__MAIN_TEXT__

Page 30

Tekst: Bjørn Harry Schønhaug

Styrk skal gi deg gull fra Telemark Den tidligere NRK-profilen Styrk Fjærtoft lager podkaster for Visit Telemark. Han lover å gi deg gullkorn fra hele fylket.

Blant podkastene er historien om Sondre Norheim. Ordfører Tarjei Gjelstad i Kviteseid forteller historien om skipioneren Sondre Norheim fra Morgedal, stedet som er kjent som skisportens vugge. - Jeg er heldig som får snakke med flotte folk og formidle det til lytterne, sier 49-år gamle Styrk Fjærtoft. Selv er han fra bygda Treungen i Nissedal ved innsjøen Nissers bredd, og han lover en bredde i både tema og geografi i podkastene han lager. - Det blir alt fra fjell, kyst, bygd og by og alt midt i mellom. Totalt skal Styrk lage 39 podkaster. I samarbeid med Visit Telemark skal han finne gode telemarkshistorier. - Det det handler om er å finne gullkorn rundt om i Telemark, sier Styrk. Styrk håper folk vil bruke tid både i bilen, båten, hytter og hus på å lytte til de gode historiene han skal formidle. - Historien må være god og spennende, og det må være en person som er god til å fortelle, sier Styrk om to av kriteriene for å oppnå podkast-suksess. Mannen med dialekta som synger i hodet på deg, så vakker er den, er i tillegg til gammel radiomann også en svært god fotograf. Han skal portrettere alle han møter med kameraet. Det gleder han seg også til. Hver av podkastene blir på rundt 30 minutter. - Det er bedre med 30 gode minutter enn 40 slappe eller 50 begredelige, humrer han. Nå er det bare å laste ned Styrks historier for å bli bedre kjent med verdens beste fylke - nemlig Telemark. Reiselivsdirektør Caroline Laurhammer i Visit Telemark er glad for å ha Styrk på laget.

30

Profile for Visit Telemark

Telemarkskatalogen 2019  

Et magasin utgitt av Visit Telemark med ferietips, aktiviteter, attraksjoner og gode opplevelser i Telemark, vår, sommer, høst og vinter.

Telemarkskatalogen 2019  

Et magasin utgitt av Visit Telemark med ferietips, aktiviteter, attraksjoner og gode opplevelser i Telemark, vår, sommer, høst og vinter.