Page 1

PRÆSENTATION AF VISIONAROMA


HVORDAN SKABES ET BRAND ? ET BRAND SKABES VED AT AKTIVERE FORBRUGERNES SANSER DE FLESTE VIRKSOMHEDER HAR ERFARING MED: - DET SYNLIGE OG DET SOM VISES IGENNEM PR, REKLAME - DET SOM KAN MÆRKES, SOM PRODUKTER OG ANDET MATERIALE - DET SOM KAN HØRES IGENNEM MUSIK - DET SOM ANSATTE OG VENNER FORTÆLLER OG DELER MEN DER ER EN STOR UDFORDRING!


DUFTE - HVAD BETYDER DET ? DUFTE ER EN MEMORY-BANK DUFTE HAR EN UBEVIST KONTROL OVER OS - VI VÆLGER VORES POTENTIELLE PARTNER UD FRA DUFTE - VI HUSKER GAMLE MINDER PGA DUFTE - VI VÆLGER MAD PGA AF DUFTE - VI LADER VORES HUMØR STYRE AF DUFTE


OM DUFT DESIGN DIT BRAND HUSKES 65%* BEDRE EFTER ET ÅR NÅR DUFT INTEGRERES I BRANDINGEN MED EN SIGNATUR SCENT 40%* AF VORES PERCEPTION AF ET NYT RUM ER DUFTEN - VI OPLEVER MED NÆSEN!

*Kilde: Martin Lindstrom


- 80% AF ALLE FORBRUGERE MENER AT DUFTEN AF EN NY BIL ER DET BEDSTE VED KØBET IFØLGE ROBERT A. ECKERT - 75% AF MENNESKERS FØLELSER ER BASERET PÅ DET DE LUGTER OG IKKE DET DE SER OG HØRER IFØLGE MILLWARD BROWN - 40% AF VERDENS FORTUNE 500 VIRKSOMHEDER VIL ARBEJDE MED SENSORY BRANDING I DERES MARKETINGSTRATEGI DUFT ER NØDVENDIG FOR DERES OVERLEVELSE IFØLGE PHILIP KOTLER


7-ELEVEN – NIKE – HILTON OPERERER I FORSKELLIGE BRANCHER OG HAR VIDT FORSKELLIGE PRODUKTER MEN OPNÅR SAMME RESULTAT DE BRUGER DUFT TIL AT SKABE POSITIVE ASSOCIATIONER TIL DERES VIRKSOMHED OG DERES PRODUKT - OG DET HAR ØGET SALGET MARKANT SOM EKSEMPEL HAR NIKE GENNEM TEST OPLEVET AT 84% VAR MERE INTERESEREDE I AT KØBE NIKE SKO DER VAR I ET RUM MED DUFT. DESUDEN VAR DE VILLIGE TIL AT BETALE 10.33 DOLLARS MERE FOR SAMME PRODUKT!


DET HANDLER OM AT SKABE EN DUFT SOM PASSER TIL VIRKSOMHEDENS DNA ER I BEVIDSTE OM HVILKEN DNA I KOMMUNIKERER I TIL JERES KUNDER?


DUFTE KAN BRUGES I HELE VÆRDIKÆDEN

HQ

DATTER SELSKAB

AGENT

DETAIL

CUSTOMER

- DUFTE KAN BRUGES TIL AT OPTIMERE INTERNE ARBEJDSPROCESSER OP TIL 54%* EFFEKTIVITETSFORBEDRING OG GIVER ANTI-STRESS - DUFTE KAN BRUGES SOM ET KOMMUNIKATIVT REDSKAB TIL OMVERDEN BREVE, MATERIALE SOM SENDES UD SAMT I SHOWROOMS - DUFTE KAN BRUGES I BUTIKKER OG SOM EN DEL AF EN VISUAL MERCHANDISE PAKKEN - DUFTE KAN BRUGES PÅ BROCHURER OG ANDET MATERIALE - DUFT KAN BRUGES PÅ OUT-DOOR - SCENT BOARD *Kilde: Takasago research


OM VISION AROMA FIRMAET ER GRUNDLAGT I 2008 I AARHUS DET ER EN UAFHÆNGIG SPILLER, MED EN KERNEVIDEN OMKRING DUFT DESIGN VISIONAROMA ARBEJDER SAMMEN MED DISTRIBUTØRER I DANMARK, HOLLAND, FINLAND, TYSKLAND OG ENGLAND VI DESIGNER ALT FRA SMÅ DUFT MARKETING KAMPAGNER TIL AMBIENT DUFT STRATEGIER VORES MISSION ER AT VI FOR VI HAR ET INTERNATIONALT AFSÆT OG KAN DERFOR SERVICERE OG LEVERE OVER HELE VERDEN


VORES VISION & MISSION VISIONAROMA´S MÅL ER AT VÆRE DEN FORETRUKNE LEVERANDØR TIL IMPLEMENTERING AF DUFT DESIGN OG BRANDING-STRATEGIER MED INNOVATIVE PRODUKTER / LØSNINGER VI VIL FORBEDRE VORES KUNDERS FORRETNINGSMILJØER OG HJÆLPE DEM MED AT SKABE EN STØRRE GENKENDELSESVÆRDI.


VISION AROMA UNITS

VisionAroma MOBIL UNIT

VisionAroma AIRCON UNIT

Kan indstilles til at have forskellige operations tider hver dag. Operations område: op til 250 m2

Kan indstilles til at have forskellige operations tider hver dag. Operations område: op til 3000 m2

Forbrug: ca 14 ml pr uge En flaske med 250 ml duft rækker til ca 4 mdrs brug. Fås i Hvid og Sort lak.

Forbrug: ca 500 ml pr. 4 md. Afhængig af indstilling.


HVORDAN IMPLEMENTERES MASKINEN? INTEGRERING I KONCEPTBUTIKKER Duft diffusion unit placeres i skab med hul for oven. Et 220v stikkontakt integreres i skabet. GLOBAL SERVICE Vi yder fuld garanti p책 maskinerne. Hvis der er en defekt maskine, skifter vi den indenfor 2-4 dage. Vi leverer duften til den enkelte butik, i den frekvens der passer med den enkelte butiks forbrug.


VISION AROMA REFERENCER DANSKE REFERENCER Fitness World Kaufmann TDC PBO Group Quintess INTERNATIONALE REFERENCER Hilton Tommy Hilfiger Swiss Hotel Bosphorus Marriott Hotel Asia


BAG VISIONAROMA Creative Partner, Alpha D. Cruise Alpha D. Cruise M.A. i Business Management og Psykologi Edinburgh Universitet (Napier). I 2004 åbnede Mr. Cruise sin egen PR-virksomheden, Alpha Partners, der har specialiseret sig i strategisk CSR kommunikation, oplevelses økonomi og PR. I processen med at skabe aktiviteter der signalerer socialt ansvar, bringer Mr. Cruise hans talent for at kunne styre en række centrale aktører og interessenter. Han er hjernen bag højt profilerede kampagner, sponsorater og events, og er en kendt skikkelse i mode og livsstilsbranchen. Det var derfor naturligt for Mr. Cruise, at sige ja tak til tilbudet, for at være med til at starte VisionAroma. “Det er vidunderligt at stige ombord i en ny og spændende form for kommunikation”.


BAG VISIONAROMA Executive Partner, Jens Trillingsgaard Jens Trillingsgaard har i al sin tid som selvstændig haft øje for nye trends og muligheder.I sin tid som Trainee i USA hos House of Denmark med tilknytning til University of Missouri, og senere i tiden som IT broker på den internationale scene, udsprang der i sagens natur et nyt billede af hvordan markedsføring, kunne tage sig ud på mere innovative og effektive måder. ”Duft marketing kan i den grad ses som det oversete parameter i marketing, et parameter der er så basalt for os mennesker, men alligevel et parameter der spiller så stor rolle.” Over de sidste 2 år har Trillingsgaard formået at etablere samarbejde med nogle af nordens største kæder indenfor telekommunikation, mode og livsstil, dette bevidner blot at duft marketing er kommet for at blive – Og det er først lige begyndt!


BAG VISIONAROMA Sales Partner, Andi Debel Andi Debel er Eksamineret Eksportør, fra 2001. Hans salg og organisatoriske erfaringer stammer fra flere forskellige brancher. Fra 2004-2008, drev han Danmarks største kunstmesse, Artville, I 2007 var han initiator og arrangør af Cow Parade Copenhagen. Siden har han arbejdet med udvikling af forskellige former for forretninger og salg. Efter at han blev introduceret til duft Branding, er han gået helhjertet ind i branchen. ”Det spændende ved duft er at det er så essentielt i alle oplevelser og det at den endnu ikke er en integreret del af enhver virksomheds identitet - alt peger på at det er nu det sker i Danmark”.

VA short presentation  

Short presentation af Visionaroma

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you