__MAIN_TEXT__

Page 63

Sandviken Camping Overnatting på Rauland Vi tilbyr overnatting i hytte, leilighet og rom på Camp Vierli Hotell. Vi har hytter på 6 ulike lokasjoner, og med vårt brede spekter av overnatting er vi sikre på at vi finner noe som passer ditt behov.

-pusterommet i den hektiske hverdagen

Alle overnattingsgjester ved Rauland Feriesenter har fri tilgang til båt/kanoutleie, samt gratis fiske i våre 2 fjellvann.

Helårsåpent • Barnevennlig Turstier i nærområdet • Lekeplasser Båtutleie • Perfekt base for Gaustatoppen

Besøk barnas seter på Vierli, flotte turopplevelser, sykle på vidda eller prøv vår familie turorientering på Vierli.

og UNESCO-byen Rjukan Austbygdevegen 111 N-3650 Tinn Austbygd

Velkommen til Rauland og Rauland Feriesenter

Tlf: 95 23 88 17 e-post: post@sandviken-camping.no

www.sandviken-camping.no

-en natt i avslappende omgivelser Brattrein Hotell var Norsk Hydro’s kurs – og konferansesenter fra 1957 og fram til våre dager. Dette plasserer oss midt i den industrielle historiefortellingen som satte Notodden på UNESCO’s verdensarvliste i 2015. Brattrein Hotell har vakker utsikt mot fjell, vann og verdensarv. Hotellet er omgitt av egen park, med rom for aktiviteter av forskjellige slag. Kjøkkenet er kjent for sin gode hjemmelagde mat, med vekt på råvarer av høy kvalitet. Her kan man nyte livet i restauranten, hagestua, salongen – eller baren som har Notoddens flotteste uteterrasse.

www.brattrein.no Følg oss!

63

Brattreinsgate 9 Tlf: 35 01 23 00 3683 Notodden post@brattrein.no

Profile for Visit Telemark

Telemarkskatalogen 2019  

Et magasin utgitt av Visit Telemark med ferietips, aktiviteter, attraksjoner og gode opplevelser i Telemark, vår, sommer, høst og vinter.

Telemarkskatalogen 2019  

Et magasin utgitt av Visit Telemark med ferietips, aktiviteter, attraksjoner og gode opplevelser i Telemark, vår, sommer, høst og vinter.