Page 1

DITT NÄSTA MÖTE!

MÖTEN AKTIVITETER EVENEMANG KONFERENSER


Välkommen till ditt nästa möte i Dalarna Dalarna erbjuder aktiviteter och evenemang som ger konferensen, företagskickoffen eller gruppaktiviteten en extra dimension. Vår samlade erfarenhet inom företagsidrott, företagsaktiviteter, konferenser och evenemang gör att vi kan hjälpa till med allt från planering och idéer till det praktiska genomförandet. I den här broschyren presenterar vi ett urval av allt som finns att uppleva. Mer information hittar du på visitdalarna.se

Storslagna möten och konferenser

Arenor för evenemang

I Dalarna finns alla förutsättningar för ett lyckat möte. Möteslokaler, hotell, aktiviteter, transportlösningar och mat och dryck i all ära, men det krävs ofta mer djupgående faktorer för att skapa oförglömliga möten.

Dalarna har en mängd arenor för olika typer av evenemang och företagsevents. Allt ifrån fjällen till Vasaloppsarenan, Dalhalla, Lugnet, Falu Gruva och många fler.


Stuga, hotell eller egen cell

Dalarna har ett stort utbud av boendemöjligheter med allt från fina hotell och mysiga stugbyar till prisvärda vandrarhem. Här finns t o m ett ombyggt fängelse för den som vågar.


På ett smidigt sätt slussar vi dig till de allra bästa och mest lämpade leverantörerna inom konferens, boende, transport, underhållning, och konferensservice. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet inom mötes- och eventindustrin.

Kontaktuppgifter: 023-830 15, moten@visitdalarna.se

Foto: Dalhalla, Per Eriksson, Henrik Hansson, Kola Productions, Per Leijström, Richard Lindor, Ulf Palm, Mickan Palmqvist, Nisse Schmidt, Siljan Turism, m fl.

Service hela vägen

Folder nasta mote 210x210  

Dalarna erbjuder aktiviteter och evenemang som ger konferensen, företags kickoffen eller gruppaktiviteten en extra dimension.

Folder nasta mote 210x210  

Dalarna erbjuder aktiviteter och evenemang som ger konferensen, företags kickoffen eller gruppaktiviteten en extra dimension.

Advertisement