__MAIN_TEXT__

Page 59

For alle snowboardere og jibbere er det flere populære parker med rails og hopp i Telemark. Vierli Terrengpark i Rauland og Haukelifjell Terrengpark er de største og beste for viderekommende. Vrådal Panorama og Gausta skisenter har også terrengparker.

Langrennsløyper finner du i hele Telemark fra Svanstul i Skien og Siljan til Lifjell, Halbjønnsekken nær Dalen, Kjyrebygdheia i Nissedal og opp til områdene ved Hardangervidda. Nær de store skisentrene er det mange oppkjørte løyper (se neste side).

barnevennlig eventyrterreng og slalåmbakker, til stupbratte heng der utfordringene står i kø. Du finner endeløse og velpreparerte turløyper, vakker natur som tatt ut av et postkort, snowboardanlegg, off-pist-kjøring i verdensklasse og topp moderne alpinanlegg for den mest kresne alpinist. Har du ikke lyst til å stå på ski, er det mange vinteraktiviteter du kan teste som å stå på skøyter, prøve kiting, fiske på isen, kjøre snøscooter, ake i kjelkebakker og for de aller tøffeste, klatre i islagte fosser. Trenger du et sted å bo, kan du velge blant et stort antall hytter, leiligheter og hoteller tilpasset dine ønsker, drømmer og lommebok. Ta en pause fra hverdagens mas og jag i det ekte vintereventyret Telemark – der skisporten startet.

59

Profile for Visit Telemark

Telemarkskatalogen 2019  

Et magasin utgitt av Visit Telemark med ferietips, aktiviteter, attraksjoner og gode opplevelser i Telemark, vår, sommer, høst og vinter.

Telemarkskatalogen 2019  

Et magasin utgitt av Visit Telemark med ferietips, aktiviteter, attraksjoner og gode opplevelser i Telemark, vår, sommer, høst og vinter.