Page 1

Interactive media solutions

Virtual Host Ho Virtual

www.vision2watch.nl


Introductie Bent u op zoek naar een innovatieve manier om gasten welkom te heten of om de aandacht op uw bedrijf c.q. uw producten te vestigen? De Virtual Host van Vision2Watch is de ideale oplossing; een levensechte projectie van een acteur of actrice, echter ook u of uw medewerkers kunnen als Virtual Host ingezet worden.

Hoe werkt het Van tevoren wordt in de studio van Vision2Watch voor een green screen een video opgenomen. Aan de hand van deze beelden wordt een silhouet gesneden uit plexiglas. De bovenzijde van het silhouet wordt voorzien van speciale projectie folie; voor de benen wordt veelal een sticker toegepast. De film wordt bewerkt en eventueel worden special effects zoals een animatie van uw logo of een product aan toegevoegd. Tevens wordt audio geoptimaliseerd. De beamer wordt achter de pop geplaatst zodat deze niet zichtbaar is. Zo lijkt het of er werkelijk iemand staat. Door middel van de bewegingssensor zal de Virtual Host pas beginnen te spreken wanneer iemand binnen een vooraf ingesteld gebied komt.

Voordelen De voordelen van het toepassen van een Virtual Host zijn onder andere: •

Het trekt de aandacht van bezoekers en passanten

Het genereert extra stopping power

Ze heeft geen pauze nodig en spreekt iedereen aan

Er ontstaat consistentie in uw uitingen: de Virtual Host zegt continu

hetzelfde •

U differentieert uzelf van de concurrentie

U creëert extra aandacht via Social Media doordat mensen foto’s van de

Virtual Host gaan nemen

Vision2Watch B.V. - Kryptonstraat 102 - 2718 TD Zoetermeer - The Netherlands


De mogelijkheden De Virtual Host heeft verschillende toepassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld bij een ingang van een feest of op een beursstand. Maar ook in een museum is deze oplossing toepasbaar door bijvoorbeeld uitleg te geven over verschillende voorwerpen of kunststukken in het museum. Ook is de Virtual Host een echte eyecatcher in Retail omgevingen.

In het kort •

De Virtual Host is zowel te koop als te huur •

Ideaal voor retail, beurzen en musea

Het wekt de illusie dat er werkelijk iemand staat •

Special effects kunnen toegevoegd worden •

Overal en op elk gebied inzetbaar

Over Vision2watch Vision2Watch is een innovatief bureau dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de ontwikkeling van totaaloplossingen op het gebied van experience marketing. De basis voor deze oplossingen vormt de combinatie van projectie en interactiviteit. Voorbeelden van deze oplossingen zijn de interactieve vloer- c.q. wandprojectie, Virtual Host en 3D mapping.

tel. +31- (0)79362 46 60 - email.info@vision2watch.nl - www.vision2watch.nl


Vision2Watch B.V. Kryptonstraat 102 2718 TD Zoetermeer The Netherlands tel +31(0)79 362 46 60 email: info@vision2watch.nl www.vision2watch.nl

Brochure virtual host  
Advertisement