Outdoor Dalarna 2018  

Inspireras inför sommarens aktiviteter. Vandring, cykling, fiske och evenemang.

Outdoor Dalarna 2018  

Inspireras inför sommarens aktiviteter. Vandring, cykling, fiske och evenemang.

Advertisement